Желтовласка у власти.
-
Влад Бевх
- Генерал-майор

Желтовласка у власти.
«В найближчі місяці війна не припиниться. Трамп зосередиться на дипломатичних кроках.»
В США журналісти відмітили що починаючи з лютого Трамп так і не застосував проти росії ніяких дієвих кроків. Всі заяви (до Томагавків включно) закінчилися нічим.
В США журналісти відмітили що починаючи з лютого Трамп так і не застосував проти росії ніяких дієвих кроків. Всі заяви (до Томагавків включно) закінчилися нічим.
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
| Ссылка: | |
| BBcode: | |
| HTML: | |
| Скрыть ссылки на пост |
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Желтовласка у власти.
Золота дипломатія або як Швейцарія підкорила Трампа
Швейцарія відправила делегацію бізнес-лідерів з подарунками, щоб знизити 39% тариф, які президент США наклав на їхні товари. Трамп особливо цінує розкішні подарунки, особливо золото, яке привертає його увагу й прихильність.
Золотий злиток вагою 1 кг з номерами 45 і 47, подарований Трампу, оцінюється понад 130 тисяч доларів і разом з настільним годинником Rolex були передані до його президентської бібліотеки.
Швейцарські подарунки спрацювали: США з 39% до 15%, а швейцарські компанії погодилися інвестувати 200 мільярдів доларів в Америку, що врятувало експортно орієнтовану економіку країни від найбільшого європейського тарифу.
Делегація включала топменеджерів MKS SA, Rolex, Richemont, Mercuria та Partners Group, чим підкреслила значення бізнес-дипломатії для Трампа.
Остаточна угода має пройти через швейцарський парламент, а потім може бути винесена на референдум.
П.С.
Спочатку хотів писати в темі про Швейцарію, а потім подумав і вирішив, що ні, це не про Швейцарію, це про Трампа)
Швейцарія відправила делегацію бізнес-лідерів з подарунками, щоб знизити 39% тариф, які президент США наклав на їхні товари. Трамп особливо цінує розкішні подарунки, особливо золото, яке привертає його увагу й прихильність.
Золотий злиток вагою 1 кг з номерами 45 і 47, подарований Трампу, оцінюється понад 130 тисяч доларів і разом з настільним годинником Rolex були передані до його президентської бібліотеки.
Швейцарські подарунки спрацювали: США з 39% до 15%, а швейцарські компанії погодилися інвестувати 200 мільярдів доларів в Америку, що врятувало експортно орієнтовану економіку країни від найбільшого європейського тарифу.
Делегація включала топменеджерів MKS SA, Rolex, Richemont, Mercuria та Partners Group, чим підкреслила значення бізнес-дипломатії для Трампа.
Остаточна угода має пройти через швейцарський парламент, а потім може бути винесена на референдум.
П.С.
Спочатку хотів писати в темі про Швейцарію, а потім подумав і вирішив, що ні, це не про Швейцарію, це про Трампа)
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
-
Батька Пиночет
- Лейтенант

Желтовласка у власти.
Скрытый контент! Для просмотра нужно или .
Коли журба мене огОрне і обіймЕ печаль,
Беру пістоль і - на коня!
Десь є і МІЙ москаль!
----------------
Особистий рахунок МОЇХ москалів і сєпарів - 12 штук. Уже - 14
Беру пістоль і - на коня!
Десь є і МІЙ москаль!
----------------
Особистий рахунок МОЇХ москалів і сєпарів - 12 штук. Уже - 14
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Желтовласка у власти.
Батька Пиночет,
Не знаю! На аудієнцію мене не запрошували

Не знаю! На аудієнцію мене не запрошували
-
Bikini
- Полковник

Желтовласка у власти.
Батька Пиночет,
Скрытый контент! Для просмотра нужно или .
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Желтовласка у власти.
Перше відео його обличчя від щастя, про почуту цифру))) Це так щиро і так справжнє!
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Желтовласка у власти.
Коли голосно кричати про сонного Джо
-
Bikini
- Полковник

Желтовласка у власти.
80 лет в следующем году. Бодрее уже не будет, а наоборот с каждым днем
А Рубио тот еще лизун-подлизун
А Рубио тот еще лизун-подлизун
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Желтовласка у власти.
Bikini, Я кілька разів подивився це відео і дивився саме на Рубіо. Дивлюся і думаю як же ж йому буде соромно за це підлабузництво.
П.С.
Знаю, що для політика сором це, щось на кшталт вади, але вони ж залишаються сам на сам, дивляться на себе у дзеркало. Та і взагалі відгуки про Рубіо позитивні, і ось таке
П.С.
Знаю, що для політика сором це, щось на кшталт вади, але вони ж залишаються сам на сам, дивляться на себе у дзеркало. Та і взагалі відгуки про Рубіо позитивні, і ось таке
-
Bikini
- Полковник

