Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война? № 2

Локальные и региональные конфликты последних десятилетий

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 26 авг 2023, 01:16

Lis1980 писал(а):
25 авг 2023, 16:46
Лукашенко: Пригожин
От же ж жучара :clown:
157663 - Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война? № 2
Я аж загуглив! Знайшов відео. Він тут розповідає в деталях як дзвонив Пригожину і зупинив марш. Тут цікаво все. Ну як цікаво? Так, як цікаво все, що стосується цих двох брехунів: луки і пу.

З 14:28 про гарантії.

Лука, звісно, майстер у викручуванні. Так і зараз, з цими гарантіями. Він легко може аргументувати тим, що гарантував безпеку нібито тільки на території Білорусі, а от поза, типу я ні я.
Але він переказує діалог:
Пригожин:
- Что мне делать? Останавливаемся. Они начнут нас мочить.
Лукашенко:
- Не начнут. Я тебе гарантирую. Это я беру на себя.

Цирк на дроті!
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Bikini
Полковник
Полковник

Где Bikini » 26 авг 2023, 01:21

Warisdeath писал(а):
26 авг 2023, 00:31
А про ОПЗЖ навіть і не згадують в цьому рейтингу.
Потому что ОПЗЖ запрещена в Украине :wink:
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 26 авг 2023, 01:25

Bikini писал(а):
26 авг 2023, 01:21
Потому что ОПЗЖ запрещена в Украине :wink:
Це п'ять! :drink: Волаю!!! :biggrin: :blum1:
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Где Влад Бевх » 26 авг 2023, 05:00

ТАСС ру признала гибель "двадцати человек в кемпинге Крыма" от рук украинских диверсантов.
И даже не назвала их "гражданскими :-)
Украинские спецназовцы потерь не понесли, чему есть видео подтверждение рейда.

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Где Влад Бевх » 26 авг 2023, 05:08

Автобан 0408
За Роботино россияне держались зубами и когтями. Оно и не удивительно. Роботино было, по сути, опорником на границе между первой и второй линией обороны. Его потеря РОВ - это выход СОУ🇺🇦по трассе 0408 на прорыв второй линии обороны, при том, что по флангам были вбиты клинья.
Фактически, сейчас, именно в этой локации, трещащая по швам оборона РОВ в Запорожской области, начинает трещать громче всего, хотя, казалось бы, с чего бы это?
Ведь запорожская группа войск "Восток", численностью около 100 тыс л.с. в 3 и более раз больше наступающих украинских сил.
К тому же, вторая линия обороны в глубину 15-20 км, в то время как первая линия обороны в среднем имела в глубину 5 км. Неужели командованию РОВ и вправду есть за что переживать, имея в наличии линию оборону в трижды глубже нежели ту, что СОУ прорывали два с половиной месяца?
Да. И следует понимать почему.
Первая линия обороны это самое сложное из всех препятствие перед наступающими силами. Во многом потому, что это минные поля, усыпанные окопами и траншеями, находящиеся под огневым воздействием противника. Минные поля и позиции врага тормозят продвижение наступающих, а артиллерия дополняет.
Во второй линии обороны, количества минных полей в разы меньше, но там концентрация механизированной компоненты: танки, ББМ, артиллерия. И именно с этой компонентой возникает у наступающей стороны не меньшие проблемы, нежели с минными полями первой линии. Но есть нюанс.
Сейчас по 0408 РОВ сконцентрировали невероятное количество подразделений, для противодействия прорыву СОУ🇺🇦. Это и десантура 7-й ДШД, и морпехи 810-й ОБр МП, и пушкари 4-й АБр, и разведосы 100-й ОРБр, и 1430-й и 1431-й МСП терморегулирующих вентилей... то есть, территориальных войск.
В общем, масса массивная, но потрёпанная и, по состоянию на сейчас, критически недоукомплектованная. То есть, штатного количества техники, соответствующего потребностям и характеристикам удержания второй линии обороны у них попросту нет.
Ещё в начале года я описывая ситуацию с комплектацией у РОВ по плацдармам отмечал, что на юге у них с этим одно из худших положений. После двух с половиной месяцев активных боевых действий ситуация ухудшилась ещё больше. То есть, полноценно держать вторую линию они не смогут.
И теперь, столкнувшись с ситуацией, когда основного ресурса, который должен сдерживать противника по второй линии обороны, попросту нет в достаточном количестве, командование РОВ начинает паниковать. А ведь это было освобождено только Роботино. Не за горами Старомлиновка.
Представьте себе линию обороны, рвущуюся сразу в двух местах. Рвущуюся когда заткнуть даже один прорыв сил попросту недостаточно.
Но самое интересное в этой ситуации то, что порваться может ещё в одном месте. Но об этом позже, а пока, наблюдаем за автобаном 0408.
Слава нації!
Александр Коваленко

