Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война? № 2

Локальные и региональные конфликты последних десятилетий

Александр0061
Младший сержант
Младший сержант

Где Александр0061 » 14 янв 2025, 00:38

dnepr7 писал(а):
13 янв 2025, 09:30
А давай через 1 год это проверим кто тут останется общаться а кто неожиданно пропадет с радаров.
Я верю только в Бога у него для каждого есть план путь миссия и есть дата когда Game Over.
И я всего лишь верю и скромно надеюсь что моя личная миссия продлиться еще некоторое время.
Потому что есть 3 типа людей
1. нужные (полезные)
2. не нужные
3. и (даже) нах$й не нужные
И я лично всю свою жизнь стараюсь удержаться в 1 категории - а больше ничего и не нужно - потому что категория 2 и 3 идет в расход везде всегда при любой власти и в любой стране. А у 1 категории есть шанс.
4 типи.
Четвертий - підори.
І ти ні разу не перший тип.

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Где Влад Бевх » 14 янв 2025, 01:08

Один день війни. Втрати техніки по фото та відео фіксації.
163478 - Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война? № 2

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 14 янв 2025, 22:44

СБУ та Сили оборони влаштували росіянам «гарячу» нічку: вибухало на хімкомбінатах, НПЗ та складах аеродрому «Енгельс»

Минула ніч видалася вибуховою для цілої низки ворожих об‘єктів у різних регіонах росії. За інформацією джерел, внаслідок спільної спецоперації СБУ та Сил Оборони було уражено:

- Алексінський хімічний комбінат (тульська обл.). Після роботи дронів СБУ зафіксовано велику пожежу.
- Склади боєприпасів (ФАБ, КАБ, крилатих ракет) на аеродромі «Енгельс» (саратовська обл.). Дрони СБУ досягли цілей, «бавовна» палає і досі.
- Саратовський нафтопереробний завод. Зафіксовано масштабну пожежу.
- Брянський хімічний завод. Зафіксовано прямі влучання ракет по об‘єкту та велику пожежу з подальшими детонаціями.

«СБУ разом із Силами оборони продовжує відпрацьовувати по ворожим військовим об’єктам та підприємствам, які працюють на російський ВПК. Кожен уражений склад з боєприпасами, НПЗ, нафтобаза чи хімзавод - це болючий удар по спроможності рф вести війну в Україні», - повідомило поінформоване джерело в СБУ.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 15 янв 2025, 00:31

О як заспівали після вчорашньої гарячої ночі!
Послухайте!

Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Где Влад Бевх » 15 янв 2025, 19:19

