Израиль VS разные арабы - современность

Арабо-Израильские войны

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Где Влад Бевх » 18 окт 2023, 06:42

(с)
158904 - Израиль VS разные арабы - современность

Lis1980
Полковник
Полковник

Где Lis1980 » 18 окт 2023, 07:37

Генсек ООН: «Я в ужасе от убийства сотен палестинских гражданских лиц в результате удара по больнице в секторе Газа, который я решительно осуждаю. Моё сердце с семьями погибших. Больницы и медицинский персонал защищены международным гуманитарным правом».
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 19 окт 2023, 01:45

Ізраїльський депутат Зеев Елькін заявив в ефірі радіостанції 103FM, що частина зброї, використаної терористами ХАМАС при нападі на ізраїльські населені пункти 7 жовтня 2023 року, прийшла з Росії.

За словами Елькіна, він давно попереджає, що для Ізраїлю настав час усвідомити зміну Росією правил гри: "Росія уклала стратегічний союз з Іраном у всьому, що пов'язано з війною з Україною, і як Іран допомагає Росії, так і Росія допомагає Ірану"
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Где Lis1980 » 19 окт 2023, 02:12

Ключевая ошибка высказывания, что это не смена Россией "правил игры".. То есть, получается, раньше она была хорошей, а тут вдруг стала плохой для евреев..

Блядь, а кто более чем полвека!! вооружал всех арабов на бв?? Вагонными нормами отоваривал!! На чьих танках они атаковали в 73-м??..

Меня поражает.. евреи вроде умный народец, но что касается России/СССР - туууупыые, шо пробки!!!! Или стесняются признать очевидное?? Заигрывают с лохторатом, понаехавшим из савецких гребеней??

Не могу объяснить этот парадоксальный факт.... иметь перед собой явного и главного своего врага и упорото десятилетиями молчать об этом..
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 19 окт 2023, 02:20

The Guardian опублікувала кадри аерофотозйомки у високій якості з місця вибуху біля лікарні Al-Ahli в секторі Газа, зроблені вдень 18 жовтня. На них видно, що жодна з будівель у лікарняному комплексі не була зруйнована, а розміри вирви на місці вибуху дуже малі. Видання наводить думку експертів, які зазначають, що названа палестинським МОЗ кількість жертв (471) значно перебільшена.

(Клікабельно)
158917 - Израиль VS разные арабы - современность
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 19 окт 2023, 02:53

Ізраїлю зараз важко. Дуже важко. Ми знаємо як це і що вони зараз відчувають. Нам дуже легко уявити який у них зараз емоційний стан. Але шок проходить і всі розуміють, що сльози і емоції, то потім, а зараз холодна голова. Це головне. Ізраїль завжди знав хто друг, а хто ворог. А ще були ті, з ким начебто можна було домовитися, або були такі, які більш-менш не несуть загрозу.
7 жовтня 2023 чітко визначило хто є хто. А от 17 жовтня події з лікарнею остаточно зняли маски. І саме головне в цій історії, що всі ті, хто віляв і намагався видавати з себе об'єктивний погляд, спалилися на тому, з якою швидкістю вони підхопили інформацію від ХАМАСу, що навіть не стали приховувати, що вони вірять в те, що заявляє ХАМАС і жодним чином не хотіли чути, що кажуть в Ізраїлі. І я не про натовп, який вийшов на вулиці боротися з посольствами США та Ізраїлю, а про різні ООНи, росії з китаями та Ердоганом.

А тепер з'являються знімки, кадри, відео. І всі бачать, що щось там не так. Принаймні для тих, хто хоче хоч щось побачити і продовжувати робити вигляд, що у них не упереджені погляди. Але це якось важко післі оприлюднення доказів.
І де тепер ХАМАС знайде таку кількість трупів, про яку заявлено?

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Где Влад Бевх » 19 окт 2023, 03:25

Lis1980 писал(а):
19 окт 2023, 02:12
Меня поражает.. евреи вроде умный народец, но что касается России/СССР - туууупыые, шо пробки!!!! Или стесняются признать очевидное?? Заигрывают с лохторатом, понаехавшим из савецких гребеней??

Не могу объяснить этот парадоксальный факт.... иметь перед собой явного и главного своего врага и упорото десятилетиями молчать об этом..
Израиль - главный "хаб" выведения капиталов из россии на запад. ну и загуглите где живут бывшие премьеры россии и многие из отошедшие на покой номеклатуры рашки

Lis1980
Полковник
Полковник

Где Lis1980 » 19 окт 2023, 09:24

"Хабом" он стал, возможно, недавно.. а раньше??
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Александр Сергеевич Перижняк
Полковник
Полковник

Где Александр Сергеевич Перижняк » 19 окт 2023, 15:43

По поводу больницы в газе .пишут :"баптиская больница". Но ведь баптисты христиане .
Значит для Хамас неверные..как они там оказались или это просто название больницы ?

Александр Сергеевич Перижняк
Полковник
Полковник

Где Александр Сергеевич Перижняк » 19 окт 2023, 15:47

Lis1980 писал(а):
19 окт 2023, 09:24
"Хабом" он стал
тогда они тем более должны Хаб беречь а не бармалеям ружья вручать..

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 19 окт 2023, 20:30

Александр Сергеевич Перижняк писал(а):
19 окт 2023, 15:43
баптиская больница". Но ведь баптисты христиане .
Теж, коли вперше прочитав, то подумав, що щось не те. А потім ні, так і називають їх баптистською. Ну і тут я завис. :hz: :schead:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Где Влад Бевх » 19 окт 2023, 20:38

19 окт 2023, 15:47
тогда они тем более должны Хаб беречь а не бармалеям ружья вручать..
Русские - и разумное поведение? :-). Напомнить чем отличаются простак, злодей и дурак?

