Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Что делать, что делать?
Не треба їхати в Крим. Але ж це нормальна людина розуміє. Просто є люди, а є росіяни. От для них і пишуть інструкції! Ну-ну
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Ізраїльський корабель першим прорвав зернову блокаду московії.
Рішення розблокування «зернового коридору» може бути знайдене всупереч бажанням русні. Повідомляють, що проти ночі на 30 липня 3 цивільні кораблі Ams1, Sahin 2 і Yilmaz Kaptan, пройшли турецькі протоки. Походження цих суден: Ізраїль, Греція та Туреччина/Грузія. Пункт призначення через AIS був визначений як Україна.
І вже сьогодні, Ams1, наплювавши на російські погрози, входить в українську гілку Дунаю. Це перший корабель, який прорвав російську блокаду Чорного моря після бомбардування Рені 25 липня. Починаючи свою подорож з Ашдоду, Ізраїль, відкрито рекламував пункт призначення – Україна, і перетнув Чорне море прямим курсом.
За Ams1 прямують ще чотири судна (плюс до тих – Sealock і Afer), які або встали, або встануть на якірну стоянку найближчим часом на Дунаї.
Американський протикорабельний літак P8 забезпечує безпеку. Його дозаправляють прямо в небі Румунії. Додаткову інформацію надає розвідувальний безпілотник Forte12 RQ-4. Відважні мореплавці. Здається, хтось придумав як дати русні облизня. Вітаємо!
Ізраїльський корабель першим прорвав зернову блокаду московії.
Молодцы евреи, если это правда. Вообще не пойму возни с этой проблемой, заходят два "бёрка" или даже один в Черное море и сообщают - мы тут в районе маршрута грузовых походим немного, учения у нас на постоянной основе, но если что создаст нам угрозу в радиусе столько-то миль, будет ответ. И все!
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...
Та ХЗ?
Чи щось жують, чи яйця не міцні, чи ще щось? Але виглядає так, що виникла проблема там, де її в принципі бути не має.
Якійсь божевільний дід вирішив, що йому все можна. А всі чомусь стоять на цирлах.
Чи ми чогось не знаємо, чи цей світ крокує до самознищення.
Warisdeath, нічого не буде .
Вже навіть деякі воєнкори стали писати : ми готові до переговорів ..але ані не хатят .
Дехто з москвічів слухає та танцює під пісню :
Ще не вмерла Україна якщо
Ми гуляєм так !
Їм теж набридла ця ідіотська війна без цілей .
Влад Бевх, с военной точки зрения согласен - толку 0! Но есть еще пропагандистская составляющая и о ней нельзя забывать. Фронтов войны много, в том числе и в информационном пространстве. Главное, чтобы было и то, и другое, и нанесение успешных ударов по объектам, и вот такое фаер-шоу. В процентах 80/20. Вот если будет наоборот, тогда стоит задуматься
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...
Bikini, вчера вроде были прилёты по Севастополю и ещё где то .
Боевые дальнолеты есть у нас или нет ?.так пишет что Америка то говорит : не бейте рашку сильно ,это наш песик ..
То мы не против если вы побьете собаку .
Наращивать выпуск надо если Резников говорит что вроде делаем бпла ..
Или так его цитируют новинари как Буданова.
Чтобы был успех нужна атака хотя бы 200 или 100 дальнолетов на один город .
Ту же маскву.
Bikini, они хотят не задушить ,а придушить.
Если бы хотели то действовали бы решительно.
росию никто ещё не дёргал за вымя и другие интересные места долго вдумчиво.
В садизме все же есть своя прелесть если он направлен против всякой сволочи .
Хотя я не очень это приветствую .
Слабость под маской силы.
Но кацапов не жаль.
Издеваться над ними это так прекрасно и упоительно.
Кацапы думают ,что по Москва-Сити попали дронами "бобр " .
То сбили ,то попали ..
Ах нет же ..подавили средствами РЭБ!
Ск следственный комитет возбудил уголовное дело .
Как говорил персонаж Гашека вольнопределяющийся Марек :
Если они с помощью разных судов рассчитывают выиграть эту войну ..да пускай ..