(С)
На правах пєйсатєля і відеозніматєля про міни, вставлю свої пять копійок.
Ясєн пєнь, що наші чиновники від Агенції оборонних закупівель є шкодливими педерастами, які тут же задерли вгору хвоста унюхавши відкат. І можна зрозуміти праведне обурення громадян і вояцтва. Тільки от на жаль склалася така ситуація, що хоч бляха по 1 600 євро за штуку - але міни потрібні. Станом на січень 2024 року у розпорядженні ЗСУ знаходиться близько 300 000 протитанкових мін сімейста ТМ-62. Станом на 2025 рік мабуть лишилась лише четверта частина цих мін. А що найприкріше - всі міни були використані впусту. Мінні поля виставлені без прикриття і без елементів нездобуваності стають легкою здобиччю ворога, який просто збирає їх докупи-і використовує проти нас. Внесли свій внесок у вичерпання наших мінних арсеналів і наші дронщики - які через нужду в БЧ для дронів масово курочать протитанкові міни, які потрапляють їм до рук. Виробництва ж мін немає і схоже не передбачається. Ті жалюгідні крихти, які випускаються просто ен покривають потреб фронту. Чим ми будемо виставляти нові мінні поля (якщо міни взагалі будуть), як прикриватимемо обронні позиції (якщо їх побудуть) і де саме (по лінії Дніпра штолі) - питання як завжди відкрите і риторичне.
Також вражає крайня некомпетентність у темі пєйсатєлєй гівноЗМІ, які маніпулюють КРИКЛИВИМИ заголовками. Наприклад: хто вам, йолопи сказав, що міна М6А2 не рве гусеницю танка? Ну от хто? Якби ви хоч трохи розбиралися в темі, аб принаймні розпитали тих хто в темі - то знали би, що ця сяка така американська міна з честю пройша Корею, В'єтнам і ще купу всяких конфліктів. Міна не просто рве гусеницю - вона вибиває два опорних котка - що повністю знерухомлює танк. А так - пєйсатєлі вирішили обісрати чинушів-і своєю безграмотністю обісрались разом з ними.
Боїтеся що міни старовинні і попсувались як ряжанка поза холодильником? Заспокою вас. Якщо тротил і метал зберігаються в сухому і захищеному від перепадів температур місці - їх схоронність сягає більше ста років. Якщо не більше. Тому візуальним поглядом і вивченням документів про схоронність можна вияснити чи міна придатна до експлуатації. Хіба що з міною М6А2 є один нюанс: не слід брати хімічні підривники М600, які через наявність у них скла, що втрачає міцність - дійсно можуть бути небезпечними. Просто подбайте щоб з мінами йшов механічний підривник М603, який при належному зберіганні також можна берегти хоч двісті років. Але кого з акул пера колишать такі нюанси?
І насамкінець - справа не в мінах і навіть не в їх кількості, а у їх адекватному використанні. Якщо міни будуть вкладатися без елементів нездобуваності перед позиціям де немає піхоти, якщо міни будуть курочитись дронщиками як джерело вибухової речовини - то цінність мінного озброєння як такого.... та що там - уже зведена нанівець!
На скріні - встановлення мін в сірій зоні. Без піхоти позаду наших позицій. Без нахильних датчиків цілі на мінах. Навіть без сучої Ефки підкладеної під міну. Здогадуєшся анон - кому скоро ці міни дістануться?
Відео опублікую через півроку - коли інформація про мінне поле стане неактуальною. Хоча здається воно уже не актуальне.
163487 - Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война? № 2

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 16 янв 2025, 00:39

Подивіться на їхні обличчя.

А вдуматися в те, що сталося, так у пропагандонів має дупа розірватися. 23 росіянина добровільно здалися Азовцям!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Где Влад Бевх » 16 янв 2025, 00:49

Ай-я-я-яй! Убили
163493 - Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война? № 2

