Желтовласка у власти.
-
- Полковник
Желтовласка у власти.
Трамп может чухать, что угодно.. только глядя на его реальные действия - Россия непобедима и могуча!! Поэтому Донни или чуть подыскивает в памперс, или просит больше нулей в чеках из Москвы.. раз так.. Донни своего не упустит ;)
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ссылка: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Желтовласка у власти.

Нуууу, це вже зсув. Принаймні в словах.
Далі потрібні реальні дії!
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Желтовласка у власти.
Словно подменили.. ))))
И кто же ему этот текст написал?? ;)
И кто же ему этот текст написал?? ;)
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Желтовласка у власти.
«Це не зміна позиції, це визнання реальності» – Венс про заяву Трампа щодо України
Президент США Дональд Трамп стає неймовірно нетерплячим щодо Росії, бо, на його думку, вона не робить достатньо, щоб закінчити війну, заявив віцепрезидент США Джей Ді Венс.
«Він реагує на реальну ситуацію на місцях. А реальна ситуація на місці така, що, по-перше, ми провели надзвичайно добросовісні переговори як з росіянами, так і з українцями. І я вважаю, що президент зараз стає неймовірно нетерплячим до росіян, бо він не відчуває, що вони роблять достатньо, щоб закінчити війну. По-друге, президент став дуже впевненим, що ця війна – це погано для Росії», – сказав він.
Венс наголосив, що президент США хоче, щоб ця війна закінчилася.
«Президент також може дивитися на ситуацію на місцях. Він бачить економічні показники, що надходять зі Східної Європи. Він бачить кількість загиблих, як росіян, так і українців, у цій війні. І президент каже Володимиру Путіну: «Час припинити вбивства»… але якщо росіяни відмовляться вести переговори в дусі доброї волі, я думаю, що це буде дуже, дуже погано для їхньої країни. Це президент чітко дав зрозуміти. Це не зміна позиції. Це визнання реальності на місці», – додав Венс, відповідаючи на запитання, чому сталася зміна позиції Трампа щодо війни в Україні.
Президент США Дональд Трамп стає неймовірно нетерплячим щодо Росії, бо, на його думку, вона не робить достатньо, щоб закінчити війну, заявив віцепрезидент США Джей Ді Венс.
«Він реагує на реальну ситуацію на місцях. А реальна ситуація на місці така, що, по-перше, ми провели надзвичайно добросовісні переговори як з росіянами, так і з українцями. І я вважаю, що президент зараз стає неймовірно нетерплячим до росіян, бо він не відчуває, що вони роблять достатньо, щоб закінчити війну. По-друге, президент став дуже впевненим, що ця війна – це погано для Росії», – сказав він.
Венс наголосив, що президент США хоче, щоб ця війна закінчилася.
«Президент також може дивитися на ситуацію на місцях. Він бачить економічні показники, що надходять зі Східної Європи. Він бачить кількість загиблих, як росіян, так і українців, у цій війні. І президент каже Володимиру Путіну: «Час припинити вбивства»… але якщо росіяни відмовляться вести переговори в дусі доброї волі, я думаю, що це буде дуже, дуже погано для їхньої країни. Це президент чітко дав зрозуміти. Це не зміна позиції. Це визнання реальності на місці», – додав Венс, відповідаючи на запитання, чому сталася зміна позиції Трампа щодо війни в Україні.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Желтовласка у власти.
Это из серии - доходит как до жирафа?? ;)Warisdeath писал(а):«Це не зміна позиції, це визнання реальності» – Венс про заяву Трампа щодо України
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Желтовласка у власти.
Lis1980, Здається, що ми спостерігаємо у режимі он-лайн відомий вислів Черчіля!
Принаймні, так дуже хочеться)))
А як воно буде насправді, побачимо

