Украина-реалии New
-
- Полковник
Украина-реалии New
Внутренних гнид нужно давить не после войны, а во время!! (с)
А у нас же "не на часі".. и вот уже почти приехали..
А у нас же "не на часі".. и вот уже почти приехали..
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ссылка: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New
Ні, вони недоторкані.
А ще лейтенант Баканов. А ще син лейтенанта Баканова. А ще...... Ох як багато у них недоторканих.
А Мар'яна це взагалі якийсь золотий запас зеленої ОПи.
П.С.
В історії з Буткевичем зашкварився ГУР, а не СБУ.
П.С.П.С.
Це все так гидко, що аж нудить
П.С.П.С.П.С.
Вчора читав коменти під постами Мирини, під постами тих, хто писав те, що сталося з Богданом Буткевичем. І я скажу, що це жахає. Ні, адекватних коментів , зрозуміло, що вистачає. Зрозуміло, що налетіли боти. Але... Але дуже багато коментів реальних людей, які геть не відбивають суті того, що відбувається. Суспільство розколото. Суспільство в зневірі і розпачі. І такими діями влада не гасить цей вогонь, а розпалює його.
Скажу, що я спочатку прихерів від історії з Буткевичем. Але коменти мене вразили ще більше. І це дуже сумно.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Украина-реалии New
Причем не единожды.. ;)Warisdeath писал(а):В історії з Буткевичем зашкварився ГУР, а не СБУ.
Оказывается, у нас можно откосить от мобилизации, став диванным военом агентом ГУР, проводящим в интернете операции ИПСО.. )))))
Смешно..
Это ж явно кто-то из ГУРовцев не самого высшего ранга выдал такую ксиву.. стопудово за котлету или по просьбе.. а потом руководство сделало вид, что я не я и хата не моя..
Бардак, товарищи!! Везде сплошной бардак!!
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New
Lis1980, Він не косив. У нього інвалідність по зору. Причому виявили хворобу коли він проходив ВЛК.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Украина-реалии New
Так я понял из видео..
Загуглил..

"его уволили из ГУР задним числом и тут же восстановили в резерве".. это цитата.. То есть получается, "внештатная служба" в ГУР позволяет быть как бы на воинской службе, а не в резерве.. Ну а так он ради этой службы отказался от полного комиссованя по болезни.. хотя что мешало ее выполнять, будучи комиссованным? ;)
1. В Украине уже нет ограниченно годных..
"..речник Сухопутних військ, полковник Віталій Саранцев, у коментарі «Українській правді» повідомив, що до квітня 2025 року Буткевич мав бронь, яка була автоматично знята системою у зв’язку зі зміною законодавства. Він сам прийшов до ТЦК, оскільки мав висновок ВЛК «обмежено придатний», для уточнення особистих даних. За результатами нової ВЛК журналіста визнали придатним для військових частин забезпечення."
2. Получить инвалидность по зрению - нужно быть практически слепым.. говорю как очкарик со стажем!!..
Это так, к слову.. Просто мой жизненный принцип - верить никому нельзя!! Мне - можно!! ;) (с)
Ладно, сделаем вид, что верим..
Суть не в туём..
Он что, вчера первый раз наехал на Бузуглу?? Так почему сейчас так, а раньше нет?? Значит кое-кто где-то там решил, что можно!!
А почему так решили?? Вот в чем фокус (с)
Загуглил..

"его уволили из ГУР задним числом и тут же восстановили в резерве".. это цитата.. То есть получается, "внештатная служба" в ГУР позволяет быть как бы на воинской службе, а не в резерве.. Ну а так он ради этой службы отказался от полного комиссованя по болезни.. хотя что мешало ее выполнять, будучи комиссованным? ;)
1. В Украине уже нет ограниченно годных..