dnepr7
Полковник
Полковник

Где dnepr7 » 16 янв 2025, 19:55

Влад Бевх писал(а):
15 янв 2025, 19:19
(С)
На правах пєйсатєля і відеозніматєля про міни, вставлю свої пять копійок.
Ясєн пєнь, що наші чиновники від Агенції оборонних закупівель є шкодливими педерастами, які тут же задерли вгору хвоста унюхавши відкат. І можна зрозуміти праведне обурення громадян і вояцтва. Тільки от на жаль склалася така ситуація, що хоч бляха по 1 600 євро за штуку - але міни потрібні. Станом на січень 2024 року у розпорядженні ЗСУ знаходиться близько 300 000 протитанкових мін сімейста ТМ-62. Станом на 2025 рік мабуть лишилась лише четверта частина цих мін. А що найприкріше - всі міни були використані впусту. Мінні поля виставлені без прикриття і без елементів нездобуваності стають легкою здобиччю ворога, який просто збирає їх докупи-і використовує проти нас. Внесли свій внесок у вичерпання наших мінних арсеналів і наші дронщики - які через нужду в БЧ для дронів масово курочать протитанкові міни, які потрапляють їм до рук. Виробництва ж мін немає і схоже не передбачається. Ті жалюгідні крихти, які випускаються просто ен покривають потреб фронту. Чим ми будемо виставляти нові мінні поля (якщо міни взагалі будуть), як прикриватимемо обронні позиції (якщо їх побудуть) і де саме (по лінії Дніпра штолі) - питання як завжди відкрите і риторичне.
Також вражає крайня некомпетентність у темі пєйсатєлєй гівноЗМІ, які маніпулюють КРИКЛИВИМИ заголовками. Наприклад: хто вам, йолопи сказав, що міна М6А2 не рве гусеницю танка? Ну от хто? Якби ви хоч трохи розбиралися в темі, аб принаймні розпитали тих хто в темі - то знали би, що ця сяка така американська міна з честю пройша Корею, В'єтнам і ще купу всяких конфліктів. Міна не просто рве гусеницю - вона вибиває два опорних котка - що повністю знерухомлює танк. А так - пєйсатєлі вирішили обісрати чинушів-і своєю безграмотністю обісрались разом з ними.
Боїтеся що міни старовинні і попсувались як ряжанка поза холодильником? Заспокою вас. Якщо тротил і метал зберігаються в сухому і захищеному від перепадів температур місці - їх схоронність сягає більше ста років. Якщо не більше. Тому візуальним поглядом і вивченням документів про схоронність можна вияснити чи міна придатна до експлуатації. Хіба що з міною М6А2 є один нюанс: не слід брати хімічні підривники М600, які через наявність у них скла, що втрачає міцність - дійсно можуть бути небезпечними. Просто подбайте щоб з мінами йшов механічний підривник М603, який при належному зберіганні також можна берегти хоч двісті років. Але кого з акул пера колишать такі нюанси?
І насамкінець - справа не в мінах і навіть не в їх кількості, а у їх адекватному використанні. Якщо міни будуть вкладатися без елементів нездобуваності перед позиціям де немає піхоти, якщо міни будуть курочитись дронщиками як джерело вибухової речовини - то цінність мінного озброєння як такого.... та що там - уже зведена нанівець!
На скріні - встановлення мін в сірій зоні. Без піхоти позаду наших позицій. Без нахильних датчиків цілі на мінах. Навіть без сучої Ефки підкладеної під міну. Здогадуєшся анон - кому скоро ці міни дістануться?
Відео опублікую через півроку - коли інформація про мінне поле стане неактуальною. Хоча здається воно уже не актуальне.
Изображение
Чтобы нормально по всем правилам установить минное поле нужны специально обученные люди называются саперы. А если раскидать мины по полю поручают пехоте - то потом не нада удивляться херовому результату.
Командир танка Т-62м Вас категорически приветствует.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Где Влад Бевх » 16 янв 2025, 22:42

Один день війни.
Втрати техніки згідно фото та відео підтвердженням.
163498 - Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война? № 2

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 19 янв 2025, 02:21

Усиливающиеся налеты на РФ. Украинцы стараются в долгу не оставаться. Дроно-ракеты и другие примочки украинского ВПК

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 19 янв 2025, 23:13

Сергій ФІЛІМОНОВ, командир батальйону Вовки Да Вінчі - про критичну ситуацію в Покровську, Трампа, переговори, "замирення", скандальну історію з новими бригадами і мобілізацію 18-річних.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Где Влад Бевх » 20 янв 2025, 21:14

Комбат «Ролекс» - потужний нафронтник.

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 21 янв 2025, 01:17

Смоленськ і область святкує інвагурацію Трампа. Попередньо БПЛА летять у Ярцево на НПЗ

А нафтобаза у Лісках Воронезької області трошки раніше почала святкувати. До неї повторно завітали невідомі БПЛА.
Изображение

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Где Влад Бевх » 21 янв 2025, 20:10

Цикл «кривославие»

успешно демобилизирован:

- иеродиакон Герасим (Богатырев Сергей) проректор Николо-Угрешской духовной семинарии по воспитательной работе наслушался Гундяева, бросил службу и свалил в т.н. СВО добровольцем. Поездка оказалась успешной.
163544 - Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война? № 2

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Где Влад Бевх » 24 янв 2025, 00:10

Очередные видео с казнями украинских солдат — прямое следствие общей атмосферы безнаказанности. Когда ты целенаправленно делаешь зло и жестокость, и тебе за это ничего не прилетает, ты будешь делать еще больше зла.

