Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война? № 2

Локальные и региональные конфликты последних десятилетий

megadron45
Старший солдат
Старший солдат

Где megadron45 » 30 авг 2024, 15:02

Влад Бевх писал(а):
30 авг 2024, 00:20
Безумна - всього навсього - «рот» ОП. Зеленського і Єрмака.
Все в рамках простого посилу «Він - не втік - а тупі генерали просрали війну!».
Ну і паралельно бусифікація щоб «внизу» чубилися між собою «ухилянти» і «піксельні потвори» а на владу не полізли.
На фоні цього - вина армії, змученість тих хто воює з 2022, небажання йти на смерть в бусики і потім помирати під КАБами з лопатою Кулеби , гидотність і ненавість до України все більшої частки населення - влада думає пропхати «Оман».
Але в них знову нічого не вийде.
Буде набагато гірше.
Звідки стільки песимізму, пане майоре?
Україна змогла пережити все - татарське ярмо, польське ярмо, царське ярмо, радянське ярмо, голодомор, окупацію, та ще тисячі інших бід. Чому Ви думаєте, що цього разу не зможе? Україна буде завжди, і попри все!!!

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 30 авг 2024, 15:42

Гідна відповідь гідної людини

Пора вже військовим відбивати атаку цієї мерзоти. Народ підтримує в цій битві нашу армію. Армія у нас народна. А от деякі депутати слуги чужого народу.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Где Влад Бевх » 30 авг 2024, 20:14

Warisdeath писал(а):
30 авг 2024, 01:39
Не сходиться. На час оманських зустрічей під русньою був шматок Донецької області. То ж яким чином вся область могла би потрапити під русню? Тільки таким, як зараз, тобто через жорстокі бої. Іншого шляху не існувало і не існує.
Аж ніяк.
Росія вводить всю армію. 180 000 чоловік, майже 200 бойових батальонних групп, 10 колон, від 400 до 1500 машин у кожній сама довга буде 64 км. ВСУ «нагнути» в 2014 вистачило 8 батальонних групп. А перед такою руській сілой українці розбігаються і сдаються. Ну деякі походять беззбройною демонстрацією з американським прапором. І треба тільки рос гвардія з кийками і дюралевими щитами розганяти стихійні мітинги України націоналістів.
Хіба може вийти щось інакше? «Руськіє гітлера побєділі!» (Трамп).
162064 - Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война? № 2
162065 - Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война? № 2
162066 - Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война? № 2
162067 - Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война? № 2
162068 - Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война? № 2

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 30 авг 2024, 23:21

Изображение

"Я вирішив замінити командувача Повітряних сил ЗСУ. Я безмежно вдячний усім нашим військовим льотчикам, усім інженерам, усім воїнам мобільних вогневих груп, розрахунків ППО. Усім, хто справді б’ється для України – для результату. І це потрібно так само на командному рівні – ми повинні посилюватись. І берегти людей. Берегти особовий склад – берегти усіх наших воїнів", — сказав президент.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 30 авг 2024, 23:46

Влад Бевх писал(а):
30 авг 2024, 20:14
Росія вводить всю армію.
Так я про це і кажу. Що тільки військовим шляхом.
Ми же обговорюємо домовленості, які буцімто були. То ж при всьому негативному ставленні до Зе, все ж таки важко уявити, що він міг домовлятися про війну. А значить він не міг пообіцяти всю Донецьку область. Я про це кажу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Где Влад Бевх » 31 авг 2024, 00:59

Warisdeath писал(а):
30 авг 2024, 23:46
Так я про це і кажу. Що тільки військовим шляхом.
А я відповів. І цитати навів. Вони були абсолютно впевнені що українці розбіжаться і здадуться.
І воювати не доведеться. Як в Криму це було в 2014.

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Где Влад Бевх » 31 авг 2024, 01:03

Warisdeath писал(а):
30 авг 2024, 23:46
То ж при всьому негативному ставленні до Зе, все ж таки важко уявити, що він міг домовлятися про війну. А значить він не міг пообіцяти всю Донецьку область
Наркоман ніхто. Нуль. Зеро.
А його господарі погодилися віддати Росії і всю Донецьку і всю Луганську області і солідні частини херсонської та запоріжської . А клятий Путін їх кинув і поліз забирати все. І довелося воювати.
Це єдина версія яка не суперечить всім фактам.
162071 - Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война? № 2

Lis1980
Полковник
Полковник

Где Lis1980 » 31 авг 2024, 01:07

Ванек очень хорошо написал "на тему дня"..

