Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война? № 2
-
Автор темы - Полковник
Убиваться об города и узлы обороны,которые нужно обходить неизменная тактика вс росии.это называется :сим победиши.
Все военкоры на той стороне сеют зраду : котенок например последнее время не очень оптимистичен .
Он же всячески порицает таджиков которые колонизуют росию ,очень медленно ,но они это делают.
им всячески не нравится тандем Шойгу-Герасимов которые спелись и вместе делают дела .
военкоры критикуют обоих не много не мало :"затягивание боевых действий( именно так и написал на своем канале ,потом потер очевидно помня судьбу стрелкова-гирькина,(путин недодел! Он обманул меня и людей! Из беседы Стрелкова и Калашникова в программе рой-тв)..негибкая тактика результатом ,которой являются потери среди лс .
Если имперских штурмовиков зэтовцев никто особо не считает, они как сталинские штафники расходный материал, то армейские подразделения по выражению военкоров несут существенные потери несмотря на оптимистические заявления Герасимова-Шойгу.в общем везде своя зрада.
Сколь много нового узнаем мы потом..
Про ту войну, что начали
в двадцать втором!(с)
армия и имперское движение разочарованы КГБ и ее методикой ведения войны. сво термин не военный ,а жандармско-полицейский.
ведь, если честно Шойгу нужна сама война как таковая ,он начал свою карьеру во время первой чеченской войны. мчс под его руководством превратилась в мощную организацию выкачивающую деньги из бюджета. "в Грозном проводили косметический ремонт по бешенным ценам..": НТВ "по ту сторону войны".
Все военкоры на той стороне сеют зраду : котенок например последнее время не очень оптимистичен .
Он же всячески порицает таджиков которые колонизуют росию ,очень медленно ,но они это делают.
им всячески не нравится тандем Шойгу-Герасимов которые спелись и вместе делают дела .
военкоры критикуют обоих не много не мало :"затягивание боевых действий( именно так и написал на своем канале ,потом потер очевидно помня судьбу стрелкова-гирькина,(путин недодел! Он обманул меня и людей! Из беседы Стрелкова и Калашникова в программе рой-тв)..негибкая тактика результатом ,которой являются потери среди лс .
Если имперских штурмовиков зэтовцев никто особо не считает, они как сталинские штафники расходный материал, то армейские подразделения по выражению военкоров несут существенные потери несмотря на оптимистические заявления Герасимова-Шойгу.в общем везде своя зрада.
Сколь много нового узнаем мы потом..
Про ту войну, что начали
в двадцать втором!(с)
армия и имперское движение разочарованы КГБ и ее методикой ведения войны. сво термин не военный ,а жандармско-полицейский.
ведь, если честно Шойгу нужна сама война как таковая ,он начал свою карьеру во время первой чеченской войны. мчс под его руководством превратилась в мощную организацию выкачивающую деньги из бюджета. "в Грозном проводили косметический ремонт по бешенным ценам..": НТВ "по ту сторону войны".
-
- Генерал-майор
Есть такое. Настроение у них совсем не оптимистическое. "Если я одержу ещё одну такую победу над римлянами, у меня не останется ни одного воина из тех, что прибыли вместе со мной" (с) Пирр. Судя по потерям россиян в Авдеевке, это классическая "Пиррова победа". А впереди еще сотни городов, которые нужно "освобождать". Как и чем? Здесь непроходимый тупик! Поэтому упор в ближайшее время будет сделан на сеяние зрады у нас.
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...
Ссылка: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Скрыть ссылки на пост |
-
Автор темы - Полковник
Это долгий путь раскачивания .
Война начинает надоедать даже им .
Тем более,что тогда надо будет загонять в армию около 1-2 миллионов и это ещё "оптимистический" прогноз учитывая тактику и манеру ведения войны .
Авдеевка Бахмут даже Мариуполь относительно небольшие по площади .
А вот Харьков ...
Кем ? Чем вроде пока есть ,но оружие само не стреляет нужно много много много пехоты .
-
Автор темы - Полковник
А в принципе буряты ещё не закончились ,русские тоже есть. Якутов пошлют калмыков у московии много колоний.военкоры ведь недовольны,что "титульная нация" выбивается на полях тотальной войны.
А что они хотели .
Это и есть цена империи и стабильности.
Есть же путен он знает как . Они любят его
А что они хотели .
Это и есть цена империи и стабильности.
