Китайські компанії використовують ШІ для відстеження американських військ на Близькому Сході.
За даними розслідування The Washington Post, приватні китайські технологічні компанії, частина яких має зв'язки з Народно-визвольною армією Китаю, використовують штучний інтелект для збору та обробки розвідувальної інформації про пересування американських військ у зоні конфлікту з Іраном.
Компанії аналізують дані з відкритих джерел — систем відстеження авіаційних польотів, комерційних супутникових знімків та інформацію про морські перевезення й логістику.
Штучний інтелект обробляє ці масиви даних, виявляє закономірності та формує розвідувальну картину переміщення військової техніки, кораблів та авіації США в регіоні. Отриману інформацію компанії продають як комерційний продукт або публічно поширюють як аналітику, що «викриває» позиції американських сил.
Ирано-американская война
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
| Ссылка: | |
| BBcode: | |
| HTML: | |
| Скрыть ссылки на пост |
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
-
Lis1980
- Генерал-майор

Ирано-американская война
США и Израиль нанесли удары по алюминиевому заводу в Иране. Завод в Араке — крупнейший производитель алюминия в Иране.

На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
-
Lis1980
- Генерал-майор

Ирано-американская война
Посмотрим..
(с)
Израиль считает, что за последние часы шансы на прекращение огня в войне значительно возросли.
Предполагается, что до истечения срока действия ультиматума президента Трампа обе стороны, Иран и Соединенные Штаты, достигнут соглашения (по крайней мере) по следующим вопросам.
• Кратковременное прекращение огня (одна-две недели),
• Открытие (возможно, в несколько ограниченном формате) Ормузского пролива.
• Переговоры между сторонами в рамках партнерства стран-посредников.
Предпосылкой для этого послужила просьба премьер-министра Пакистана к президенту Трампу продлить ультиматум на две недели (срок, который очень устраивает президента), а также некоторое смягчение позиции иранцев в отношении требований всеобъемлющего соглашения и отказ обсуждать лишь ограниченное прекращение огня.
(с)
Израиль считает, что за последние часы шансы на прекращение огня в войне значительно возросли.
Предполагается, что до истечения срока действия ультиматума президента Трампа обе стороны, Иран и Соединенные Штаты, достигнут соглашения (по крайней мере) по следующим вопросам.
• Кратковременное прекращение огня (одна-две недели),
• Открытие (возможно, в несколько ограниченном формате) Ормузского пролива.
• Переговоры между сторонами в рамках партнерства стран-посредников.
Предпосылкой для этого послужила просьба премьер-министра Пакистана к президенту Трампу продлить ультиматум на две недели (срок, который очень устраивает президента), а также некоторое смягчение позиции иранцев в отношении требований всеобъемлющего соглашения и отказ обсуждать лишь ограниченное прекращение огня.
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Ирано-американская война
Удари США по Ірану були припинені відповідно до угоди про двотижневе перемир'я - NYT з посиланням на американського чиновника
Очікується, що у п'ятницю в Ісламабаді відбудуться мирні переговори між США та Іраном - Axios
Припинення вогню починається сьогодні ввечері за часом США, але ми оцінюємо, що буде потрібен час, поки накази дійдуть до польових рівнів Корпусу вартових - Барак Равід з посиланням на високопоставлене джерело в Білому домі
Очікується, що у п'ятницю в Ісламабаді відбудуться мирні переговори між США та Іраном - Axios
Припинення вогню починається сьогодні ввечері за часом США, але ми оцінюємо, що буде потрібен час, поки накази дійдуть до польових рівнів Корпусу вартових - Барак Равід з посиланням на високопоставлене джерело в Білому домі
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Ирано-американская война
В Ізраїлі погодилися і дотримуватимуться припинення вогню з Іраном, проте стурбовані угодою між Вашингтоном і Тегераном, яка може бути підписана — Haaretz з посиланням на джерело
-
Lis1980
- Генерал-майор

Ирано-американская война
Повоевали и хватит!! ;)
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
-
Lis1980
- Генерал-майор

Ирано-американская война
«Это может стать золотым веком для Ближнего Востока», — Трамп.
Президент США отказался от угроз об уничтожении цивилизации и с явным духовным подъёмом прокомментировал договорённость о двухнедельном прекращении огня с Ираном. По словам Трампа, будет много позитивных действий, а также будут заработаны большие деньги.
Кроме прочего, Трамп подчеркнул, что США намерены помочь с «затором» в Ормузском проливе, «просто торча рядом».
Президент США отказался от угроз об уничтожении цивилизации и с явным духовным подъёмом прокомментировал договорённость о двухнедельном прекращении огня с Ираном. По словам Трампа, будет много позитивных действий, а также будут заработаны большие деньги.
Кроме прочего, Трамп подчеркнул, что США намерены помочь с «затором» в Ормузском проливе, «просто торча рядом».
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!