Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война? № 2

Локальные и региональные конфликты последних десятилетий

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 13 июл 2024, 00:48

Lis1980 писал(а):
12 июл 2024, 23:44
і це є в нашій безпековій угоді з Бельгією.
А найвеличніший лідер сучасності називає ці угоди гарантіями. І от перша гарантія вже гарантовано виконана, як бачимо. Така гарантія гарантійна, що аж самі підписанти з ОПи прифігіли.

А інший, той що найвпливовіша людина сучасності (чи який він там за версією журналу TIME? я про Єрмака) казав що ці угоди всім попереднім угодам угоди. Це такі угоди, яких в Україні ще не було, найкращі угоди.

П.С.
До речі, треба прочитати. Може там якраз і прописано все так, як виконується? :hz:
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 13 июл 2024, 01:21

Lis1980 писал(а):
12 июл 2024, 23:44
"Бельгія задекларувала 30 літаків, і це є в нашій безпековій угоді з Бельгією. Але вона каже, що ці 30 літаків будуть поставлені до кінця 2028 року, що очевидно є неприйнятним для нас", — сказав Жовква.
Читаємо уважно:

15. Уряд Бельгії вирішив якнайшвидше поставити у 2024 році бельгійські винищувачі F-16 для посилення обороноздатності України та захисту її повітряного простору й території від російських військових цілей. Бельгія зробить усе можливе, консультуючись зі своїми союзниками та партнерами по коаліції F-16, щоб прискорити першу поставку, якщо це можливо, до кінця 2024 року, не ставлячи під загрозу свою безпеку та операційну спроможність своїх повітряних сил і засобів, а також беручи до уваги постачання F-35 для бельгійських Повітряних сил і подальше виведення з експлуатації F-16. Орієнтовний загальний обсяг постачання до 2028 року включає 30 літаків, на яких літатимуть українські пілоти. Ця додаткова допомога має на меті дати Україні можливість посилити свою спроможність захищати свій народ, свої Сили безпеки та оборони, свій повітряний простір і свою територію. Крім того, федеральний уряд Бельгії надасть Україні боєприпаси та засоби протиповітряної оборони для літаків F-16, зокрема в межах ініціативи «Негайні дії з протиповітряної оборони».

Або Жовква прочитав лише перше речення, або клеїть із себе дурня, або свідомо каже так, щоб ми зараз обурилися на бельгійців, які начебто дали слово, пообіцяли, запевнили і не виконали його.
А насправді все дуже просто. У наступному реченні прописані умови, за якими відбудеться поставка літаків.

П.С.
Не забуваємо про інформаційний шум, коли кажуть одне, а насправді інше. Особливо якщо мова про зброю. Може так вийти, що ці літаки вже десь на підльоті.

П.С.П.С.

А чому взагалі ця розмова з'явилася сьогодні? Це Бельгія так заявила, що поставки будуть до 28-го року і ніяк раніше? Чи з чого це раптом понеслося по мережі?
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Где Lis1980 » 13 июл 2024, 01:23

С современными странами Запада никто бы не подписал других или лучших договоров, чем те, какие имеем.. Так что не нужно шпынять Зе.. имеем то, что имеем.. И дело в этом вопросе совсем не в Зе.

ЗЫ: почитайте.. думается, так и есть насчёт самолётов.. Кое-кто совсем никуда не спешит ;)
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Где Lis1980 » 13 июл 2024, 01:27

Warisdeath писал(а):Читаємо уважно
Прочел.. два раза.. и что там не увидел ни Жовкла, ни я, а увидели вы??
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Где Lis1980 » 13 июл 2024, 01:39

По большому счету, все как обычно упирается в США.. у Бельгии сейчас сорок с хвостиком F-16.. на замену их в 2018 заказаны тридцать пять F-35..

На днях передали первые четыре, но они ещё в США.. идёт обучение бельгийских пилотов.. то есть Украина получит максимум четыре F-16 до конца этого года..

А учитывая черепашьи термины.. заказаны в 2018, первая поставка через шесть лет.. дай бог, чтобы до 28-го уложились ;)

И эти F-16, не забываем, с пробегом.. нужен ремонт и т.д.

