санитаров этому аналитику!!!! Хотя, думаю, там уже все безвозвратно поздно..
Там санітарів треба викликати від самого головного хуйла країни до всіх його підхуйльонишей. Санітарів на планеті не вистачить. І пігулок теж.
Взагалі-то, скажених псів пристрілюють. Це якось дієвіше та результативніше!
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
В Криму гаряче.
І вдень, Севастополь. Там їхнє ППО розігнало людей на пляжі.
І зараз кілька місць одразу приймають.
А спочатку казали, що сповіщення прийшло вже після того, як.
П.С.
Адже невідомо, що там сталося насправді. Наші досі не підтверджують, що щось в цей час запускали туди.
Якби то вони самі там щось не вчудили. А ще їхня заява у бік США, а ще вони виправляли своє повідомлення від МО. Так що там щось не те.
Може і справді мало бути щось летіти як святкове, але трохи переплутали (або навмисно), та влупили бойове?))
Естественно, что бумага форум все помнит!
А я спрашивал "кто-нибудь". Я, например, напрочь забыл о чем писал самоубиенный И, думаю, не только я.
Это к тому, как быстро гаснут скрепные звезды. Молниеносно
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...
Bikini, Та. Я не про це.
Я маю на увазі підтвердження від ГШ, або від ГУР чи СБУ. Тобто від тих, хто безпосередньо займаються військовими діями, а не повідомлення від Міші Подоляка.
Я маю на увазі підтвердження від ГШ, або від ГУР чи СБУ.
А что они должны подтвердить? Налет на Севас был? Был! Ракеты сбивали? Сбивали! А что и куда попадало - так это совсем другой вопрос. Никто из украинский военных не заявит, что "из-за воздействия вражеского ПВО обломки попадали в таком-то квадарате". Такое не заявляют априори.
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...
Не знаю.
А де про це прочитати в офіційних джерелах?