Есть же путен он знает как . Они любят его
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
У них знову полігон, знову пастраєнія! Знову когось чекали. І знову прилетіло
Херсонська область.

Послухайте! Там підозра на генштаб
А ще він каже, що сьогодні це третій випадок
Правда не хоче розповідати де був перший)) Зрада-зрадонька у них))

Послухайте! Там підозра на генштаб

Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Вже відео з'явилося з полігону поблизу Подо-Калинівки Херсонської області
На полігоні за вказівкою командування «Днєпр» проводилися спільні заняття підрозділів 328 дшп, 810 ОБрМП та 81 сап рф.
Мінус командирський склад та мінус близько 60 бійців.
На полігоні за вказівкою командування «Днєпр» проводилися спільні заняття підрозділів 328 дшп, 810 ОБрМП та 81 сап рф.
Мінус командирський склад та мінус близько 60 бійців.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
...как говновозить годами. В этом ему нет равных!

Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
...максимально приближенные к боевымWarisdeath писал(а): ↑21 фев 2024, 23:59На полігоні за вказівкою командування «Днєпр» проводилися спільні заняття

Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
А ось і знайшовся перший раз!

Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
ПРО АЛКОГОЛІКІВ У ЗБРОЙНИХ СИЛАХ. З нагоди вчорашнього Всесвітнього Дня Алкоголіка хочу порушити «табуйовану» тему алкоголізму в ЗСУ.
Рахуйте це за перший, але не останній мій допис на цю тему, зроблений, поки що, на тому фактичного матеріялі, до якого я мав доступ у складі зенітно-кулеметних сил УСіЗО м. Києва.
Отже, далекі від Війська цивільні мої читачі тут будуть, напевно, здивовані, але найбільшою, на мою думку, фундаментально-базовою проблємою наразі є те, що… навіть найзапущеніший алкоголізм у третій стадії розвитку хвороби абсолютно офіційно-юридично не є анінайменшою перешкодою для служби в ЗСУ!
З нормативно-правової точки зору, медичні перешкоди для мобілізації людини до лав Збройних Сил України, а також підстави звільнення з них викладені в «…», який є додатком до «…». Ознайомитися з його текстом можна тут:
Алкоголізм, як кожен може сам побачити, взагалі не є згідно цього нормативного акту ні підставою для визнання людини «непридатною», ні навіть для її визнання «обмежено придатною» до служби. Ще раз: офіційно (!!) АЛКОГОЛІЗМ У БУДЬ-ЯКІЙ СТАДІЇ РОЗВИТКУ ХВОРОБИ НЕ РОЗГЛЯДАЄТЬСЯ НІ ЯК ПЕРЕШКОДА ДО ПРИЗОВУ, НІ ЯК ПІДСТАВА ДЛЯ ЗВІЛЬНЕННЯ ІЗ ЗСУ !!!!!
Більше того: АЛКОГОЛІК, ЯКИМ БИ ТЯЖКИМ ВІН НЕ БУВ, ВВАЖАЄЬСЯ «ПОВНІСТЮ ПРИДАТНИМ» до всіх видів служби та виконання будь-яких обов’язків у Збройних Силах України без обмежень.
«Перебування у стані алкогольного сп’яніння» (а фактично – будь-який факт уживання алкоголю) під час несення служби кваліфікується Статутом внутрішньої служби та Дисциплінарним статутом ЗСУ як «порушення військової дисципліни». Кара є доволі суворою та, як на мене, СУВОРОЮ НАВІТЬ НАДМІРНО: це позбавлення практично всіх видів грошового утримання за відповідний місяць і, додатково, - адміністративний штраф від 17 тис. грн. Таким чином, КОЖЕН ПЕРШИЙ ЗА ВІДПОВІДНИЙ МІСЯЦЬ ЗАДОКУМЕНТОВАНИЙ ФАКТ ВЖИВАННЯ АЛКОГОЛЮ ОБХОДИТЬСЯ МОЇМ КОЛЕҐАМ ПО СЛУЖБІ В СЕРЕДНЬОМУ ДЕСЬ У ПРИБЛИЗНО В 67 ТИС. ГРН.
Але алкоголік у третій стадії розвитку хвороби лишається, природньо ж, алкоголіком в третій стадії розвитку хвороби і він… продовжує бухать!
