Украина-реалии New
-
- Полковник
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New
Так і вийшло. Укрінформу пипець.
П.С.
Чесно кажучи, не знаю хто такий пан Фінашин.
Гадаю, що достойна людина.
А от чи дійсно йому так потрібно виходити в один ефір з цим *андоном, відомим, як серьоня лєщенко? Здається це не є гарною ідеєю.
Це, наче поставити цього пдра на свій рівень..
Навіщо так вимазуватися Герою?

П.С.
Чесно кажучи, не знаю хто такий пан Фінашин.
Гадаю, що достойна людина.
А от чи дійсно йому так потрібно виходити в один ефір з цим *андоном, відомим, як серьоня лєщенко? Здається це не є гарною ідеєю.
Це, наче поставити цього пдра на свій рівень..
Навіщо так вимазуватися Герою?
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Ссылка: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New
Подруга Зеленського Олена Кравець отримала 27 мільйонів з бюджету на власну програму
Колишня партнерка президента Зеленського по "Кварталу 95" Олена Кравець отримала з державного бюджету понад 27 мільйонів гривень на створення авторського вечірнього шоу "Тихий вечір", яке виходить на телеканалі "Дім".
Інформація про тендер на "Prozorro".

Тендер було оголошено ще 20 січня. Планувалося, що з бюджету виділять понад 32 млн грн.
Проте вже 28 листопада до договору було внесено зміни, оскільки "сторони дійшли згоди про зменшення обсягу закупівлі та погодили зменшити загальну ціну Договору на 5 328 000 (п’ять мільйонів триста двадцять вісім тисяч) гривень 00 копійок". Так, на розробку програми виділять 27 528 000 грн.

Прикольно, правда ж?
Колишня партнерка президента Зеленського по "Кварталу 95" Олена Кравець отримала з державного бюджету понад 27 мільйонів гривень на створення авторського вечірнього шоу "Тихий вечір", яке виходить на телеканалі "Дім".
Інформація про тендер на "Prozorro".

Тендер було оголошено ще 20 січня. Планувалося, що з бюджету виділять понад 32 млн грн.
Проте вже 28 листопада до договору було внесено зміни, оскільки "сторони дійшли згоди про зменшення обсягу закупівлі та погодили зменшити загальну ціну Договору на 5 328 000 (п’ять мільйонів триста двадцять вісім тисяч) гривень 00 копійок". Так, на розробку програми виділять 27 528 000 грн.

Прикольно, правда ж?

Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Украина-реалии New
Молодцы.. бывших коллег не забывают ;)
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New
Lis1980, Вона не просто колега. Вона - кума. Та ще й два рази кума.
Ох як Марину розізлила ця новина. Злість справедлива.
Ох як Марину розізлила ця новина. Злість справедлива.

Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New

Так много СМИ просят меня прокомментировать ситуацию с Киевстар.
Информации для открытого распространения нет. Всем сотрудникам категорически запрещено, что либо говорить о событиях. Я прекрасно понимаю руководство Киевстар.
Почему сроки восстановление работы оператора такие большие. По своему опыту работы у оператора, знаю, что если произошло уничтожение данных на сетевых элементах, то восстановление производится из бэкапов ( архивов) на серверах.
Если уничтожены и они, тогда достаются аварийные архивы порой даже на «магнитных лентах» или «низкоскоростных» носителях информации . Восстановление с таких носителей чисто физически требует много времени.
Поэтому я назвал период сутки с момента начала работ.
Положительный прогноз завтра утро. В худшем случае завтра вечер.
Сергій Флеш
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New
Де наша армія дронів?
Я не про цю:

Ця працює на нашій території.
Я про ту, яка має летіти на росію, і щоб їхня ППО не змогла
Я не про цю:

Ця працює на нашій території.
Я про ту, яка має летіти на росію, і щоб їхня ППО не змогла

Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Украина-реалии New
Все вопросы к Чмуту, Притуле и Стерненко.. ;) а также к ОП, МО, ГШ и т.д.Warisdeath писал(а):Де наша армія дронів?
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Украина-реалии New
Чтобы подключиться удаленно к серверу, серверам.. да ещё с привелегиями, позволяющими там всё поломать, нужен пароль, пароли.. которые у нормальных сисадминов меняются чуть ли не каждый день. Подбирали что ли?? Сомнительно.. Имхо где-то произошла утечка - много нулей в биткоинах любую криптозащиту поломают.. ищите женщину!! то есть человека!! ;)Warisdeath писал(а):Сергій Флеш
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New
Lis1980, Хакери зламали «Київстар» через обліковий запис одного зі співробітників, — президент компанії Комаров.
Про це в етері телемарафону повідомив президент компанії Олександр Комаров.
"Потрібно визнати, що ця атака пробила наш захист. Це сталося, оскільки було скомпрометовано обліковий пул, скомпрометовано обліковий запис когось зі співробітників і ворог зміг потрапити в середину інфраструктури компанії. Про це ведеться слідство. Зрозуміло, що це не питання технологій, а питання того, що в будь-якій організації, будь-якому місті будуть люди, які умовно наводять російські ракети або віддають свої паролі, тому що добре працюють соціальні інженери", - сказав Комаров.
Він додав, що нині російська хакерська група "Сонцепьок" задекларувала, що злам мережі - їхня робота. "За даними СБУ, це хакерська група, яка близька до колишнього ГРУ", - сказав президент компанії.
Комаров зазначив, що "Київстар" не вперше стикається із загрозою. "Приблизно від початку війни відбили 500 більш-менш серйозних атак", - сказав він.
Про це в етері телемарафону повідомив президент компанії Олександр Комаров.
"Потрібно визнати, що ця атака пробила наш захист. Це сталося, оскільки було скомпрометовано обліковий пул, скомпрометовано обліковий запис когось зі співробітників і ворог зміг потрапити в середину інфраструктури компанії. Про це ведеться слідство. Зрозуміло, що це не питання технологій, а питання того, що в будь-якій організації, будь-якому місті будуть люди, які умовно наводять російські ракети або віддають свої паролі, тому що добре працюють соціальні інженери", - сказав Комаров.
Він додав, що нині російська хакерська група "Сонцепьок" задекларувала, що злам мережі - їхня робота. "За даними СБУ, це хакерська група, яка близька до колишнього ГРУ", - сказав президент компанії.
Комаров зазначив, що "Київстар" не вперше стикається із загрозою. "Приблизно від початку війни відбили 500 більш-менш серйозних атак", - сказав він.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Украина-реалии New
Відкрите декларування.
Старший детектив НАБУ Лайма Горбенко (Оберемок) за 2 роки отримала в подарунок майже 5 млн грн від чоловіка, тестя та батька, купила з автосалону новий позашляховик PORSCHE CAYENNE за 4,4 млн грн і
2 квартири в Києві і Львові по 4 млн грн кожна.
Старший детектив НАБУ Лайма Горбенко (Оберемок) за 2 роки отримала в подарунок майже 5 млн грн від чоловіка, тестя та батька, купила з автосалону новий позашляховик PORSCHE CAYENNE за 4,4 млн грн і
2 квартири в Києві і Львові по 4 млн грн кожна.
-
- Полковник
Украина-реалии New
Верховна рада не буде виконувати петицію позбавлення мандата депутатки Марьяни Безуглоі або навіть просто розглядати її.
-
- Полковник
Украина-реалии New
В комментариях тотальное одобрение действий депутата.. ;)
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New
А хто її складав та підписував, і коли? Я погуглив і не знайшов жодного слова про таку петицію.
А через петицію неможливо позбавити депутата його мандату. Правила позбавлення депутатських повноважень прописані в Конституції. Їх всього сім і петиції серед них немає. Зміни до Конституції зробити зараз не можна. Під час воєнного стану Конституцію міняти не можна. Так що ця сука депутатка буде працювати до кінця цього парламенту.
Частиною другою статті 81 Конституції України передбачено, що повноваження народного депутата України припиняються достроково у разі:
1) складення повноважень за його особистою заявою;
