Украина-реалии New

Современная история Украины (в т.ч. АТО на Донбассе)

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 08 янв 2024, 01:26

Lis1980, Я коли почув, то мій шок був у шоці! :reyes: :nyam: Та я так і прокоментував, коли викладав відео про цю Соню.

Про справу Гринкевичей я читав до цього. І можна сказати, що поверхньо був у курсі. Хоча я вперше про них і почув саме через ці оборудки у МО. Але коли я послухав це відео, то сказати, що я окуїв, це нічого не сказати. Я, власне, і на відео тикнув через його назву)) тому що до цього ніколи не чув про цю нашу звізду-художницю.

Одним словом, це ганьба. Це дуже погана історія зі всіх ракурсів. Прикро...
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 08 янв 2024, 01:31

Не хочу быть ворчливым стариком.. но это новое поколение, оно такое.. ;)
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 08 янв 2024, 01:38

Lis1980, Але ж в одебілюванні цього нового покоління активну участь приймає старе покоління. І всю свою енергію направляє саме на це.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 08 янв 2024, 01:55

Як же ж хочеться принести добрі, хороші новини. Навіть не про те, що ми перемогли і війна закінчилася. Зрозуміло, що це буде не так швидко, як хочеться. Але ж хочеться приносити новини, як наша влада робить все для того, щоб наближати цей довгоочікуваний день, як влада займається мотивацією суспільства і так далі. Але ж ні, я приніс знову погане про владу.
Одне не можу зрозуміти, на що вони сподіваються? :hz:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Александр Сергеевич Перижняк
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Александр Сергеевич Перижняк » 09 янв 2024, 13:15

Нічого вони не думають .
Їм між краплинами.
Пересидіти .
Ночь простоять да день продержаться.(с).
Там "думалка" дуже вузька.

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 09 янв 2024, 22:42

Залишу тут, тому що це не про кіно.
Це про чергове одебілювання мас і знущання над нашої країноїю і над нашою культурою. А про розпил державних коштів вже промовчу, бо вже аж якось невдобно

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 10 янв 2024, 00:22

Warisdeath писал(а):Це про чергове одебілювання мас
Вы полагаете, что если массам с утра до вечера показывать "умное, красивое и правильное", они станут лучше?? Спорный вопрос..

Спрос рождает предложение и наоборот.. это дорога с двусторонним движением.
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 10 янв 2024, 00:48

Lis1980 писал(а):
10 янв 2024, 00:22
Вы полагаете, что если массам с утра до вечера показывать "умное, красивое и правильное", они станут лучше??
Ні, я вважаю, що коли країна, принаймні більше ніж пів-країни бореться за існування і виживання, а в цей час за державні кошти знімають відверту тупу муйню, то це щось на рівні злочину.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 10 янв 2024, 00:51

Lis1980 писал(а):
10 янв 2024, 00:22
Спрос рождает предложение
Це так. Але на любий попит можна запропонувати щось більш якісніше і запит попиту зміниться.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 12 янв 2024, 06:04

(с)
«Київський окружний адміністративний суд 10 січня задовольнив позов ексголови Касаційного господарського суду у складі Верховного суду Богдана Львова щодо поновлення на посаді судді і виплати заробітної плати «за час вимушеного прогулу».
Це той Львов, у якого журналісти-розслідувачі «Схем» (Радіо Свобода) виявили російське громадянство. І у своєму розслідуванні навели багато доказів цьому.
Богдан Львов отримав громадянство у 1999 році у Москві. Він тоді вже був суддею.
У 2012 році він оновив свій паспорт, бо йому виповнилось 45 років.
Дружина москвичка і теж громадянка раші. Там вони майно купували. Ну, все, як і має бути в системі їхніх координат.
І от, новина. Суд визнав, що все ок. І ми тепер з вами заплатимо мільйони компенсації.
А що сталось, спитаєте?
Сталось багато дивного.
У жовтні 2022 року голову Касаційного господарського суду Богдана Львова відрахували зі штату Верховного суду на підставі листа СБУ про наявність у нього громадянства РФ.
Ок, йдемо далі.
У грудні 2023 року Державна міграційна служба України раптом зупинила розгляд питання про позбавлення громадянства України екссудді Верховного суду Богдана Львова.
І заявили, що не можуть оприлюднити причини рішення, бо це «конфіденційно».
А посадові особи Верховного суду відмовляються коментувати, чи будуть подавати апеляцію на рішення Київського окружного адміністративного суду.
160071 - Украина-реалии New

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 13 янв 2024, 01:22

Багатьох корупціонерів палять їх баби — дружини, коханки, наречені. Чому «баби»? Бо назвати цих істот жінками, у той час, коли в країні в геометричних прогресіях росте кількість вдів, сиріт, інвалідів війни — складно сказати.

