Украина-реалии New

Современная история Украины (в т.ч. АТО на Донбассе)

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 02 сен 2023, 23:41

Буданов признал что за 4 месяца знали об предстоящем нападении и об основных направлениях ударов. На фоне этого розминированный чонгар и демонтаж защитных сооружений в Крыму уже фигня. 4 месяца. Полное отсутствие подготовки к больший войне точнее наоборот. Харьков спас саботаж с отводом оттуда бригады.
Зелека сливают? Все жекминут в толпу чтобы мудрый нарид его порвал и успокоился. И повесят на него все проебали. И выберут новой лялькой Притулу ?

Lis1980
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 03 сен 2023, 00:03

dnepr7 писал(а):Портников - Береза
Сидят два чистокровных еврея и разглагольствуют о судьбах Украины..

Чтобы было понятно "прогнозизм" Портникова и я "всегда это говорил" послушайте этот ролик с 43:10.. ;)))
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 03 сен 2023, 00:24

Lis1980 писал(а):
02 сен 2023, 19:03
Не пойму, Беня в тапочках или шлепанцах приехал?? ;)
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 03 сен 2023, 01:06

Lis1980 писал(а):
03 сен 2023, 00:03
два чистокровных еврея
До чого це зауваження?
Навіщо?
Lis1980 писал(а):
03 сен 2023, 00:03
Чтобы было понятно "прогнозизм" Портникова и я "всегда это говорил" послушайте этот ролик с 43:10.. ;)))
Послухав. Із задоволенням. Що не так? Все правильно він сказав.
Більше того, він і назву сказав вірно - спецоперація, а не війна.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 03 сен 2023, 01:24

Радий, що нарешті Коломойський отримав кримінальну підозру! 500 млн гривень це, напевне, менше одного відсотка від того, що він вкрав в держави та громадян, але сподіваюсь, це лише початок.

Єдине, що мене насторожує, це час, коли виписали підозру – саме за пару місяців перед тим, як Коломойський має дуже гучно програти суд Привату в Лондоні та почати відшкодовувати мільярди доларів збитків банку.

Я дуже сподіваюсь, що це просто збіг, і ніяк не завадить справам в Лондоні та США. Можливо, робота наших правоохоронців навіть допоможе американцям теж висунути кримінальні звинувачення та зробити запит на екстрадицію. Особливо тому що ця підозра зʼявилась прямо після візиту наших антикорупційних органів до штатів.

Так що радіємо, але уважно слідкуємо за тим, що буде відбуватись далі. Якщо його юристи зараз побіжать в Вищий Суд Лондона казати, що треба відкласти розгляд справи, або якщо він отримає пів року умовно і уникне подальшої кримінальної відповідальності, все може бути не так чудово.

Роман Сульжик

:mail:
Довідково:

Сульжик Роман Миколайович

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 03 сен 2023, 02:07

Влад Бевх писал(а):
02 сен 2023, 23:41
Буданов признал что за 4 месяца знали об предстоящем нападении и об основных направлениях ударов.
Так це ж відомо, що Буданов почав говорити про війну ще восени 2021 року. І відомо, що в ОПі тоді заперечували напад.
Згадайте історію з банкіром, якого СБУ застрелили у березні 2022. Після цього вбивства вийшла стаття в американських ЗМІ і в ній повідомили, що Буданов ще в 21-му попереджав про війну. Наче той банкір, Кірєєв здається його прізвище, був агентом, який докладав Буданову про напад. А Буданов в свою чергу докладав на Банкову. Тоді про це багато говорили.

А от Банкова чи морозилася, чи не сприймала, чи не вірила? Чи навпаки готувалася зустрічати? Хрін їх знає тих ОПшників мутних.

А сам Буданов намагався трошки їх виправдав потім, десь наприкінці весни, або на початку літа 2022. Пояснював їх бездіяльність тим, що буцімто тоді, восени, в ОПі не сприйняли серйозно цю інформацію, тому що була не відома дата вторгнення, але вже потім, вже перед самим вторгненням Буданов запевняє, що вже ніхто на Банковій не казав, що війни не буде.

Якось так він пояснював поведінку ОПи

П.С.
Хоча, а що у Буданова мається на увазі "перед самим вторгненням вже ніхто не заперечував про війну"? :hm:
Ми же всі добре пам'ятаємо свято єдності і обіцяння шашликів 16 лютого. Чи 16 число, це ще не перед початком? :hm: А! Ще ж цілий тиждень залишався.
До речі, а святкування саме 16 лютого з'явилося не просто так. Адже американці називали цю дату, як початок війни. І саме наперекір цим повідомленням і для заспокоювання населення Зеленський оголосив цей день святом.

