Украина-реалии New

Современная история Украины (в т.ч. АТО на Донбассе)

Александр Сергеевич Перижняк
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Александр Сергеевич Перижняк » 03 окт 2023, 17:06

маск
158701 - Украина-реалии New

Lis1980
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 03 окт 2023, 22:46

Александр Сергеевич Перижняк писал(а):маск
Никогда продать не поздно.. ;)
А Илон Маск совершенно точно мудак!!
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 05 окт 2023, 21:44

158745 - Украина-реалии New

Lis1980
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 07 окт 2023, 01:38

Клоуны, млять!! ((

В Верховной Раде депутат-«слуга» Николай Тищенко назвал нардепа Алексея Гончаренко «петухом с Одесщины» и напомнил, как тот, будучи областным депутатом, защищал русский язык; Гончаренко же в ответ начал спрашивать про «колл-центры».

Позже «слуга» Радуцкий присоединился к перепалке и начал выбивать селфи-палку из рук Гончаренко. Всё это время спикер Парламента Стефанчук безуспешно призывал депутатов сесть на свои места и снимать тик-токи в другом месте.

История завершилась разорванными штанами Гончаренко. Об этом нардеп сообщил, опубликовав фото порванных штанов.
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 07 окт 2023, 01:41

І всю цю шваль привів Зеленський.
Це жах
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где dnepr7 » 07 окт 2023, 01:49

Командир танка Т-62м Вас категорически приветствует.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Александр Сергеевич Перижняк » 07 окт 2023, 14:03

Lis1980 писал(а):
07 окт 2023, 01:38
нардеп сообщил, опубликовав фото порванных штанов
зачем 400 штук этих ?
впрочем буду честным в медицине сеичас тоже куча лишних .
эрго тэрапэвт 20000 гривен просто так ..
надо оставить их сотню не больше

Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Александр Сергеевич Перижняк » 07 окт 2023, 14:05

dnepr7, неоколонизация :КНР пришел на черныи континент .
влез в росию с торами

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 08 окт 2023, 00:41

Стисло, змістовно і дуже чітко про світ, який себе вичерпав, про нас в цьому світі.

Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где dnepr7 » 09 окт 2023, 02:26

Warisdeath, Олигархия и власть в Украине умеет отлично зарабатывать на экспорте сырья - другого они ничего не знают и не умеют. Зачем им строить тут то где они не знают как зарабатывать бабло? Их всех вполне устраивает текущее статус-кво.

Таити Таити - нас и тут неплохо кормят.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 09 окт 2023, 02:44

dnepr7 писал(а):
09 окт 2023, 02:26
другого они ничего не знают и не умеют.
Не знають - навчимо. Не хочуть - змусимо.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где dnepr7 » 09 окт 2023, 04:16

Warisdeath, те кто швырял коктейли молотова на Майдане - уже давно погибли в АТО или на войне. Некому заставлять - все буйные закончились. И да - митинги запрещены же все равно.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 09 окт 2023, 14:44

Сергій Марченко

Блогери Офісу качають наратив, що Ізраїль не був готовий до війни так само, як була не готова Україна. Мета блогерів Банкової – показати, що ніби-то, до війни не була готова не тільки Україна, а ніхто, навіть Ізраїль.

Ціль цієї інформаційної кампанії – зняти відповідальність з президента і Єрмака, який переконав президента, що війни не буде, за неготовність до нападу.

Зверну увагу всього на кілька розбіжностей, чому порівнювати готовність Ізраїлю і України до війни не можна в принципі.

Нам дуже пощастило, що ми така велика країна. Коли говорять про неготовність Ізраїлю, забувають, що найбільше місто, яке захопили терористи, Сдерот, знаходиться за 400 м від кордону з сектором Газа. 400 м першорозрядник пробігає за 52 секунди. Обізяна в шльопанцях з автоматом пробіжить 400 м за 2-3 хвилини.