Отже, що відбувається на практиці?.. Військкомат (чи, перепрошую, ТЦК та СП) вручає впійманому під кіоском сільському бухарю повістку, бо ж він рахується військовозобов’язаним та «придатним до служби». ВЛК при військкоматі визнає його придатними, адже хвороба алкоголізму не значиться серед підстав, які звільняють від мобілізації.
Людина опиняється в частині та «несе службу», що Божий день мрачно бухаючи. Звільнити його з лав Збройних Сил ми не можемо, бо підставою для звільнення з армії будь-яка форма та стадія алкоголізму теж не є.
Раз на місяць такого «воїна» можна (і треба!) «задути», відізши до офісу Військової Служб Правопорядку у Київ. Рідна держава заробля на тому, як я вже вище писав, приблизно 67 тисяч гривень, а я, особисто, як «замполіт», ВТРАЧАЮ на пальне півтори-дві тисячі, бо… державної солярки для цього в мене нема.
За ротою офіційно закріплені є лише бойові машини з озброєнням, навіть «командирської» службової машини у ній, в силу нашої «демонстративної над-економії», просто нема. Тому п’яного «в дим» забулдигу у військовій формі я везу ПРИВАТНИМ автомобілем когось із особового складу, слізно попрохавши про це власника авто. Один раз – на «вольво», инший – «бімером», третій – «мерседесом». І «мерседесом» же або «бімером» – потім з гавптвахти, через добу, «після витверезвлення».
Дві «ходки» до Києва із місць розташування – це десь 1,5 тис. грн. х 2 = (приблизно) 3 тисячі.
Троє бухарів на роту зі 100 осіб обходяться мені в середньому, таким чином, приблизно у 10 000 грн. на місяць.
Шановні друзі, як ви думаєте: це, випадково, не маразм?..
© Олексій Кляшторний
Рахуйте це за перший, але не останній мій допис на цю тему, зроблений, поки що, на тому фактичного матеріялі, до якого я мав доступ у складі зенітно-кулеметних сил УСіЗО м. Києва.
Отже, далекі від Війська цивільні мої читачі тут будуть, напевно, здивовані, але найбільшою, на мою думку, фундаментально-базовою проблємою наразі є те, що… навіть найзапущеніший алкоголізм у третій стадії розвитку хвороби абсолютно офіційно-юридично не є анінайменшою перешкодою для служби в ЗСУ!
З нормативно-правової точки зору, медичні перешкоди для мобілізації людини до лав Збройних Сил України, а також підстави звільнення з них викладені в «…», який є додатком до «…». Ознайомитися з його текстом можна тут:
Алкоголізм, як кожен може сам побачити, взагалі не є згідно цього нормативного акту ні підставою для визнання людини «непридатною», ні навіть для її визнання «обмежено придатною» до служби. Ще раз: офіційно (!!) АЛКОГОЛІЗМ У БУДЬ-ЯКІЙ СТАДІЇ РОЗВИТКУ ХВОРОБИ НЕ РОЗГЛЯДАЄТЬСЯ НІ ЯК ПЕРЕШКОДА ДО ПРИЗОВУ, НІ ЯК ПІДСТАВА ДЛЯ ЗВІЛЬНЕННЯ ІЗ ЗСУ !!!!!
Більше того: АЛКОГОЛІК, ЯКИМ БИ ТЯЖКИМ ВІН НЕ БУВ, ВВАЖАЄЬСЯ «ПОВНІСТЮ ПРИДАТНИМ» до всіх видів служби та виконання будь-яких обов’язків у Збройних Силах України без обмежень.
«Перебування у стані алкогольного сп’яніння» (а фактично – будь-який факт уживання алкоголю) під час несення служби кваліфікується Статутом внутрішньої служби та Дисциплінарним статутом ЗСУ як «порушення військової дисципліни». Кара є доволі суворою та, як на мене, СУВОРОЮ НАВІТЬ НАДМІРНО: це позбавлення практично всіх видів грошового утримання за відповідний місяць і, додатково, - адміністративний штраф від 17 тис. грн. Таким чином, КОЖЕН ПЕРШИЙ ЗА ВІДПОВІДНИЙ МІСЯЦЬ ЗАДОКУМЕНТОВАНИЙ ФАКТ ВЖИВАННЯ АЛКОГОЛЮ ОБХОДИТЬСЯ МОЇМ КОЛЕҐАМ ПО СЛУЖБІ В СЕРЕДНЬОМУ ДЕСЬ У ПРИБЛИЗНО В 67 ТИС. ГРН.