Чому так?
Зазвичай, коли до тупої жінки попадає у руки Cartier і Prada - в неї вимикається мозок і треба швидко цим похизуватися. Вивалити з нутром.

Тому ні. Мені не шкода бабів сімейства Гринкевичів, які пішли хизуватись багатством під час війни. Особливо в ахуї від балакучої невістки — мисткині «сенсів», якій захотілось інтерв’ю на СТБ, ютубу і галерей. І яка вивалила купу цікавої інфи з пруфами ролексів, браслетів, каблучок і несподіваних колаб.

В світі не бракує кейсів, коли моделі і актриси, які справді «досягнули всього самі» виходили заміж за мультимільйонерів та мільярдерів.

Чи було якесь стрьомне про корупційні сквірти і фонтани від Меланії Трамп, Міранди Керр, Карлі Клосс та Серени Вільямс? Ні.

Або є дружина мільярдера Франсуа-Анрі Піно і відома актриса Сальма Хайєк, яка до заміжжя справді досягнула усього сама. Років так 20 досягала.

Мадам Піно може дозволити собі YSL, Gussi, Balenciaga, Bottega Venetta і діаманти Boucheron — її чоловік власник цих брендів. На червоних доріжках — вона вдягає весь цей люкс. І це лише підкреслює, яку ефектну жінку харизматичну має один із найбагатших чоловіків світу.

Але коли у неї інтерв’ю - у Сальми нема розповідей про «цю сумку мені чоловік з роботи приніс», «це мені подарував», «мої туфлі коштують хуліярд».

Ні. Хайєк залюбки розкаже про сімейні пранки, про те, як молилась, щоб у неї виросла грудь. І ще забавні історії, як вона укатала Франсуа завести або 10-ту собаку або хом‘яка. «Я хотіла йому сказати, що у мене була інтрижка, аби він легше переніс інформацію, що я привезла з Болгарії цуценя». Або «мій чоловік зайшов у ванну, знайшов там качку. І став кричати, що я його обманула, коли клялась, що більше нікого не заведу. А вона сама залетіла».

До слова — Сальма розказувала, що на перших побаченнях говорила з Піно про моду, історію, космос, науку. Власне — тому і зрозуміло, чому мільярдер побрався саме з цією жінкою і був ініціатором пишного весілля в старовинному театрі Ла Феніче. Тобто не було оцього: «я покохала ромчика і ми не розмовляли про роботу».

Людина, яка досягла всього сама і справді купається заслужено в люксі — не розказує про люкс. Наші ж скоробагатьки вважають за необхідне показати люкс на крові. Щось тут не те.

Марина Данилюк-Ярмолаєва

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Александр Сергеевич Перижняк
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Александр Сергеевич Перижняк » 13 янв 2024, 14:10

Из хама не будет пана (с).
Люди яким на голову впали гроші дуріють від цього.особливо жінки . гріє душу : в мене є оце !!!!!
А в них немає !!

Вся ця "недоеліта" така .
Це природа людська.

Для того щоб перестати дуріти від розкоші та виставляти її на показ треба або народитися серед неї або бути мудрим.

Але умних людей мало.
А мудрих людей ще меньше .

90% не вміють думати аналізувати . Особливо жінки .аналітика це суто чоловіче .жінка живе емоціями .

У романі Драйзера брудний фінансист жениться на дочці колишнього ірландського чорнороба що розбагатів .
Вона гарна але дурна .

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 14 янв 2024, 00:25

Oleksandr Bryhynets:
Ви ж пам'ятаєте, що Дубінський заявив, що це Банкова наказала йому приєднатися до Деркача, обнародуючи плівки Байдена-Порошенка?
Так от: Деркач в свіжому інтерв'ю розповів, що і він був лише виконавцем, а за витоком стояла саме Банкова...
Отже, Зеленській наносив удар ніби по Порошенку (може через недолугість мислення), який насправді не завдав Порошенку жодної шкоди, а наніс на Байдену --- опоненту на виборах Трампа перед яким божеволів Зеленській (згадайте плівки Трампа-Зеленського і прізвисько Моніка Зелінські)
Коротше, бив у двох ворогів...
Тепер ви розумієте ставлення Байдена до Зеленського?! Звичайно, американські спецслужби і раніше знали те, що сказав Деркач
160088 - Украина-реалии New

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 14 янв 2024, 03:02

Безумна жінка, яка вийшла з правлячої фракції та партії, радіє вже, що не треба «відводити погляд за усіх слуг».

Тобто, навіть безумна розуміє (і завжди розуміла!), що «слуги народу» — це зашквар і дніщє. І тепер вона публічно це підтверджує.

