Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война? № 2

Локальные и региональные конфликты последних десятилетий

Lis1980
Полковник
Полковник

Где Lis1980 » 27 окт 2023, 00:19

Bikini писал(а):Зрады нам в тему :wink: Куда же без нее, родимой!
Знатоки английского, ау!! А ну-ка переведите дословно, что сказал Кирби..
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Где dnepr7 » 27 окт 2023, 23:40

РФ закладывает войну на пару лет и никакой всеобщей мобилизации или перевода страны на военные рельсы не будет

Командир танка Т-62м Вас категорически приветствует.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Автор темы
Александр Сергеевич Перижняк
Полковник
Полковник

Где Александр Сергеевич Перижняк » 28 окт 2023, 11:21

минус три искандера завалили ПВО.
dnepr7 писал(а):
27 окт 2023, 00:05
ловят
я эти облавы предсказал год назад ,но вангую ,что скоро туда же поедут и сами "ловцы" .
Bikini писал(а):
26 окт 2023, 23:16
Зрады нам в тему
вся социалка эрэфии сгорела на поле боя и будет гореть дальше . пенсии зарплаты .

и што Кирби предлагает, сохранить им лицо?

Автор темы
Полковник
Полковник

Где Александр Сергеевич Перижняк » 28 окт 2023, 12:08

dnepr7 писал(а):
27 окт 2023, 23:40
перевода страны на военные рельсы не будет
как это не будет?
будет будет вся социалка на оружие танки вместо пенсии зарплат и страховок . ипотека, вы же видео ставили . вот так оно и затягивается растет внешний долг а они не Штаты рубель можно нарисовать но он упадет еще сильнее

Автор темы
Полковник
Полковник

Где Александр Сергеевич Перижняк » 28 окт 2023, 12:10

dnepr7 писал(а):
24 окт 2023, 14:13
из бюджета США причем напрямую
откуда сведения? интересно просто .

Lis1980
Полковник
Полковник
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Где dnepr7 » 28 окт 2023, 22:49

Александр Сергеевич Перижняк писал(а):
28 окт 2023, 12:08
как это не будет?
будет будет вся социалка на оружие танки вместо пенсии зарплат и страховок . ипотека, вы же видео ставили . вот так оно и затягивается растет внешний долг а они не Штаты рубель можно нарисовать но он упадет еще сильнее
Ну упадет рубль ПОСТЕПЕННО за 3 года до 150 - и что - это не проблема. Они заложили в бюджет очень УМЕРЕННЫЙ дифицит который будут покрывать с помощью выпуска ОФЗ - облигаций федерального займа - и скорее всего бОльшую их часть купит их Центробанк за напечатанные эмиссионные деньги - это обычное дело. В Украине это давно делают. То что заложили в Бюджет 2024 это очень разумные умеренные траты. И опять же есть ФОБ - фонд общественного благосостояния - из него тянут деньги которые туда складывали много лет. При цене на нефть около 100$ они в шоколаде по-любому.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Автор темы
Полковник
Полковник

Где Александр Сергеевич Перижняк » 28 окт 2023, 23:11

dnepr7 писал(а):
28 окт 2023, 22:49
в шоколаде по-любому.
путен да народ нет Зарплата упала .качество жизни тоже .
Родственник уехал в 2008 из Москвы на скорой работал тогда 45 тыр деревянных как они говорят это было 1500$

После крымнаш уже 100 тыр деревянных это была 1000$
Он общался с коллегами .
Ж.....а зарплата упала работы валом люди сбежали пашем как проклятые ..а скорая это вообще проклятая работа как и вся медицина .
Не ,на войну хватит конечно и шойгу с лошадкой тоже хватит а остальные будут терпеть .

Автор темы
Полковник
Полковник

Где Александр Сергеевич Перижняк » 28 окт 2023, 23:14

dnepr7, и этот дядя политолог как его он как то так вангует не сильно
dnepr7 писал(а):
28 окт 2023, 22:49
тянут деньги
путен и тянет

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 29 окт 2023, 00:35

Вагінери повертаються на війну…
159114 - Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война? № 2
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Где Lis1980 » 29 окт 2023, 00:51

Warisdeath писал(а):Вагінери повертаються на війну…
Это уже будет китайская копия.. ;)

На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 29 окт 2023, 00:54

Lis1980, Однозначно
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 29 окт 2023, 03:50

Lis1980 писал(а):
27 окт 2023, 00:19
Знатоки английского, ау!! А ну-ка переведите дословно, что сказал Кирби..
Дослівно:
"We expect more Russian attacks to come. This is a dynamic conflict, and we need to remember that Russia still maintains some offensive capability and may be able to achieve some tactical gains in the coming months.

The pur- — to pursue that outcome in Avdiivka and elsewhere on the battlefield, Russia continues to show no regard for the lives of its soldiers."

"Ми очікуємо нових нападів Росії. Це динамічний конфлікт, і ми повинні пам’ятати, що Росія все ще зберігає певний наступальний потенціал і, можливо, зможе досягти певних тактичних здобутків у найближчі місяці.

