Украина-реалии New

Современная история Украины (в т.ч. АТО на Донбассе)

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 12 ноя 2024, 22:49

Lis1980 писал(а):
12 ноя 2024, 21:40
Разбудите меня, когда появится судебное заявление от господина Криппы.. ;)
Можете спати! :yes: З цього напрямку ніщо не завадить міцному сну :pleasantry:
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 12 ноя 2024, 23:28

Крутезна розмова.

Тут Валерій Чалий дуже багато розповідає про США, але залишаю в цій темі, тому що хоч і про Америку, але ж через призму інтересів України. Цікавезна розмова. Навіть не розмова, більше розповідь і деякі корисні фахові поради.
А ще дуже цікава і несподівана пропозиція від Валерія Чалого хто би міг зараз бути послом України в США :rolleyes: Схоже на вишуканий тролінг, але щось в цій пропозиції і корисного є :rolleyes2:

Чого чекати Україні від президента США Дональда Трампа? Які посади можуть отримати Ілон Маск та Андрій Єрмак? Чому стратегія Байдена потерпіла фіаско та яка нова тактика може змусити Путіна завершити війну?

Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 15 ноя 2024, 00:31

Нардеп Євген Шевченко отримав підозру у державній зраді

За матеріалами Служби безпеки України, Державного бюро розслідувань та Офісу Генерального прокурора підозру у державній зраді отримав народний депутат україни Євген Шевченко.
За матеріалами справи, фігурант систематично займався інформаційно-підривною діяльністю в інтересах держави-агресора.

Зокрема, нардеп масово розповсюджував фейки російської пропаганди щодо подій в Україні та її зовнішньополітичного курсу, а у жовтні-листопаді 2024 року поширював викривлену інформацію про командування Сил оборони України та суспільні настрої всередині України.

Зазначається, що для «розгону» кремлівських наративів він активно використовував власні канали на YouTube і Telegram, а також ефіри в українських та російських ЗМІ.

За даними української спецслужби, незалежна експертиза підтвердила факти злочинних дій фігуранта на шкоду обороноздатності та інформаційній безпеці України.

Крім того, у рамках досудового розслідування отримано дані, які свідчать про те, що протягом 2020−2023 років нардеп неодноразово відвідував Білорусь, де спілкувався із керівництвом країни та налагоджував «схеми» щодо закупівлі для підконтрольних йому компаній електроенергії та аміачних добрив по заниженій вартості.

Згодом афілійовані йому комерційні структури продавали відповідні ресурси по штучно завищеній ціні для одержання надприбутків.

Як свідчать матеріали провадження, для реалізації оборудок нардеп залучав підставних осіб, у тому числі нерезидентів підконтрольних йому фірм.

На підставі одержаних доказів нардепу повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 111 Кримінального кодексу України (державна зрада). Наразі вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу. Нардепу загрожує 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 15 ноя 2024, 21:47

На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 15 ноя 2024, 22:08

Ідіократія
162774 - Украина-реалии New

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 16 ноя 2024, 10:58

На Полтавщині в експосадовця Держказначейства виявили активів на понад 61 млн доларів, — Нацполіція

Йдеться про десятки мільйонів доларів готівкою та дорогоцінні метали в злитках на понад 38 млн грн.

Ці кошти він нібито отримав у спадок від батьків, але вивести гроші допоміг родич — генерал-лейтенант ЗС РФ.

Вилучено ювелірні вироби та прикраси, золоті пам’ятні монети, ікони, дорогоцінні годинники різних брендів та нагородні.
162788 - Украина-реалии New
162789 - Украина-реалии New
162790 - Украина-реалии New
162791 - Украина-реалии New
162792 - Украина-реалии New

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 16 ноя 2024, 12:19

162799 - Украина-реалии New
162800 - Украина-реалии New
162801 - Украина-реалии New
162802 - Украина-реалии New

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 16 ноя 2024, 23:59

:reyes:
Пишуть, що він це все вказав у декларації за 2023 рік.
Виходить, що таким чином він намагався відбілити своє награбоване багатство. Н-даааа, за яких лохів вони нас тримають :fp:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 19 ноя 2024, 21:54

162848 - Украина-реалии New

Lis1980
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 20 ноя 2024, 07:58

Вместо того, чтобы кардинально решать проблемУ - запишем ещё один видосик.. ;)
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 20 ноя 2024, 14:47

(С)
Якщо розуміти під "елітою" стійку спільність людей з глибокими зв'язками, які мають спільні інтереси і доступ до важелів реальної влади.

То сучасна українська "еліта", з точки зору її формування та функціонування, є продуктом розпаду СССР та унезалежнення колоніальної адміністрації в УРСР від метрополії.
Її типові постаті – партійно-господарська номенклатура, нквдистські, пропагандистські та комісарські кадри, що були відряджені в Україну з московщини для здійснення індустріалізації, колективізації та інших програм побудови комунізму. Саме під їхнім окупаційним наглядом і були кадри, рекрутовані з місцевих. Тобто весь той персонал, який чинив погроми, геноцид, терор та масові репресії, що знекровили українську націю.
Опинившись при владі в 90-х роках минулого століття, ця колоніальна адміністрація не змінила своєї природи.
Необхідність у формуванні апарату незалежної держави вона використала для власного відтворення.
Демократичні інститути, багатопартійність, парламентаризм i поділ влад використали для пограбування народного майна, престижного і прибуткового працевлаштування своїх родичів та нейтралізації політичних рухів.
Тому
Нічого, окрім цинізму, хамства, невігластва, жорстокості та аморальності вона передати не може.
Аби залишитись на своїх місцях, переважна більшість її представників готова поміняти все - ідеологію, переконання, релігію, стать...
Зробити в Україні щось осмислене можна буде лише тоді, коли ця каламутна хвиля зникне у небуття. (С)

