А что там у пиндосов?

Современная жизнь и новая история стран мира

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 05 май 2026, 00:59

Стрілянина сталася неподалік від Білого дому й Національної алеї — біля 15-ї вулиці та проспекту Незалежності. Район переведено в режим ізоляції — Секретна служба США.

Правоохоронці поранили одну людину, її стан невідомий.

Після інциденту заходи безпеки посилили в ключових локаціях.

Подробиці поки незрозумілі: немає інформації про мотив, підозрюваного чи поранення серед правоохоронців.

Наразі президент США Дональд Трамп виступає в Білому домі на саміті малого бізнесу. Cекретна служба евакуювала журналістів у кімнату для брифінгів.

За останньою інформацією, приблизно через 15 хвилин правоохоронці дали відбій тривоги.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 05 май 2026, 01:04

Сьогодні— неофіційний День Зоряних війн.

Білий дім привітав американців з Днем зоряних війн Трампом в образі Мандалорця

В Галактиці, де потрібна сила, Америка стоїть напоготові. Такий шлях. Нехай сила буде з тобою.
Изображение
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Генерал-майор
Генерал-майор

А что там у пиндосов?

Где Lis1980 » 05 май 2026, 01:47

Мандалорец.. ))))
Заберите уже у них ИИ.. дорвались до цацки, дiтлахи..
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

А что там у пиндосов?

Где dnepr7 » 07 май 2026, 04:14

Warisdeath писал(а):
26 апр 2026, 06:35
Напад на президента США. Це вже третій на цього президента?

Живий. Всі навколо нього живі. Всіх терміново евакуювали. Нападника затримано.
А Вы знали что истоки партий в США - Республиканцы это Южане которые проиграли в гражданской войне, а Демократы северяне. Отсюда и взаимная вражда и распределение сторонников. Прошло 200 лет - но никто не забыт ничего не забыто. И чем больше градус тем быстрее наступит новая гражданская война и так как новые северяне теперь пацифисты против оружия - то победят Южане, возьму реванш.
Командир танка Т-62м Вас категорически приветствует.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 14 май 2026, 01:38

Палата представників США зібрала необхідні 218 підписів для примусового винесення на голосування законопроєкту про нову допомогу Україні та санкції проти росії в обхід спікера Майка Джонсона

Вирішальний підпис поставив незалежний конгресмен від Каліфорнії Кевін Кайлі, який у березні залишив Республіканську партію, а ініціативу підтримали всі 215 демократів і давні друзі України республіканці Браян Фіцпатрік та Дон Бейкон

Законопроєкт передбачає 1,3 мільярда доларів військової допомоги Україні, до 8 мільярдів доларів кредитів, нові санкції проти російських фінансових установ, нафтового та гірничого секторів, а також додаткові експортні обмеження

Попри потенційне схвалення законопроєкту Палатою, він також повинен буде проголосований у контрольованому республіканцями Сенаті

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 16 май 2026, 00:24

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Генерал-майор
Генерал-майор

А что там у пиндосов?

Где Lis1980 » 28 май 2026, 01:39

К 2050 году США впервые станут страной без белого большинства.

Масштабные демографические изменения охватят Америку по нескольким причинам — это международная и внутренняя миграция, а также снижение рождаемости.

В 1980 году белое население составляло 80% населения США. К 2050 году этот показатель, как ожидается, снизится до 47%, а к 2060 году — до 44%.
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

А что там у пиндосов?

Где dnepr7 » 05 июн 2026, 03:11

Lis1980 писал(а):
05 май 2026, 01:47
Мандалорец.. ))))
Заберите уже у них ИИ.. дорвались до цацки, дiтлахи..
Нельзя забирать у них ИИ - они же тупые своих мозгов нету как они без ИИ жить то будут.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 13 июн 2026, 23:48

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 19 июн 2026, 00:41

Дуже цікавий розвиток у світі MAGA. Впливова права блогерка Лора Лумер заявила, що роками була жертвою російської пропаганди, і лише щойно зрозуміла, як Росія вміло маніпулювала нею та іншими консерваторами у США.

