Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Зеленський просить прем'єра Шмигаля розглянути заміну міністра культури та інформаційної політики України Ткаченка:
"Говорив сьогодні з Премʼєр-міністром Шмигалем і про інше питання, яке варто розглядати, зокрема, через призму справедливості: бюджетні видатки. Я запропонував главі уряду два кроки. Перший: знайти позабюджетні кошти на проекти, які зараз дійсно потрібні. У світі є люди, які можуть допомогти. Другий: попросив Премʼєр-міністра розглянути заміну міністра культури та інформаційної політики України.
Окремо хочу звернутися до всіх представників місцевої влади в нашій країні: люди мають відчувати, що ресурси бюджетів використовуються справедливо та правильно. Кожен розуміє, про що йдеться. Бруківка, прикрашання міст, фонтани почекають – спочатку перемога."
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Warisdeath, царствует ,но не правит .(с)
Він завжди любе переводити "стрєлкі" на Шмигаля .
Щоб наче щось зробив :я доручів прем'єру !
Щоб потім сказати :це усе він!
Завжди цікаво слухати наших людей .
Після війни сюди прийдуть англійці !
Чого вони прийдуть ?
Звідки вони черпають інформацію.
З яких джерел .
Що стало бісити це сирена швидкої .
Вони настільки знахабніли що вмикають усю "дискотеку" щоб просто проїхати перехрестя .
Просто так .
Навіть поліція не їзде так швидко та нахабно.
Вони їдуть не на виклик ,а просто на станцію швидкої .
Проїде перехрестя все вимикає.
У Європі такого немає.
Там або швидка їде за правилами або їде "під фанфари" але дійсно когось везе.
Завжди цікаво слухати наших людей .
Після війни сюди прийдуть англійці !
Чого вони прийдуть ?
Чтобы они пришли, нужно всего два условия. Сиуация в экономиках Запада будет благоприятна для прихода. И у нас создадут все условия для гостей. Слабо верится в первое и еще меньше во второе
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...
Bikini, и я в это не верю.
Что здесь делать англичанам????
Барину англичанину нужен комфорт инфраструктура ..
Я просто не понимаю откуда берется эта кормпирологичекая теория..
А конспирология у нас всегда работала в мозгах так называемых простых людей ,так что Малдер просто нервно курит "Марли"...
Откуда это берется ??
Ну допустим олигархи наши потихоньку бегут ..
Но что тут делать британцам???
Конспирология вообше чрезвычайно популярна среди нашего населения теории заговора .
Что землю купили...
Кто ее купил?Для чего?
Нидерланды ,маленькая аккуратная страна, обеспечивает продуктами без знаменитых черноземов .
А что ещё можно делать с землёй?
Но былинники речистые ведут рассказ ..
Пресс-служба нашего Министерства Обороны заявила ,что ЗСУ получили на вооружение 26 типов дронов украинского производства .
От самолетных до одноразовых .
В частности среди них FPV .
Что ФПВ дрон такой ??
Сюжет сериала Горбунова : два айтишника уезжают из прифронтового Харькова во Львов .
По дороге они попадают в пгт Ингулец где всем руководит фермер Алексей Паровоз по прозвищу "Батя" .
Айтишников записывают в ТРО ,где они дежурят на блокпостах и работают на ферме .
Многие нашли ,что сюжет похож на российский сериал "Жуки" где двое молодых людей выбирая альтернативную военную службу приезжают в вымышленное село Жуки и там работают.
В принципе многие сериалы и сюжеты похожи .
Но тратить на это 33 миллиона ???
Не знаю сколько стоили съёмки сериала "Нацгвардия" .
Но там сюжет лучше:
Девушка Наташа ,которая хочет воевать ,парень из Одессы ,крымский татарин,айтишник ,который с трудом втягивается в армейские тренировки ,боец Самообороны Майдана и офицер ВВ,который решил воевать прибывают в воинскую часть НГУ .
Все они добровольцы .Время действия примерно осень зима 15 года .
В части они записываются в подразделение разведки .
Потом фронт .
Подобные сюжеты когда человек из интеллектуальной среды попадал самую гущу событий ,море корабль ,канадская тайга и канадская же полярная тундра ,очень любил Джек Лондон .
