«Президент Трамп перебуває в безпеці після пострілів поблизу нього. Наразі жодних подробиць», — заявив речник передвиборчої кампанії Трампа Стівен Ченг у заяві
Колишній президент грав у гольф у Trump International Golf Club у Вест-Палм-Біч.
Вже затримали чоловіка, який стріляв біля гольф-клубу Трампа, повідомив син Дональда Трампа у соцмережі Х.
За даними видання NY Post, стрілянину влаштували двоє стрільців. Вони цілилися один в одного, а не у Трампа. Експрезидента евакуювали.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Експрезидент Дональд Трамп у безпеці після того, що Федеральне бюро розслідувань називає очевидною спробою вбивства на його полі для гольфу в Вест-Палм-Біч, штат Флорида, у неділю, повідомив Bloomberg.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
А, взагалі, цікавить один момент.
А що охорона? Теж грала в гольф?
Йому, як президенту, призначається пожиттєва охорона. Ну ладно, тоді на мітингу, був натовп людей. А тут чому не перевіряли?
New York Post пише з посиланням на джерело в правоохоронних органах, що агенти Секретної служби відкрили вогонь по чоловікові, у якого помітили щось схоже на пістолет у той час, коли Трамп перебував на полі для гольфу.
Агент вистрілив кілька разів, а Трампа відвезли до безпечного місця, передає видання інформацію свого співрозмовника.
Того, хто стріляв, заарештувала поліція, підкреслює New York Post.
Пішов я за посиланням на New York Post .
Короче, тут цікаво:
(гугл-перекладач)
Трамп «у безпеці та здоровий» після того, як його націлив потенційний вбивця з прицілом AK-47 лише за кілька сотень ярдів, поки колишній президент грав у гольф
Опубліковано 15 вересня 2024 р., 14:32 за східним часом
Колишній президент Трамп ледве пережив ще одну спробу вбивства після того, як снайпер із прицілом АК-47 підійшов до нього на відстані кількох сотень ярдів, коли він грав у гольф у своєму клубі Вест-Палм-Біч, штат Флорида, у п’ятницю.
Це другий випадок, коли божевільний, озброєний автоматом, намагався вбити 45-го президента за два місяці.
Шериф округу Палм-Біч Рік Бредшоу сказав, що підозрюваний сховався біля огорожі з рабиці на відстані 300-500 ярдів від Трампа, але визнав, що «з такою гвинтівкою та прицілом це невелика відстань».
Джерела в правоохоронних органах повідомили The Post, що підозрюваним є 58-річний Райан Рут з Гаваїв.
(За даними джерел у правоохоронних органах, Секретна служба реагує на стрілянину біля Дональда Трампа, коли він виходив із свого гольф-клубу у Вест-Палм-Біч, штат Флорида. AP)
Він встановив камеру GoPro на паркані з очевидним наміром записати зйомку.
(NY Post composite)
Агент Секретної служби вперше помітив підозрюваного, коли він просунув ствол своєї рушниці через огорожу на околиці Міжнародного поля для гольфу Trump West Palm Beach South. Агент, який був на лунку в гольфі попереду Трампа, відкрив вогонь по підозрюваному, який потім втік з місця події, сказав Бредшоу журналістам у неділю ввечері.
Влада ще не з'ясувала, чи стрілець стріляв у агентів Секретної служби чи Трампа.
Арешту нападника сприяв випадковий перехожий, який помітив підозрюваного, який вибіг із кущів і сів у чорний Nissan, навіть сфотографував чоловіка та повідомив про побачене правоохоронним органам, які потім розкрили це по всьому штату, що призвело до його арешту. зупинка злочину на I-95 трохи пізніше.
(Скринька з речовими доказами, яка може містити гвинтівку, з якої стріляли біля Міжнародного гольф-клубу Трампа, коли колишній президент Трамп грав у гольф. МЕГА)
За словами Бредшоу, слідчі виявили, що підозрюваний залишив свою гвинтівку типу АК, а також два рюкзаки, в одному з яких була керамічна плитка.
Він також прикріпив камеру GoPro до ланцюгової огорожі, позаду якої він сидів, нібито для того, щоб він міг записати те, що він нібито збирався зробити.
У той час, близько 14:00 у неділю, колишній президент був на зв’язку на міжнародному полі для гольфу Trump West Palm Beach. Стрілець був помічений передовою групою на кілька дір попереду Трампа, повідомили джерела The Post.