Так що це невдала спроба головного розвідника держави виправдати поведінку ОПи.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 03 сен 2023, 02:09

Warisdeath писал(а):
03 сен 2023, 01:06
До чого це зауваження?
Навіщо?
Просто так.. подумалось.. и мы же не в Германии, чтобы не дай бог что-то такое о представителях богоизбранного народа ;)
Warisdeath писал(а):
Послухав. Із задоволенням. Що не так? Все правильно він сказав.
Більше того, він і назву сказав вірно - спецоперація, а не війна.
Мы наверное разные ролики слушали.. ))
Придется для вас законспектировать что-ли..

- Считаете ли вы, что Путин пойдет дальше, а то на Западе появились исследования о грядущей большой войне?
- Я считаю, что это российские вбросы в разном виде! Многие люди, которые живут в ощущении катастрофического исхода событий, в это хотят верить, потому что так легче жить.

Занятно, что в новых роликах этот чел рассказывает, что нехрен жить, расслабив булки и веря в чудо.. все плохо и надолго.. а раньше, оказывается, люди, верящие в войну, ведутся на российские вбросы, потому что так легче жить..

И дальше следуют многоминутные рассуждения, что Путин - чекист, что все там - чекисты, что армия - роли не играет, даже герасимовская доктрина чекистская.. в общем, спецоперация и только.. какая большая война, что вы! О ее вероятности он не заявил ни слова..
Warisdeath писал(а):
назву сказав вірно - спецоперація, а не війна
Эээ... Специальная Военная Операция - это вообще не чекистская спецоперация, что описывает Портников... даже по названию..

Нихрена он не угадал!! Как и дальше даже не допустил даже возможности победы Зеленского на будущих выборах.. Петя, Юля.. больше Юля..

Этот плодовитый журналист Портников, как оказалось, наговорил уже столько, что также стал жертвой постоянной эфирной и не только бла-бла-бла, когда в разные промежутки времени даются совершенно противоположные по сожержанию оценки и прогнозы..

Точное попадание звучало бы так: "Да, большое вторжение в Украину возможно. Любой ценой, даже полноценной военной операцией, не жалея жизни своих солдат, Путин будет добиваться захвата Украины. Поэтому готовимся к большой войне, она неизбежна и т.д."..

Ничего этого Портников не сказал!!
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Bikini
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Bikini » 03 сен 2023, 02:20

Warisdeath писал(а):
03 сен 2023, 02:07
якого СБУ застрелили у березні 2022
Очень мутная история. СБУ вообще контора мутная :old:
Недавно Зеленский назначил Александра Поклада по прозвищу "Душитель", которого упоминают как давшего команду на это убийство, замом начальника СБУ.
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 03 сен 2023, 02:49

Lis1980, Слухайте Шарія.
Я бачу він Вам більше конкретики розповідає. Ви останнім часом, бачу, його багато слухаєте.

Якби більше було таких "челов" як Портников і якби наше суспільство навчилося слухати правильно, що розповідають розумні люди, прислухатися, аналізувати і робити відповідні висновки, то і жили б ми інакше.

Я слухав саме те відео, яке Ви виклали. І в контексті чотирьох річної давнини, з огляду на обставини того часу він все вірно розклав. І про те, що війна на роки, і про президента України, який захоче домовитися з путіним, і про доктрину Герасимова теж. І життя довело, що то був саме чекістський розрахунок.

А 15 січня 2019 року, коли вийшло це відео, більшість людей могла подумати, що велика війна - це вкид і залякування. І він так і сказав: "Я думаю", що це вкид. Не ствердження, а припущення. А далі він так розкладає, що для того, хто уважно слухає, стає зрозуміло, що війна велика бути може і що цим чекістам нічого не заважає обстріляти Київ.

П.С.
Не буду сперечатися і щось доказувати. Моя думка про Портникова така. Ваша така. Наші думки різні. І це нормально.
Днями слухав ті відео, що dnepr7 приніс. Мені дуже сподобалось. Хотів принести на форум. Але потім згадав, що на відео з Портниковим, які я раніше приносив, завжди була дивна реакція. І передумав нести. Коли бачу, що відео виклали. Добре.
І реакція теж є!!! :hi: І теж вона дивна, як на мене)) Але то таке. Думки і погляди у кожного свої. І це нормально. Від цього і дискусія і дискурс відбуваються.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 03 сен 2023, 03:29

Warisdeath писал(а):Lis1980, Слухайте Шарія.
Я бачу він Вам більше конкретики розповідає. Ви останнім часом, бачу, його багато слухаєте.
Ошибаетесь.. я его очень мало слушаю как раз в последнее время.. ;)

Если честно, никого я уже практически не слушаю.. надоели!! Все!! Просто в один момент пришло как озарение - да они же все просто пиздят, эти говорящие головы!! Ведь реально же - пиздят и пиздят без перерыва..