Найдальша точка, куди дійшли терористи, це місто Офакім. Від кордону 21 км. Переважна кількість захоплених єврейських поселень знаходиться на відстані до 5 км від кордону. Це 2-3 хвилини їзди на мопедах.

Давайте просто уявимо собі, що на кордоні не Сдерот, а Київ і російські танки в'їжджають через білоруський кордон прямо на Оболонь. Багато було б шансів їх втримати?

Ось вам і неготовність Ізраїлю. Реагувати за 2 хвилини дуже непросто. Ізраїльтяни не змогли. Чи значить це, що вони були не готові до війни - не впевнений.

Не впевнений в неготовності Ізраїлю тому, що за день-два до лав Ізраїльської армії стали 500 тисяч резервістів. І тут починаються великі розбіжності між готовністю до війни України і Ізраїлю. Бо ізраїльським резервістам не довелося шукати форму, аптечки, купувати за свої гроші броніки, шоломи, приціли. Повне екіпування їм забезпечила держава Ізраїль.

А ще про готовність Ізраїлю до війни говорить той факт, що протягом одного дня ізраїльська армія визволила практично все, захоплене терористами і зараз веде війну на ворожій, а не своїй території. І тут теж дуже мало спільного з Україною, чи не так?

То для чого будувати такі недолугі аналогії між готовністю до війни України та Ізраїлю? Вони ж реально з гімна та палок і мислячі читачі чудово це бачать!

Ізраїль не був готовий відбити блискавичну, чудово сплановану, масовану атаку на прикордонні, наголошую, прикордонні!!, поселення.

Але Ізраїль на 200% готовий до війни! На полі бою Ізраїль домінує і веде війну на території ворога. В Ізраїля достатньо сил і засобів, щоб забезпечити собі незаперечну перевагу.

І коли Ізраїль звертається по допомогу за зенітними ракетами, по-перше, це не значить, що в нього їх нема. А по-друге, це дуже сильно відрізняється від звернень України, в якої чомусь не було нічого - від аптечок, форми, броніків, до снарядів, патронів, танків, літаків.

Я не закликаю притягнути до відповідальності винних до неналежної підготовки України до війни. Зараз не час. Але я дуже проти забути про провал підготовки до війни. Бо цей провал замуровано людськими життями. Люди, які могли б жити, радіти, народжувати, не живуть тому, що хтось проїбав підготовку до війни.

Після війни має бути суд. Мають бути встановлені обставини, чому ми були не готові. Винні мають понести відповідальність. Не тому, що мені так хочеться, а тому, що якщо не покарати винних зараз, наступного разу ми знову не будемо готові і це буде знову вартувати наших життів.

Шановні блогери Офісу! Офіс колись втратить владу, а вам у цій країні ще жити. Думайте про свою країну. Вона того варта.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 11 окт 2023, 00:18

Спірін
@don_spiridon
Ладно, так і бути. Луганськ тред 1/8
В мене була однокласниця, Аня Шапіто. В 99 році вона брала 50 копійок шоб запхати пляшку від пива у вагіну. Атракція була дуже популярною, тому Аня мала гроші. Робила вона це «на коморі», тобто у підвалі хрущьовки
Перевести пост
10:17 AM · 10 окт. 2023 г.
·
205,4 тыс.
просмотров

