Президент Зеленский

Современная история Украины (в т.ч. АТО на Донбассе)

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 04 авг 2019, 02:30

Профайлер2016 писал(а):
03 авг 2019, 17:54
Это так, навскидку набросал. По самым, лично Вас "волнующим" темам!
Джерела, м'яко кажучи, не дуже відомі :rolleyes2:
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 04 авг 2019, 03:19

Sanek писал(а):
04 авг 2019, 00:48
А журналистов на свалку истории!!! Хм...
Це ж їм не з "баригою" спілкуватись, який їх називав дорогенькими, ніколи не втручався в їх роботу, ніколи не сперечався з ними і поважав свободу слова. Згадайте який гвалт стояв від звертання "Дорогенька". А тепер їм кидають маляву, вони її розповсюджують, навіть не звертая уваги на те, що в ній все підозріле, м'яко кажучи. І от коли їм прямо плюнули в обличчя, безпосередньо представники нової влади, назвав цей вчинок тролінгом і що це вони так жартують, всі наші медіа раптово обурюються. Написали пости в фесбуці, всі такі сказали, що це не є нормально. Навіть знайшлися й ті, хто ще й бігають за тими, хто їх крутить на одному місті і навіть не скривають цього.
Дуже прикро від всього цього. Дуже
Мені дуже прикро бачити як принижують журналістів, і як принижуються журналісти
Але....
Як завжди, я вірю у прозріння. Може цей ганебний вчинок представників Офісу Президента і самого Президента в тому числі, змусить наших журналістів по-перше перевіряти інформацію перед її розповсюдженням, по-друге відноситись відповідально до будь-якої інформації, носієм, джерелом якої вони являються. І по-третє, а це найважливіше, може таке принизливе відношення до них від ОП спонукає їх згадати, що вони насамперед є четвертою ВЛАДОЮ, а не медіашлюхами, в яких вони перетворились в біганині за сенсацією, яка найчастіше виявлялась відтвертою брехнею. Може, нарешті, ми дочекаємось тих часів, коли в нас будуть об'єктивні джерела інформації, і професійні ЗМІ, яким можна довіряти?
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Президент Зеленский

Где dnepr7 » 04 авг 2019, 12:33

Warisdeath писал(а):
04 авг 2019, 02:03
Браво! :clapping: Описочка по Фрейду!!!
А может это не описка? :hm:
У меня просто на клавиатуре английский шрифт яркий белый, а русский/украинский красный и его при слабом освещении не видно вовсе. Из-за этого и возникают это очепятки. Пишу быстро, проверяю на правильность редко. Всем сорри.
Командир танка Т-62м Вас категорически приветствует.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Президент Зеленский

Где dnepr7 » 04 авг 2019, 12:44

Профайлер2016 писал(а):
03 авг 2019, 18:57
У меня нет ненависти к пятому, как и любви к шестому. Я просто хочу жить цивилизованно в нормальной стране. Все!
Жить цивилизованно в нормальной стране - это дорого, очень дорого. А у Украины денег нет, клянчим подачки у МВФ. А нужен рост ВВП это ответ на многие вопросы.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Президент Зеленский

Где dnepr7 » 04 авг 2019, 12:52

Warisdeath писал(а):
04 авг 2019, 03:19
Це ж їм не з "баригою" спілкуватись, який їх називав дорогенькими, ніколи не втручався в їх роботу, ніколи не сперечався з ними і поважав свободу слова. Згадайте який гвалт стояв від звертання "Дорогенька". А тепер їм кидають маляву, вони її розповсюджують, навіть не звертая уваги на те, що в ній все підозріле, м'яко кажучи. І от коли їм прямо плюнули в обличчя, безпосередньо представники нової влади, назвав цей вчинок тролінгом і що це вони так жартують, всі наші медіа раптово обурюються. Написали пости в фесбуці, всі такі сказали, що це не є нормально. Навіть знайшлися й ті, хто ще й бігають за тими, хто їх крутить на одному місті і навіть не скривають цього.
Дуже прикро від всього цього. Дуже
Але....
Як завжди, я вірю у прозріння. Може цей ганебний вчинок представників Офісу Президента і самого Президента в тому числі, змусить наших журналістів по-перше перевіряти інформацію перед її розповсюдженням, по-друге відноситись відповідально до будь-якої інформації, носієм, джерелом якої вони являються. І по-третє, а це найважливіше, може таке принизливе відношення до них від ОП спонукає їх згадати, що вони насамперед є четвертою ВЛАДОЮ, а не медіашлюхами, в яких вони перетворились в біганині за сенсацією, яка найчастіше виявлялась відтвертою брехнею. Може, нарешті, ми дочекаємось тих часів, коли в нас будуть об'єктивні джерела інформації, і професійні ЗМІ, яким можна довіряти?
Я не люблю журналистов ибо они как музыканты - кто платит тот и заказывает музыку, хочешь сыграют траурный марш - а хочешь оду радости, любой каприз за Ваши деньги. Более беспринципных зависливых циничных аморальных тупых вечно копающихся в падали помойках и чужом грязном белье ничтожеств - не найти на всем белом свете.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Sahara
Младший лейтенант
Младший лейтенант
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Sahara » 04 авг 2019, 21:23