Мне бы, конечно, было интересно составить рейтинг сбывшегося в их бла-бла-бла.. но вот взять того же Портникова - у него плодовитость, наверное, на первом месте среди всех!! Статьи, интервью, короткие ролики на канале каждый день по несколько.. заманаешься пересматривать и анализировать.. в общем, не готов я к такой титанической работе.. да и зачем??

Но если что попадется, буду публиковать с комментариями.. согласитесь, не согласитесь, что все они пустозвоны.. не важно.. у меня и нет такой цели. Возражаете, не вопрос!! Просто иногда забавно заглянуть назад.. ;)

Просто почему-то раздражать меня стали эти говорящие головы.. пиздец как раздражать!! Причем все.. как явление ;)
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 03 сен 2023, 03:54

Lis1980 писал(а):
03 сен 2023, 03:29
Просто почему-то раздражать меня стали эти говорящие головы.. пиздец как раздражать!! Причем все.. как явление ;)
Війна. Вона вносить такі корективи, про які ми навіть і не здогадувалися. Те, що раніше сприймалося нормально, тепер може дратувати дуже сильно. Війна зараза.

А що стосується слухати когось чи ні, то це залежить від того, що хочеться почути.

Наприклад я, прогнози не люблю. Від слова зовсім. Ніякі. Ні хороші, ні погані. Але я люблю аналітику. Здорову, грамотну, з аналогіями історичними і так далі. І на основі аналітики можна скласти хоч якесь уявлення для себе особисто. Що стосується героя нашої суперечки, то він завжди казав, що це надавго і пояснював чому. Більше того, він завжди каже, як можна тому, чи іншому запобігти, якщо зробити те, чи інше. І, як правило, в результаті все так і відбувається. І це не прогноз. Це аналітика.

А світ наш зараз наповнився хайпом. Інтернет дав таку можливість. І дуже багато тих, хто хайпує. А ще маніпулює, а ще говорить напівправду, або відверту брехню. І інформаційний потік не зупиняється. І тому від них приходить втома. В мирному житті вони не так сприймаються гостро як в житті під час війни.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 03 сен 2023, 04:09

Lis1980, Оце так дії на підсвідомості :mocking: Нічосі))))

Пишу, читаю зараз з телефона. Не завжди це зручно, але в основному норм. Зараз гортаю сторінку нагору і побачив, що промайнув червоний колір. Аж зупинився, щоб подивитися хто це у нас чимось так незадоволений, що аж фукалки ставить. Наче нічого такого ми не обговорюємо гострого. Дивлюся, а то я :mocking: Ого!!! На Вашу відповідь мені. Так смішно стало. Нє, ну не дуже мені сподобалося, що Ви написали, але ж не настільки, щоб аж фукати. То мої пальці по екрану самі натикали, а я не помітив. А кажу про підсвідомість тому, що не на лайк же чомусь палець натиснув, а саме на фукалку)) По факту, мені же не сподобалося прочитане! Ось палець і відреагував))) Хоча я так рідко використовую цю пімпочку!
Ось так воно все по Фрейду і відбувається у нашому житті!!! :wink: Навіть такі дрібнички.

Убрав фукалку))) Свідомо убрав! :drink:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 03 сен 2023, 04:38

Коли Кирило Олексійович Буданов вимикає режим «людмила хомутовська» і вмикає режим керівника військової розвідки — він каже притомні речі.

Зізнаюсь, я давно вважаю продавцями хворих ілюзій і просто безвідповідальними тих, хто каже, що РФ розпадеться і тоді заживемо. Ох, заживемо.

Буданов у новенькому інтерв‘ю сказав, що якесь пушкіністанське утворення все одно лишиться. І воно з часом почне зрощувати реваншистські настрої. Аналізуватиме свої помилки нинішнього вторгнння до України та перебиратиме свою армію.
— Скільки їм треба часу для відновлення?
— Десь 10 років.

Тож це цікава інформація і про наші горизонти і з ким ми це плануватимемо. І кого треба обирати в мери, депутати і президенти, щоб було не «немножко по-дебільному написано».

Очевидно, що треба буде повністю відмовлятися від практики, яка була впритул до великого вторгнення — наша оборонка та промисловість були частиною пушкіністанського ВПК. І всіх усе устраювало. Від державного зрадника Богуслаєва до дяді Васі із глухівського села, який копав копалини із ближнього кар’єру для р&сійчьких Точок У і арти.