2) набрання законної сили обвинувальним вироком щодо нього;
3) визнання його судом недієздатним або безвісно відсутнім;
4) припинення його громадянства або його виїзду на постійне проживання
за межі України;
5) якщо протягом двадцяти днів з дня виникнення обставин, які призводять
до порушення вимог щодо несумісності депутатського мандата з іншими видами
діяльності, ці обставини ним не усунуто;
6) невходження народного депутата України, обраного від політичної партії
(виборчого блоку політичних партій), до складу депутатської фракції цієї
політичної партії (виборчого блоку політичних партій) або виходу народного
депутата України із складу такої фракції;
7) його смерті.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Украина-реалии New
Аномальна наша власть сверху до низу, что довела до такого к себе отношения..Warisdeath писал(а): І це жахливо. Це аномально.
А вообще помните Зе с двумя УЗИ, расстреливающего депутатов.. для народа сцена была снята!! согласно народным чаяниям!!.. ;)
Вот-вот..
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New
Lis1980, Я це і маю на увазі. І те, що наші люди самі наобирали, а тепер ці самі люди підтримують цей жах в сільраді.
До речі, гранати кидав "слуга". А інцидент у нього з опзж. Голова сільради з опзж. Уявляєте весь пипець і абсурд.
До речі, гранати кидав "слуга". А інцидент у нього з опзж. Голова сільради з опзж. Уявляєте весь пипець і абсурд.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Украина-реалии New
Депутатов ненавидят .
кинувший гранаты выступал против председателя и то что он плохо выполняет свою работу . Но получает себе прибавки к зарплате .
Пишут, что этот голова сельский Мушка тащил как не в себя .
Да, наши люди не любят власть, начиная от своего непосредственного начальника, заканчивая гарантом .
Ещё до войны в маршрутке слышал желание пенсионера снять с представителя власти шкуру и приспособить ее на барабан.
а война все это только обостряет. с другой стороны власти пора взяться за ум и вести себя тише воды травы.
если в Днепре Филатов зимой затевает ремонт трамвайных путей ,делает асфальт в дождь людей это бесит .
И бесит очень сильно.
А в Никополе после обстрелов Саюк стереотипно говорит : дорогі земляки день пройшов спокійно..
А чиновники включают режим бога . А надо осторожнее . Без излишеств . Тучные времена прошли . Пусть экономят на себе .
Как сказал адмирал Канинхем : не надо злоупотреблять долготерпением людей!
кинувший гранаты выступал против председателя и то что он плохо выполняет свою работу . Но получает себе прибавки к зарплате .
Пишут, что этот голова сельский Мушка тащил как не в себя .
Да, наши люди не любят власть, начиная от своего непосредственного начальника, заканчивая гарантом .
Ещё до войны в маршрутке слышал желание пенсионера снять с представителя власти шкуру и приспособить ее на барабан.
а война все это только обостряет. с другой стороны власти пора взяться за ум и вести себя тише воды травы.
если в Днепре Филатов зимой затевает ремонт трамвайных путей ,делает асфальт в дождь людей это бесит .
И бесит очень сильно.
А в Никополе после обстрелов Саюк стереотипно говорит : дорогі земляки день пройшов спокійно..
А чиновники включают режим бога . А надо осторожнее . Без излишеств . Тучные времена прошли . Пусть экономят на себе .
Как сказал адмирал Канинхем : не надо злоупотреблять долготерпением людей!
-
- Полковник
Украина-реалии New
У нас слишком много депутатов они не нужны .
Мэр или голова и наблюдательный совет из людей которому мэр или голова и начальники всех служб должны раз в неделю отчитываться .
И если что не так за хвост и об забор .
Выбирать мэра ,начальника полиции ,начальника медицины , в больницах вообще нужно выбирать главных врачей не чтобы они покупали должности а избирались сотрудниками и пациентами.
Мэр или голова и наблюдательный совет из людей которому мэр или голова и начальники всех служб должны раз в неделю отчитываться .
И если что не так за хвост и об забор .
Выбирать мэра ,начальника полиции ,начальника медицины , в больницах вообще нужно выбирать главных врачей не чтобы они покупали должности а избирались сотрудниками и пациентами.