Kasimir писал(а):
04 авг 2019, 01:20
Изображение
1. Суд скасував 60 млн. грн податкового боргу МАУ.
2. Суд пробачив Укртатнафті штраф на 1 млрд. грн, а НПК Галичина на 326.9 млн грн.
3. МАУ заборгувала державі 476 млн. грн
4. Україна виплатить нафтогазовій компанії Коломойського 12,5 млн. дол
5. Колишній голова "Укртранснафти" з групи "Приват" Лазорко завдав
збитків державі на 456 млн. грн і знятий з розшуку.
6. Суд підтвердив скасування кредиторських вимог «Дніпроавіа» Коломойського перед Приватбанком
на 1,5 млрд. грн. тобто, з цих грошей вже ніколи не будуть сплачені податки в державну скарбницю.
7. Суд зняв арешт з 415 нерухомих об'єктів "Приватофіс".
8. Запорізький завод феросплавів, що входить в групу «Приват» домігся визнання неконституційним права НАБУ через суди визнавати сумнівні угоди недійсними. Держава втратила 7 млрд. грн.
9. Прибуток "Укрнафта" за півріччя скоротився в 113 разів - з 2,06 мільярда гривень до 18,2 мільйона гривень.
10. Заводи Коломойського отримали дотації на електроенергії на 350 млн. грн щомісяця.
11. Коломойський і надалі вимагає в якості компенсації за Приватбанк 2 млрд. дол.
12. Коломойський поновив позов до України на 700 млн. дол із-за банкрутства його компанії «Аеросвіт».
13. МАУ намагається через суд домогтися повернення 900 млн. грн.

Автор темы
Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Sanek » 04 авг 2019, 22:58

Я уже писал о чудесах современных технологий О кибербезопасности. (Пост Sanek #84836) ...
Они уже добрались до нас :rofl:

Многие из вас видели, как нейросети заменяют лица на одном видео лицами из других видео. Но немногие (никто) из вас не видел, как текст по-дебильному пишут кому-то другому. Итак, 24 часа тренировки нейросетей и несколько киловатт сожженного электричества. Все совпадения с реальными людьми - совпадения.

dnepr7
Полковник
Полковник

Президент Зеленский

Где dnepr7 » 04 авг 2019, 23:32

Warisdeath писал(а):
04 авг 2019, 03:19
Команде Зе журналисты не нужны вовсе:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Президент Зеленский

Где dnepr7 » 04 авг 2019, 23:37

Sahara писал(а):
04 авг 2019, 21:23
11. Коломойський і надалі вимагає в якості компенсації за Приватбанк 2 млрд. дол.
Как по мне - то всех олигархов расстрелять, а имущество - конфисковать в пользу государства.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 05 авг 2019, 00:16

dnepr7 писал(а):
04 авг 2019, 23:37
а имущество - конфисковать в пользу государства.
А давайте пролетарские замашки и кровожадность оставим в совке и будем руководствоваться цивилизационными методами

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

Президент Зеленский

Где Lumen » 05 авг 2019, 00:27

dnepr7 писал(а):
04 авг 2019, 23:37
конфисковать в пользу государства
Олигархическое государство конфискует у олигархов :fp:
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 05 авг 2019, 00:42

dnepr7 писал(а):
04 авг 2019, 23:32
Команде Зе журналисты не нужны вовсе:
Та им, вообще, никто не нужен.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 05 авг 2019, 02:11