З метою досягнення такого результату в Авдіївці та інших місцях на полі бою Росія продовжує не поважати життя своїх солдатів".

А тепер ще більш дослівно :wink:

А все ж-таки стало дуже цікаво в якому контексті Джон Кірбі таке сказав, то захотілося почути трохи більше з того, що він ще говорив. Зрозуміло же, що він не вийшов на брифінг саме з цією заявою. До того ж і канал, який виклав це відео, як відомо не зовсім український. Воно то "око всевидящее", але частіше бачить якось по-московськи. Знайшов я цей брифінг. А він аж 55 хвилин і до того ще і основна тема це Ізраїль, а дуже хочеться подробиць)) Тому я відкрив стенограму на сайті Білого Дому і прочитав. (До речі тому і цитату вище навів, що я її з сайту приніс, а не тому, що я такий розумний з англійської, що аж на слух можу записати :wink: , на жаль ні, вже не вмію). І тепер читаємо повну версію, щоб не було, як кажуть наші слуги, словами, вирваними із контексту.

МІСТЕР КІРБІ:

"Як ми публічно заявляли, Росія відновила наступ на сході України по кількох рубежах, зокрема навколо Авдіївки, Лиману та Куп’янська.

Зараз, і я нещодавно про це говорив, цей наступ не був несподіванкою. Ми спостерігали за цим будівництвом і прийшли. І ми попереджали, що президент Путін все ще прагне завоювати Україну, і ми працювали над тим, щоб Україна мала обладнання, необхідне для захисту своєї території.

Як ви могли помітити, щойно сьогодні ми оголосили про ще один пакет допомоги у сфері безпеки, який включає засоби протиповітряної оборони, протитанкові ракети Javelin, більше артилерійських боєприпасів і більше боєприпасів для артилерійської ракетної системи високої мобільності, також відомої як HIMARS .

Наразі, використовуючи всі ці можливості, українцям вдалося протриматися й утримати оборону від цього наступу, успішно відбиваючи російські танкові колони, які наступали на Авдіївку.

З 11 жовтня під час цієї спроби наступу Росія зазнала значних втрат, у тому числі щонайменше 125 одиниць бронетехніки навколо Авдіївки та техніки вартістю понад батальйон.

Ми очікуємо нових нападів Росії. Це динамічний конфлікт, і ми повинні пам’ятати, що Росія все ще зберігає певний наступальний потенціал і, можливо, зможе досягти певних тактичних здобутків у найближчі місяці.

З метою досягнення такого результату в Авдіївці та інших місцях на полі бою Росія продовжує не поважати життя своїх солдатів.

Ми вважаємо, що вони зазнали тисячі втрат у своїх зусиллях здійснити цей наступ, деякі з них за наказом своїх лідерів.

У нас є інформація, що російські військові фактично страчували солдатів, які відмовлялися виконувати накази. Також ми маємо інформацію, що російське командування погрожує розстрілом цілих підрозділів, якщо ті спробують відступити від вогню української артилерії.

Мобілізовані сили Росії залишаються недостатньо навченими, оснащеними та неготовими до бойових дій. Як це було під час невдалого зимового наступу минулого року, російські військові, здається, використовують те, що ми б назвали «тактикою людської хвилі» — просто кидають маси цих погано навчених солдат прямо в бій, без належного обладнання, без керівництва, без ресурсів , без підтримки.

Не дивно, що російські війська страждають від поганого морального стану, враховуючи всі ці умови.

Повторна спроба наступу Росії є протверезним нагадуванням про те, що президент Путін не відмовляється від своїх прагнень захопити всю Україну. І поки Росія продовжує свій жорстокий напад, ми повинні продовжувати підтримувати український народ у його самообороні, тому що його наміри зрозумілі. Ви чули, як Президент говорив про це минулого тижня.

По суті, він сказав, що якщо західна зброя припиниться в Україні, Україні залишиться жити тиждень. Отже, щоб переконатися, що ми можемо продовжувати це робити, дуже важливо, щоб Конгрес активізувався і ухвалив додатковий запит, який Президент висунув минулого тижня, який включає значну кількість ресурсів для України для її самооборони, для її гуманітарної та господарські потреби.

Настав час рухатися вперед із цим додатковим фінансуванням, тому що час явно не на нашому боці чи не на боці України.

Отже, я відповім на кілька запитань".

Q Чи можете ви трохи розповісти про розстріли російських солдатів? Як довго це триває? Ви хоч уявляєте, скільки людей? І чому? Я маю на увазі, це здається начебто... я не знаю, вони позбуваються своїх власних солдатів, розумієте?

МІСТЕР КІРБІ: Я не кваліфікований, щоб відповісти на останнє запитання.

Q Так.

МІСТЕР КІРБІ: "Я маю на увазі, що осудно думати про те, що ви б стратили своїх солдатів, тому що вони не хотіли виконувати накази. І — і тепер погрожувати розстрілом цілих підрозділів. Це варварство.

Але я вважаю, що це ознака того, наскільки погано російське військове керівництво усвідомлює, що вони роблять, і наскільки погано вони впоралися з цим з військової точки зору.

