Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война? № 2
-
Bikini
- Полковник

Вот что в головах у этих уебанов?

Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...
| Ссылка: | |
| BBcode: | |
| HTML: | |
| Скрыть ссылки на пост |
-
Lis1980
- Генерал-майор

Вата!! ;)
Японские камикадзе умирали с единственной целью - нанести ущерб противнику.. у них были верования, идеи..
А эти дохнут покорно и просто так.. просто берут и дохнут.. как тупейший скот на бойне.. это даже смелостью не назовешь, а что-то шизоидное - напоминают крыс из мультфильма, идущих в воду под звуки дудочки..
Японские камикадзе умирали с единственной целью - нанести ущерб противнику.. у них были верования, идеи..
А эти дохнут покорно и просто так.. просто берут и дохнут.. как тупейший скот на бойне.. это даже смелостью не назовешь, а что-то шизоидное - напоминают крыс из мультфильма, идущих в воду под звуки дудочки..
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
-
Lis1980
- Генерал-майор

На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
-
Lis1980
- Генерал-майор

На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
-
Lis1980
- Генерал-майор

На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
-
Lis1980
- Генерал-майор

На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Китай залучив росію до програми боротьби з супутниковою системою Starlink Ілона Маска — спільне розслідування The Insider, Der Spiegel і Le Monde.
Журналісти отримали документи про таємні переговори росії та Китаю.
Зокрема, Пекін та Москва обговорювали заходи юридичної та дипломатичної боротьби зі Starlink, а також засоби прямого знищення супутників.
Крім того, Китай запропонував низку своїх технологічних розробок у сфері баражуючих боєприпасів, ППО/ПРО та штучного інтелекту, щоб росія могла випробувати ці технології в Україні в умовах реальних бойових дій і поділитися результатами випробувань із Китаєм.
До осені 2023 року Starlink почав відігравати ключову роль на полі бою, що робило американську розробку «незручною» для росії.
Китай, зі свого боку, хвилювала неможливість знищення мережі класичними засобами: придушення однієї наземної станції або знищення одного ретрансляційного вузла не призводить до істотного погіршення роботи мережі — завдяки розподіленій інфраструктурі система еластична.
Таку гнучкість Китай представив як загрозу: нібито Starlink «створив космічну блокаду», щільно зайнявши низькоорбітальні ділянки та ключові діапазони електромагнітного спектра таким чином, що це унеможливлює конкуренцію.
Це дозволило обґрунтувати боротьбу зі Starlink як самооборону, а не агресію.
У листопаді 2023 року в китайському Гуанчжоу відбувся Третій китайсько-російський форумі з військово-технічного співробітництва (регулярні двосторонні зустрічі, які ніколи не афішувалися), на якій був підписаний двосторонній протокол.
Документи охоплюють п’ять сфер озброєння — космічне озброєння та знищення супутників, інтегровані системи ППО та ПРО, автономні баражуючі боєприпасі, здатні працювати в режимі рою, бойові броньовані машини нового покоління та військову авіацію.
А також містять презентацію програми боротьби зі Starlink.
Готувала документи китайська сторона, у підготовці брали участь дослідники з Китайської корпорації аерокосмічної науки та техніки (CASC): Хуан Хуей та Жень Цзе.
CASC — головний державний космічний підрядник Китаю, відповідальний за сімейство ракет «Чанчжен» (вона ж Long March, або «Великий похід») та значну частину військової супутникової інфраструктури Китаю.
Боротьбу зі Starlink пропонується вести на трьох рівнях:
Юридичному — через спільний російсько-китайський правовий та дипломатичний тиск.
Його головний посил — система підвищує ризик зіткнення супутників через високу щільність супутників на низькій навколоземній орбіті.
Тому пропонується створити міжнародну коаліцію, яка домоглася б нормативних обмежень розширення програми Starlink.
Бюрократичному — другий рівень передбачає, що Китай і росія, використовуючи свій вплив у міжнародних регулюючих органах, спільно подадуть заявки на частотні діапазони та орбітальні позиції, необхідні для розширення Starlink. У документі це прямо розглядається як скоординований військовий контрзахід проти компанії Ілона Маска.
Дослідники також пропонують створити спільну архітектуру електромагнітних перешкод для вибіркового блокування зв’язку Starlink у певних географічних районах.
Пропозиція полягає в тому, щоб об’єднати китайські та російські програми протидії супутникам у скоординовану систему зі спільними технічними стандартами та взаємодоповнюючим географічним охопленням.
Фізичне знищення — це кібератаки на Starlink через термінали цивільних користувачів, які мають призвести до «паралізації мережі», а також знищення супутників на орбіті дешевою зброєю, яка має працювати за принципом «один проти багатьох».
Документ також пропонує розширити «технічний альянс проти Starlink», залучивши до нього «зацікавлені країни».
Журналісти отримали документи про таємні переговори росії та Китаю.
Зокрема, Пекін та Москва обговорювали заходи юридичної та дипломатичної боротьби зі Starlink, а також засоби прямого знищення супутників.
Крім того, Китай запропонував низку своїх технологічних розробок у сфері баражуючих боєприпасів, ППО/ПРО та штучного інтелекту, щоб росія могла випробувати ці технології в Україні в умовах реальних бойових дій і поділитися результатами випробувань із Китаєм.
До осені 2023 року Starlink почав відігравати ключову роль на полі бою, що робило американську розробку «незручною» для росії.
Китай, зі свого боку, хвилювала неможливість знищення мережі класичними засобами: придушення однієї наземної станції або знищення одного ретрансляційного вузла не призводить до істотного погіршення роботи мережі — завдяки розподіленій інфраструктурі система еластична.
Таку гнучкість Китай представив як загрозу: нібито Starlink «створив космічну блокаду», щільно зайнявши низькоорбітальні ділянки та ключові діапазони електромагнітного спектра таким чином, що це унеможливлює конкуренцію.
Це дозволило обґрунтувати боротьбу зі Starlink як самооборону, а не агресію.
У листопаді 2023 року в китайському Гуанчжоу відбувся Третій китайсько-російський форумі з військово-технічного співробітництва (регулярні двосторонні зустрічі, які ніколи не афішувалися), на якій був підписаний двосторонній протокол.
Документи охоплюють п’ять сфер озброєння — космічне озброєння та знищення супутників, інтегровані системи ППО та ПРО, автономні баражуючі боєприпасі, здатні працювати в режимі рою, бойові броньовані машини нового покоління та військову авіацію.
А також містять презентацію програми боротьби зі Starlink.
Готувала документи китайська сторона, у підготовці брали участь дослідники з Китайської корпорації аерокосмічної науки та техніки (CASC): Хуан Хуей та Жень Цзе.
CASC — головний державний космічний підрядник Китаю, відповідальний за сімейство ракет «Чанчжен» (вона ж Long March, або «Великий похід») та значну частину військової супутникової інфраструктури Китаю.
Боротьбу зі Starlink пропонується вести на трьох рівнях:
Його головний посил — система підвищує ризик зіткнення супутників через високу щільність супутників на низькій навколоземній орбіті.
Тому пропонується створити міжнародну коаліцію, яка домоглася б нормативних обмежень розширення програми Starlink.
Дослідники також пропонують створити спільну архітектуру електромагнітних перешкод для вибіркового блокування зв’язку Starlink у певних географічних районах.
Пропозиція полягає в тому, щоб об’єднати китайські та російські програми протидії супутникам у скоординовану систему зі спільними технічними стандартами та взаємодоповнюючим географічним охопленням.
Документ також пропонує розширити «технічний альянс проти Starlink», залучивши до нього «зацікавлені країни».
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
-
Bikini
- Полковник