Трамп опублікував заяву про «тривогу», щоб повідомити прихильникам, що він у безпеці, незабаром після тривожного інциденту з безпекою, коли чоловіка було взято під варту з потужною гвинтівкою на одному з гольф-курортів колишнього президента.
«Поблизу мене пролунали постріли, але перш ніж чутки почнуть виходити з-під контролю, я хотів, щоб ви спочатку почули це: Я В БЕЗПЕЦІ І ЗДОРОВ!» — написав він у неділю.
Агент відкрив вогонь, вистріливши кілька разів.
«Президент Трамп перебуває в безпеці після пострілів поблизу нього. Наразі жодних подробиць», — заявив речник Трампа Стівен Ченг у неділю вдень.
Пізніше чоловіка затримала місцева поліція на I-95.
Це сталося майже рівно через два місяці після того, як Томас Метью Крукс вистрелив у Трампа на мітингу в Батлері, штат Пенсільванія, 13 липня, поранивши його у вухо.
(Запис з місця злочину побачили в Міжнародному гольф-клубі Трампа Вест-Палм-Біч у неділю після того, як Секретна служба була причетна до стрілянини. Reuters)
Сенатор Ліндсі Грем витратив Х хвилин після того, як з’явилася новина про стрілянину, щоб похвалити колишнього президента за його мужність.
«Щойно спілкувався з президентом Трампом. Він один із найсильніших людей, яких я коли-небудь знав. Він у гарному настрої, і він як ніколи сповнений рішучості врятувати нашу країну».
Траса Вест-Палм-Біч знаходиться приблизно в п’яти милях від Мар-а-Лаго, який Трамп назвав «Зимовим Білим домом».
(Агент секретної служби відкрив вогонь на курорті, вистріливши кілька разів. NY Post composite)
Секретна служба, яка зазнала широкої критики після липневої спроби вбивства, написала на X , що розслідує «захисний інцидент» за участю колишнього президента, який стався незадовго до 14:00.
Агентство повідомило, що координує розслідування з офісом шерифа округу Палм-Біч.
За попередніми даними, двоє людей стріляли один в одного. Однак джерела повідомили, що тепер слідчі вважають, що агент Секретної служби був єдиним, хто стріляв.
Мотиви чоловіка поки невідомі. Його заарештували заступники шерифа округу Палм-Біч.
Незабаром після інциденту Білий дім опублікував заяву: «Президент і віце-президент були проінформовані про інцидент з безпекою на Міжнародному полі для гольфу Трампа, де колишній президент Трамп грав у гольф. Вони з полегшенням дізналися, що він у безпеці. Їхня команда регулярно оновлюватиме їх».
CNN повідомило, що озброєний чоловік стріляв у Трампа, однак джерела повідомили The Post, що поки що єдиним зареєстрованим стрілком є агент Секретної служби.
Це історія, що розвивається.
(«Президент Трамп перебуває в безпеці після пострілів поблизу нього. Наразі жодних подробиць», — заявив речник Трампа Стівен Ченг у неділю вдень. МЕГА)
dnepr7, тема то про Америку ..
Про пиндосов .
А про кацаппэ другая тема.
Я писал про оценку боёв со стороны ВСУ и блоггеров РФ.
Вон Апти говорит : пленных оставьте себе пожалуйста! Мне не надо.
Тейлор Свифт союзница Камалы .
У Трампа Илон Маск .
Она на Твиттере усиленно агитирует за свою протеже .
Умно.политиков не любят а певичка как поп идол .
Не понимаю этого увлечения артистами .
мужикам она нравиться ибо телка а основной инстинкт никто не отменял
а женщины - так это женская солидарность по гендерному признаку особенно актуально в феминистически настроенных США
за Кмалу харис - за черную женщину - и должна агитировать другая женщина
все сделано грамотно
Командир танка Т-62м Вас категорически приветствует.
Пишуть, що цей стрілок начебто навіть не розчехлив зброю!
Отже чувак, який намагався скоїти замах на Трампа:
- підтримував Україну та Тайвань;
- любив КНДР;
- підтримував палестинців та ярий антисеміт;
- підтримував БЛМ;
- був антиваксом;
- підтримував Ніккі Хейлі;
- підтримував Вівека Рамасвамі;
- за право на носіння зброї;
- підтримував Тулсі і Берні Сандерса.
Перш за все його до лікарів. Там повне розбалансування мізків.