Желтовласка у власти.
Что там может быть позитивного? Шнырь!
-
Влад Бевх
- Генерал-майор

-
Lis1980
- Полковник

Желтовласка у власти.
Инопланетяне, блядь!!
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
-
Lis1980
- Полковник

Желтовласка у власти.
Крым, оказывается, чудесное место, окружённое с четырех сторон океаном ))))
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Желтовласка у власти.
Lis1980, Географ)) Знаток!
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Желтовласка у власти.
Один історик, інший географ. О ми вляпалися, мля
-
Lis1980
- Полковник

Желтовласка у власти.
Ладно, он почти правильно сказал - только тонкий перешеек соединяет полуостров с материком.. а океан вокруг или море, возможно так перевели или он вообще имел в виду воду.. ;)
Зато остальные тезисы его интервью - мама мия!! (((
Зато остальные тезисы его интервью - мама мия!! (((
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Желтовласка у власти.
Ні. Він сказав "океан"
Є танскріпт всього інтерв'ю, а ось уривок, де мова про Крим:
Trump: And in all fairness to Biden, Obama gave away Crimea.
Burns: Right, that all happened in 2014.
Trump: Obama ... Obama ... because Crimea was the heart. You know, I’m a real estate person at heart, right? I’m very good at real estate. And when I looked o ... wh ... every time I look at that map, I say, oh, this Crimea’s so beautiful. Wow. It’s surrounded on four sides by ocean. It’s only got a little piece of land to get to ... you know, to the main ... well, the main. I mean, Crimea’s massive. But it connects the part of Ukraine that we talk about now ...
Burns: Right.
Trump: ... through a small, little jetty. It ... it’s four sides of ocean in the warmest part. It’s got the best weather, best everything, and I know you are Ukrainian and you know Ukraine very well. And Obama forced them to give up Crimea. That was a d ... I ... I remember when it happened, but I wasn’t involved like I am now, you know, to the knowledge that I have now. I have great knowledge of Ukraine now. I have great knowledge of ...
Burns: I mean, really ...
Trump: ... many countries.
Burns: ... this ... this conflict began back in 2014, people forget, long before, uh, the invasion of a few, uh, years ago.
Trump: Well, and you know when this conflict really began though? It was simmering for years, but, uh, when Obama gave up Crimea, that was a big thing.
Burns: I do want to ask, uh ...
Trump: Do you agree with that? That was a big piece to give up.
Burns: Uh, I mean, that was ...
Trump: You’re ... you are of Ukrainian descent.
Burns: That was a major m ... I mean, that was, I remember, you know, when I first moved to the United States, a lot of people didn’t know what Ukraine even was. And it was in 2014 that people suddenly started to realize how significant geopolitically that area really is.
Trump: No, I just ... from the standpoint of beauty, weather, everything, Crimea is the warmest. It’s just got such great potential. And Obama forced them ...Obama did this. This is not Biden. Well, maybe he was involved, but I doubt it. He probably didn’t know too much then either. He was never the brightest bulb. But you know, Obama gave away ... he made them give it away.
Повний текст тут:
-
Влад Бевх
- Генерал-майор

Желтовласка у власти.
Обісцяна рижа шмата.
« 21 апреля: Украина и Россия смогут заключить мир на этой неделе — Трамп.
14 августа: Думаю, Путин планирует заключить мир с Украиной — Трамп.
4 сентября: Путин и Зеленский еще не готовы к заключению мира, но вскоре «что-то произойдет» — Трамп.
21 ноября: Скоро наступит мир между Украиной и Россией — Трамп.
15 декабря: Думаю, сейчас мы ближе к миру в Украине, чем когда-либо ранее, — Трамп»
« 21 апреля: Украина и Россия смогут заключить мир на этой неделе — Трамп.
14 августа: Думаю, Путин планирует заключить мир с Украиной — Трамп.
4 сентября: Путин и Зеленский еще не готовы к заключению мира, но вскоре «что-то произойдет» — Трамп.
21 ноября: Скоро наступит мир между Украиной и Россией — Трамп.
15 декабря: Думаю, сейчас мы ближе к миру в Украине, чем когда-либо ранее, — Трамп»