Суровые российские МОГи
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...
-
Bikini
- Полковник

Украине передадут почти 100 тысяч БПЛА до конца года — СМИ.
Германия выделит €90 миллионов на одну из крупнейших поставок БПЛА для Украины.
По данным Reuters, для Киева будет закуплено 50 тысяч ударных FPV-дронов Shrike с программной начинкой от американской компании Auterion.
Официально об этом контракте не сообщалось.
Гендиректор Auterion добавил, что его фирма в партнёрстве с европейскими странами передаст Украине до 100 тысяч БПЛА до конца года.
Германия выделит €90 миллионов на одну из крупнейших поставок БПЛА для Украины.
По данным Reuters, для Киева будет закуплено 50 тысяч ударных FPV-дронов Shrike с программной начинкой от американской компании Auterion.
Официально об этом контракте не сообщалось.
Гендиректор Auterion добавил, что его фирма в партнёрстве с европейскими странами передаст Украине до 100 тысяч БПЛА до конца года.
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

І Patriot, будь ласочка, передайте.
-
Lis1980
- Генерал-майор

Ну гениально же!!.. приделать мощный многоствольный авиационный пулемет сбоку на вращающейся турели.. инженерное искусство, однако )))))Bikini писал(а):Суровые российские МОГи![]()
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Поняття "кругова оборона" і "вращайтє барабан" заграло новими фарбами
Блд, вони такі криворуки, що ця каруселька нікого з них не прибила, навіть не зачепила. Шкода.
Блд, вони такі криворуки, що ця каруселька нікого з них не прибила, навіть не зачепила. Шкода.
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Удары по логистике: Украина начала охоту на российские танкеры. 13.07.2026
-
Bikini
- Полковник

Телеграм ссылки не открываются. У всех так?
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Bikini, У всьому світі зараз так
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Bikini, Короткі посилання Telegram перестали відкриватися в браузерах — доменне ім'я t .me заблокували по всьому світу.
За наявною інформацією, реєстр Чорногорії, якому належить доменна зона .me, заблокував домен t .me. Водночас десктопна версія Telegram і застосунок на телефонах працюють у штатному режимі.
За наявною інформацією, реєстр Чорногорії, якому належить доменна зона .me, заблокував домен t .me. Водночас десктопна версія Telegram і застосунок на телефонах працюють у штатному режимі.
-
Bikini
- Полковник

Роскомнадзор абузу накатал?
Ясно-понятно. Эпоха свободного интернета движется к своему закату. Побаловались и хватит, стада по стойлам!
-
Lis1980
- Генерал-майор

))))))
Наверное, надо было в юмор..

Наверное, надо было в юмор..
На дурака не нужен нож,