Якщо тобі здається, що це гострий гумор, то ні, він не гострий, він тупий.
І по суті.
А вам і не треба дивитися прямую лінію вашого з вами. Там про вас і для вас майже нічого, хіба що про мобілізацію, яку він пообіцяв, що не буде, а насправді це означає, що вона буде. (Хоча вона у вас і не зупинялася). І порадив вам їсти менше яєць. І все. А все інше було про Україну, Європу та США, власне як завжди у вас. Так що вам, дійсно немає сенсу дивитися.
А наші фахівці на жаль вимушені витрачати свій дорогоцінний час, щоб послухати чергову маячню вашого божевільного діда. Така у них робота, тому вони і фахівці.
А вам як було похєр на вашу державу, так нічого і не змінилося. Хіба що похєр трансформувався в абсолютний по*уй.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Воно нібито готове до серійного виробництва "суто з російських деталей" вже 2025-го.
Калининградский завод «Автотор» представил прототип электрического автомобиля Amber. Фотографию электрокара опубликовал Telegram-канал «Автопоток».
На снимке изображен «тестовый мул», у серийного электромобиля дизайн будет совершенно другим, говорится в сообщении. При создании кузова «Автотор» использовал детали от Lada Vesta. Завод использует прототип для испытания платформы и агрегатов.
По данным канала, серийный выпуск российских электромобилей под брендом Amber начнется в 2025 году. Объем инвестиций в создание нового завода, где будут выпускаться электромобили, составляет 3,97 млрд рублей, рассказывал автопроизводитель. Ожидается, что производственные мощности составят до 50 тыс. электрокаров в год, при этом новая модель будет полностью локализована в России.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
С НГ цены на яйца в РФ должны снизиться - обещают в Кремле. Песков заявил, что помогла прямая линия Путина и что он затронул и взял на контроль этот вопрос Ну а пока...
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...
А навіщо взагалі так робити? Презентувати інший вид
Они не презентуют его. Это типа тестовой повозки для отработки компоновки и испытания агрегатов. Меня только смущает, а зачем они "это" так качественно и глянцево покрасили?
Это я о новом красавце
А X-Ray - то был автосалон, дизайнеры показали как должно быть с их точки зрения, а потом наступили производственные будни. Инженеры начали заявлять, что такую и такую финтиклюшку в серии никак не сделаем, бухгалтерия и финансисты, чтобы обеспечить прибыль, обсчитали и повыбрасывали ненужное. И так далее. Вот и итог.
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...
The Wall Street Journal пише, що за загибеллю Пригожина стоїть секретар Ради безпеки рф Микола Патрушев
Вбивство власника приватної військової компанії «Вагнер» Євгена Пригожина організував секретар рнбо рф Микола Патрушев. Про це пише The Wall Street Journal, журналісти якого посилаються на представників західної розвідки та колишнього офіцера російської розвідки.
Видання пише, що Патрушев давно попереджав путіна, що залежність москви від «Вагнера» в Україні надає Пригожину занадто великого політичного та військового впливу, який дедалі більше загрожує кремлю.
Коли наприкінці червня це переросло у відвертий заколот проти російського військового командування, Патрушев втрутився. На початку серпня він дав наказ своєму помічнику розпочати підготовку до операції з ліквідації пригожина. Пізніше путіну показали плани, і він не заперечував.
Кілька тижнів потому, після турне Африкою, Пригожин чекав у московському аеропорту, поки інспектори з безпеки проводили перевірку літака. За словами представників розвідки, саме під час цієї затримки під крило заклали невелику бомбу.
Літак вилетів після 17:00 і досяг висоти приблизно у 6 кілометрів. Трохи більш як через пів години літак втратив керування й упав біля села Куженкіно. На відео очевидців видно, що після вибуху з неба впав літак із відірваним крилом.
Через кілька днів російські ЗМІ повідомили, що тести ДНК підтвердили смерть Пригожина внаслідок аварії. Разом з ним загинули ще дев'ять людей, зокрема командир «Вагнера» Дмитро Уткін, ще один соратник цієї ПВК, двоє пілотів і 39-річна бортпровідниця.
Віктор Медведчук заробляє на нафті в Сибіру, нерухомості у Москві, а також на видобутку металів і вугілля в окупованій частині Донеччини, йдеться у розслідуванні видання «Настоящее время».
Джерела журналістів повʼязують із Медведчуком захоплення нафтових компаній «Каюм нафта» і «Дулісьма». Також Медведчук має нерухомість в «Москва-Сіті», а його дружина Оксана Марченко володіє ділянкою землі у Москві.
На окупованому Донбасі Медведчук займається вугіллям, транспортом і металами. За словами власника російської вугільної компанії та ексчиновника адміністрації путіна, Медведчук став головним бенефіціаром економіки самопроголошених «ЛНР» та «ДНР», замінивши на цьому «посту» ставленика Януковича Сергія Курченка.
Тут все дуже цікаво. Дуже Банда. Ні, не банда. Мафія. Державного розливу.
Новый русский. Как украинский кум Путина зарабатывает в России и кто ему помогает
(С)
Самый жестокий поступок в моей жизни выглядел так.
Лет 15 назад, когда не было еще Фейсбука а были форумы, я на одном форуме столкнулся с персонажем под ником Тизенгаузен.
Персонаж был ватник, имперец, антисемит и гомофоб, при чем все эти свои убеждения он выражал в крайне самоуверенной и высокомерной форме. Самоуверенность и высокомерие придавало ему убеждение в своем благородном происхождении, ведь его предок (как он постоянно повторял) был благородным русским аристократом и товарищем Лермонтова по юнкерскому училищу, во как!
И тут меня торкнуло. Что-то знакомое показалось... Тизенгаузен, Тизенгаузен.... Погодите-ка.... И я скинул благородному аристократу стихотворение Лермонтова под названием "К Тизенгаузену":
Не води так томно оком,
Круглой жопкой не верти,
Сладострастьем и пороком
Своенравно не шути.
Не ходи к чужой постеле
И к своей не подпускай,
Ни шутя, ни в самом деле
Нежных рук не пожимай.
Знай, прелестный наш чух**ц,
Юность долго не блестит,
Хоть любовник твой червонец
Каждый раз тебе дарит.
Знай: когда рука господня
Разразится над тобой
Все, которых ты сегодня
Зришь у ног своих с мольбой,
Сладкой влагой поцелуя
Не уймут тоску твою,
Хоть тогда за кончик хуя
Ты бы отдал жизнь свою.
Судя по некоторым репликам, которые за этим последовали (не мне а другому участнику), у человека мир рухнул. Я говорит такого-то (назвал мой ник) ненавижу, это как если бы показали, что мать, которую ты боготворил, была шлюха... Мне стало его немножко жалко, хотя, конечно, что заслужил то заслужил.
Сообщают, что в квартире, из которой был госпитализирован герой российского ТВ Антон Красовский, находился труп его ласкового друга, актера Алексея Черных.