логика противника не поддается адекватному анализу
Так делают все сатрапы и генералы .
Британика и Франция объявили войну немцам из за Польши .
Потом немцы их поколотили .
И французы : простите нас камерады ! Мы погорячились Париж открыт заходи кто хочешь бери что хочешь !
Монгомери зачем то запихнул парашютистов между Голландией и Рейхом где опять таки они получили на орехи ..
Политиканы и лампасники вечно ошибаются .
Ещё Фрейд сказал нет случайности мы забываем то что не кажется важным подсознание оно такое :)
Или эти ошибки делаются сознательно ..
Именно поэтому я говорил : воевать лечить охранять правопорядок должны роботы человек слишком слабое и несовершенное существо .
Если только он не работает над собой .
Цивилизация испортила людей.
Коли вони вже розірвуться разом зі своїми ракетами?
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Коли вони вже розірвуться разом зі своїми ракетами?
Сухогруз под флагом условной "Либерии", вышедший из Средиземного моря, пройдя до этого турецкие проливы, движется холодными водами курсом к северным берегам Норвегии. Оттуда до Оленьи 250 км. В трюмах замаскировано несколько ПУ крылатых ракет... Так было бы в новом романе Клэнси, будь он еще жив.
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...
П.С.
Трохи офтопа
До речі, зараз читаю Кленсі. Роман "Слово президента". Про те що, це захоплюючий, цікавий та просто чудовий роман, можна і не говорити, тому що у Кленсі всі романи класні. А от про те, що багато асоціацій з сьогоденням, так це так, що є то є. Да таких схожих, що я інколи аж стопорюся, коли про щось згадую, де я це читав: у стрічці новин, чи в книжці)))
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Bikini, Завод по їх виробництву зупинився у зв'язку з тим, що немає заказів
Bikini, Читав десь у стрічці, наче з посиланням на Spiegel. Але не перевіряв.
Зараз погуглю.
Виробник Taurus скаржиться на повільне укладання оборонних контрактів
Ні замовлень, ні ракет Taurus: оборонна компанія MBDA закликає федеральний уряд швидше прийняти рішення про замовлення. Інакше постачальники припинять виробництво.
Збройна компанія та виробник Taurus MBDA наполягає на швидшому федеральному прийнятті рішень щодо замовлень у галузі. «Ми можемо зробити набагато краще і швидше тут, у Німеччині», — сказав «Augsburger Allgemeine» глава німецької дочірньої компанії Томас Готтшильд. Незважаючи на покращення, все ще є великий потенціал для швидшого закупівлі оборонного обладнання. Спільне підприємство Airbus, BAE Systems і Leonardo є, серед іншого, виробником крилатих ракет Taurus і зенітних ракет Patriot.
Готтшильд зазначив, що ракети Taurus більше не будуть вироблятися, оскільки оборонна промисловість не має права виробляти запаси без замовлень.
«Це виклик для нашої галузі, коли виробництво переривається, як у випадку з Taurus», — сказав менеджер. «У таких випадках наші постачальники, які часто є малими та середніми компаніями, зупиняють виробництво.» З новими замовленнями постачальникам спочатку доведеться змінити позицію та забезпечити сировину, наприклад. Враховуючи високий попит у всьому світі, існують вузькі місця, особливо щодо сировини для вибухових речовин.
Канцлер Олаф Шольц відкидає поставки Taurus в Україну
«Військовій промисловості потрібне базове навантаження у виробництві», — сказав Готтшильд. «Цього достатньо, щоб підтримувати ланцюжки поставок, підтримувати найсучасніше випробувальне обладнання та підтримувати компетентність співробітників».
Як позитивний приклад він навів замовлення від кількох земель на 1000 ракет Patriot, над якими працює MBDA і які будуть вироблені її американським партнером Raytheon в Шробенхаузені: "Ми поставимо перші ракети Patriot протягом трьох років".
Чи постачатиме Німеччина Україні ракети Taurus – це політичне рішення. З дальністю польоту понад 500 кілометрів Taurus має «ефект великої відстані». Щось подібне потрібно Україні для боротьби з логістичними ланцюжками та стратегічними цілями. «Наразі Україна прикриває свою протидію іншим озброєнням. З точки зору українців, Taurus був би важливим додатковим блоком у нинішній ситуації.«Канцлер Олаф Шольц відкидає поставки Taurus в Україну.
А іноземці мають же право зробити замовлення? Наприклад, Україна зробить заказ. Ну там, оформити все, як треба. Замовлення, контракт, домовленість про відстрочку оплати, чи якась частина з передплатою, а інша частина з оплатою в розстрочку. Хіба так не можна зробити?
ГдеАлександр Сергеевич Перижняк » 31 мар 2024, 12:31
Та таурус .
