А в России чудеса! № 2

Современная жизнь и новая история стран мира

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А в России чудеса! № 2

Где Warisdeath » 22 апр 2023, 03:11

Lumen писал(а):
21 апр 2023, 23:11
Скрепы трещат
Ой як смішно :mocking:
Одна скрєпоносна вата в шоці від іншої скрєпоносної вати.
Я не можу :ha:
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Автор темы
Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

А в России чудеса! № 2

Где Lumen » 22 апр 2023, 17:58

Говном? :wink: #угадайстрану Изображение
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Автор темы
Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

А в России чудеса! № 2

Где Lumen » 22 апр 2023, 17:59

:fp: Изображение
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Автор темы
Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

А в России чудеса! № 2

Где Lumen » 22 апр 2023, 18:07

Изображение

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Автор темы
Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

А в России чудеса! № 2

Где Lumen » 22 апр 2023, 18:08

СМИ России не делают из людей идиотов. Они на таких рассчитаны! :old:
Изображение Изображение

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

А в России чудеса! № 2

Где Влад Бевх » 22 апр 2023, 23:10

154794 - А в России чудеса! № 2

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А в России чудеса! № 2

Где Warisdeath » 22 апр 2023, 23:29

Цікаво, а у Маркова в слові "вместо" помилка по Фрейду, обдруківка, чи навмисно на всяк випадок зробив нібито обдруківочку? :wink:
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Bikini
Полковник
Полковник

А в России чудеса! № 2

Где Bikini » 22 апр 2023, 23:36

Warisdeath писал(а):
22 апр 2023, 23:29
в слові "вместо"
Судя по фото, не ошибка :wink:
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А в России чудеса! № 2

Где Warisdeath » 22 апр 2023, 23:48

Bikini, Я на фото не подивився. Тільки зараз глянув.
Все. Зрозумів. Питання знято.

П.С.
Просто на пригожинському каналі я буквально перед цим читав, що у Пригожина просили прокоментувати те, що син Пескова служить у нього. Сам комент я не читав, точніше не чув, тому що він голосовий, а я не захотів слухати цього мерзотника, бо у мене на його голос і його протяжний говір блювотний рефлекс. А потім ще десь побачив щось про молодшого Пескова і музикантів. Тому зараз на фото навіть не подивився, а лише прочитав текст. А знаючи їх, у мене навіть сумніву не виникло жодного :biggrin: коли читав.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А в России чудеса! № 2

Где Warisdeath » 23 апр 2023, 00:19

Ну що ж, раз пішла розмова, то прийшлося послухати.
Я вам тут очішуїтильних історій приніс :wink:
В першому аудіозапису він про синулю розповідає. :crying:
(другий про Рамштайн. Те, що я скрін викладав в відповідній темі)

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Bikini
Полковник
Полковник

А в России чудеса! № 2

Где Bikini » 23 апр 2023, 00:37

154799 - А в России чудеса! № 2
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Bikini
Полковник
Полковник

А в России чудеса! № 2

Где Bikini » 23 апр 2023, 00:38

Warisdeath писал(а):
23 апр 2023, 00:19
В першому аудіозапису він про синулю розповідає. :crying:
(другий про Рамштайн. Те, що я скрін викладав в відповідній темі)
Что-то этого зекочмошника слишком много стало :hm: Деятель прям - фу! :bad:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А в России чудеса! № 2

Где Warisdeath » 23 апр 2023, 01:16

Bikini, Здається, що він висловлює те, про що всі знають, але мовчать. Їм по рангу не дозволено це говорити, а цьому можна все. По суті він ніхто і звати його ніяк. Не політик, не військовий, не олігарх. Ну, кормив путіна з ложечки. Це так собі досягнення серед впливових у світі. Ним заповнюється простір. Дуже багато шуму навколо нього. А вихлоп який? Дев'ять місяців штурму Бахмута. Була мегаперемога в Соледарі. Вже ніхто не згадує, навіть вони. Стерли місто і забули. Зараз стирають інші міста. Але мапа не міняється. Тому треба забовтати. От він і забовтує. А заодно і критикує.