"..речник Сухопутних військ, полковник Віталій Саранцев, у коментарі «Українській правді» повідомив, що до квітня 2025 року Буткевич мав бронь, яка була автоматично знята системою у зв’язку зі зміною законодавства. Він сам прийшов до ТЦК, оскільки мав висновок ВЛК «обмежено придатний», для уточнення особистих даних. За результатами нової ВЛК журналіста визнали придатним для військових частин забезпечення."
2. Получить инвалидность по зрению - нужно быть практически слепым.. говорю как очкарик со стажем!!..
Это так, к слову.. Просто мой жизненный принцип - верить никому нельзя!! Мне - можно!! ;) (с)
Ладно, сделаем вид, что верим..
Суть не в туём..
Он что, вчера первый раз наехал на Бузуглу?? Так почему сейчас так, а раньше нет?? Значит кое-кто где-то там решил, что можно!!
А почему так решили?? Вот в чем фокус (с)
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Украина-реалии New
Зекоманде до некого подобия официально оформленной диктатуры не хватает одного маленького пазла - победить в войне.. чтобы в воздух чепчики летели..
И тогда всё по классике о борьбе с драконом.. ;)
Мы даже не заметим как..
Один очень маленький пазл.. всего лишь.. ;)
Без него это всё лишь "диктатура момента", чтобы никто не мешал кумовьям и друзьям..
Хотя таки да.. ничто не бывает таким постоянным, как временное!!
И тогда всё по классике о борьбе с драконом.. ;)
Мы даже не заметим как..
Один очень маленький пазл.. всего лишь.. ;)
Без него это всё лишь "диктатура момента", чтобы никто не мешал кумовьям и друзьям..
Хотя таки да.. ничто не бывает таким постоянным, как временное!!
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New
Фух, нарешті за ці 2,5 шалені доби добрався до інтернету.
Бачить Бог — я хотів потрапити до армії без привертання уваги санітарів та гієн. Але що ж - сталося як сталося.
Я не буду коментувати свою співпрацю з певними структурами Сил Оборони до своєї мобілізації, хоча є і підтверджуючі документи з печатками, і гарні результати.
Але з поваги до безпеки людей, з якими працював та збереження конфіденційності завдань, які виконувалися, нічого не буду пояснювати.
Хто знає - той знає.
Хто не знає - той бреше й лиє бруд.
Я запам'ятав як підтримку друзів, так і злобні накиди ворогів.
Нікому нічого не забуду і всі з часом отримають повну інформацію про події, хто за ними стояв, що робив і як діяв. Але це все - вже після війни.
Адже я вже військовий ЗСУ. Військовий квиток докладаю. Заступив на посаду.
Для мене найвищою честю в житті і було, і є, і завжди буде вдягти відповідний однострій.
Невдовзі починаю курс БЗВП на одному з НЦ.
А далі буду мати за честь продовжити службу в лавах Сил Оборони.
Де саме - поки не розголошую, адже можуть бути зміни.
Але раз уж моя скромна персона викликала такі пристрасті, то обов'язково повідомлю про своє місце несення служби - якщо буде дозвіл керівництва, само собою.
Служу народу України!

Бачить Бог — я хотів потрапити до армії без привертання уваги санітарів та гієн. Але що ж - сталося як сталося.
Я не буду коментувати свою співпрацю з певними структурами Сил Оборони до своєї мобілізації, хоча є і підтверджуючі документи з печатками, і гарні результати.
Але з поваги до безпеки людей, з якими працював та збереження конфіденційності завдань, які виконувалися, нічого не буду пояснювати.
Хто знає - той знає.
Хто не знає - той бреше й лиє бруд.
Я запам'ятав як підтримку друзів, так і злобні накиди ворогів.
Нікому нічого не забуду і всі з часом отримають повну інформацію про події, хто за ними стояв, що робив і як діяв. Але це все - вже після війни.
Адже я вже військовий ЗСУ. Військовий квиток докладаю. Заступив на посаду.
Для мене найвищою честю в житті і було, і є, і завжди буде вдягти відповідний однострій.