Только призыв к властьимущим "взяться за ум" - наивен до жути.. рождённый ползать летать НИКОГДА не будет ;)
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 31 авг 2024, 01:15

Lis1980 писал(а):
31 авг 2024, 01:07
Только призыв к властьимущим "взяться за ум" - наивен до жути.. рождённый ползать летать НИКОГДА не будет ;)
Та ні, то не наївність, то крик душі.
Та і хоч хтось там же є з ознаками розуму і розуміння ситуації, так це звернення до таких.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 31 авг 2024, 01:33

Влад Бевх, Я пам'ятаю все це, і що робили зелені дуже добре пам'ятаю.

Напевно я не чітко висловив свою думку? Або термін "віддати" не доречний? Якщо віддати, то це війна. Про війну не могли домовлятися. А от про лягти під росію, задружитися з нею, про мир-дружбу-фестиваль могли. В результаті вийшло зовсім все не так. Значить домовленості, якщо вони були, не виконала жодна сторона.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Где dnepr7 » 31 авг 2024, 02:43

Warisdeath писал(а):
30 авг 2024, 01:39
Але все пішло не так.
С самого 1991 года с дня провозглашения независимости все пошло не так. Мы посадили дерево и ждали яблок - а дерево это выросло какое-то странное уродливое с колючками яблок нет - потому что это АКАЦИЯ а не яблоня. И логично что мы вооружены мы воюем мы убиваем и мы умираем - потому что АКАЦИЯ. А хотели яблоню - хотели нейтральный статус отказались уже от ядерного оружия и хотели со всеми вокруг дружить торговать и жить в мире и согласии. Но злая ведьма из-за Океана - США - подменила ночью яблоню на акацию и вот уже Украина - мощнейшая армия война города в руинах беженцы и прочий п%здец. Есть все - кроме яблок.
Командир танка Т-62м Вас категорически приветствует.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Александр0061
Младший сержант
Младший сержант

Где Александр0061 » 31 авг 2024, 11:51

Я думал что не может у одного человека столько говна в башке поместиться.

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Где Влад Бевх » 31 авг 2024, 14:39

Днепр прав. США во всем виноваты.
Не надо было спасать сраную Рашку деньгами продуктами и помощью в 1991 и пару лет. Пусть бы ебнулась в распад и гражданку. Ну погибло в тогда на территории буроссии миллионов пятнадцать (в основном от сопутсвующих фактором) - зато сейчас на месте РФ было б десяток - другой нормальных стран.
А так выкормили тогда змейку да на нашу шейку.
Жалели русских американцы, думали что русские просто изнасилованные коммунизмом жертвы
Наоборот, русские нация кровожадных мудаков что коммунизма изнасиловала и извратила до социал- империализма (термин западно европейских коммунистов в отношении уебища что был в ссср вместо социализма. )
И ведь всем кто внимательно б посмотрел на русских даже тогда было б видно что коммунизм не при чем, этот народ дикарей надо давить до лишенной промышленности пасторали - чтобы ходили в лаптях и растили лен и рожь и ими нажирались и одевались. А все что выше - сразу по голове давать. Ибо убьют и себя и других.
Газета Известия 1992 год
162073 - Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война? № 2

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Где Влад Бевх » 31 авг 2024, 14:51

Warisdeath писал(а):
31 авг 2024, 01:33
доречний? Якщо віддати, то це війна. Про війну не могли домовлятися. А от про лягти під росію, задружитися з нею, про мир-дружбу-фестиваль могли. В результаті вийшло зовсім все не так. Значить домовленості, якщо вони були, не виконала жодна сторона.
Обидві сторони домовлялися про війну і капітуляцію без бойових дій.
Наші думали - Росія вводить війська на південь и забирає собі його. Ніхто не воює всі наші розбігаються і здаються крім любителів вовчих ключів і чорних сонечок у Маріку але їх магучая русская армія швидко перебьє и полонить. «Руськіє ж гітлера пабеділі!»
А решта України знову стає сателітом Немітой як в часи Бандюковича.