А ще є чутки про нього і його діяльність. Його музиканти ті, що справжні, а не зеки, засвітилися в Судані. Точніше це не секрет, що вони там були. А чутки ходять про те, що він частину зброї, яка йде на Бахмут, переправляє в Судан. Не стверджую. Кажу, що є такі #чутки.

Побачимо. Зараз настільки швидко події розвиваються, що не встигаємо той поп-корн їсти))

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Автор темы
Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

А в России чудеса! № 2

Где Lumen » 23 апр 2023, 11:04

Завоеватели :biggrin:

ДНР получит дотации в размере 87% совокупных доходов от ее консолидированного бюджета.

В абсолютном выражении (без поправок, например, на численность населения) размер дотаций для ДНР составит 171,1 млрд — это самый большой прогнозируемый трансферт среди субъектов РФ. Деньги в первую очередь пойдут на соцвыплаты и зарплаты, считают эксперты.

Собственные доходы ДНР составят 13%. На этой территории в 2023 году планируют получить 25,2 млрд руб. собственных доходов, из которых 15,3 млрд составят поступления по НДФЛ, 5,5 млрд — поступления по налогу на прибыль и 2 млрд — сборы от малого бизнеса. — РБК, 21.04.2022.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Александр Сергеевич Перижняк
Полковник
Полковник

А в России чудеса! № 2

Где Александр Сергеевич Перижняк » 23 апр 2023, 11:29

Warisdeath, учора на твіттері виклали відео як вивозять кацапів звідти .
І велика яма де копирсаються заступами два солдата риють коло другої бомби .

Александр Сергеевич Перижняк
Полковник
Полковник

А в России чудеса! № 2

Где Александр Сергеевич Перижняк » 23 апр 2023, 11:54

Вийшла вже п'ята стаття : імперія повинна вмерти де автори намагаються раціонально зрозуміти чому вони полізли воювати у лютому ,коли доступні тільки дороги з твердим покриттям .
У статті цитата несміяна :
Влада не місцях це кримінал що злигався з колишніми партійними чіновниками узявши на себе функції "чорної влади" що стала арбітром ,збирала податки ,як могла звичайно ...
У 90ті рекетири брали з водіїв далекобійників платню за проїзд і чіпляли напис на папері : етот водила налог заплатил...
Пам'ятаєтєте фільм "Бумер"?
От звідти і пішли пригожини .

Толя Бик він же Челентано Красноярський край що послугував письменнику Бушкову прикладом з якого він списав транзитного персонажа своїх романів чорного губернатора та вора у законі Фрола Гордєєва.

Усе це за словами несміяна зрощене з путіним та застаріло і повинно піти геть.
На зміну йдуть гіркіни стрєлкови революціонери консерватори.

Вони навіть готові викинути декотрі регіони .
жирировський : російська федерація з її суб'єктами це штучне проти природне утворення.
стрєлкови використають націоналістів а яка доля чекає наприоожина.
Тобто основна мета ізолювати росію щоб зберегти владу кадебе .
Вибухи на газопроводах справа рук кадебе.

Кажуть що коли Меркель приймала від путіна "потік" вона натякнула що доведеться вести бізнес за правилами Заходу .
Яволь майне гроссе фрау ! я вольдемар присягаюся так робити начебто сказав путін .
Але потім чі то йому сказали свої :
вова ти що здурів ?вони нас будуть вчіти !
Чі він сам зрозумів що це неприпустимо для верхівки росії краще ізоляція на зразок Ірану .
Будуть купувати газ куди вони дінуться ! не тільки газ .
Зрештою терпіли ж США Китай навіть після страти студента на площі Тянь Ань Мень.
Терпіли дві чеченські війни .