Невдовзі починаю курс БЗВП на одному з НЦ.
А далі буду мати за честь продовжити службу в лавах Сил Оборони.
Де саме - поки не розголошую, адже можуть бути зміни.
Але раз уж моя скромна персона викликала такі пристрасті, то обов'язково повідомлю про своє місце несення служби - якщо буде дозвіл керівництва, само собою.
Служу народу України!

Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New
У мене немає варіантів як ми будемо розгрібати, відгрібати, та і взагалі виживати після всього того, що відбувається під керівництвом зеленої влади.
Єдину обіцянку, яку виконав наш народний обранець зі своєї передвиборчої програми, так це його гасло: "Я йду ламати систему!"
Зламав.
"Я ваш вирок", - сказав Зеленський на стадіоні. І не збрехав. Один єдиний раз він не збрехав.
Єдину обіцянку, яку виконав наш народний обранець зі своєї передвиборчої програми, так це його гасло: "Я йду ламати систему!"
Зламав.
"Я ваш вирок", - сказав Зеленський на стадіоні. І не збрехав. Один єдиний раз він не збрехав.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Украина-реалии New
ЦПК, звісно ж, кажуть що не розуміють в чому справа, але ж все просто
♂️
Командиру відділення польового механізованого хлібозаводу продовольчого складу 218 об’єднаного центру забезпечення сил логістики ЗСУ в м.Харків (військова частина А1361) гвардії сержанту Шабуніну В.В. найближчим часом буде повідомлено про підозру в шахрайстві (частина 2 статті 190 КК України) та ухиленні від військової служби (частина 4 статті 409 КК України). Саме такий висновок можна зробити, ознайомившись з розміщеними в Єдиному державному реєстрі судових рішень ухвалами слідчого судді в кримінальному провадженні №62023100130002015 від 15.12.2023 за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 358, ч. 4 ст. 409, ч. 5 ст. 407, ч. 1 ст. 201-2, ч. 4 ст. 410, ч. 4 ст. 426, ч. 4 ст. 409, ч. 4 ст. 358, ч. 5 ст. 426-1, ч. 4 ст. 191, ч. 5 ст. 426-1 КК України, що розслідується слідчими Третього слідчого відділу Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Києві.
Фабула кримінальної справи проста й невигадлива. У перші дні повномасштабного вторгнення два професійних громадських активісти – Віталій Вікторович Шабунін і тричі засуджений за квартирні крадіжки Дмитро Олегович Шерембей – з метою уникнути реальної мобілізації домовились з командиром 207 окремого батальйону ТрО (військова частина А7376) підполковником Віктором Васильовичем Юшком, що Юшко влаштує Шабуніна та Шерембея на фіктивну військову службу. Упродовж півтора року «представники громадянського суспільства» Шабунін і Шерембей лише рахувались у батальйоні, але проживали вдома й розважались у столичних генделиках, отримуючи за це від Юшка не тільки грошове забезпечення солдатів (23 тисячі грн на місяць), але й додаткову винагороду в розмірі 30 тисяч грн на місяць за виконання бойових (спеціальних) завдань. А на випадок, якщо в у військову частину прибуде якась комісія з перевіркою й почне рахувати особовий склад по головах, підполковник Юшко регулярно видавав накази про фіктивні відрядження солдатів Шабуніна й Шерембея до Національного агентства з питань боротьби з корупцією, Центру благодійної допомоги в м.Харків, Центру благодійної допомоги в м.Миколаїв, Центру дослідження трофейного та перспективного озброєння та військової техніки, Центру інновацій та оборонних технологій та інших установ, які не мають жодного відношення до проходження військової служби мобілізованими солдатами і в яких Шабунін і Шерембей, ясна річ, також не з’являлись.
