Дык я о чем!!??.. Патрушев - это ФСБ.. Чекисты роют под Шойгу.. Патрушева увольняют, на его место ставят Шойгу.. похоже на проигрыш гебни в подковерных войнах..
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
О, їм до Байдена в такому разі, ще два строки американських президентів))
Зрозуміло, що не у віці справа.
Якщо Байден програє вибори, то піде собі писати мемуари і насолоджуватися життям.
А якщо ці залишаться без влади, то насолода буде у всіх інших, а у цих не буде ні спокою, ні життя. В кращому випадку для них це міжнародний суд. Все інше буде судилище.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Виталик не спит и реалтайм комментирует перестановки в Кремле.. как всегда - всё плохо для нас, Россия - мощь, война на долгие годы.. https://www.youtube.com/live/9zDvmpgQMh4
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Це Микола Давидюк. Український політолог.
Доволі толковий.
Warisdeath писал(а):Це Микола Давидюк. Український політолог.
Доволі толковий.
Так и Портников тоже вроде толковый.. только один наваливает одно, второй - совершенно другое.. Но ведь есть аксиома.. - двух истин не бывает!!!!
Поэтому имя им всем - говоруны-пиздаболы, вне зависимости от степени кажущейся "толковости".. ;)
Я иногда слушаю аналитиков, но не так как раньше.. и почему-то все их рассуждения воспринимаются мной крайне критично последнее время.. как глаза открылись что ли..
Теперь ждём куда назначат Патрушева старшего.. что же теперь будет петь аналитик среди всех аналитиков Канарейкин - двойник лежащего в холодильнике снял или повысил?? истинного правителя рассеи.. вот это поворот!! )))) Но в таланте Соловья я не сомневаюсь - этот свистунов закрутит сюжет на раз-два!! ))))
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
и почему-то все их рассуждения воспринимаются мной крайне критично последнее время..
А як інакше? Не сприймати ж їх як істину в останній інстанції. Вони дають інформацію, додають свій погляд, а слухач робить висновки. Процес іде.
П.С.
Я останнім часом майже нікого не слухаю. Занурився в античну історію, в пунічні війни. Цікаво, пізнавально.
Правда, ні хрєна не відволікає від сьогодення)))) І саме головне, що у людства нічого не змінилося. Хоч це було до нашої ери, хоч у 21-му сторіччі нашої. Єдине, це технології, а сама сутність людини якою була, такою і залишилася.
Виклали уламки на місці бєлгородської багатоповерхівки, яка обвалилася.
А це ж фрагменти ракети С 300/400.
А як же ж Точка-У? Вони цілий день пишуть, що то наша Точка-У. І виклали відео та фото з цими фрагментами.
Warisdeath писал(а): Вони дають інформацію, додають свій погляд
Ну тогда Портникова нужно вскрыть как законспирированного агента РФ и расстрелять по законам военного времени за распространение панических настроений под видом реализма ))))))
Шучу, конечно.. Но однозначно так и было бы в старые времена!! ;)
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Навпаки, він зробив порівняння з СРСР, який пішов у небуття. І що путін якраз все робить, як робили в радянському союзі.
Портников розповідає про те, що хоче путін. І розповідає він нам для того, щоб ми не думали, що завтра війна закінчиться, а щоб ми робили все можливе і неможливе для того, щоб вона скоріше закінчилася і щоб плани путіна і його однодумців не здійснилися.
Одним словом, я не збираючись, завдяки Вам послухав обох)) Просто зараз маю час та натхнення!
Нормальні аналізи. Дякую!
Висновки кожен робить сам!
Це Бєлоусов колись на якомусь бізнесовому форумі розділив бізнес на такі види:
Давай так само і для армії! Бажано перших два види!
Дык я о чем!!??.. Патрушев - это ФСБ.. Чекисты роют под Шойгу.. Патрушева увольняют, на его место ставят Шойгу.. похоже на проигрыш гебни в подковерных войнах..
Есть военные и есть КГБ-ФСБ - это вечная борьба за власть. Путин он стоит выше схватки. И по-сути сам Путин из того же КГБ уволился сам еще при СССР и ушел помошником мера Петербурга Собчака. Потом стремительный переезд в Москву, какие-то временные короткие работы, СТРЕМИТЕЛЬНЫЙ карьерный рост и он уже Президент РФ. То есть - по сути - он вобщем-то не является кадровым офицером ФСБ который всю свою жизнь там работал - это просто такой старт карьеры на госслужбе.
Вообще спецслужбы нафиг. Страной должны рулить военные.
Командир танка Т-62м Вас категорически приветствует.
Сьогодні, 13 травня, в районі 6-ї ранку кілька ракет (імовірно, Storm Shadow) атакували в/ч 85683 на горі Ай-Петрі в Криму, повідомили джерела в екстрених службах анексованого регіону та російські джерела обізнані з обстановкою
На горі знаходиться "таємна" військова база ППО 3-го радіотехнічного полку ЗС РФ.
Внаслідок влучення ракет територія в/ч отримала значні пошкодження, загинув командир в/ч 85683 Олександр Кулаков та ще один військовослужбовець. Також є поранені, їхня кількість уточнюється.
Довідка: на горі Ай-Петрі базується 3 радіотехнічний полк, що входить до складу 40 радіотехнічної бригади ВКС рф. На фото саме ця база.