Lis1980
Полковник
Полковник
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Где Влад Бевх » 26 авг 2023, 17:24

Випадковість напевно
"Украинские официальные органы сообщают о столкновении двух учебных самолетов L39 — погибли трое летчиков, один из них опытный пилот МиГ-29 с позывным JUICE. Пишут что он также умел летать на F-16. "

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 27 авг 2023, 02:10

Влад Бевх писал(а):
26 авг 2023, 17:24
Випадковість напевно
Йде розслідування.
Дуже шкода.
Джуса. Дуже.
Інших пілотів теж.
Я не правильно зараз сказав. Всіх загиблих шкода. Дуже. Дуже.
Просто Джус був відомий.
Аж слів не вистачає. І емоцій теж.
:sad:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Где Влад Бевх » 27 авг 2023, 02:21

турист тактичний 🇺🇦
@tacticalturist
Розкажу вам одну історію. Восени 2022 за декілька годин після першого в нашому житті бою, ми з побратимом сиділи в кущиках при дорозі, на певній відстані від будівлі, де відпочивала основна частина групи. Така собі імпровізована сп - калаш і ркк, і нас двоє.
Було вже темно, і для контексту подальшої історії - фронту як такої лінії в тій зоні не було. Росіяни тікали, ми - наступали. Як вони, так і ми одночасно могли бути на одній території.
Майже ніч. Ми сидимо, навколо то тут то там стрілкотня, і тут ми чуємо гул техніки, яка дуже швидко наближається до нас. Сказати що очко сжалося буде мало, але сидимо.
Техніка на швидкості пролітає повз нас, і різко зупиняється в метрах 20, біля повороту до будівлі де була наша основна група. З техніки починають зістрибувати якісь військові, хуй пойми хто і які, бо темно ж піздец, хіба силуети видно, десь людей з 10-15
Переглянулися з побратимом, викупаємо що силі ніхуя не рівні, але там сплять пацани. Я вже уявив що через пару секунд як ми відкриємо вогонь, вони зоорінтуються звідки, і тупо нас погасять. По рації ніхто не відкликається, що б когось попередити, ефір забити
Але, ми досі не знаємо свої це, чи росіяни. Аж поки ми не почули як між собою вони говорять російською. Це було маркером, і ми поняли що пізда, навоювалися. І тут хтось з тих людей починає матюкатися і щось казати суржиком.
к виявилося, то були хлопці однієї з східних бригад, з якими ми тоді працювали разом в секторі. Френдлі фаєру не сталося, завдяки декільком українським словам. А могла б бути біда, як для тих тіпів, так і для нас з побратимом.Тому когжного разу як бачу відео з гопро як під час бою пацани говорять російською, або знов починається якийсь срач з російськомовним військовим я згадую цей випадок, і ще один, але то якось іншим разом.
Мова маркер. Аудіоверсія жовтого скотчу. Російськомовність - проблема. Як цивільних, так і військових. І, нажаль, не всі це розуміють, і в кожного свої виправдання. У цивільних "какаяразніца", у військових "я воював, я маю право".
Моя думка така, що це проблема, хвороба, з якою треба боротися, а не шукати собі індульгенцію тої чи іншої сили, чому ти маєш право цим хворіти. Ні кого не засуджую, правда в срачах у кожного своя.
Я з Дніпра родом, живу у Львові, і так, навіть після переїзду довгий час спілкувався російською. Але знайшов в собі сили якось це перебороти. І я знаю по собі наскільки це, скоріше буває морально складно, бувало таке що моя реакція була доволі агресивною.
Якось десь у 2017 тіп мені сказав "я псячої мови не розумію". І моя реакція була відповідною. Це агресія, і думка "хер я тебе что-то на украинском скажу теперь, гандон". І вважаю це адекватною реакцією на агресію в мій бік.
Тоді, років 4 тому, я прикривався своїм походженням, і "вообще, хули доєбался, гаварю так, как мне удобно" Зараз - волею долі я військовий. Але прикриватися цим вже не мушу, та й не треба, бо свою російськомовність я поборов.
З часом, переріс той стан такої реакції. А потім вже спершу частково, а зараз повністю перейшов на українську в побуті, на службі, вдома і всюди. Чого бажаю всім

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Где Влад Бевх » 27 авг 2023, 02:23

Max Kolesnikov
@mx_kolesnikov
Доводиться знов про мову… Шановні принципово російськомовні. В Україні є люди, які з дитинства україномовні,і НЕ знають російську. В мене самого молодша донька така. І вони не зобовʼязані вас розуміти. Вони не тягнуть над вами прикола, вони не знущаються над вами, не знецінюють вас і ваш вклад в нашу незалежність, якщо ви воїни. Вони просто не знають російську. Є люди, які травмовані цією війною, в них вбили когось чи знищили їх життя, і їм болісно, неприємно спілкуватися російською - і їх право не робити це, навіть якщо ви справжні герої.Коли починається оце вимірювання подвигом - це ви себе знецінюєте. Коли я прочитав: «ти була б непоганою хвойдою для бурятів та кадирівців» у відповідь на «не розумію російською, вибачте», то мені захотілось спитати - а нашо тоді ти з ними воював, дядь?