:rofl: Ледок дОжился))))))
69034 - Президент Зеленский

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

Президент Зеленский

Где Lumen » 05 авг 2019, 02:18

Warisdeath писал(а):
05 авг 2019, 02:11
Ледок
Смешно. Этот бегающий между умными и красивыми городской сумасшедший (или бот, что очень вероятно) уже никому не интересен. Разве как напоминание о ветренности Зекоманды :biggrin:
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 05 авг 2019, 14:17

Старший Великий брат стежить за тобой
Думав, що це жар, а виявляється, що ні :crazy:

У "Слузі народу" мають намір програмно відстежувати аномалії під час голосувань у ВР для уникнення підкупу нардепів

Партія "Слуга народу" у Верховній Раді має намір використовувати програмне забезпечення із застосуванням технологій штучного інтелекту, щоб відстежувати аномалії під час голосувань народних депутатів та уникнути політичної корупції, повідомив обраний народним депутатом від "Слуги народу" Давид Арахамія.

"Будуть, напевно, спроби корупції в групах. Є такі традиції парламентські. Наше завдання – з ними боротися. Штучний інтелект має їх виловити", - сказав Арахамія в коментарі агентству "Інтерфакс-Україна".

Він не назвав компанію, яка займається реалізацією проекту, але розповів, як програма працюватиме.

Арахамія зазначив, що формування у фракції груп нардепів за інтересами – природний процес, а технології штучного інтелекту допоможуть уникнути "ризикових груп". "У парламенті є ймовірність появи груп впливу. Це динамічна картина. Сьогодні, 5, 7, потім – 20 осіб. І ми за цим можемо не встежити. Тому застосовуємо таку технологію", - сказав майбутній нардеп.

"Як це працює. Система безперервно аналізує голоси, результати голосування, і виявляє патерни, всі аномалії від патернів підсвічує. Умовно кажучи, ви два місяці голосували так, а потім раптово дев'ять осіб голосують за трошки іншим сценарієм. Не в тому сенсі, що не всі, як один, а якщо голосування відрізняється від звичайного", - розповів він.

"Вона (система – ІФ) підсвічує і каже: ось ці люди, розбирайтеся. Вона не класифікує причину. А відзначає на аномалію. А тепер бери й працюй з цією аномалією", - пояснив Арахамія.

За його словами, в команді цю систему назвали "Великий брат". "Буде система "Великий брат" наглядати за аномаліями", - сказав Арахамія.
https://ua.interfax.com.ua/news/political/605454.html

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Kasimir
Старший прапорщик
Старший прапорщик

Президент Зеленский

Где Kasimir » 05 авг 2019, 14:54

Изображение

dnepr7
Полковник
Полковник

Президент Зеленский

Где dnepr7 » 05 авг 2019, 19:25

Warisdeath писал(а):
05 авг 2019, 00:16
А давайте пролетарские замашки и кровожадность оставим в совке и будем руководствоваться цивилизационными методами
Так уже скоро юбилей 30 лет государству Украина - мы отбросили пролетарские замашки и кровожадность. Цивилизационный метод - пусть олигархи и дальше безнаказанно грабят народ и страну? Если проблема есть - ее нужно решать. Метода должны быть эффективные.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Автор темы
Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Sanek » 05 авг 2019, 20:50

dnepr7 писал(а):
05 авг 2019, 19:25
ее нужно решать.
От повторения "нужно решать" проблемы не решаются... Я например совершенно не верю, что братва Коломойского будет бороться с олигархами... пощипать конкурентов, попиариться - это да, но глобально ничего не изменится. Парадигма у кого деньги - у того власть никуда не денется...

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 05 авг 2019, 22:26

dnepr7 писал(а):
05 авг 2019, 19:25
Если проблема есть - ее нужно решать. Метода должны быть эффективные.
Проблемы решать нужно. Методы искать эффективные. Да. Но Вы же предлагаете отнять и поделить, а так же ещё и расстрелять. А это не решение проблем, и совсем не эффективный метод.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Sahara
Младший лейтенант
Младший лейтенант
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Sahara » 06 авг 2019, 00:38