Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Давно кажу, що вони не настільки дурачькі какіє-та. Нє, дурачьок какой-то якраз там є і він за все відповідає, але він на це йшов свідомо. Але то таке. Вони, дійсно, працюють не на користь нашої держави. І робиться це не від незнання. Все вони знають і розуміють, що вони роблять.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Ох тут генерала порвало. Правильні питання він ставить. Чітко розкладає.
Истина как всегда где-то посередине. Нельзя перекладывать вину только на политическое руководство или только на военных. Виноваты - все!
Ситуация. Политики тебе дают приказание разминировать перешеек. Ты военный, ты обязан исполнить приказ! Но умом ты понимаешь преступность или катастрофические последствия этого приказа. У тебя два пути - козырнуть, щелкнуть каблуками и исполнять или положить рапорт на стол и отказаться... кто у нас из высокопоставленных военных уволился или громко хлопнул дверью перед большой войной? По-моему - НИКТО!
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...
Bikini, А Кривонос не захищає Содоля. Тобто мова не про те, що військовий захищає військового. Він каже про те, а хто судити буде? Тобто, працівники ДБР - це не військова прокуратура. І як вони можуть в такому разі з'ясувати чи злочинний був наказ, чи ні, що треба було робити, а що ні?
Виходить що цивільні будуть судити військового. Це раз. Ладно, не судити, а розбиратися у його діях і проводити досудове слідство.
А два це те, що саме ця структура дуже дуже керується ОПою. І зрозуміло, що вони будуть розглядати дії військових, але не торкнуться політиків.
А треба розглядати все в комплексі.
Да, он несколько раз это повторил Я услышал.
Но в его речах тоже есть некоторые передергивания и манипуляции. Поэтому я и написал - истина где-то посередине. Как обычно и бывает.
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...
Bikini, Так випадково сталося, що я послухав разів три на різних каналах його на цю тему. В попередніх відео з іншими журналістами він був стриманим і коректним. А в цьому відео він вже різкий. Мабуть щось його дістало. Тому я і написав в своєму дописі, що його порвало.
Є відчуття, що є щось таке, чого він не може сказати.
Сьогодні, у неділю 30 червня, о 21-00, разом з радницею міністра оборони Даною Яровою обговорюємо важливі події у Міноборони
Чому виходить так, що фляги для військових закупляють по завищеній вартості, а потім виявляється, що вони лежали в Україні вже 3 роки? Чому на всі важливі пункти закупівель ставлять тільки одну компанію? Звільнення людей після того, як вони на догодили систему та зарплати вище ніж у головкому. Та чи правда, що до забезпечення харчуванням військових повернули скандальних Гринкевичей? Про це все та багато іншого дивіться у відео
Таймкоди:
00:00 Інтервʼю Борислава Берези та Дани Ярової
00:56 Де дівся мільйон дронів для військових?
03:10 Скандал з флягами для військових
19:21 Як Міноборони впливає на курс валют в Україні?
22:43 Чому не продовжили строк оновлення даних для військовозобовʼязаних?
29:18 Чому немає бюджету для Міноборони?
32:07 Чи є конкурси на зимову форму?
34:52 Стан забезпечення харчування в армії
41:25 Скандал з постачання берців
Як же вони задовбали своїми шоу.
Ще СБУ приплетають, а ті чомусь ведуться і ганьблять себе.
П.С.
Скажіть, хтось вірить в це?
До нас їде Орбан.
Навіщо? Що вони там вже погодили? Ті умови, які Орбан нам висунув?
Держдепартамент США відповів на пропозицію Орбана щодо припинення вогню в Україні:
"Ми (США) і НАТО чітко заявили, що тут насправді тільки одне рішення: Російська Федерація просто має вийти з території України".
Фрази: "Нужно просто перестать стрелять" та "Договориться где-то посередине" круто повернулися до автора через п'ять років. Так круто, що аж прикольно.
П.С.
Сподіваюся, що йому не прикольно. Просто, як же ж карма працює чітко. Але не смішно від цього, не радісно, навіть не до зловтішання.