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 27 авг 2023, 03:54

Lis1980, Живий чи не живий Пригожин, це вже не має значення. Головне, що його нема. Все. Його не існує в тій ролі, яку він відігравав, як ватажок і обличчя одного з підрозділів нашого ворога. І саме головне, що його усунення вплине на тих, для кого він був взірцем, для кого він був командиром, для кого він був впливовою особою і героєм. Його усунення їх деморалізує. Нам це на користь. Саме пікантне в історії з його вбивством (справжнє воно чи ні), в тому, що воно сталося не в Україні, не в Сирії, не в Африці, а у рідному небі на рідній землі. Це класово. І це гра карми, яка має неймовірне почуття гумору! А його прихильникам залишаються роздроб і шатаніє. І це дуже добре!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Автор темы
Александр Сергеевич Перижняк
Полковник
Полковник

Где Александр Сергеевич Перижняк » 27 авг 2023, 19:17

Lis1980, якобы кто видел его двойника в Литве .
Также у Уткина есть двойник ..

Автор темы
Полковник
Полковник

Где Александр Сергеевич Перижняк » 27 авг 2023, 19:23

Паника и бред в Курске :
Впервые применили австралийские бпла SYPAQ для атаки аэродрома .
Такой дрон несёт до 4-5 кг боевой нагрузки.
Двигатель электрический .

Он сделан из ,так у автора,бумаги пропитанной воском и резинок ..
Замечательно дроны из бумаги ..
Что делает его незаметным для радаров .
Запущены были пустые дроны и дроны с боевой частью .
То есть ,вот эти вот штуки на фото могут подрывать боевые самолёты из железа ?!💥🔥🙀
Судя по фото они реально из картона или фанеры ..
157740 - Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война? № 2
157741 - Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война? № 2

Bikini
Полковник
Полковник

Где Bikini » 27 авг 2023, 21:37

Александр Сергеевич Перижняк писал(а):
27 авг 2023, 19:17
якобы кто видел его двойника в Литве .
Началось :fp: Гитлера тоже в Аргентине видели :wink:
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Bikini
Полковник
Полковник

Где Bikini » 27 авг 2023, 21:40

Александр Сергеевич Перижняк писал(а):
27 авг 2023, 19:23
Судя по фото они реально из картона или фанеры ..
Пипец. Это уже какой-то кружок юных авиамоделистов младших классов :shok: :wink:
Хотя почему бы и нет? Бармалеи в Сирии авиабазу Хмеймим атаковали еще более простыми поделками. Дешевизна и простота - это массовость производства!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Автор темы
Полковник
Полковник

Где Александр Сергеевич Перижняк » 27 авг 2023, 23:15

Bikini, это Австралия ..🙀

Автор темы
Полковник
Полковник

Где Александр Сергеевич Перижняк » 27 авг 2023, 23:17

Bikini, он не очень то и похож ..
Фото : он с чемоданом возле какого то админ здания .

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Где Влад Бевх » 28 авг 2023, 04:37

Почалися накиди в сітках з протилежного боку.
А що? Зелені не думали що проти них можуть застосувати їх методи?

"Скрини не горять":
Берлін. 17 лютого 2022 року.
Справжнє кохання буває
-----------
💩Дві "чорні вдовиці". Одна Аліночка махайлова - вдовиця "Давінчі", друга - Меланка пердоляк, шавка пердулина, теж, виявляється, вдовиця щойно загиблого пілота "Джуса". Матрьошки перед вторгненням виїхали в Німеччину (і хто ж їх попередив?), повернулися пізніше - справи тут невідкладні, судитися за квартири з батьками загиблих героїв...💩
"ЗЕ зрада chat":
Теж чула, що цих курвів не було в Україні на момент вторгнення. Потім повернулись героїні, парамудакиня і волонтерка
157753 - Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война? № 2
А Давінчі і загиблий пілот ‚Джус‘ були одружені у них були дружини і діти з якого переляку ці два особи стали їх ‚вдовицями‘ вони навіть одружені не були і не мають прав на жодне їх майно а шодо справжнього кохання то я бачу на фото справжне, кохання я би сказав ‚міцну жіночу дружбу‘ між парамедиком і Меланкою і це на фото на це натякае справжне кохання, у них до чого тут ‚Джус‘ і ‚Давінчі‘ їм і вдвох добре!((
157754 - Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война? № 2

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Где Влад Бевх » 28 авг 2023, 04:41

Істерія зелені на подібні накиди просто інфернальна..
157755 - Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война? № 2
157757 - Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война? № 2

Вернуться в «Локальные и региональные конфликты»