Вот, установили личность одного из участников очередного расстрела шестерых украинских пленных. Известно подразделение и воинская часть.

Нет, самого русского солдата наказывать смысла мало — он все равно биомусор, даже для своих, в первую очередь для своих. Просто очередной лишний человек, как сами русские их и называют. Наказан должен быть командир. Но не просто Hammer на голову прилетел или что-то покрупнее — это война, постоянно что-то прилетает, желаемого эффекта это не даст. Расправа должна быть показной, демонстрационной и максимально страшной.

Например, какие-то люди в масках (не украинцы, конечно же, ведь Украина строго соблюдает законы ведения войны) зачитывают отловленному командиру текст, где говорят, что те и те его подчиненные убивали сдавшихся украинских солдат. После этого с человеком на камеру же и расправляются.

Командиры среднего звена — это не генералы, у которых свита и которые живут и перемещаются рельсово по безопасным маршрутам и локациям. Командную шушеру среднего звена, которая ездит в тыл, ходит в бордели, навещает родственников и т. д., вычислить несложно. И еще раз: от просто ликвидации командира среднего звена всем будет пох. В России их как грязи, и для элит их жизнь не намного ценнее, чем жизнь рядовых солдат. Расправа должна быть именно демонстрационной — чтобы видели и боялись.

Твои солдаты насилуют, убивают и устраивают казни? С твоего мандата или молчаливого позволения? Не проблема: ты умрешь на камеру в виде шоу и мучительно. Мир ведь не без добрых людей.

История показывает, что такие методы крайне действенны и, когда становятся системными, приводят к чудесным эффектам. Любое насилие перебивается не бумагами, не жалобами, не нытьем, не петициями и тем более не международными инстанциями, а еще большим, многократно большим насилием. Так всегда было и так всегда будет. А кто пишет жалобы и петиции — того будут еще больше убивать и устраивать над ним расправы.

Нужно отметить, что русские вообще очень не пуганные. Но ликвидаций боятся. Когда легким эхом прилетает весточка об очередной Дугиной или Татарском, или более громким рокотом — уничтожение какого-то генерала — у них сразу начинается бурление и легкий режим тряски.

И пример с добрыми людьми в масках — всего лишь пример. Фантазия человека безгранична. Главное, чтобы событие (пугающее событие, еще раз подчеркну) строго привязывалось к казням украинских солдат. Это должно быть доведено на уровне условного рефлекса: сделал зло — заплатил цену. Но не по-партизански, когда никто не знает, а так, чтобы сразу включался тот самый легкий режим тряски.

@yigal_levin
163567 - Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война? № 2

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 24 янв 2025, 01:12

Зараз санкції виписуються на рязанський НПЗ і трохи на рязанську ТЕЦ.
Красиві такі санкції :fire:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 25 янв 2025, 01:46

РФ готова до переговорів щодо України, — путін.

▪️ Рішення Зеленського про заборону діалогу з рф робить нелегітимними можливі переговори.
▪️ «Спонсори київського режиму» мають змусити Зеленського скасувати заборону про переговори.
▪️ Якби у Трампа не вкрали перемогу на виборах у 2020-му, то, можливо, конфлікту в Україні не було.
▪️ Із Трампом у мене завжди були ділові, водночас прагматичні та довірчі відносини.
▪️ Нам краще зустрітися з Трампом, спираючись на реалії сьогодення, поговорити спокійно

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Вернуться в «Локальные и региональные конфликты»