Але алкоголік у третій стадії розвитку хвороби лишається, природньо ж, алкоголіком в третій стадії розвитку хвороби і він… продовжує бухать!
Отже, що відбувається на практиці?.. Військкомат (чи, перепрошую, ТЦК та СП) вручає впійманому під кіоском сільському бухарю повістку, бо ж він рахується військовозобов’язаним та «придатним до служби». ВЛК при військкоматі визнає його придатними, адже хвороба алкоголізму не значиться серед підстав, які звільняють від мобілізації.
Людина опиняється в частині та «несе службу», що Божий день мрачно бухаючи. Звільнити його з лав Збройних Сил ми не можемо, бо підставою для звільнення з армії будь-яка форма та стадія алкоголізму теж не є.
Раз на місяць такого «воїна» можна (і треба!) «задути», відізши до офісу Військової Служб Правопорядку у Київ. Рідна держава заробля на тому, як я вже вище писав, приблизно 67 тисяч гривень, а я, особисто, як «замполіт», ВТРАЧАЮ на пальне півтори-дві тисячі, бо… державної солярки для цього в мене нема.
За ротою офіційно закріплені є лише бойові машини з озброєнням, навіть «командирської» службової машини у ній, в силу нашої «демонстративної над-економії», просто нема. Тому п’яного «в дим» забулдигу у військовій формі я везу ПРИВАТНИМ автомобілем когось із особового складу, слізно попрохавши про це власника авто. Один раз – на «вольво», инший – «бімером», третій – «мерседесом». І «мерседесом» же або «бімером» – потім з гавптвахти, через добу, «після витверезвлення».
Дві «ходки» до Києва із місць розташування – це десь 1,5 тис. грн. х 2 = (приблизно) 3 тисячі.
Троє бухарів на роту зі 100 осіб обходяться мені в середньому, таким чином, приблизно у 10 000 грн. на місяць.
Шановні друзі, як ви думаєте: це, випадково, не маразм?..
© Олексій Кляшторний
-
Автор темы - Полковник
Bikini, они любят своего вождя.
Песенка была такая в КВН при горбачеве:
А просто новый вождь пришел нормальный вождь.
сидит в кремле нормальное лицо.
Ползут слухи ,што его могут не выбрать в марте.люди снова сочиняют небылицы,чтобы легче переносить эту действительность.
Они же не понимают что путен один из многих деталей огромной машины КГБ будет патрушев или его сын или нарышкин все будет то же самое.
из всех живущих существ на этой сердитой планете человек самое наивное и наименее приспособленное для жизни.
Песенка была такая в КВН при горбачеве:
А просто новый вождь пришел нормальный вождь.
сидит в кремле нормальное лицо.
Ползут слухи ,што его могут не выбрать в марте.люди снова сочиняют небылицы,чтобы легче переносить эту действительность.
Они же не понимают что путен один из многих деталей огромной машины КГБ будет патрушев или его сын или нарышкин все будет то же самое.
из всех живущих существ на этой сердитой планете человек самое наивное и наименее приспособленное для жизни.
-
Автор темы - Полковник
Нічого дивного людей з хворобами призивали на передову з самого початку наприклад подагра ,хворі нирки .
Нехай беруть з колекторськіх контор та служби безпеки Приватбанку : здорові мужики ,неп'ющі . Правда вони порозбігаються .
Нехай беруть з колекторськіх контор та служби безпеки Приватбанку : здорові мужики ,неп'ющі . Правда вони порозбігаються .
-
- Полковник
Не реально купить калибр и искандер и прочее - они их практически никому и не продавали. То что купить реально - ракеты РСЗО к Граду Урагану и Смерчу - к Смерчам некоторые имеют дольность более 100 км и боеголовку 250 кг - вполне достойно.Александр Сергеевич Перижняк писал(а): ↑19 фев 2024, 15:30dnepr7, даром . Сталин оружие за золото покупал. Все любят наличные.
мне вот интересно чисто теоретически можно ли через третьи руки купить у русских калибр ,искандер и прочую дрянь. все сейчас продажные только цена разная. кто то дешевле кто то дороже.
По ракетам вообще те что с дальностью более 300 км то их выпускают США, Канада, Великобритания, Франция, Швеция-Норвегия, КНДР, Южная корея, Иран, Израиль и Китай. Все.
