А что там у пиндосов?

Современная жизнь и новая история стран мира

Влад Бевх
Генерал-майор
Генерал-майор

А что там у пиндосов?

Где Влад Бевх » 28 июн 2026, 02:49

dnepr7 писал(а):
28 июн 2026, 02:37
Что касается ядерного арсенала США то идет активная его ДЕГРАДАЦИЯ
Россия ОФИЦИАЛЬНО вообще не производит ядерных материалов бомбовых степеней очистки с 1999 года. Договор гор черномврлин и прочие.
Все ядерное оружие России тухлое с 2019 года соответсвенно.

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 04 июл 2026, 00:52

Изображение
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 05 июл 2026, 02:15

Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 07 июл 2026, 01:55

На чемпіонаті світу з футболу в Америці – спортивно-політичний скандал. Після дзвінка Трампа ФІФА несподівано скасувала червону картку форварду збірної США Фоларіну Балогану. Це сталося напередодні матчу США-Бельгія, який Балоган за правилами мав би пропустити.

Балоган заробив червону картку в попередньому матчі з Боснією. І коли щодо рішення рефері були суперечки (на думку багатьох фанів, дискваліфікація була надмірною), то щодо важливості Балогана для збірної США сумнівів не виникало. Він – один з найкращих гравців; нападник, який забиває голи. Без нього команді було б значно складніше змагатися з бельгійцями.

Дональд Трамп вирішив втрутитись. Він зателефонував президенту ФІФА Джанні Інфантіно з проханням переглянути дискваліфікацію Балогана. Після того, як футболіста таки повернули в гру, Дональд Трамп написав: “Дякую ФІФА за те, що вчинили правильно та виправили велику несправделивість!”. Спілкуючись з журналістами, він додав: “Як би ви почувалились, якби ми виключили Мессі? Або Роналдо? … Тому так, я попросив у Джанні Інфантіно про перегляд – але я не казав йому, що робити.”

Ці новини обурили бельгійську команду та її фанів. Федерація футболу Бельгії заявила, що вона “приголомшена” таким рішенням, і вивчає всі можливості для оскарження, щоб “захистити фундаментальні принципи чесної гри” у футболі. У ФІФА, своєю чергою, кажуть, що рішення ухвалили незалежно. Для розуміння, востаннє подібний виняток з правил протягом чемпіонату світу робили у 1962 році.

США гратимуть з Бельгією сьогодні о 5 вечора за Сієтлом (о 3 ночі за Києвом). І яким би не був результат та хід гри, тепер його неминуче розглядатимуть крізь політичну призму.

Остап Яриш

:mail:
А Джанні Інфантіно ще той інфантіно. Та хто б що не просив, якщо ти граєш за правилами, але ж де Інфантіно, а де правила? Хіба це вперше, коли він потрапляє у скандал? Зрозуміло, що у Трампа свої правила, але в даному випадку до Трампа навіть і претензій нема. А от до президента ФІФА їх безліч.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Генерал-майор
Генерал-майор

А что там у пиндосов?

Где Lis1980 » 12 июл 2026, 09:56

Линдси Грэм, многолетний сенатор-республиканец от Южной Каролины, скончался в субботу вечером.

Об этом сообщили в офисе сенатора, пишет "Европейская правда".

Согласно заявлению, Грэм скончался в результате короткой и внезапной болезни.

"Семья сенатора Грэма благодарна за молитвы в это время и просит уважать их частную жизнь в этот невероятно тяжелый период", – добавили в офисе.

Буквально за день до..
Изображение
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 13 июл 2026, 01:12

Lis1980 писал(а):
12 июл 2026, 09:56
Буквально за день до..
Та ну. Він стоп'ятсот разів приїздив до нас.

Шкода. Він один з тих небагатьох старої закалки. Ще тієї, рейганівської. Чітко стояв за принципи і за сильну Америку через ці принципи.

І він же не старий. 71 рік. Дехто у кремлі старший за нього, але ж але ж

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Генерал-майор
Генерал-майор

А что там у пиндосов?

Где Lis1980 » 13 июл 2026, 01:25

Warisdeath писал(а): Та ну. Він стоп'ятсот разів приїздив до нас.
На России сейчас конспирологию разгоняют.. мол, его задвухсотило при последнем обстреле Киева.. в момент посещения одного из дроновых производств..
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 13 июл 2026, 01:28

Lis1980 писал(а):
13 июл 2026, 01:25
На России сейчас конспирологию разгоняют.. мол, его задвухсотило при последнем обстреле Киева..
От же ж де їбо-бо :crying:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 13 июл 2026, 01:52

Попередня експертиза встановила, що сенатор Ліндсі Грем помер від розшарування аорти, спричиненого артеріосклеротичним серцево-судинним захворюванням, — розриву аорти, пов’язаного із затвердінням і звуженням артерій — звіт Управління судово-медичної експертизи округу Колумбія.

