Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война? № 2
-
- Полковник
Яке воно тупе ……
Цей «неймовірний план Трампа» путіну пропонували вже девʼять разів раніше. І він девʼять разів на нього не погоджувався.
Це вже не кажучи що Європа регоче ідеї розміщати в Україні 200 тисяч своїм миротворців і оплачувати іх утримання «на лінії розмежування».
Цей «неймовірний план Трампа» путіну пропонували вже девʼять разів раніше. І він девʼять разів на нього не погоджувався.
Це вже не кажучи що Європа регоче ідеї розміщати в Україні 200 тисяч своїм миротворців і оплачувати іх утримання «на лінії розмежування».
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Ссылка: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Дрони СБУ та ССО уразили Алексінський хімкомбінат, який виробляє для військ рф порох та боєприпаси
Минулої ночі дрони СБУ та ССО «завітали» в Тульську область рф на Алексінський хімічний комбінат. Він входить до корпорації «Ростєх» та виробляє боєприпаси, порох і матеріали для російського ВПК.
З 21:30 в різних областях рф оголошували повітряну тривогу через прольоти безпілотників, а о 3-й ночі тульчанє почали писати про атаку на хімбомбінат, вибухи та рух пожежних машин, які прямували до місця займання.
«СБУ комплексно відпрацьовує по об’єктам на території рф, котрі залучені до війни в Україні. Ураження складів зі зброєю, військових аеродромів та підприємств, які є частиною російського ВПК, знижують спроможності росії тероризувати нашу країну», - повідомило поінформоване джерело в СБУ.
Вдень на хімзаводі, де "просто вибили вікна", о 13:10 на об’єкті, зафіксовано додатковий вибух - зайнялись хімічні речовини внаслідок попередніх влучань.

Сам завод зупинено, персонал евакуйовано.
Також підтверджують ураження Алексінської ТЕЦ. Пошкоджено лінію електропередач напругою 110 кВ.
Минулої ночі дрони СБУ та ССО «завітали» в Тульську область рф на Алексінський хімічний комбінат. Він входить до корпорації «Ростєх» та виробляє боєприпаси, порох і матеріали для російського ВПК.
З 21:30 в різних областях рф оголошували повітряну тривогу через прольоти безпілотників, а о 3-й ночі тульчанє почали писати про атаку на хімбомбінат, вибухи та рух пожежних машин, які прямували до місця займання.
«СБУ комплексно відпрацьовує по об’єктам на території рф, котрі залучені до війни в Україні. Ураження складів зі зброєю, військових аеродромів та підприємств, які є частиною російського ВПК, знижують спроможності росії тероризувати нашу країну», - повідомило поінформоване джерело в СБУ.
Вдень на хімзаводі, де "просто вибили вікна", о 13:10 на об’єкті, зафіксовано додатковий вибух - зайнялись хімічні речовини внаслідок попередніх влучань.

Сам завод зупинено, персонал евакуйовано.
Також підтверджують ураження Алексінської ТЕЦ. Пошкоджено лінію електропередач напругою 110 кВ.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Насправді немає ніякого плану Трампа. А якщо він десь і є, то про нього знає сам Трамп і ще може кілька наближених до нього людей. А може навіть і вони не знають? Все інше, точніше всі інші "плани Трампа", то все від невідомих інсайдерів, від анонімних джерел та анонімних інформаторів, або просто розмірковування експертів, які не ховають своїх прізвищ і облич, і які в силу своєї професії моделюють ситуації. Все. Ще ніхто не бачив реального плану від Трампа. Всі бачать і чують лише інформаційний шум. І цей шум буде тільки посилюватися і обростати новими "деталями".
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
155 російська бригада, яку «розмотали» в українському медіа просторі після обезголовлювання українського полоненого і насаджування голови на палю - перекинута на курщину и її вояки демонстративно на камеру ріжуть українським полоненим вуха.
-
- Полковник
Хоча чого дивуватися коли кацапи таке зі своїми вояками роблять -
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума

Ти ба, не збрехав. ГШ підтвердив
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума

В Севастополі ліквідували керівника штабу ракетних кораблів чф рф Транковського

Як повідомляють наші джерела, сьогоднішній підрив в Севастополі автомобіля керівника штабу 41-ї бригади ракетних кораблів та катерів чф рф Валерія Транковського - успішна спецоперація СБУ. Внаслідок вибуху російському капітану відірвало ноги, він помер від втрати крові.
Транковський - воєнний злочинець, який віддавав накази на пуски крилатих ракет з акваторії Чорного моря по цивільним об'єктам в Україні. Зокрема, він обстріляв Вінницю «Калібрами» в липні 2022 року. Тоді загинуло 29 мирних жителів. Також покидьок неодноразово обстрілював Одесу та інші мирні міста, через що загинуло багато цивільних. Він був абсолютно законною ціллю з точки зору законів та звичаїв ведення війни.
Російські сайти пишуть, що за Транковським слідкували близько тижня, а саморобний вибуховий пристрій було приведено в дію дистанційно.
«Символічно, що російський військовий злочинець, на руках якого кров десятків мирних українців, закінчив своє безславне життя на вулиці Тараса Шевченка в Севастополі. Розплата за злодіяння - це лише питання часу. Жоден окупант та вбивця не може відчувати себе в безпеці, де б він не знаходився», - наголосило поінформоване джерело в СБУ.

Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
-
- Полковник
Шольц позвонил Путину и поговорил почти час.. первый пошёл!! ;)
Фу, бля..
Путин, наверное, в восторге от таких звонков.. не он, а к нему кланяться спешат..
Западные политики это, конечно, нечто!! ((((
Фу, бля..
Путин, наверное, в восторге от таких звонков.. не он, а к нему кланяться спешат..
Западные политики это, конечно, нечто!! ((((
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Путин повторил свои требования.
Донецкая Луганская Запорожская и Херсонские области целиком.
Украина не в НАТО , статус русского языка как государственный и еще по мелочи.
Ну и выборы вроде, с нелигитимной просрочкой Путин ничего подписывать не будет.
Донецкая Луганская Запорожская и Херсонские области целиком.
Украина не в НАТО , статус русского языка как государственный и еще по мелочи.
Ну и выборы вроде, с нелигитимной просрочкой Путин ничего подписывать не будет.
-
- Полковник
Если Украина согласится на эти требования под давлением Запада, то........... Поэтому будем посмотреть.. ;)
А ведь Путин гипотетически!! может быть и согласился бы только на Крым и Донбабве.. однако же он уже прописал Херсонскую и Запорожскую области целиком в свою ПростиГосподи конституцию.. а там менять назад совсем не по пацански.. да и муторно это, бюрократия то да сё.. ;)
А ведь Путин гипотетически!! может быть и согласился бы только на Крым и Донбабве.. однако же он уже прописал Херсонскую и Запорожскую области целиком в свою ПростиГосподи конституцию.. а там менять назад совсем не по пацански.. да и муторно это, бюрократия то да сё.. ;)
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Теоретически запад может заставить Путина отдать и Крым Украине.
Для этого надо начать конфисковывать личные счета Путина и его 10 ближайших друзей.
И такое как совсем крайняя мера применялось к Каддафи и С Хуссейну.
Но с Путиным пока наоборот - даже с его личного ‘кошелька’ - Алишера Усманова сняли европейские санкции недавно.
Для этого надо начать конфисковывать личные счета Путина и его 10 ближайших друзей.
И такое как совсем крайняя мера применялось к Каддафи и С Хуссейну.
Но с Путиным пока наоборот - даже с его личного ‘кошелька’ - Алишера Усманова сняли европейские санкции недавно.
-
- Полковник
Хуссейн практически бескровно захватил Кувейт -> коалиция, миллион войск, авиация.. показательная порка!!
Путин, десятилетие кровавой вакханалии, захват территорий суверенного государства.. -> озабоченность, звонки Макрона и Шольца..
Почувствуйте разницу..
ЗЫ: При слове Запад меня уже передёргивает.. ;)
Путин, десятилетие кровавой вакханалии, захват территорий суверенного государства.. -> озабоченность, звонки Макрона и Шольца..
Почувствуйте разницу..
ЗЫ: При слове Запад меня уже передёргивает.. ;)
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Кувейт нефть и абсолютные союзнические связи с мощнейшими державами.
Украина - сателлит россии, руснявые на высших постах, демонстративный отказ от любых договоренностей с западом, мега коррупция что руинит даже просто инвестиции сша в Украину - я репостил историю попытки американца построить развязку в Днепре.
США сделали вывод из Афганистана (никчемность власти) и Грузии (немедленно кинулись назад к России после перезапуска экономики чтобы сохранить связку никчемные бизнесмены-коррумпированные чиновники которые не не успели разориться при перезапуске).
Американцы видят что победа не входит в планы властей Украины.
А общество не смогло их убрать и сформировать правительство национального спасения.
Украина - сателлит россии, руснявые на высших постах, демонстративный отказ от любых договоренностей с западом, мега коррупция что руинит даже просто инвестиции сша в Украину - я репостил историю попытки американца построить развязку в Днепре.
США сделали вывод из Афганистана (никчемность власти) и Грузии (немедленно кинулись назад к России после перезапуска экономики чтобы сохранить связку никчемные бизнесмены-коррумпированные чиновники которые не не успели разориться при перезапуске).
Американцы видят что победа не входит в планы властей Украины.
А общество не смогло их убрать и сформировать правительство национального спасения.
-
- Полковник
Нет.. все проще.. у Ирака не было ЯО ;)
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
У СССР было ЯО. Причем не тухлое как у Путина. И в десять раз больше. И семьи элиты СССР на западе не жили. И деньги элиты ссср не на западе были. И была элита ссср «идейная» а не кучка воров с мегадорогими предметами роскоши как хунта России. И давили ссср после Афгана и Боинга люто до края.
-
- Полковник
Давители нынче не те.. ой не те..
Да и насчёт люто давили СССР я бы сильно возразил. Да, Ронни бил копытами и вводил разных "веников", но ведь была и Европа, тянувшая трубы.. Аргентина, Канада и Испания помогали с зерном..
В 1979 объем торговли между СССР и Западом был 26 миллиардов деревянных, а в 1984 уже все сорок..
А так да, Олимпиады байкотировали.. это очень мощно!! ;)
Идейная "элита" СССР была уже совсем не идейной, а кучка старых маразматиков.. именно они и те кто пониже, а не происки и санкции США, и похерили Союз..
А так бы с ним боролись до сих пор.. в том же духе, что сейчас с РФ..
Да и насчёт люто давили СССР я бы сильно возразил. Да, Ронни бил копытами и вводил разных "веников", но ведь была и Европа, тянувшая трубы.. Аргентина, Канада и Испания помогали с зерном..
В 1979 объем торговли между СССР и Западом был 26 миллиардов деревянных, а в 1984 уже все сорок..
А так да, Олимпиады байкотировали.. это очень мощно!! ;)
Идейная "элита" СССР была уже совсем не идейной, а кучка старых маразматиков.. именно они и те кто пониже, а не происки и санкции США, и похерили Союз..
А так бы с ним боролись до сих пор.. в том же духе, что сейчас с РФ..
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |