Юрій Касьянов пише:
«Сьогодні половину нашого «неефективного» підрозділу відправили в іншу хорошу військову частину ДПСУ, яка реально воює, а не займається шикуваннями по 6 разів на день.
Їм оголосили рішення в обід, завтра вони повинні вже бути в розташуванні. Ні дня відпочинку (вихідних у них не було), ні дня для зборів, вирішення сімейних питань...
Але все одно я радий за хлопців. Для них все закінчилося. Разом з ними відправляють і наші «неефективні» літаки. Не знаю, як вони їх будуть запускати без стендів для налаштування, калібрування, прогазування двигунів...
Все це зруйновано, розграбовано, в колишньому розташуванні підрозділу зайвого майна (не статутного, не належного військовій частині) - на десятки мільйонів гривень, все це робилося заради перемоги.
Раніше я завжди боявся, що в розташування підрозділу прилетить «Шахед» або «Іскандер», а виявляється, боятися треба було наших українських негідників і зрадників.
Багато хто з нашого підрозділу йде зі служби через сімейні обставини - вік, троє дітей, хвороби. Кілька хлопців принципово пішли в СЗЧ. Ті, хто залишився, не хочуть служити. «Кейс Касьянова» - це ще кейс про мотивацію.
Якби повернути історію назад, до "шашликів на травневі", я б тепер не став готуватися до війни. Я б не готував зброю, боєприпаси, дрони, польові запаси продуктів і медикаментів. Я б не став воювати з перших хвилин, ночувати в лісі, голодувати, не потрапив би в оточення...
Не розробляв би дрони, не будував би виробництво дронів, не створював би підрозділ, не завдавав би ударів по ворогу. Я б посадив сім'ю в автівку, і поки ще було можливо - поїхав би з цієї країни. До всіх свиней собачих!
Більше тут робити нічого. Тут рашка.»
Украина-реалии New
-
- Генерал-майор
-
- Полковник
Украина-реалии New
Быстро этот товарищ сдулся.. а повернуть историю чуть раньше.. до 19-го.. причинно-следственную связь провести и свою роль обозначить.. не.. никак??
Мутный тип этот Касьянов.. мне он по недавнему интервью не очень понравился.. чуйка какая-то у меня.. мутный..
Мутный тип этот Касьянов.. мне он по недавнему интервью не очень понравился.. чуйка какая-то у меня.. мутный..
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ссылка: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New
Ух-ти які висновки. Не буду та і не хочу судити. Може це на емоціях він так зазначив, а може і свідомо?

Ну він зараз дуже ображений.
Це важко. Не кожен вміє.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Ссылка: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-майор