Астер французская ракета лучше бьёт все что летает плавает и едет
« при достижении высоты 20 км и способен выполнять воздушные манёвры с ускорением 60 g, что даёт ему очень высокую степень манёвренности. Это возможно благодаря сочетанию аэродинамического управления и системы управления вектором тяги под названием «PIF-PAF». Векторы тяги намеренно расположены в центре тяжести ракеты, обеспечивая максимально чувствительность. Эта система также предотвращает разрушение ракеты при большом ускорении во время коррекции траектории, и позволяет выполнять такие манёвры без потери аэродинамических характеристик, повышая точность удара по цели. Стандартный запуск ракеты «Астер» может включать в себя изменение направления движения на 90 градусов. Eeurosam описывает «Астер» как ракету, «рассчитанную на непосредственное поражение цели»
Астер 30 блок 1 NT — система ПВО большой дальности против баллистических ракет с дальностью 1500 км
В апреле 2008 года RSS Intrepid, фрегат типа «Формидэбл» ВМС Сингапура, во время военно-морских учений сбил беспилотную мишень недалеко от французского порта. В 2010 году, фрегат того же класса, RSS Supreme ракетой «Астер 15» сбили беспилотную мишень у Гавайских островов в рамках учений
В апреле 2012 года, французский фрегат «Форбин» типа «Горизонт» сбил американскую мишень GQM-163 «Койот», имитирующую низколетящую сверхзвуковую противокорабельную крылатую ракету со скоростью 2,5 Маха , летящую на высоте менее 5 метров. Это был первый раз, когда европейская система противоракетной обороны уничтожила сверхзвуковую низколетящую ракету.
Хотя «Астер 30» уже является анти-баллистической ракетой,] в варианте «Aster Block 2 BMD» ракеты «Астер 30» предполагается добавить возможность заатмосферного перехвата. Это позволит перехватывать баллистические ракеты с дальностью 3000 км. Скорость ракеты будет увеличена с 4,5 Маха до 7 Махов
П-800 «Оникс» она же яхонт советская сверхзвуковая универсальная противокорабельная ракета среднего радиуса действия
Топливо — керосин .
«Оникс» — до 300 км (по комбинированной траектории),
«Оникс-М» — до 800 км,
«Яхонт» — до 300 км (по комбинированной траектории
Максимальная скорость: 884 м/с или 2,6 маха .
ОКР «Калибр» (ранее объединён с ОКР «Бирюза») — семейство российских крылатых ракет.
Скорость полёта, в числах Маха (М), На марше: 0,8. У цели: 2,9, 0,8, 0,8, 2,5, 2,0.
Астер французская ракета лучше бьёт все что летает плавает и едет
Так, а нам Taurus потрібен не для того, що рухається, а навпаки для того, що нерухоме. Для моста. Ну, саме того відомого, як зайва конструкція, яку побудували росіяни.
Технічні характеристики ракет Taurus:
Вага фугасного заряду разом із корпусом – 400 кг.
Загальна вага бойової частини – 480 кг.
Дальність дії – 500 км.
Вага – 1400 кг.
Довжина – 5 м.
Швидкість польоту – 0,6-0,95 маха.
Бойова частина – до 500 км. Ракети мають бойову частину проникального типу, тобто Taurus може знищувати укріпленні обʼєкти.
Базові ракети Taurus оснащені тандемною бетонобійною бойовою частиною типу MEPHISTO (Multi-Effect Penetrator, High Sophisticated and Target Optimised). Заряд бойової частини – кумулятивний, основний заряд – фугасний, розміщений у високоміцному корпусі.
Форма бойової частини ракети розроблена для пробивання бетону та важких порід ґрунту.
Далекобійна крилата ракета має комбіновану систему наведення, що складається з трьох підсистем:
IBN – навігація заснована на зображенні.
TRN – навігація за еталоном ландшафту.
MIL-GPS – глобальна система позиціювання.
Використання комбінованої системи наведення дозволяє ракеті летіти на великі відстані без підтримки GPS. А висока точність наведення забезпечується автономною інерційною навігаційною системою, яка періодично коригується в польоті за даними від РЛС.
На підльоті до цілі вмикається інфрачервона головка самонаведення, яка забезпечує наведення ракети на кінцевій ділянці польоту. На ракеті встановлений турбореактивний двигун Williams International P8300-15.
Також особливою є система підриву бойової частини ракети. Вона може програмуватися на повітряний чи підземний підрив. У разі повітряного підриву обидва заряди вибухають одночасно.
Ракета розроблена компанією Taurus Systems GmbH – спільним підприємством MBDA Deutschland та шведської компанії Saab Bofors Dynamics AB.
Класне відео від компанії-виробника. Зверніть увагу на приблизно 2:40, або 2:46, де вона пробиває конструкцію.
Короче, це аналог Storm Shadow, але з більшим діапазоном.
Нам дуже потрібна така цяця.