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А в России чудеса! № 2

Где Warisdeath » 23 апр 2023, 15:27

Александр Сергеевич Перижняк писал(а):
23 апр 2023, 11:29
учора на твіттері виклали відео як вивозять кацапів звідти .
І велика яма де копирсаються заступами два солдата риють коло другої бомби .
Бачив ці відео, як три тисячі жителів вивозять на автобусах. Наче вже повертають їх назад. :hz:

Коли впала перша бомба, то одразу виникло питання, а де друга? Виявилося, що вона теж впала. І в результаті від цієї історії залишилися одні питання, на які наврядчи ми отримаємо відповіді.

По-перше здивувало те, що МО одразу визнало, що то їхній пройоб, який вони назвали позаштатним сходом.

Але основне питання в тому, що цікаво вони летіли бомбити Харків, чи ціллю було влаштувати провокацію? Відбомбитися по Бєлгороду, а сказати, що то ЗСУ? :hm:

Але, навіть, якщо вони летіли бомбити Харків, то все одно питання до них чому ви з бомбами літаєте над містом?

Одним словом, ця історія, хоч і без відповідей, в черговий раз демонструє кацапів таким, як вони є. Безрукі агресивні лапті. Їм все одно кого вбивати, аби вбивати. На цей раз, правда, на щастя ніхто не постраждав. Але це ж їх не зупинить. Вони все одно будуть вбивати.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Автор темы
Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

А в России чудеса! № 2

Где Lumen » 23 апр 2023, 19:00

Warisdeath писал(а):
23 апр 2023, 15:27
Але, навіть, якщо вони летіли бомбити Харків, то все одно питання до них чому ви з бомбами літаєте над містом?
Они перепутали Харьков с Белгородом :wink: Ночь же, темно. Дебилопилот увидел "огни большого города" и нажал на кнопку :bomb: Шучу конечно, но совсем не удивлюсь если так и было :fp: Это же русские :wink:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Автор темы
Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

А в России чудеса! № 2

Где Lumen » 23 апр 2023, 21:54

:rofl2: :shok: :bt: :fp: :crying:
Изображение
21-летний казак изнасиловал 94-летнюю прабабушку своего друга в Крыму, теперь его семья угрожает женщине расправой за заявление в полицию — СМИ

Инцидент произошёл под Алуштой. Сергей (на фото) из села Изобильное предложил своему однокласснику встретиться у его дома и выпить. Тот согласился, но уточнил, что будет дома только через час, предложив Сергею пройти внутрь и подождать возвращения в компании 94-летней прабабушки.

По возвращению домой праправнук пострадавшей обнаружил Сергея спящим голышом на теле своей родственницы. Мужчину разбудили и он сбежал из квартиры, прихватив вещи, а затем спрятался в автомобиле. Однако полиция нашла его и арестовала. О состоянии 94-летней женщины ничего не сообщается, но известно, что она была не только изнасилована, но ещё и избита. Родственники Сергея угрожают убийством семье потерпевшей — им не понравилось, что те обратились в полицию.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Bikini
Полковник
Полковник

А в России чудеса! № 2

Где Bikini » 23 апр 2023, 23:42

Lumen писал(а):
23 апр 2023, 11:04
Завоеватели :biggrin:
Ну да. В эпоху географических открытий завоевывали колонии, чтобы они приносили профит метрополии, Гитлер шел за жизненным пространством и ресурсами, Япония аналогично, США заходит туда где нефть... и только Ваньки дважды лохи - завоевывают расхеряченную ими же территорию, чтобы потом вваливать свои деньги :fp: Почему дважды? Потому что кое-кто на этих деньгах обогатится, а Ваньки как сосали так и будут сосать :fk: Ну не впервой, сколько уже там "дружественным" странам Африки простили? :crazy: :rich:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Вернуться в «Из жизни разных стран»