-
- Полковник
Украина сама подписала договор про запрет обращения любых ракет с дальностью свыше 300 км. Купить не можем. Сами можем сделать до 500 км. Дальше дальность блокирует еще горбачевский договор об запрете ракет средней дальности. МБР делать можем. В неядерном варианте. Магате предупредило Украину что отказ Украины от яо абсолютно необратимый и ничем не отменяется.
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
О як!Александр Сергеевич Перижняк писал(а): ↑22 фев 2024, 16:58Ползут слухи ,што его могут не выбрать в марте

Я таких чуток не чув, але у мене інколи виникає таке відчуття. Сам з себе сміюся і питаю, це я так хочу, чи на чому базується такий мій погляд, на якому аналізі ситуації? Відповіді так і не знайшов)) Але вже кілька разів сам собі казав, що у мене склалося враження, що його не буде.

Оця його так звана передвиборна кампанія, вона настільки недолуга, що розкрила майже всі його страхи і невпевненості. Його стало дуже багато. І їздить, і літає, і інтерв'ю роздає, і все коментує, і якісь зустрічі постійно проводить. Воно все так фальшиво виглядає, що складається враження, як наостанок))
Та і вся ситуація в цілому у них не гуд. Вони фраєряться, напускають пилу, але ж насправді все зовсім не так, як вони розповідають. Від економічного стану до морального.
Побачимо!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Тот самій горбачевский договор о зарете ракет средней и меньшей дальности - он уже утратил силу ибо обе стороны его подписавшие - из него вышли. МБР в неяденом варианте не работают ибо боеголовка с обычным зарядом перегревается при входе из космоса в верхние слои атмосферы и самопроизвольно взрывается. Но что-то типа Точка-у сделать сможем - но не будем все равно - на это нада ДЕНЬГИ выделять причем много и это время займет - а у нас вся власть временщеки - нам бы день простоять да ночь продержаться - а потом с наворованным убежать за границу - по другому жить не умеют да и не хотят.Влад Бевх писал(а): ↑22 фев 2024, 20:10Украина сама подписала договор про запрет обращения любых ракет с дальностью свыше 300 км. Купить не можем. Сами можем сделать до 500 км. Дальше дальность блокирует еще горбачевский договор об запрете ракет средней дальности. МБР делать можем. В неядерном варианте. Магате предупредило Украину что отказ Украины от яо абсолютно необратимый и ничем не отменяется.
-
Автор темы - Полковник
dnepr7, Есть желание? Тысяча способов
Нет желания? тысяча поводов.(с)
Да было бы ,да было желание придут к тебе,придут к тебе и знания!(с)
Если меньше заглядывать в рот лицемерному " прогрессирующему" человечеству То все можно сделать.
Иран годами находясь под санкциями умудряется делать боевые дальнолеты в которые "прогрессирующее" человечество поставляют свои чипы ,как в кацапские ракеты .не иначе они туда попадают с помощью черной черной черной черной черной магии.
А все договоры -лапша на уши широкой публики.
Как говорил Черчилль: широкую публику иногда полезно обмануть для ее же пользы
страны зла под санкциями ,а торговля с ними идёт через серые зоны.
Нет желания? тысяча поводов.(с)
Да было бы ,да было желание придут к тебе,придут к тебе и знания!(с)
Если меньше заглядывать в рот лицемерному " прогрессирующему" человечеству То все можно сделать.
Иран годами находясь под санкциями умудряется делать боевые дальнолеты в которые "прогрессирующее" человечество поставляют свои чипы ,как в кацапские ракеты .не иначе они туда попадают с помощью черной черной черной черной черной магии.
А все договоры -лапша на уши широкой публики.
Как говорил Черчилль: широкую публику иногда полезно обмануть для ее же пользы
страны зла под санкциями ,а торговля с ними идёт через серые зоны.
-
Автор темы - Полковник
Warisdeath, Поки що це на рівні пліток . Можливо його замінять на сина патркшева .він молодий відносно свого батька та путіна можливо що сам патрушев хоче стати верховним правителем .
Не знаю дуже багато інформації .
Тож що правда ,а що ні неясно .
Він їздить щоб показати влада є .
Не знаю дуже багато інформації .
Тож що правда ,а що ні неясно .
Він їздить щоб показати влада є .
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!