Принаймні, так дуже хочеться)))
А як воно буде насправді, побачимо
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Желтовласка у власти.
Вряд ли Черчилль это говорил.. ну да ладно, век интернета намертво добавляет цитаты в цитатники ;)Warisdeath писал(а):Lis1980, Здається, що ми спостерігаємо у режимі он-лайн відомий вислів Черчіля!![]()
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Желтовласка у власти.
Трамп назвал Медведева «тупым человеком» за угрозы ядеркой )))
"Россия нам слегка угрожала не так давно. И я отправил атомные подводные лодки — самое смертоносное оружие из созданных. Я сделал это из-за его упоминания слова «ядерный».
Это был тупой человек, который работает на Путина. И я отправил подлодку или две к берегу России. Просто для предосторожности. Мы не можем позволить людям разбрасываться этим словом направо и налево."
"Россия нам слегка угрожала не так давно. И я отправил атомные подводные лодки — самое смертоносное оружие из созданных. Я сделал это из-за его упоминания слова «ядерный».
Это был тупой человек, который работает на Путина. И я отправил подлодку или две к берегу России. Просто для предосторожности. Мы не можем позволить людям разбрасываться этим словом направо и налево."
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Желтовласка у власти.
Трамп снова заявил, что «разочарован» Путиным, так как тот, по его мнению, должен был покончить с Украиной за неделю.
«Ты выглядишь плохо. Ты 4 года ведёшь войну, которая должна была занять неделю. Ты что, бумажный тигр?», — сказал Трамп президенту РФ.
«Я так разочарован президентом Путиным, я думал, он покончит с этим делом: он должен был покончить с этой войной за неделю», - заключил президент США.
«Ты выглядишь плохо. Ты 4 года ведёшь войну, которая должна была занять неделю. Ты что, бумажный тигр?», — сказал Трамп президенту РФ.
«Я так разочарован президентом Путиным, я думал, он покончит с этим делом: он должен был покончить с этой войной за неделю», - заключил президент США.
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Желтовласка у власти.
Тобто, якби ми лягли під раху, то путін був би хорошим хлопцем, так це розуміти?
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Желтовласка у власти.
Он разочарован, что Путин не смог за несколько дней одолеть Украину.. ;)Warisdeath писал(а):так це розуміти?
И назвал его лошарой ))))
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Желтовласка у власти.
Так я ж про це і кажу.
Виходить так що Трамп незадоволений не фактом нападу на суверенну державу, а тим, що путін і його орда не змогли загарбати цю державу. Виходить що його розчарування саме в цьому.
Які ж цікаві погляди у дідів))
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Желтовласка у власти.
Трампа будут чеканить на монетах.
Монету номиналом 1 доллар с изображением Дональда Трампа выпустят в США: представлен черновой вариант дизайна.
«Америка вернулась, а вместе с ней и однодолларовая монета. Дональд Трамп навсегда останется лицом 250-летия Америки благодаря [министру финансов] Скотту Бессенту и [казначею] Брэндону Бичу», - гласит пост с анонсом монеты.
Казначей Бич подтвердил разработку монеты с Трампом, посвящённой 250-летию США, которое состоится в следующем году.

Монету номиналом 1 доллар с изображением Дональда Трампа выпустят в США: представлен черновой вариант дизайна.
«Америка вернулась, а вместе с ней и однодолларовая монета. Дональд Трамп навсегда останется лицом 250-летия Америки благодаря [министру финансов] Скотту Бессенту и [казначею] Брэндону Бичу», - гласит пост с анонсом монеты.
Казначей Бич подтвердил разработку монеты с Трампом, посвящённой 250-летию США, которое состоится в следующем году.

На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Желтовласка у власти.
Такого підлабузництва і уявити було важко.
А ми його спостерігаємо насправді
А ми його спостерігаємо насправді

Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Желтовласка у власти.
Ещё и Нобелевку дадут.. вот увидите ;)
Сейчас с Газой порешают и премия в кармане!!.. а что будет через полгода-год никого не волнует..
Сейчас с Газой порешают и премия в кармане!!.. а что будет через полгода-год никого не волнует..
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Желтовласка у власти.
Конгресвумен-демократка Дін спікеру Джонсону: Трамп збожеволів
Скрыть ссылки на пост |