И правильно отреагировал Жовкла - это для нас хуйня, такие сроки.. самолёты нам нужны ещё вчера!!

Но никто никуда не спешит..
Хотя в войну как бы все ускорить нужно.. я не представляю такие поставки техники в старые добрые времена - тогда хотели и делали!! За месяцы!!
Последний раз редактировалось Lis1980 13 июл 2024, 01:39, всего редактировалось 1 раз.
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 13 июл 2024, 01:41

Lis1980 писал(а):
13 июл 2024, 01:27
Прочел.. два раза.. и что там не увидел ни Жовкла, ни я, а увидели вы??
"Бельгія зробить усе можливе, консультуючись зі своїми союзниками та партнерами по коаліції F-16, щоб прискорити першу поставку, якщо це можливо, до кінця 2024 року, не ставлячи під загрозу свою безпеку та операційну спроможність своїх повітряних сил і засобів, а також беручи до уваги постачання F-35 для бельгійських Повітряних сил і подальше виведення з експлуатації F-16".

Чітко сказано, що як тільки Бельгія отримає F-35, тоді вони виведуть із експлуатації F-16. Значить ще не отримали.
І "зробить все можливе" все-таки це не конкретика дати та кількості поставки.

Я знайшов звідки сьогодні цей розголос. Він від Жовкви і пішов. Він це сказав в ефірі Радіо Свобода.

Повна цитата:
«Нам дійсно треба та кількість літаків, про яку говорив президент (128 – ред). Ми маємо відповідні декларування від наших партнерів щодо кількості літаків. Ми знаємо ці чотири країни і знаємо кількість, яку вони обіцяють. На жаль, у деяких країнах графік постачання доволі тривалий. Наприклад, Бельгія задекларувала 30 літаків, і це є в нашій безпековій угоді з Бельгією. Але вона каже, що ці 30 літаків будуть поставлені до кінця 2028 року, що очевидно є неприйнятним для нас» – сказав Жовква.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Где Lis1980 » 13 июл 2024, 01:43

Причина - США!! И нынешняя администрация дементного деда.. не видеть очевидного - НЕВОЗМОЖНО..
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Где Lis1980 » 13 июл 2024, 01:57

Блядь, или кто-то верит, что Штаты не могут передать Бельгии все тридцать!! Тридцать, Карл!! самолётиков за несколько месяцев!! У них там сотни их.. Или Локхид с Боингом собирают их вручную двумя китайцами с одной отвёрткой??

Какой же пиздец все-таки творится в мире..
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 13 июл 2024, 02:00

Lis1980 писал(а):
13 июл 2024, 01:39
Хотя в войну как бы все ускорить нужно.. я не представляю такие поставки техники в старые добрые времена - тогда хотели и делали!! За месяцы!!
Якщо вже і порівнювати з тим часом, то ми зараз у 1939 році. Тоді теж особливо ніхто не поспішав.
І в порівнянні з тими часами Лондон стікав кров'ю. І теж ніхто особливо не поспішав.
Так, хотіли і робили. У Британії.
Потім вже включилися всі.

І саме головне. Гітлер - це старший брат путіна. Його наставник, вчитель, натхненник. Обидва маніяки з параноїдальними поглядами на світ і баченням себе у цьому світі. Але у Гітлера не було ядерної зброї.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Где Lis1980 » 13 июл 2024, 02:07

Warisdeath писал(а):І саме головне. Гітлер - це старший брат путіна.
Не обижайте, пожалуйста, Гитлера, сравнивая с нынешним чмом.. ;)
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Где Lis1980 » 13 июл 2024, 02:16

Warisdeath писал(а):Якщо вже і порівнювати з тим часом, то ми зараз у 1939 році.
Нет, батенька, почти три года уже как бы прошло.. мы сейчас в 42-м.. а это две большие разницы!!
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 13 июл 2024, 02:20

Lis1980, А я і не порівнюю. Я кажу, що хуйло обрав його, як взірець, наче старшого брата, на якого молодші хочуть бути схожими. Він же його копіює. Власне, для росії робити копії все одно, що дихати. Просто, як завжди у них, копія набагато гірша за оригінал. Навіть така жахлива, як копія Гітлера. Здавалося, що гірше, ніж Гітлер і його гітлерівці, вже бути не може. Але ні. Може.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 13 июл 2024, 02:57

Lis1980 писал(а):
13 июл 2024, 02:16
мы сейчас в 42-м.. а это две большие разницы!!
Ні. Ми у 39-му. І це завдяки ЗСУ. І партнерам, звісно теж. Бо без їхньої зброї нам би дуже було важко.
Де була лінія фронту у 42-му на третьому році війни? І де зараз на одинадцятому році?
У нас період з 1938 по вересень 1939 зайняв вісім років. І вже третій рік триває 1939. Звісно маю на увазі порівняння дій агресора.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Где Влад Бевх » 13 июл 2024, 03:43

Виробництво гаубиць Богдана в Україні оплачує Данія.
Зелені крадуть так ніби вже останній раз, на війноньку нічого не лишається.
Сам офігів коли прочитав.

Результати саміту НАТО в Вашингтоні. Ювілейний до речі. 75 років блоку.
Багато про Україну але якщо суть - нас списують. Блок різко посилює себе. Відмічено що більшість країн вийшли на 2% рівень військових видатків. В Європу повертаються американські ракети малої та середньої дальності. Європа утворює консорціум для розробки і виробництва ракети з дальністю 1000+ км яку вона в даний історичний час не має (сама дальнобійна евроракета- Таурус , десь 550 км.)
161651 - Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война? № 2

Lis1980
Полковник
Полковник
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 14 июл 2024, 01:35

З моменту прибуття ATACMS цієї весни українські військові знищили або пошкодили щонайменше 15 систем ППО Росії великої дальності в Криму. Серед них є потужні батареї С-300 та С-400.

"Можна сміливо сказати, що за останні пару місяців українці досягли дуже вражаючих успіхів", - заявив Джастін Бронк, старший науковий співробітник з ВПС та технологій Королівського об'єднаного інституту оборонних досліджень у Лондоні.

У статті йдеться про те, що атаки на півострів з використанням західної зброї "викликали гнів росії, спонукавши її попередити США про "наслідки", з якими їм доведеться зіткнутися за постачання сучасної зброї Києву". Видання уточнює, що частково у зв'язку з цими попередженнями кілька американських баз в Європі були приведені у стан підвищеної готовності.

Чиновник, який виступав на умовах анонімності, заявив, що Україна має достатньо ATACMS для продовження кримської кампанії, додавши, що боєприпаси поповнюються на постійній основі.

За даними британської військової розвідки, атаки, що продовжуються, на російські системи ППО, можуть змусити москву перемістити частину бойових літаків з Криму або втратити ще більше літаків.

https://www.nytimes.com/2024/07/13/worl ... rimea.html

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Lis1980
Полковник
Полковник

Где Lis1980 » 14 июл 2024, 22:40

Есть у нас охуенный специалист по ПВО и вооруженным силам в целом.. Бевх, предыдущий пост из этой же серии??
ИзображениеИзображениеИзображение
Армия - срез общества..

К нашим генералам, да, очень много вопросов.. овердохуя!! И даже к святым послам ;)

Но от постов этой ....ы так и несёт манипуляцией!! Просто воняет!!

Шапито, млять!!
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 14 июл 2024, 23:19

Lis1980 писал(а):
14 июл 2024, 22:40
Но от постов этой ....ы так и несёт манипуляцией!! Просто воняет!!
Мене ніхто не зможе переконати, що це писала вона. Хто хоч раз чув, як ця п***а розмовляє, той ніколи не повірить, що це двуноге створіння може скласти стільки речень. Та ще й на таку тему з такими специфічними словами.

А якщо вже і розбирати ті питання, які є в цьому тексті, то всі вони до того, хто безпосередньо відповідає за призначення таких бездарєй за оцінкою Мар'яни та організацію всього процесу. Тобто ці питання до ВГК. Але ж ні, про нього жодної згадки, то у нас персона недоторкана. А от військових можна хєрити.

Які ж падли ці зелені мар'яни. Як же хочеться її придушити.

До речі, її цитують на російському тіві. Називають її прізвище з повагою. Ета успєх я щітаю.

А, взагалі, ця влада не може без безуглих арестовичей. Тупі цинічні мерзотники.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Вернуться в «Локальные и региональные конфликты»