Профайлер2016 писал(а): ↑25 июн 2019, 22:20
Чел с радио шансон??? Фу!!!!!!
Sanek писал(а): ↑25 июн 2019, 22:23
Спасибо, не знал откуда чел...
Кхм, кхм. Як би всі такі були на шансоні чи на якомусь іншому радіо, то в нас би давно був інший інформаційний простір
Чекалкін спочатку дипломат, український перекладач, а вже потім шоумен.
Володіє англійською, арабською, івритом. Навчався в аспірантурі Московського військового інституту іноземних мов (1989—1991), референт-перекладач з арабської мови та івриту. Згодом викладав у тому ж вузі, працював над кандидатською дисертацією. військовий перекладач на Близькому Сході та у країнах Азії, 1991—1992 навчався на курсах підвищення кваліфікації МЗС України, 2-й секретар Управління двосторонніх відносин МЗС України, перший Консул України в Ізраїлі, 1-й секретар посольства з політичних питань. За свою кар’єру мав можливість працювати з усіма українськими президентами, прем’єр-міністрами, спікерами парламенту, тож не з чуток знає, хто є хто.
З 1997 - віце-президент концерну «Денді», очолював радіостанції «Київські відомості». Автор проектів «Веселі яйця», «Операція проФФесор», «Все геніальне — у тостах» та «Розіграли!». Директор компанії «Diva Production», що займається організацією святкувань, розіграшів тощо.
Дуже цікава людина. Його дуже цікаво слухати, читати
П.С. "Шансон" не слухаю, бо не можу, не сприймаю, відторгаю. І всі ці проекти ніколи не слухав, окрім коли попадав на них у маршрутках, тож про них нічього сказати не можу. Знаю, що вони були створені, як антипропаганда, особливо з часів Помаранчевої революції, яку Чекалкін підтримував