Командиру відділення польового механізованого хлібозаводу продовольчого складу 218 об’єднаного центру забезпечення сил логістики ЗСУ в м.Харків (військова частина А1361) гвардії сержанту Шабуніну В.В. найближчим часом буде повідомлено про підозру в шахрайстві (частина 2 статті 190 КК України) та ухиленні від військової служби (частина 4 статті 409 КК України). Саме такий висновок можна зробити, ознайомившись з розміщеними в Єдиному державному реєстрі судових рішень ухвалами слідчого судді в кримінальному провадженні №62023100130002015 від 15.12.2023 за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 358, ч. 4 ст. 409, ч. 5 ст. 407, ч. 1 ст. 201-2, ч. 4 ст. 410, ч. 4 ст. 426, ч. 4 ст. 409, ч. 4 ст. 358, ч. 5 ст. 426-1, ч. 4 ст. 191, ч. 5 ст. 426-1 КК України, що розслідується слідчими Третього слідчого відділу Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Києві.
Фабула кримінальної справи проста й невигадлива. У перші дні повномасштабного вторгнення два професійних громадських активісти – Віталій Вікторович Шабунін і тричі засуджений за квартирні крадіжки Дмитро Олегович Шерембей – з метою уникнути реальної мобілізації домовились з командиром 207 окремого батальйону ТрО (військова частина А7376) підполковником Віктором Васильовичем Юшком, що Юшко влаштує Шабуніна та Шерембея на фіктивну військову службу. Упродовж півтора року «представники громадянського суспільства» Шабунін і Шерембей лише рахувались у батальйоні, але проживали вдома й розважались у столичних генделиках, отримуючи за це від Юшка не тільки грошове забезпечення солдатів (23 тисячі грн на місяць), але й додаткову винагороду в розмірі 30 тисяч грн на місяць за виконання бойових (спеціальних) завдань. А на випадок, якщо в у військову частину прибуде якась комісія з перевіркою й почне рахувати особовий склад по головах, підполковник Юшко регулярно видавав накази про фіктивні відрядження солдатів Шабуніна й Шерембея до Національного агентства з питань боротьби з корупцією, Центру благодійної допомоги в м.Харків, Центру благодійної допомоги в м.Миколаїв, Центру дослідження трофейного та перспективного озброєння та військової техніки, Центру інновацій та оборонних технологій та інших установ, які не мають жодного відношення до проходження військової служби мобілізованими солдатами і в яких Шабунін і Шерембей, ясна річ, також не з’являлись.
-
- Полковник
Украина-реалии New
Стоп.. они договорились с командиром и он ещё за это платил?? Это как?? А ему взамен что?? 80% выплаченного?? ;)Влад Бевх писал(а): отримуючи за це від Юшка не тільки грошове забезпечення солдатів (23 тисячі грн на місяць), але й додаткову винагороду в розмірі 30 тисяч грн на місяць за виконання бойових (спеціальних) завдань.
"механізованого хлібозаводу", - улыбнуло наименование ;)
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Украина-реалии New
Вот поэтому я воздержусь от выводов..Warisdeath писал(а): ми не знаємо
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New
Lis1980, Я теж. Я не роблю висновків. Тим більше, що до самого фігуранта особисто у мене ставлення так собі, м'яко кажучи.
Мене обурюють методи. Без ордерів, без суду, без пояснень, вломилися і нишпорять.
Якби був хоч якийсь відсоток довіри, то це пройшло би просто як новина, а далі чекали би вироку. Але ж довіри геть немає, а вони ще і такими методами діють.
Мене обурюють методи. Без ордерів, без суду, без пояснень, вломилися і нишпорять.
Якби був хоч якийсь відсоток довіри, то це пройшло би просто як новина, а далі чекали би вироку. Але ж довіри геть немає, а вони ще і такими методами діють.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Украина-реалии New
В этих вопросах личное отношение желательно вообще загонять куда поглубже.. иначе реальной картины не увидеть..
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New
Lis1980, Так, а я про що?
Я про це і сказав. Що незалежно від того, яке ставлення особисте до самого Шабуніна, такі методи, які чинить влада, неприпустимі.