Bikini
Полковник
Полковник

Где Bikini » 19 окт 2023, 21:53

19 окт 2023, 15:43
По поводу больницы в газе .пишут :"баптиская больница". Но ведь баптисты христиане .
Warisdeath писал(а):
19 окт 2023, 20:30
Ну і тут я завис.
Больница Аль-Ахли построена в Газе в 1882 году Обществом церковных миссий Англиканской церкви и является одной из старейших в городе. Расположена в районе Зейтун на юге Газы. В переводе с арабского ее название означает Арабская народная больница.

С 1954 по 1982 год больницей управляла Медицинская миссия Южной баптистской церкви, в то время Аль-Ахли стала известна как Баптистская больница. С 1980 года учреждением управляет епископальная церковь Иерусалима.

Больница поддерживается международными благотворительными организациями, такими как Embrace the Middle East. Программа мобильной клиники предоставляет бесплатную медицинскую помощь и питание людям из близлежащих городов и деревень.
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Bikini
Полковник
Полковник

Где Bikini » 19 окт 2023, 22:26

Влад Бевх писал(а):
11 окт 2023, 02:15
Миа Халифа
Победительница в номинации "как проебать карьеру несколькими постами". Playboy удалил ее страницу с сайта журнала.

"Мы сообщаем о нашем решении прекратить отношения Playboy с Мией Халифой, включая удаление её канала на нашей платформе. Мия сделала отвратительные и предосудительные комментарии, восхваляющие нападения ХАМАС на Израиль и убийства невинных мужчин, женщин и детей. В Playboy мы поощряем свободу выражения мнений и конструктивные политические дебаты, но у нас политика абсолютной нетерпимости к разжиганию ненависти. Мы надеемся, что Мия поймет, что её слова и действия имеют последствия", — говорится в сообщении.
Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Где Lis1980 » 19 окт 2023, 22:44

«Мы бьём тревогу: Израиль продолжает кампанию, приводящую к преступлениям против человечности в Газе. Учитывая заявления израильских политических лидеров и их союзников, сопровождающиеся военными действиями в Газе и эскалацией арестов и убийств на Западном берегу, существует также риск геноцида против палестинского народа», — говорится в заявлении экспертов, которое распространило Управление верховного комиссара ООН по правам человека.
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 20 окт 2023, 00:12

Lis1980 писал(а):
19 окт 2023, 22:44
Управление верховного комиссара ООН по правам человека.
Та іди ти на йух з такими правами і з такими експертами.
Lis1980, друже, це я не Вам :hi: це я до управління ООН з прав людини.
Lis1980 писал(а):
19 окт 2023, 22:44
Учитывая заявления израильских политических лидеров и их союзников, сопровождающиеся военными действиями в Газе и эскалацией арестов и убийств на Западном берегу, существует также риск геноцида против палестинского народа»
О як круто закручується сюжет. Ти диви які сердобольні. Як турбуються про бідолашний народ Палестини. Цей народ обрав собі терористів у парламент, чи як там у них це називається, ну нехай буде парламент, гаряче їх підтримав, а тепер виявляється, що вони страждають від сусідньої держави. Ну не перевернутий світ?

А що такого заявили в Ізраїлі? А в Ізраїлі чітко заявили, що їх мета знищення терористичної організації ХАМАС. Більше того, Ізраїль не претендує ні на територію ні на владу в Палестині. Його мета - знищення терористів. А далі влада переходить до ФАТХ і нехай будують свою незалежну палестинську державу. Без терору і терористів. Тож може це все таки називається визволення тих бідолашних, а не геноцид? Ізраїль не буде відрізати голови палестинським дітям і різати животи вагітним палестинкам. Так що цим експертам з прав людини під егідою ООН треба чесно сказати, що в їх інтересах збереження ХАМАСу і продовження їх терористичної діяльності.

О як круто. Агресор для них жертва, а ті, над ким дико познущалися, перетворюють у агресора.
Ну, не пипець? :mad:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Bikini
Полковник
Полковник

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 20 окт 2023, 01:55

І таких заяв буде все більше і більше.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 20 окт 2023, 03:12

А де були всі ці демонстранти, експерти з прав людини з ООН, та всі інші стурбовані за долю нещасних палестинців, коли рівняли з землею Алєппо, коли руйнували сирійські лікарні з літаків, коли застосовували хімічну зброю в Сирії, коли вагнера відрізали голови сирійцям? Де вони всі були, чому марші не влаштовували? Чи в Сирії інші люди живуть?

Навіть не намагаюся згадувати про драмтеатр в Маріуполі, або про Грозу, про Запоріжжя з Херсоном, чи Вінницю і Кременчук, і про інші Бучі. Ні, не про нас мова. Питання про арабів, які реально страждали.

А тому, що немає ніякого палестинського народу. Є палестинські араби. А народ Палестини, це такий самий народ, як і народ Донбасса.

І навіть не здивуюся, що може так статися, що ту ракету, що прилетіла по баптистській лікарні, запускали під керівництвом кремля. І запускали цілеспрямовано на лікарню. А всіх цих стурбованих експертів дуже міцно тримає кремль за їхні фаберже, тому вони і городять цю маячню про геноцид палестинців. Про сирійців щось вони так не турбувалися.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Вернуться в «Войны Израиля»