Знаєте, що смішно? Що в результаті вони зжеруть самі себе. Саморозпадуться. Самознищаться.

Тому що з самого початку це була (псевдо)політична (анти)сила без ідеології, цінностей, єдності й солідарності. Просто скупчення випадкових людей: від фотографів і ведучіх весіль учасників 95 кварталу до сусідів по підʼїзду/друзів Зеленського й братів Юзіка. Від портновсько-татаровської колаборантської шобли до коломойско-дубінської антиукраїнської шушери.

Люди, які масово поперли в політику в зеленій тіні й славі Зеленського: не прагнучи нічого робити для України, натомість бажаючи реваншу, посад, мандатів та зелені в конвертах.
Вони першими зжеруть одне одного, щойно буде нагода. Саморозпадуться. Самознищаться. Нам і робити нічого не треба з ними — вони самі. Зроблять себе разом.

Оксана Байло

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 17 янв 2024, 01:29

Без конкурсу: Тендер на виробництво програм для телемарафону виграла компанія, пов’язана з ексзаступником голови Офісу президента

Телеканал "Рада" оголосив тендер на створення (виробництва) аудіовізуальних творів (телевізійних програм) для забезпечення цілодобового інформаційного марафону "Єдині новини #UAразом" за 105 млн грн і одразу отримав переможця.

Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк.

"І не повірите, але вже одразу і переможець без конкурсу є: компанія "Кінокіт", пов'язана з уже ексзамом голови ОП Кирилом Тимошенком", – написав Железняк.

Він уточнив, що 105 млн грн – це 2/3 від бюджету каналу Верховної Ради.

За даними Железняка, в документі сказано, що кожна хвилина трансляції каналу "Ради" вартує платникам податків: 1 692 грн.

"І таких буде 62 тис. Контракт був уже підписаний 2 січня. З боку Парламенту якись в.о. Петренко. Вважаю, що або фракції і президія одразу в понеділок викликає цього діяча для пояснення, або такі ж самі несемо відповідальність за це", – зазначив Железняк.

Изображение Изображение Изображение

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 17 янв 2024, 01:52

Переговорник із Шойгу, родич Баканова, партнер Зеленських – хто такий Беляєв, який виплив у справі про держзраду

Пам'ятаєте в жовтні з'явилась заява звинуваченого у держзраді Кулініча про свояка Баканова Олександра Беляєва, якого готували до переговорів з Шойгу. Цензор.НЕТ вирішив поцікавитись, хто це.

Перші результати гуглу були "обнадійливими":

🔸 п'яна гулянка чоловіків без трусів на озері Свитязь;
🔸 відео-одкровення його бізнес-партнера Лазутіна: "Є у мене партнер. Саша Беляєв. Він уже СБУшників "обілетив" на я є….ть яку суму. Ваня вирішує тільки через Першого. Хто б тобі що не п…в. Вирішує Перший і Серьога Шефір", - розповідає Лазутін.
🔸 розповідь бізнесмена Ігоря Тинного, як ця компанія в нього рейдерила ГЕС, а потім організувала два десятки кримінальних проваджень.

Так от - це все квіточки. Після обрання Зеленського президентом люди в погонах принесли на Банкову течку, де повідомлялось і про польоти Беляєва в Москву і про поїздки там у машинах, на номерах, які не б’ються. При чому цю інформацію вони отримали від західних джерел.

Тим не менше, добра половина джерел видання стверджує, що Беляєв і далі мав вплив на кадрові призначення в СБУ. Решта, включаючи Баканова, це звісно заперечує. Але це не все - найцікавіше з ким зараз веде бізнес Беляєв. Якщо коротко, то це найбільше заслуговує слова МАФІЯ, яка до того ж постачала товар для виробництва зброї Росії.

Читати - https://censor.net/ua/resonance/3467694 ... v_u_spravi

П.С.
Багато букв, але про таке стисло не напишеш. Прочитав і щось зовсім погано стало :diablo:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 18 янв 2024, 00:20

🔴 Зеленський розв’язав війну проти свободи слова та демократії в Україні

Інформаційні провокації Офісу президента проти Юрія Ніколова, проти команди Bihus.Info реалізовані завдяки залученню державних органів. Керівники держави використали владу для боротьби з представниками громадянського суспільства, які контролюють владу та проводять антикорупційні розслідування.

На дверях квартири Ніколова невідомі розклеїли листівки "Ухилянт". Бо саме "ухилянтами" назвав Ніколов керівництво України на одному з нещодавніх ефірів, і мав для цього усі підстави, наводив аргументи, щодо ухилення владою від відповідальності у багатьох випадках. Як відомо, президент Зеленський у 2014-2015 роках чотири рази уникнув повісток про мобілізацію та не став на облік у військкомат, як того вимагав закон. Очевидно, що провокація біля квартири Ніколова пов’язана саме з образою самого Зеленського на слова Ніколова.

Тим більш обурливо, що президент Зеленський та Офіс президента не засудили провокації проти журналістів, і таким чином мовчазно схвалюють такі дії.

Це означає, що замість реагування на критику в медіа, президент Зеленський вирішив будь-якими засобами закрити рот та дискредитувати незалежних від влади журналістів.

Організатором провокацій проти журналістів народний депутат Безугла назвала пропагандиста Офісу президента Володимира Петрова, ведучого державного Телеканалу Рада та власника ютуб-каналу "Ісландія".

Петров визнавав свою активну роботу на режим Януковича, який так само організовував провокації проти журналістів. Згадаймо, що незаконне спостереження за журналістами було не тільки за Bihus.Info

– за Януковича правоохоронці незаконно знімали особисте життя журналіста Віталія Портникова та злили відео в інтернет. Згадаймо, як під приводом порушення кримінальної справи правоохоронці під час Майдану здійснили напад на офіс Цензор.Нет та вкрали усе наше обладнання.

Тоді все це робилось руками МВС Захарченка, який виявився зрадником України та проживає зараз у Росії. Але поплічник Захарченка Олег Татаров зараз знов контролює МВС на високій посаді заступника голови Офісу президента. Татаров, без сумнівів, координує дії правоохоронців проти журналістів і зараз.

І Петров так само "мочить" журналістів за моделлю, яку він відпрацював за часів Януковича.

І голова Офісу президента Єрмак, помічник депутата Партії регіонів свого часу, і радник Офісу президента Михайло Подоляк, піарник Партії регіонів свого часу, також підтримують цей наступ на свободу слова.

Обслуга Януковича, яку Зеленський призначив на найвищі посади у державі, обіцяє президенту дискредитувати та залякати усіх незалежних від телемарафону журналістів.

Те саме вони робили для Януковича, сприяли захопленню влади проросійськими бандитами.

Тому закликаю Офіс президента припинити цю війну, яка дискредитує в усьому світі не журналістів, а владу та державу в цілому, і принести вибачення за ці зухвалі напади на свободу слова. Для вас це погано закінчиться, так само, як це закінчилось для попереднього клієнта…

Юрій Бутусов

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 18 янв 2024, 00:20

...Шо кажете, стежили, слухали і виявили, що Бігусятник - наріки? Пффф, теж мені викриття! Хто б міг подумати?!
Валерій Прозапас
12 ч. ·
Тобто вони думали, що вимкнувши з ефірів "Прямий", 5й та Еспресо, комусь буде височайше дозволено критикувати найпотужніших кардиналів?
А до того ще раніше всім незаангажованим розслідувачам було так весело, з улюлюканням "загоняти Пєтю" на користь гопоти Коломойського - і в голову не приходило, що одного разу тітушня прийде під їхні двері, а слідкувати будуть не лише вони, але і за ними?
Так же смішно розповідалось про "алкоголіка Порошенка в м'ятому піджаку", а з опублікування фактів споживання коксу в своїх колективах чомусь не сміються.
І жодного слова про помилковість своїх дій та підмахуванню старому доброму ультра-насілію по відношенню до журналістів.
Тому позітів, господа, тільки позітів 💚

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 18 янв 2024, 00:26

17 січня відбулася перша зустріч Ради Україна – НАТО на рівні керівників оборонних відомств.

Залужний не був присутній на першій зустрічі Ради Україна-НАТО

До союзників звернувся військовий представник України генерал-майор Сергій Салкуцан від імені Головнокомандувача Збройних Сил України генерала Валерія Залужного.

"Він розповів про поточну ситуацію на полі бою, підкреслив пріоритетні потреби Збройних сил України, закликав збільшити поставки зброї, зокрема системи протиповітряної оборони та ракет", - йдеться в повідомленні Місії України при НАТО.

Однак напередодні голова Військового комітету НАТО адмірал Роб Бауер заявляв, що Залужний візьме участь у зустріч Ради Україна-НАТО у дистанційному форматі.

Изображение

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 18 янв 2024, 00:27

СБУ изъяла диски с записями камер секретной съемки команды Bihus.Info.
ТАТЬЯНА ОЛЕЙНИК — СРЕДА, 17 ЯНВАРЯ 2024, 23:17
https://www.pravda.com.ua/rus/news/2024/01/17/7437730/

Вернуться в «Современные события в Украине (в т.ч. АТО на Донбассе)»