Изображение

Ось фрагмент з останнього епізоду її подкасту:

“Після десяти років, протягом яких нам постійно розповідали про «російську змову» та «російське втручання» в американські вибори, ми втомилися від теми Росії. Нам набридло, що її звинувачували в усьому, і багато хто з нас почав ставитися до неї із надмірною симпатією. Ми ніби вдягнули рожеві окуляри, бо думали: щоразу, коли хтось згадує Росію, це лише чергова спроба поширити брехню проти Дональда Трампа та консервативного руху. Усіх нас називали російськими ботами. Пам’ятаєте?

І через це ти починав симпатизувати росіянам, бо людей на кшталт мене називали ботами, стверджували, що ми несправжні люди, і що ми були частиною російської кампанії з підтримки Трампа проти Гілларі Клінтон на виборах 2016 року.

Але тепер, коли я чую, як росіяни заявляють: «Ми маємо денацифікувати Україну» або «Ми повинні продовжувати нашу жорстоку війну проти України», водночас позиціонуючи себе як православну християнську державу, хоча насправді вони вбивають сотні тисяч молодих українських християн і підтримують справжніх неонацистів у США, я думаю: «Ого, ми повелися на російську пропаганду». І я сама на неї повелася.

Я так довго була налаштована проти України й повторювала ці тези, думаючи, що говорю правильні речі. Але навіть не усвідомлювала, наскільки сильно мною емоційно маніпулювала пропаганда в інтернеті”.

Далі у подкасті на свою мільйонну MAGA-аудиторію Лумер розповіла про те, як Росія вбиває мирних людей ракетами посеред ночі, як переслідує християн в Україні, як бреше про “українських нацистів” і багато іншого.

Для контексту, Лумер — одна з найбільш наближених блогерів до Трампа. Вона спілкується з президентом напряму, зʼявляється в Овальному кабінеті і навіть може радити Трампу щодо кадрових рішень (кажуть, що вона доклалася до звільнень колишнього радника з нацбезпеки Майка Волца та кількох інших посадовців адміністрації). Також вона — єврейка, і непохитна прихильниця Ізраїлю та Нетаньягу.

Що вплинуло на зміну її думки, і чому саме зараз? Тут дуже вдало поєднались кілька факторів.

Перший — запеклий конфлікт Лумер з консервативними блогерами Кендес Овен, Такером Карлсоном та іншими, які відкололись від руху МАGА через війну в Ірані та сварку з Трампом. Лумер вже давно звинувачувала їх в неповазі до президента і співпраці з ворогами Ізраїлю. І тут стається наступне: Кендес Овенс, яку Лора Лумер ненавидить, їде до Росії та виступає на форумі Путіна в Петербурзі. Її активно піарить RT та вся пропагандистська машина Кремля, а взамін Кендес вихваляє велич Росії. Це спрацьовує як додатковий подразник і викликає лише сильнішу критику з боку Лори Лумер.

Саме в цей час в Україні з прес-туром був редактор подкасту Лумер. Він відвідав Одесу і Київ. Був там протягом масованих обстрілів, чув звук шахедів і бачив руйнування житлових будинків, спілкувався з посадовцями, релігійними лідерами, активістами, звичайними людьми. І, схоже, цей візит щось таки йому прояснив. Він повернувся до США з чітким розумінням: Україна бореться за цінності, близькі американцям, а Росія намагається стерти її історію та культуру. Кращого часу для цієї поїздки годі й уявити.

Я не знаю, чи зміна думки Лори Лумер — ситуативна, чи це початок її еволюції та усвідомлення, чим насправді є Росія. Безперечно, вона — одна з найбільш скандальних фігур у консервативному світі США. Але при цьому і одна з найвпливовіших, яку слухають мільйони MAGA-республіканців, серед яких і сам Дональд Трамп. Звісно, можна говорити — а де ж раніше була Лумер — і чому їй зайняло стільки часу дійти до таких очевидних речей. Можна ставити під сумнів щирість її заяв. Це валідні аргументи. Але так чи інак, в України принаймні на якийсь час зʼявився дуже несподіваний і корисний союзник. І цим точно не варто нехтувати.

Посилання на оригінальний подкаст залишу в коментарях.

Остап Яриш

Послухайте.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Bikini
Полковник
Полковник

А что там у пиндосов?