Москалі ж думали - вводимо армію на всю територію Україн, « жалкіє хохлі розбігаються і сдаються» , зеленосраких йолопів кидаємо.

Тому зеленосракі і не реагували на попередження Заходу бо вірили в «оман» і в те що москалі військами заберуть тільки Донбас і південь. «Мі же дагаварілісь, подлій запад врет про плані Путіна !»
162075 - Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война? № 2

Lis1980
Полковник
Полковник

Где Lis1980 » 31 авг 2024, 15:16

Влад Бевх писал(а):Днепр прав. США во всем виноваты.
Если так рассуждать, то США виноваты ещё раньше, сыграв не последнюю роль в сталинской индустриализации.. ;)

А вообще случилось то, что должно было произойти.. Мы к этому шли, они к этому шли - и вот все пришли в одну точку.. а вот куда выйдем - пока неясно..
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 01 сен 2024, 01:57

Український військовий Артем "Східний", який в роки російської окупації його рідного міста Кадіївка (Стаханов) Луганської області, з 2014 по 2022 рік був українським партизаном в тилу ворога, а незадовго до повномасштабного вторгнення РФ виїхав з окупованих територій та вступив до лав ЗСУ, зробив такий допис:
Изображение Изображение

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 01 сен 2024, 10:36

Вже ж всі знають, що сьогодні вночі над московією літали якісь невідомі об'єкти?!!)
Тут Аркаша Бабенко зробив короткометражку:

'Удары дронов по НПЗ и ГРЭС. Доброе утро, Москва! Сделал тут для вас киношку. Собрал все воедино. Прям даже отличный фильмец получился. На это можно смотреть бесконечно. Наслаждайтесь."

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Где dnepr7 » 01 сен 2024, 22:56

Warisdeath, Кот решил отомстить и нассал в тапки. Именно это - неприцельные обстрелы из РСЗО Ураган Белгорода и беспилотники на Москву. Я Вот читаю эту тему и понимаю - я тут точно лишний порчу Вам всем позитив - потому что судя по Вашим бодрым текстам - то Украина скоро победит полностью.

А правда в том что наступление на Курскую область ЗАХЛЕБНУЛОСЬ в первую очередь из-за недостатки сил техники и отсутствия ЛОГИСТИКИ. Фронт Южный и Донецкий - сыпятся просто.

Наше ПВО сбло наш же F-16 или он упал из-за неисправности или летчик не справился - да это вообще ПОХРЕН - один самолет ничего не решает, совсем. По поводу наличия у Украины хороших опытных летчиков - ИХ НЕТ СОВСЕМ - они погибли в воздушных боях с ВКС РФ. А чтобы С НУЛЯ поддготовить летчика для F-16 нада 5 лет - АЛЕ - ПЯТЬ ЛЕТ НАДА - а наших летчиков которые все как один только выпистились с летных училищ - их подготоили ускоренно за 6 месяцев. Нада ли говорить что это НЕВОЗМОЖНО. И техников которые в поле могут починить Леопард или Абрамс их тоже готовят 5 лет.

Командир танка Т-62м Вас категорически приветствует.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 02 сен 2024, 01:22

dnepr7 писал(а):
01 сен 2024, 22:56
я тут точно лишний
Слава яйця! :prister: Хоч щось по суті сказав.

Ні, ти не зайвий. Ти по-дитячому смішний. Ти просто не розумієш процесу. І не зможеш його зрозуміти. Раз ти досі не зв'язав події, які відбуваються, то вже не зможеш. Пояснювати і доказувати тут тобі ніхто нічого не буде. Це все одно, що сектанта відлучати насильно від секти. Безглузде та безрезультатне заняття. Навіщо воно нам? Ти пиши. У нас свободна країна і дуже демократичний форум. Кожен безуглий має права на висловлювання своєї маячні.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Вернуться в «Локальные и региональные конфликты»