Звиняйте, але я ще трохи повередую)) Тобто донесу ще де-яку інформацію до простих людей про їх обранців.
Готель "Ріксос" - це самий дорожчий готель у Трускавці. Це курортний 5-тизірковий комплекс "Ріксос-Прикарпаття". У навчаннях беруть участь 260 осіб, які пройшли до ВР та плюс ті, хто ще не пройшов за партійними списками, але є висока ймовірність, що пройдуть. Вартість проживання у готелі коштує від 3500 грн до 21700 грн. за добу.
Готель зарезервований до кінця тижня.
Далі ще одна цікава інформація. ТОВ "Діагностичний лікувально-реабілітаційний центр "Ріксос-Прикарпаття" належить компанії "Інвестиції і Розвиток". А ця компанія належить донецькому мільйонеру Ігорю Гуменюку, а також луцькій компанії "Спецпроект-Перспектива". Ігор Гуменюк - ексрегіонал, близький соратник Ріната Ахметова і раніше входив і бізнес оточення Олександра Януковича, всім відомим, як Саша-стоматолог, сина Віктора Януковича.
Скільки коштує робота викладачів я не знаю. Але ж не сумніваюся, що викладач Гарвардської школи, хоч він і український викладач, не буде коштувати дешево. І нічого не скажу за який рахунок вони будуть там їсти, пити і відпочівати від навчання.