Что комического дежурить на блок посту или работать на ферме ?
Фильм про Иловайск сняли название не помню.
Опять же книга "Планета Техас" .Программист из Нью-Йорка попадает на ферму в Техасе, там бурные бушуют непогоды ,идёт ливень ,хозяин фермы везет жену в окружную больницу ,его сын куда то исчезает .
Программист застигнутый непогодой оказывается на ферме где ему предстоит освоить жизнь совершено не похожую на город ,здесь нет банкоматов ,готовой еды,зато много работы .через неделю главный герой так втягивается будто родился на ферме .
Пока его не выручает местный шериф ,который объезжает свой район .
Также Горбунов имеет две медали "За Заслуги" .
Вот оно как в эпоху интернета мало чего утаишь .
Это никак не могут понять наши можновладці з друзями ..
Влад Бевх, піймало ДБР у самому Києві .
Він ховався .
Враховуючи обвинувачення ДБР буде просити суд обрати запобіжним заходом : взяти його під варту без змоги звільнення під залог.
Таке враження, що США останні роки висить якесь «українське прокляття». То втручання у вибори, то компромат на сина Байдена. Зараз - новий скандалі, який на жаль може мати досить неприємні для нас наслідки.
Зараз комітет конгресу США з питань юстиції веде власне розслідування фактів цензури в США.
Це, власне, їх внутрішня політична дискусія між республіканцями та демократами про межі цензурування соцмереж. І вочевидь, проглядається, що цю тему будуть політизувати напередодні старту передвиборчої кампанії в США.
До чого тут Україна?
Справа в тім, що комітет опублікував проміжний звіт за підсумками розслідування, який може дуже погані наслідки для нас.
За даними конгресу США, на початку війни, якраз до відставки пана Баканова, ФБР співпрацювало з СБУ в питанні блокування проросійських пропагандиських акаунтів у соцмережах, зокрема у Фейсбуці, Твіттері та Ютьюбі.
Так ось, комітет встановив, що СБУ в період пана Баканова надсилала до ФБР дуже дивні запити. Так, однією з цілей запитів на блокування став навіть офіційний російськомовний аккаунт Держдепу США. Також цілями стали ряд американських акаунтів, ретельна перевірка яких виявила відстуність приналежності цих акаунтів до пропагандиської мережі РФ. Більше того, СБУ передало до ФБР запит на блокування ряду українськи акаунтів, які могли належати представникам опозиції та критично налаштованих до влади представників ЗМІ. У проміжному звіті прямо говориться, що така діяльність СБУ періоду Баканова могла бути інспірована інфільтрованими в нашу спецслужбу агентами РФ.
Це дуже погана історія, так як вочиведь, республіканці, а особливо трампісти, можуть взяти її на прапор в період передвиборчої кампанії та політизувати цю тему, розвернувши її у дискредитацію допомоги Україні, у тези про те, що Україна та ФБР діяли за вказівкою адміністрації Байдена, тощо. Не забуваємо, що трампісти мають свій зуб на ФБР, яке проводило розслідування контактів оточення Трампа з росіянами.
Нам потрібно діяти проактивно, а не чекати поки ця політична бомба вибухне восени. СБУ повинна провести внутрішне розслідування, яке зазначить відповідальних за подібні дії посадових осіб. Ці особи повинні бути усунуті з посад, в разі якщо вони їх досі займають. Звіт повинен бути переданий нашим американських партнерам. Також нам потрібно підтвердити чи спростувати тези про те, що подібні дії були інспіровані країною-агресором!
Щодо свободи слова, за стан якої нашу державу постійну критикують партнери, то тут своєрідним «жестом доброї волі» могло би стати розблокування мовлення трьох телеканалів, які не були долучені до формату телемарафону - «Прямого», «5-го» та «Еспресо».
Сергій Висоцький
З жестом "два в пісю один в дупу" , який пропонували як тризуб, в них не вийшло тоді посміюнькатися з нас а тут надолужили. "сеньор голодомор" в них же скрепне.
Как бы да, внешний вид человека совсем не важен, если он(она) специалист своего дела. Но слово "голодомор" в названии музея и то, что мы видим в лице и.о. директора, очень диссонируют
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...