Где Bikini » 19 июн 2026, 00:53

Warisdeath писал(а):
19 июн 2026, 00:41
чому саме зараз?
1. Приближаются выборы, поэтому мы станем свидетелями еще многих переобуваний.
2. Как гарантированно стать победителем? Взять в соперники заведомо слабого оппонента. Видимо, эта роль в умах деятелей из Белого Дома переходит от Украины к России. Теперь у Путина нет карт...
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 19 июн 2026, 00:57

Bikini писал(а):
19 июн 2026, 00:53
Теперь у Путина нет карт...
А у нього є ядерка.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Bikini
Полковник
Полковник

А что там у пиндосов?

Где Bikini » 19 июн 2026, 01:02

Warisdeath писал(а):
19 июн 2026, 00:57
А у нього є ядерка.
Ну не по США же он ее будет запускать, согласитесь.
Или же считают опасность ее применения околонулевой.
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 19 июн 2026, 01:07

Bikini писал(а):
19 июн 2026, 01:02
Или же считают опасность ее применения околонулевой.
Скоріше за все, що саме так і вважають.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Генерал-майор
Генерал-майор

А что там у пиндосов?

Где Lis1980 » 27 июн 2026, 00:14

На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 27 июн 2026, 00:25

Успіх за успіхом! :wink:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Генерал-майор
Генерал-майор

А что там у пиндосов?

Где Lis1980 » 27 июн 2026, 19:35

))))))
Трамп умер от бешенства после того, как его укусил Вэнс — такой ответ выдают браузеры DuckDuckGo и Brave из-за троллей с Reddit.

Интернет-тролли с Reddit обманули ИИ-алгоритмы и убедили их, что Трамп умер от бешенства после укуса вице-президента.

Десятки тысяч пользователей платформы массово писали сообщения, в которых «оплакивали» президента США. Реддиторы убедили ИИ, что Вэнс укусил главу Белого дома по совету министра здравоохранения, который утверждал, что смертельная инфекция может даровать «сверхспособности».

Всё это было сделано для того, чтобы встроенный в поисковики ИИ подхватил эти фейки и выдавал их за правду.

И план сработал: браузеры DuckDuckGo и Brave на протяжении нескольких дней утверждают, что и Трамп, и Вэнс умерли от бешенства несколько дней назад.Изображение
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 28 июн 2026, 00:34

Lis1980 писал(а):
27 июн 2026, 19:35
Всё это было сделано для того, чтобы встроенный в поисковики ИИ подхватил эти фейки и выдавал их за правду.
І от така правда про ШІ.

П.С.
А цікаві у них приколи все ж таки)))) Хоч це і тролі, але хтось же їх запустив саме з такою задачею!!!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

А что там у пиндосов?

Где dnepr7 » 28 июн 2026, 02:37

Warisdeath писал(а):
19 июн 2026, 00:57
А у нього є ядерка.
А ядерка - это Джокер в рукаве.

Что касается ядерного арсенала США то идет активная его ДЕГРАДАЦИЯ, боеголовки вместо обслуживания идут на утилизацию с сжигнием плутония в качестве топлива ядерных реакторов, компетенции утрачиваются, вместо испытаний симуляции на компьютерах, редкоземельных материалов без которых невозможно создать термоядерную боеголовку или провести ее техобслуживание - дифицит, средства доставки тоже деградируют - шахтные Минитмен-3 при пробных запусках взрываются, единственно что осталось это Трайдент-2 на подлодках - и - на дежурстве у них ОДНА подлодка в регионе между Гаваями и Лос-Анжелесом. Крылатых ракет Томагавк с ядерными боеголовками нету. Ядерных торпед нету. Свободнопадающие ядерные бомбы 100 килотон это даже уже не смешно - эти самолеты никуда не долетят их посбиает ПВО. При правильном подходе весь их устаревший ядерный арсенал можно поразить первым ударом причем крылатыми ракетами типа Х-102 с дальностью 5500 км и боеголовкой 1 Мегатона. Никакие средства предупреждния о ракетном нападении не увидят эти пуски.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Генерал-майор
Генерал-майор

А что там у пиндосов?

Где Влад Бевх » 28 июн 2026, 02:40

dnepr7 писал(а):
05 июн 2026, 03:11
Нельзя забирать у них ИИ - они же тупые своих мозгов нету как они без ИИ жить то будут.
Да: русские такие.
168363 - А что там у пиндосов?

Вернуться в «Из жизни разных стран»