Друг Зеленского получил звание для работы в СБУ. Теперь Иван Баканов - лейтенант. Воинское звание он получил за несколько дней до своего назначения на должность первого заместителя главы Службы безопасности. При этом Баканов нигде не служил и не состоял на воинском учёте. https://www.obozrevatel.com/politics/dr ... bnosti.htm
Вот через год и вспомним! Может и раньше это произойдет?
Удивляет святая вера в Богов )))))) Я лично никого не обожествляю! А Вы?
Поверьте, незаменимых людей нет! В этом и заключается прелесть демократических ценностей - не нравится, не справился, обманул кто-то - взяли и поменяли его!
Некто так хвалился своими достижениями, что забылся совсем! В том, что враг не прошел - это не его заслуга, как "суперпрезидента", а заслуга всего украинского народа! И как только он об этом забыл - поплатился должностью!
Друг Зеленского получил звание для работы в СБУ. Теперь Иван Баканов - лейтенант. Воинское звание он получил за несколько дней до своего назначения на должность первого заместителя главы Службы безопасности. При этом Баканов нигде не служил и не состоял на воинском учёте. https://www.obozrevatel.com/politics/dr ... bnosti.htm
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Президент України Володимир Зеленський зустрівся у Брюсселі з Президентом Європейської комісії Жаном-Клодом Юнкером. Лідери провели зустріч у рамках першого офіційного візиту глави Української держави в Брюссель.
Єврокомісія назвала теплою зустріч між лідерами Єврокомісії і України, яка відбулася у вівторок у першій половині дня.
Жорсткий графік зустрічей не передбачав спілкування з пресою, тож коротку інформацію щодо цієї зустрічі Укрінформ отримав у відповідь на письмовий запит.
«Тепла перша зустріч між двома лідерами – у присутності єврокомісара (Йоганнеса - ред.) Гана – підтвердила потужну підтримку Єврокомісії зусиль України у реформах економіки, держави і суспільства. ЄС буде продовжувати підтримувати територіальну цілісність України, шлях країни до миру, добробуту і демократії під керівництвом Президента Зеленського», - йдеться у відповіді Єврокомісії. https://www.ukrinform.ua/rubric-polytic ... skogo.html
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Президент Володимир Зеленський запевнив, що інформація про нібито дефолт в Україні є чутками, які не мають нічого спільного з його офіційною позицією.
Про це він заявив під час зустрічі з Європейським комісаром з питань євро і соціального діалогу Валдісом Домбровскісом у Брюсселі, повідомляє Адміністрація Президента у Тwitter.
Президент України Володимир Зеленський заявив, що у ситуації навколо ПриватБанку захищатиме державу та інтереси громадян.
Про це він сказав у Брюсселі на зустрічі з Європейським комісаром з питань євро і соціального діалогу Валдісом Домбровскісом, повідомляє Адміністрація Президента у Тwitter.
Профайлер2016, мало того, опрос провели - 50% респондентов довольны трехнедельной работой Зе. Правда не понятно, что он сделал такого за три недели, но в нашей стране сюрреализму народных взглядов я уже не удивляюсь.
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...
Ви на боці Росії чи України? Портников поставив шість запитань виборцю Зеленського
Володимир Зеленський говорить в Брюсселі про необхідність посилення тиску на Росію і примусі цієї країни до миру шляхом спільних дій Заходу і України. Правильна і абсолютно логічна постановка питання новим президентом. Але є інші питання.
Про це політичний оглядач Віталій Портников зазначив у дописі у Телеграм.
Перше – чи розуміє Володимир Зеленський, що це його заява – визнання правильності і, що найголовніше, безальтернативності курсу, який всі ці роки проводив президент Петро Порошенко?
Друге – чи розуміє Володимир Зеленський, що заявами про «примус Росії до миру» він фактично знищує навіть теоретичні можливості для діалогу з Володимиром Путіним? Навіть діалогу через посередників.
Третє – чи розуміють українські олігархи, які ставили на Зеленського, щоб закінчити «ось це все», що «ось це все», швидше за все, не закінчиться, а посилиться і їм не бачити російських прибутків, як своїх вух?
Четверте – чи розуміє виборець Володимира Зеленського, який до сих пір впевнений, що війна триває не тому, що це потрібно Путіну і Росії, а тому, що на ній «збагачувалося» українське керівництво, що конфлікт буде тривати і може навіть посилитися – якщо посилиться «примушення до миру»?
П’яте – коли пройде кілька місяців, а війна все ще буде тривати, чи зрозуміє цей виборець, хто його справжній ворог або тепер вирішить, що війна не закінчується просто тому, що на ній збагачуються Зеленський і Коломойський?
І останнє питання – може нам потрібно сказати правду хоча б самим собі і зрозуміти, що український виборець, який не вважає Росію відповідальною за війну і шукає ворога у власному будинку, просто в цій війні на боці Росії, а не України? Читайте більше тут: https://zik.ua/news/2019/06/04/vy_na_bo ... yu_1586705
І останнє питання – може нам потрібно сказати правду хоча б самим собі і зрозуміти, що український виборець, який не вважає Росію відповідальною за війну і шукає ворога у власному будинку, просто в цій війні на боці Росії, а не України?
?
...то она удивительно перекликается с вот этим: " Владимир Путин испытывает дичайшее раздражение в связи с избранием Владимира Зеленского на пост нового Президента Украины. Главнокомандущий РФ считает украинцев недальновидными по результатам второго тура, а Зеленского абсолютно некомпетентным в вопросах политики и управления государством."