Реваншизм в 21 веке это всемирный тренд. Германия снова хочет быть мощнейшей армией в Европе, Япония наращивает армию и собственно трамповское MAGA - сделаем америку снова великой что это как не реваншизм.
Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война? № 2
-
- Полковник
-
- Старший солдат
-
- Полковник
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ссылка: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-майор
Файли Епштейна знищені і заявлені що їх і не було, з останнього ролика з камери Епштейна вирізано 60 секунд - а з тим матеріалом що у Путіна нічого не зробиш.megadron45 писал(а): ↑06 авг 2025, 18:24Цікаво, що то за компромат?
Про те, як Трампа обоссали 5-доларові повії в московському готелі?
-
- Генерал-майор
Наприклад педофілія. З хлопчиком. Згадуємо спеціалізацію покійного Пригожина.Warisdeath писал(а): ↑05 авг 2025, 01:05Та ну. Ну який у хуйла може бути компромат на президента США?
Оприлюднення такого завдасть Трампу неприємностей.
-
- Генерал-майор
Путін пропонує «ваздушноє переміріє».
Регулярні «кавьори» в аеропортах Немітой серьозно підривають імідж успішності «сво».
Регулярні «кавьори» в аеропортах Немітой серьозно підривають імідж успішності «сво».
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Наприклад припустимо. А верифікація плівок? А хто експертизу проведе на справжність і ідентифікацію? Російські спецслужби? І хто їм повірить? А плівкам років багато.
Та і який сенс? З непередбачуваністю Трампа це великий ризик. По-перше він однозначно все заперечить (і правильно зробить). А по-друге, він як образиться за такий наклеп на його чесне і пристойне ім'я, та як надасть Україні стільки зброї, щоб ми і москву спалили к хєрам.
І не забуваємо, що в такі ігри можна грати вдвох. Чи є, чи немає в москві компромат на Трампа, це досконало невідомо, а от в Вашингтоні на путіна напевно є. І там може бути від педофілії до вбивства різними новічками, плутоніями та рязанськими цукрами зі всіма нордостами та "она утонула".
П.С.
Мені взагалі здається, що тему компромату на Трампа запустили з росії. І треба зазначити, що їм це вдалося.
А якщо розібратися, то навіть якщо щось і було у житті Трампа коли він відвідував московію, то він же тоді був просто громадянином США, бізнесменом, а не політиком. І щоб він не робив, то його особисті справи, зрозуміло якщо то не кримінал.
А от з файлами Епштейна, то це вже інша справа.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Старший солдат
Трамп зовсім не схожий на гомосексуального педофіла. Це абсолютно інший типаж.
А ось на героя-піздоліза він дуже схожий (як Наполеон був, до речі).
-
- Полковник
Имхо он не пиздолиз.. а хуесос.. у Путина ;)
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-майор
Згоден. Але - один раз - не водолаз. Людині цікаво буває спробувати щось незвичне.megadron45 писал(а): ↑07 авг 2025, 14:17Трамп зовсім не схожий на гомосексуального педофіла. Це абсолютно інший типаж.
-
- Генерал-майор
(С)
Пункти плану врегулювання конфлікту в Україні, який Стів Віткофф учора передав Путіну під час зустрічі.
— Припинення вогню, а не мирна угода.
— Фактичне визнання територіальних здобутків Росії з відтермінуванням офіційних переговорів на 49–99 років.
— Скасування більшості санкцій + відновлення постачання російської нафти й газу до ЄС.
— Відсутність офіційного зобов’язання щодо нерозширення НАТО.
— Збереження американської військової допомоги Україні (що, за інформацією джерел, влаштовує Москву).
Не забувайте, до цих пунктів додадуть пункти Москви.
Пункти плану врегулювання конфлікту в Україні, який Стів Віткофф учора передав Путіну під час зустрічі.
— Припинення вогню, а не мирна угода.
— Фактичне визнання територіальних здобутків Росії з відтермінуванням офіційних переговорів на 49–99 років.
— Скасування більшості санкцій + відновлення постачання російської нафти й газу до ЄС.
— Відсутність офіційного зобов’язання щодо нерозширення НАТО.
— Збереження американської військової допомоги Україні (що, за інформацією джерел, влаштовує Москву).
Не забувайте, до цих пунктів додадуть пункти Москви.
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Що у них там відбувається?

Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
А спросить у творческого коллектива издания откуда дровишки не?? Все сразу рванули ctrl-c ctrl-v ;)Warisdeath писал(а):Радник президента Литвин прокоментував статтю Onet
Походу современная журналистика рванула туда же куда и современная политика.. на дно!!
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Есть какие-то события, подковерная возня.. а вокруг то "туман войны", то "белый шум".. причем в мегатонном количестве.. блохеры рассуждают.. прогнозируют.. инсайды.. интервью.. не хватает хрустального шара и экстрасенсов!! Все при деле!! Лайк и подписка ;)
А по сути шо те бабки на лавочке.. только с монетизацией ))))
А по сути шо те бабки на лавочке.. только с монетизацией ))))
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Так джерело ж ніхто ніколи не повідомляє. У кожного журналіста своє джерело і зрозуміло, що вони не діляться один з одним цим фактом. Принаймні, так вони працювали завжди. По класиці.
П.С.
Читаючи за минулий день інформацію про зустрічі, пропозиції, припинення вогню, припинення війни і так далі, одним словом про вирішення питання російської війни проти нас, у мене склалося враження, що журналісти в цей день були в ударі! Причому в такому ударі, що дозволили собі озвучувати свої фантазії, свої думки, свої погляди, не спираючись ні на які джерела. Писали все, що хотіли, все, що приходило на їхню думку. Принаймні мені так здалося. Тому що шума так багато, всього і всякого ще більше, а по факту взагалі нічого не змінилося. Зато все бурлить, всі щось говорять, щось обговорюють.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Lis1980, Поки я писав свій пост, Ви вже те саме написали! 

Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Кароч, встреча Путина и Трампа ожидается на следующей неделе.. на данный момент, как кажется, требования России следующие - мы не лезем в Запорожскую, Херсонскую, Сумскую, Харьковскую области, а взамен Украина отдает Донецкую и Луганскую полностью. Ну и те территории, где "сапог русского солдата" сейчас остаются за Россией..
Трамп и Ко педалирует именно такой вариант соглашения..
Некоторые пишут, ссылаясь на источники, что Киев в принципе не против.. хотя Зеленский хранит гробовое молчание..
Посмотрим..
Кто такой Трамп решать за территории Украины!!?? Что будет балакать Зеленский народу, если события пойдут по этому руслу?? А как же жители Краматорска, Славянска, Дружковки??.. Их куда?? И что это по отношению к ним??
Много вопросов и ноль пока ответов.. но чувствую, мы на пороге грандиозного шухера (с)
Трамп и Ко педалирует именно такой вариант соглашения..
Некоторые пишут, ссылаясь на источники, что Киев в принципе не против.. хотя Зеленский хранит гробовое молчание..
Посмотрим..
Кто такой Трамп решать за территории Украины!!?? Что будет балакать Зеленский народу, если события пойдут по этому руслу?? А как же жители Краматорска, Славянска, Дружковки??.. Их куда?? И что это по отношению к ним??
Много вопросов и ноль пока ответов.. но чувствую, мы на пороге грандиозного шухера (с)
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Скрыть ссылки на пост |