З самого початку ми говорили про погане командування та контроль, погане матеріально-технічне забезпечення та забезпечення військових. Вони не можуть нагодувати своїх хлопців у полі.

А тепер, знову ж таки, вони... вони готові їх розстріляти за виконання наказів... за невиконання наказів.

Це також свідчить про відчай через брак робочої сили. І мені поставили це запитання день чи близько того тому Росія, очевидно, Росія, очевидно, має більшу армію, ніж Україна, і вони мають доступ до більшої кількості живої сили, щоб її укомплектувати, але вони — їм така відчайдушна потреба створити щось для прогресу — зокрема на Донбасі, в районі Донецька — що вони буквально кидають у бій молодих людей, які не пройшли належної підготовки, не були належним чином екіпіровані і, звичайно, не належним чином керовані".

Ось про що і як сказав Джон Кірбі, а не тільки про ймовірність досягнення успіху росією.

Посилання:

https://www.whitehouse.gov/briefing-roo ... ohn-kirby/

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Banned

Ё-МАЁ
Старший прапорщик
Старший прапорщик
Забанен: Бессрочно

Где Ё-МАЁ » 29 окт 2023, 06:43

Александр Сергеевич Перижняк писал(а):
28 окт 2023, 23:11
Не ,на войну хватит конечно и шойгу с лошадкой тоже хватит а остальные будут терпеть .
Я бы так не сказал .У мед работников сейчас одна из самых высоких зарплат .У меня сосед один из них ...за два года отгрохал дом за 20 лимонов .Мед учреждения современные сторятся . Хотьково
159120 - Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война? № 2
Это то ,что будет .Сейчас уже идёт отделка .
159121 - Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война? № 2

dnepr7
Полковник
Полковник

Где dnepr7 » 29 окт 2023, 08:50

Нет никакого чудо-оружия которое нам поставит США и оно поможет победить на поле боя. Это все сказки мифы и легенды. Или заблуждения не разбирающихся в вопросе людей.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Автор темы
Полковник
Полковник

Где Александр Сергеевич Перижняк » 29 окт 2023, 11:15

Ё-МАЁ, Это если врач хирург да в клинике .эта работа всегда ценилась но она любит молодых и нелёгкая .
А на станции скорой помощи им. Пучкова в Москве много не заработаешь.
Как и в муниципальной медицине. мать у него работала в полиции. поэтому можно было избрать карьеру юриста, но он решил стать врачом. но сейчас он в Чехии.
Строятся то понятно зарплата начинающего врача в Питере 25000 .

Работала одна в ординатуре .терапия .хватило на 4 месяца .все пишет не могу !! Достали все довели больные их родственники .

Мы на твиттере общались .пишу подожди .переходи в физиотерапию лфк реабилитация .

Через месяц пишет: спасибо!я себя человеком чувствую. получает теперь 28000. но работа легче намного
В муниципальной медицине много не заработаешь. а чтобы продвинуться нужно либо всех расталкивать локтями либо иметь родственников медиков.
Причем такая ситуация в медицине везде по всему СНГ ..династии.

Автор темы
Полковник
Полковник

Где Александр Сергеевич Перижняк » 29 окт 2023, 11:17

Мопеды в воздухе ..до чего дебильное оружие ..летит медленно тарахтит как трактор ..рэб надо . Тогда она падает как ослепшая летучая мышь .

Автор темы
Полковник
Полковник

Где Александр Сергеевич Перижняк » 29 окт 2023, 11:27

dnepr7 писал(а):
29 окт 2023, 08:50
никакого чудо-оружия
Его нет в принципе.как только появились самолеты появились зенитки .
Дроны в ответ рэб
Рэб глушилки рэб . единственное абсолютное оружие это ЯО но оно одинаково разрушительно для обеих сторон .
Брать города это тратить ресурсы .
Это называется гамбит .

Автор темы
Полковник
Полковник

Где Александр Сергеевич Перижняк » 29 окт 2023, 14:06

Ё-МАЁ, Строительство и реконструкция больниц и поликлиник никак не улучшает материальное положение медиков .уж поверьте мне .строят и у нас .война не война .весной или реконструкция или капитальный ремонт здания .уже инженеры ходили составляли смету.
Потому что это освоение бюджетных денег .
Экономист наш ходила лечится разговорились :
Приходят деньги ,например 300 миллионов гривен на местный бюджет или на департамент здравоохранения .
Их надо освоить . Вот и ремонтируют или покупают что то : оргтехнику, аппаратуру ,не считая волонтерской помощи ,генераторы .машины скорой помощи .

Но это все не влияет на зарплату .поэтому будущее за медицинскими центрами .
Они купили Да Винчи роботизированный хирургический станок и не один пока там муниципалы ( фактически это станок) томографы ,к ним едут из Европы ведущие специалисты учить хирургов. если едут значит есть смысл .
Но это коммерческая медицина .

Lis1980
Полковник
Полковник

Где Lis1980 » 29 окт 2023, 16:17

И какая зарплата должна быть, чтобы за два года дом за 20 лямов??.. Нужно бы соседа-медика проверить на нетрудовые доходы.. )))))
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Вернуться в «Локальные и региональные конфликты»