Очевидно, що треба прийняти, як данність, що спочатку безпека та оборона, а потім уже розрізання стрічок на зупинках і асфальтування. Фінляндія — дуже добрий орієнтир, як 5,5 мільйонів громадян можуть ефективно вкласти податки у моновиробництво, у кооперацію з іншими союзниками. Як вступити в НАТО і тут же готувати угоду про пряму співпрацю з США. І при цьому, як готувати тероборону та укриття.

Курси самооборони, стрільби, тактмеду та база інформаційної гігієни — це має стати чимсь таким, як похід в манікюрню чи барбершоп. Без поділу на вік, статі і «жєнскіє енергіє, коториє вдохновляют на рост твоєго мущіну і єго енергіі Янь».

Лише з розумінням цього в Україні можна жити, розвиватись і робити щось таке, що і не снилось нашим розманіженим ровесникам з міцних економік і усталених політичних процесів.

Марина Данілюк-Ярмолаєва

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 03 сен 2023, 09:22

Warisdeath писал(а):Буданов у новенькому інтерв‘ю сказав, що якесь пушкіністанське утворення все одно лишиться. І воно з часом почне зрощувати реваншистські настрої. Аналізуватиме свої помилки нинішнього вторгнння до України та перебиратиме свою армію.
— Скільки їм треба часу для відновлення?
— Десь 10 років.
Наши танки уже на Можайском шоссе?? ;)

Блин.. ну шо вiн мелить??
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Александр Сергеевич Перижняк
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Александр Сергеевич Перижняк » 03 сен 2023, 13:52

Lis1980, Беню закрыли .
Суд обрав запобіжний захід 60 діб під вартою .
Отак они их изведут..

Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Александр Сергеевич Перижняк » 03 сен 2023, 14:35

Мы пока не планируем призывать 300 тысяч человек заявил Данилов .
В этом нет необходимости .
Мобилизация идёт своим чередом да есть некоторые проблемы но мы работаем над этим.

Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Александр Сергеевич Перижняк » 03 сен 2023, 14:41

Lis1980, нам в общем то на можай и не надо .
росия это болото .
Нам нужна профессиональная армия ,резерв .
Хорошие ракетные войска ,хорошая авиация ,москитный флот вооруженный ракетами и очень много дронов .
И мощная спецслужба по образцу Моссада или французской жандармерии .
Каков бы не был Макрон ,но после расстрела в кафе "Батаклане" жандармы очень быстро вычислили "аладинов" оцепили квартал и через час вывезли их в мешках . Проведя операцию .
Спецоперации на территории росии да ,как Моссад . Кого то найти и прибить .
Охотится за ними и через 5 лет после войны .
Но влезать туда с армией ..

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 03 сен 2023, 17:03

Александр Сергеевич Перижняк писал(а):
03 сен 2023, 13:52
Беню закрыли .
Поки що спостерігаю гру.
Трьох хвилинне відео його адвокатів ще більше переконує, що це гра. Я вище викладав відео від Радіо Свобода. Адвокати впевнені, спокійні. За три хвилини розмови з журналістами вказали на купу помилок від слідства. Купу. Не на одну помилку. Тоді питання до тих, хто готував це. Навіщо так? У ІВК дуже фахові адвокати. Дуже. І респект за професійність їм. Але слідчі... Не повірю, що вони не професійні. Тому і помилки професійні. То дати нема, то час не той вказали, а про не внесення справи у реєстр так це, взагалі, зашквар. Це ж для адвоката просто казка-знахідка. І це лише те, що вони повідомили, йдучи до авто. Значить там є ще купа "помилок", які приведуть до розвалу справи.

А сама справа, по якій відкрили обвинувачення, це не справа СБУ. Нею займалися НАБУ. А слідчі НАБУ зараз в США. А наше законодавство, та і не тільки наше, а взагалі всюди, побудовано так, що коли хтось вже відкрив справу, то інший орган вже не може її вести. Зможе лише в тому випадку, якщо знайдуться додаткові докази.
Тому і виникає відчуття, що спрацьовано на випередження.

І сам "підсудний" дуже спокійний і впевнений. І залог відмовився сплачувати, відправився у СІЗО.

Якесь дешеве кіно.

Так це я не юрист. А питань маю багато. Що тоді казати про фахівців.

Поки що спостерігаю по Станіславському)) Буду щасливий, якщо помиляюся. Це той випадок, коли хотілося помилитися.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 03 сен 2023, 17:34

Александр Сергеевич Перижняк писал(а):
03 сен 2023, 14:41
да ,как Моссад .
Был у нас зародыш Моссада. Бурба, группа "Шведа" и т д. Зеля все ликвидировал.

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 03 сен 2023, 17:36

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Вернуться в «Современные события в Украине (в т.ч. АТО на Донбассе)»