Навіть якщоб вони таке робили з Кошовим, або ще з якимсь їхнім, особисто я це не сприйняв би.
Так само, як я казав, коли закрили медведчуківські канали. Не підтримував я ті методи. Наче і добру справу зробили, але те, як вони це зробили, то це був лише початок беззаконня. І тест на реакцію суспільства. Суспільство аплодувало. От і маємо.
Я про це і сказав. Що незалежно від того, яке ставлення особисте до самого Шабуніна, такі методи, які чинить влада, неприпустимі.
Навіть якщоб вони таке робили з Кошовим, або ще з якимсь їхнім, особисто я це не сприйняв би.
Так само, як я казав, коли закрили медведчуківські канали. Не підтримував я ті методи. Наче і добру справу зробили, але те, як вони це зробили, то це був лише початок беззаконня. І тест на реакцію суспільства. Суспільство аплодувало. От і маємо.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Украина-реалии New
Чим «солдат Шабунін» кращий за Миколу з Полтавщини, чиї кістки вже 2 роки гниють у руїнах Бахмута ?
Ще декілька днів назад Шабунін репетував що його відправляють на ЛБЗ - а нині ДБР його забирає в Київ в рамках кримінального провадження. Тобто як не смішно - рятує де факто від передової.
Ще декілька днів назад Шабунін репетував що його відправляють на ЛБЗ - а нині ДБР його забирає в Київ в рамках кримінального провадження. Тобто як не смішно - рятує де факто від передової.
-
- Полковник
Украина-реалии New
(С)
Сьогодні анекдот розповіли - ледь не подавився. На одному взводному опорнику зібралися Шабунін, Бігус і Буткевич. А сержант-порохобот їм каже: "Ну що, воєни! Побороли баригу?"
Все ж таки не втримаюся - запитаю. А побикувати Шабуніну слабо - ну отак само як бикував перед представниками ТЦК у часи Порошенка? Коли він документи військових кидав на землю - аби сфотографувати... Що зараз заважає? Жим-жим?
І ще питання до братів-демократів. Бачите як жалюгідно скиглять зараз ті, хто бикував у часи Порошенка? Так це не тому що вони були сміливі - це тому що ми їм дозволили бикувати. Ми боялися реакції Заходу - а Захід мовчки ковтав і Януковича, і Зеленського. Робіть висновки.
Робити висновки не завадило б і тим хто зараз себе вважає цілком лояльним до влади. Це лише поки що. Прийде і ваша черга.
Сьогодні анекдот розповіли - ледь не подавився. На одному взводному опорнику зібралися Шабунін, Бігус і Буткевич. А сержант-порохобот їм каже: "Ну що, воєни! Побороли баригу?"
Все ж таки не втримаюся - запитаю. А побикувати Шабуніну слабо - ну отак само як бикував перед представниками ТЦК у часи Порошенка? Коли він документи військових кидав на землю - аби сфотографувати... Що зараз заважає? Жим-жим?
І ще питання до братів-демократів. Бачите як жалюгідно скиглять зараз ті, хто бикував у часи Порошенка? Так це не тому що вони були сміливі - це тому що ми їм дозволили бикувати. Ми боялися реакції Заходу - а Захід мовчки ковтав і Януковича, і Зеленського. Робіть висновки.
Робити висновки не завадило б і тим хто зараз себе вважає цілком лояльним до влади. Це лише поки що. Прийде і ваша черга.
-
- Полковник
Украина-реалии New
Именно это я понял за последние годы.. "смелость" зачастую зависит от внешних факторов.. Гляньте на гордых дэнэров, которых никто не ставил на колени.. как они прыгали на танки ВСУ в 14-м.. а сейчас только тихо и жалко скулят - нет воды и т.д. А смелость-то где?? ;)Влад Бевх писал(а): Бачите як жалюгідно скиглять зараз ті, хто бикував у часи Порошенка? Так це не тому що вони були сміливі - це тому що ми їм дозволили бикувати.
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |