Кажуть, що на території білгородщини помітили такі листівки:
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Офіційне ЗМІ КНДР (KCNA) зробило декілька гучних заяв.
Ми рішуче засуджуємо США, Японію та Південну Корею за неодноразове проведення військових демонстрацій, направлених на КНДР і попереджаємо про фатальні наслідки, до яких це призведе.
Міжнародна спільнота оцінює військові навчання за участі Японії, Південної Кореї та США як стратегічну спробу Штатів посилити військову напругу в регіоні, натиснути на росію та оточити Китай.
Нинішня ситуація вимагає від "незалежних" держав нарощування сили для захисту своєї безпеки та зміцнення співпраці з КНДР і створення союзу, який зможе придушити втручання ворожих (західних) сил.
КНДР закликає до формування офіційного антизахідного альянсу по всій Азії.
КНДР буде ретельно захищати суверенітет, інтереси держави та мир у регіоні за допомогою наступальних дій.
На фоні заяв Північної Кореї різко підвищилась активність винищувальної авіації США та Південної Кореї.
Окрім цього, з Аляски в бік Японії/Південної Кореї летять три одиниці багатоцільових розвідувальних літака Boeing P-8A Poseidon, призначених для розвідки та протикорабельної війни. Скоріш за все, летять у супроводі винищувачів.
П.С.
Розміщую в цій темі тому що це все один ланцюжок. Початок тут, у нас.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Вже не перший раз за сьогодні зустрічаю цю картинку. Правда, не дуже і багато разів.
Вони вже в небі України? Чи що це?
Розрив у силі арт вогню росія-Україна скоротився з 9 до 1 го до 3 до 1 го. Що з урахуванням вищої якості арт систем та систем керування української артилерії майже зрівняло ефективність ураження.
Yuriy Ignat нарешті піднімає цю тему вже на рівень вище, ніж небайдужі активісти, журналісти і блогери, які вже не знають як докричатися і закрити рота цій колективній Мар'яні.
В коменти прибігла Мар'яна. Почитати можна тут: Yuriy Ignat
Пояснення про "палаючий очерет від уламків збитих ракет" в дописі «сопредседателя координационного совета» Общественной палаты России по интеграции «новых регионов» Владимира Рогова:
Новопризначений міністр оборони Великої Британії Джон Хілі здійснив свій перший закордонний візит на посаді, відвідавши Україну.
Він оголосив новий пакет військової допомоги в який увійшли:
чверть мільйона боєприпасів 50-го калібру 90 протитанкових ракет Brimstone 50 малих військових катерів для підтримки річкових і прибережних операцій 40 машин розмінування 10 артилерійських гармат AS-90 61 бульдозер для будівництва оборонних позицій запчастини та інше
“Ми стоїмо з вами, ми будемо підтримувати вас стільки, скільки знадобиться для перемоги. Ваше процвітання - це наше процвітання. Ваша безпека - це наша безпека”, - заявив Джон Хілі.
В ніч на 6 липня в черговий раз за допомогою БПЛА було завдано удару по паливним запасам противника, а саме по нафтобазах у станицях Ленінградській та Павловській, що у Краснодарському краї
В обох випадках внаслідок ударів почались масштабні пожежі.
Супутникові знімки наслідків атаки по нафтобазі «Роснефть-Кубаньнєфтєпродукт» у станиці Ленінградська. Горіла добу.
В результаті атаки видно, що мінімум два резервуари з паливом вигоріли вщент.
Наслідки удару по нафтобазі у станиці Павловська на супутникових знімках.
Після удару БПЛА по нафтобазі "Лукойл-Югнефтепродукт" повністю зруйновано щонайменше 2 ємності з паливом. Знімки за 7 липня
По всех сетях с участием украинцев сейчас потужно идет «войне идти еще три месяца, а дальше мир!». Безумна уже озвучила методичку для подсосов ОП «якщо в нас столиця, вихід до моря та більшість території - не можна казати що ми програли!».
Моя ставка - а нихрена у них не выйдет. А потому что у них (как правда и у нас) ничего не выходит с 2014.
Всі ці голуби миру та адвокати диявола чомусь завжди забувають про самого диявола. А сьогодні цей диявол просто взяв і показав своє бажання миру.
Генеральний директор "Охматдиту" Володимир Жовнір теж хоче миру. Але зовсім не так і не такого, якого хочуть ці голуби та голубки.
"Я вже втомився говорити, що Росія – країна терорист, це черговий доказ того, що Росія не мусить існувати як країна. Ми мусимо, українці і весь світ, який підтримує свободу, бути сильнішими. Ми мусимо бути такими, які зможуть дати відсіч агресору. Ми мусимо перемогти, бо без перемоги не буде миру", — заявив Жовнір
Ботоферми ОП по сіткам лютують. Влада реально перестрашилася що негатив від удару русні по Києву чітко зосередився на ній а не на русні . Ми все ближче до халепи. До речі другий високопоставлений кварталівець чкурнув в США. Теж без проблем виїхав.
Нє, ну зрозуміло. Стільки енергії на саміти миру, на різні угоди, вояжі орбанів-шморбанів, торпеда Мар'яна вся із себе виходить, а тут ба-бах і такі жахливі реалії. Хоча, вони ж можуть як завжди обвинувачувати Захід.
Пишуть, що різні інстасамки збудилися і волають про мир. А ще два слуги, Дмитрук та Женя Шевченко, конкретно так заявили, що пора зупинятися.
Так що так, щось пішло не так. (Вибачаюсь за тавтологію).
До речі, а результат після першого саміту миру всі вже відчули?
Хоча, вони ж можуть як завжди обвинувачувати Захід.
Це головний наративів методичок ботви ОП. Бо Порошенка ніяк не приліпиш. Але не працює. В коментах всюди першими ж летить про «травневий шашличок». «Усталость от вайні» чітко відчувається але не така яка треба зеленосраким. В 1917 мудрий нарід російськоі імперії теж устал от імеріалістіческой вайні. І тому відвоював ще громадянську по факту. Життя бентежне …