Свідоцтва про смерть поки що немає — до отримання результатів токсикологічного та мікроскопічного досліджень.
Лише після цього офіційні причина й характер смерті будуть встановлені остаточно.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 13 июл 2026, 01:53

Lis1980 писал(а):
13 июл 2026, 01:25
На России сейчас конспирологию разгоняют.. мол, его задвухсотило при последнем обстреле Киева.. в момент посещения одного из дроновых производств..
Сенатор Ліндсі Грем говорив із Трампом телефоном у суботу ввечері й поінформував його про свою нещодавню поїздку до України та законопроєкт про санкції проти росії, за який він хотів, щоб Сенат найближчим часом проголосував — Axios.

Людина, яка невдовзі після цього говорила з Гремом, повідомила, що сенатор скаржився на погане самопочуття.

Коли співрозмовник закликав його негайно звернутися по медичну допомогу, Грем сказав, що зробить це в неділю вранці після запланованої участі в програмі NBC «Meet the Press».

Потім Грем пожартував:

«Я не можу померти зараз. Мені ще треба провести санкції проти росії, розібратися з Іраном і домогтися нормалізації відносин між Ізраїлем і Саудівською Аравією».

За кілька годин він помер...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Генерал-майор
Генерал-майор

А что там у пиндосов?

Где Влад Бевх » 13 июл 2026, 02:47

Сумно.

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 14 июл 2026, 00:41

Президент США Дональд Трамп підтримає ухвалення двопартійного пакета санкцій проти росії, ініційованого покійним сенатором Ліндсі Гремом, — CNN з посиланням на представника Білого дому.

Підтримка з боку Трампа пролунала через деякий час після несподіваної смерті Грема і, ймовірно, ще більше спростить ухвалення законопроєкту, над просуванням якого сенатор від Південної Кароліни працював роками.

Раніше Грем і сенатор-демократ Річард Блументаль заявляли, що адміністрація готова підтримати пакет.

У п’ятницю вони повідомили, що після тривалих переговорів досягли домовленості.

Однак на той момент залишалося незрозумілим, чи підтримає Трамп законопроєкт особисто, адже президент неодноразово різко критикував його та наполягав на ширшій свободі дій під час запровадження санкцій.

Лідер республіканської більшості в Сенаті Джон Тун раніше в понеділок заявив, що Білий дім тісно співпрацював із Гремом над цим законопроєктом, і висловив сподівання, що його вдасться ухвалити:
«Для цього знадобляться голоси і демократів, і республіканців у Сенаті, але я сподіваюся, що нам вдасться це зробити», — сказав він.

За словами Туна, в останні дні життя Грема пакет санкцій був «тим досягненням, яке мало для нього найбільше значення і, безумовно, могло б стати його неймовірною спадщиною».

В окремому інтерв’ю CNN Блументаль повідомив, що в понеділок пообіді планує обговорити з Туном останні приготування та строки ухвалення законопроєкту, зокрема пошук нового сенатора-республіканця, який замінить Грема як його головного ініціатора.

Пакет санкцій дасть Трампу змогу запроваджувати високі мита на імпорт із країн, які купують російські нафту, уран і природний газ, щоб іще більше послабити Москву на тлі її війни проти України.

«Було б доречно вшанувати пам’ять сенатора Грема, якнайшвидше ухваливши цей законопроєкт. Саме про це ми говорили, коли я востаннє спілкувався з ним на вихідних», — сказав Блументаль.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Генерал-майор
Генерал-майор

А что там у пиндосов?

Где Влад Бевх » 15 июл 2026, 00:02

👀 Рубио пообещал "разрушить" Международный уголовный суд и пригрозил его союзникам

Госсекретарь США Марко Рубио заявил, что Вашингтон готов "разрушить МУС кирпичик за кирпичиком", если это потребуется, и призвал союзников присоединиться к этому.

По его словам, суд ведет "войну" против США не ракетами, а "силой так называемого международного права".

Рубио также предупредил, что страны, которые продолжают поддерживать МУС и одновременно получают американскую помощь, могут столкнуться с визовыми ограничениями, усилением санкций и другими мерами со стороны США.

МУС расследует геноцид, военные преступления, преступления против человечности и агрессию, а также выдает ордера на арест подозреваемых. США обвиняют МУС в попытках расследовать действия американских военных в Афганистане, а также в выдаче ордеров на арест израильского руководства, считая это превышением полномочий суда.
168696 - А что там у пиндосов?

Вернуться в «Из жизни разных стран»