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 21 ноя 2024, 23:12

Бо їм страшно.
Їм дуже страшно стало.
Це ж не сотні тисяч цивільних на смерть на фронт гнати.
Це тепер тебе - такого успішного і коханого вбити можуть
162867 - Украина-реалии New

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 25 ноя 2024, 15:16

11 млн грн на утримання кладовищ та скверів, 12 млн грн на придбання техніки: у Слов’янську планують витратити понад 27 мільйонів гривень на благоустрій у 2025 році

Слов’янська міська військова адміністрація затвердила програму благоустрою громади на 2025 рік.

Попри воєнний стан та безпекову ситуацію у Донецькій області, на утримання кладовищ, дитячих майданчиків, пам’ятників та інші інфраструктурні потреби планують витратити 27,5 млн грн. При цьому місто сьогодні знаходиться у 20 км від фронту і постійно опиняється під ворожим обстрілом.

Як розподілили кошти та які саме заходи включено до програми - читайте детальніше.

https://vchasnoua.com/news/u-sloviansku ... -2025-roci

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 25 ноя 2024, 17:33

Все ж «сеньйор голодомор» для Членограя дуже болюча травма. Обнюханного люто вкурвило що його жартики про голодомор «не злетіли»
162895 - Украина-реалии New

Lis1980
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 25 ноя 2024, 20:38

В офисе Зеленского хотят уволить Буданова, а на его место назначить «более лояльную к власти персону» — СМИ.

Попытки уволить главу военной разведки Украины могут активизироваться в декабре. По информации источников, на должность главы ГУР хотят назначить замглавы СБУ Александра Поклада.

СМИ сообщают, что некоторые публичные шаги и заявления руководителя ГУР навредили Украине. В частности, речь идёт о спецоперациях в Африке, заявлениях о «кофе в Крыму».
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 25 ноя 2024, 23:00

Lis1980 писал(а):
25 ноя 2024, 20:38
В частности, речь идёт о спецоперациях в Африке, заявлениях о «кофе в Крыму».
Не виправдовуючи Буданова за невиконану обіцянку про каву, все ж таки хочеться бути об'єктивним. Тому не вірю, що через це. Це просто привід і зачіпка. Причина інша. Яка? Не знаю :hz: , але точно не ця.

Тим більше, що не він один обіцяв

А якщо повірити, що звільнення саме через це, то в такому разі питання: А чому аж тепер, чому не одразу, або в найближчий час після цих заяв? :hm:

П.С.
Чутки про звільнення Буданова ходять давно. А ще нещодавно було чергове замірювання рейтингів опитування, так от в них найвеличніший за рейтингом після Буданова. :rolleyes2:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 26 ноя 2024, 01:13

Я не знаю коли і як ми позбудемось цього зеленого збіговіська, яке зараз у нас при владі. А ще скоріш за все ми навіть уявити не можемо що вони залишать після себе? І може так статися, що те, що залишилося після Януковича та його Ко буде виглядати як свято життя на фоні цих гастролерів :hz: Не хотілось би, щоб так було, звісно, але таке може бути. Але те, що надскладніша наша проблема знаходиться в ОПі, це жахливий жах. В таку лиху годину і таке лихо при владі.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 26 ноя 2024, 02:05

:hm: :rolleyes2:

Зараз усю відповідальність за розвиток дронів, тобто за порядок технологічних змін в армії, за визначення приорітетів фінансування, за можливість змінити невдалий наразі хід війні, особисто взяв на себе Андрій Єрмак та його команда. Чи зможуть вони адмініструвати галузь дронів - побачимо дуже скоро і будемо інформувати.

Міністра цифровізації Федорова відсторонили від забезпечення дронами. Дронами буде займатись голова ОП Єрмак, а гроші розподілить чиновник, який контролював фінанси за часів Резнікова.

Команда Михайла Федорова відсторонена від управління Держспецзв'язком. Формальний контроль за фондом United 24 збережено, але джерела надходження коштів до фонду фактично обрізані.

Хто займатиметься дронами?

https://censor.net/ua/resonance/3521603 ... ya-dronamy

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 27 ноя 2024, 19:01

(С)
Ні, хлопці, так не піде.

"Знижена температура і збільшена вологість" не може бути "причиною інцидентів з мінами" - "вологість і температура" не аномалія, все це вже давно відображено в таблицях стрільб, міни можуть використовуватись і в мороз, і в дощ .

Тим більше, сигнали від мінометників про проблемні боєприпаси стали поступати ще з вересня, які тоді не такі були "температура і вологість"?

Пиздіти можете своїм хомячкам на "єдыному", з нами так не треба.

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 28 ноя 2024, 00:19

Влад Бевх писал(а):
27 ноя 2024, 19:01
з нами так не треба.
Ой як не треба.

Цікаво, а Веніславський, коли цю муйню про вологість і погоду розповідав, він хоч трохи розумів, що він несе? А саме головне, до чого тут Веніславський? Хіба він повинен коментувати це?

Хоча.. :rolleyes2: Він же правник. Тоді так, саме він. Тому що це не просто пройоб брак виробника, а це відвертий злочин і свідома діверсія.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Вернуться в «Современные события в Украине (в т.ч. АТО на Донбассе)»