Спірін
@don_spiridon
·
13 ч
2/8 В Ані був хлопець. Його звали Митя. Саме через И. Він працював теслярем. Одного разу на фабріку Миті принесли ефір. Митя їм об'їбався і розчленував Аню. Руки викинув у вікно, а з голови хотів зварити суп. Поцони дуже засмутились. Бо на коморі не було розваг
Спірін
@don_spiridon
·
13 ч
3/8 Подруга Ані, Лєнка Ковалєнко перейняла естафєту, але в неї були обмежені можливості, тому вона пхала бутилку не так, як шапіто, і їй давали 25 коп, замість 50. Це її дуже засмучувало. Але в неї був кєнт Мицик
Спірін
@don_spiridon
·
13 ч
4/8 Мицик працював на шахті. Тому пив водяру і ходив на діскач у 48 школу на кварталі Лєвченко. Там він познайомився із Свєтою, якій було 14 років, шо не завадило їй заіагітнити. Свєта народила, а Мицик пив водяру і бив її. Тому Свєта і її мама вигадали план
Спірін
@don_spiridon
·
13 ч
5/8 План був в тому, шо вони мазали періла та сходинки салом. Шоб бухий Мицик йшов до дому, послизнувся і розбив собі бошку об бєтон. В Мицика був сусід Льоша Рябінін. Він дуже любив трамадол, а ще більше любив трамадол та блювать. Це називалось «пускать лєнти»
Спірін
@don_spiridon
·
13 ч
6/8 десь у 2001 році в аптеках з'явилось «колді», пігулки від кашлю. Рябінін випарював з них кодеїн і колов собі в пісюн. Коли в нас був випускний, ми танцювали і пили шампанське. Рябінін прийшов на милицях і під час урочистої промови директора школи відправився у морг.
Спірін
@don_spiridon
·
13 ч
7/8 через смерть льоші дуже сумував Діма Олімпік, таке в нього було поганяло, бо він ходив в ОЛІМПІЙЦІ адідас. Улюблена забава Діми була робить пєльмєні. Але не просто, а з паркопаном. Це таблєтки, кі дуже пруть суть була в тому, шо людина не знала, шо упоролась
Спірін
@don_spiridon
·
13 ч
8/8 Коли я потрапив в полон у 2014 році, Олімпік став міністром якоїсь хуйні у луганьску. Він дуже радісно пиляв тризуб болгаркою і казав: «Не знаю ніякою України, ми гражданє луганской народной рєспубліки».

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 11 окт 2023, 03:00

Донька колишнього радника Авакова Зоряна Шкиряка - Христина-Софія служить в армії.
Щоправда.....
158814 - Украина-реалии New

Bikini
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Bikini » 11 окт 2023, 03:02

Влад Бевх писал(а):
11 окт 2023, 03:00
Донька колишнього радника Авакова Зоряна Шкиряка
Опа, он тоже из этих? Не подумал бы :shok: :wink:
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 11 окт 2023, 03:18

Bikini писал(а):
11 окт 2023, 03:02
Опа, он тоже из этих?
:smile:
Може так, а може ні? :hz:
Місто Ужгород. Вони всі, мається на увазі сім'я, і мати, і батько, і діди, і брати та і сам він дуже вчені. Освіта європейська і не одна. Мати взагалі була в науці, щось там важко і сказати як правильно називається той напрямок. Так що хтозна?
Схоже на то)))

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где dnepr7 » 11 окт 2023, 18:15

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 12 окт 2023, 01:36

Олег Шарп

❗️Сьогодні п`ять представників української діаспори, які на свої гроші здійснюють турне по "червоним" штатам США, зустрілись з командою сенатора-республіканця Джоша Хоулі з Міссурі. Останній нещодавно запропонував всі кошти, які мали спрямувати Україні, перенаправити Ізраїлю, стверджуючи, що Україна вже "отримала достатньо", і їй необхідно "сідати за стіл перемовин з путіним".

На жаль, переговорити з самим сенатором не вдалось, але його помічники пообіцяли передати йому всі матеріали (світлини звірств росії на території України, розрахунки щодо необхідної зброї, листи біженців, відеозвернення українців) вже завтра. Чесно кажучи, вони були вражені інформацією, яку отримали, і було очевидно, що сенатор нею не володів (чи не хотів володіти).

Наступний пункт - Флорида, де наразі проробляється питання зустрічі з ДеСантісом.

За великим рахунком, цю справу могли б робити українські депутати, але Данилов сказав, що Україну можуть представляти лише Зеленський, Шмигаль та Кулеба - інші, мовляв, туристи. От і доводиться свідомим українцям робити за власні гроші те, що повинна робити влада.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 12 окт 2023, 12:10

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Вернуться в «Современные события в Украине (в т.ч. АТО на Донбассе)»