Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Mason Lemberg
21 ч. ·
16 лютого в Україні відсвяткували подвійне свято:
День Довбойоба
З яким хочу привітати працівників каналу Прямий, які не здатні перевірити наявність цього "свята" в офіційному календарі (воно було одноразовим, як і вельмишановний Володимир Олександрович, що його започаткував).
День Невивчених Історичних Уроків
Бо саме цим "святом" заспокоювали мільйони Українців, присипляли їхню увагу і сотні тисяч з них за це поплатились життями.
І робили це на зло Байдену, який попереджав.
Робили це ЗАМІСТЬ дій з оборони України.
Якщо після цього комусь хочеться святкувати, то мабуть цей хтось надто кнчєний, щоб його просто вважали людиною.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
"Національної політики нема – обговорюємо парк Наталка".
«У версії Трубіцина, порядний бізнесмен, як я, повинен працювати з ним, як фактичним керівником партії "Слуга народу" у Києві, а спілкування з командою чинного мера мене до добра не доведе»…
Якби я шукала фрази, що пояснить мені всю суть української влади, то ось вони.
В країні вкрадені мільярди на митниці, ігорці, чорному зерні, але владу цікавить, як би наздогнати Кличка. І не через якісь будови віку Влади Молчанової. Нє, там ще ,чого доброго, можна вийти на якогось артема колюбаєва, друга Єрмака.
Тому взяли кейс з другом. Минулого четверга Київрада здійснила перший землевідвід з моменту початку повномасштабної війни. 1,2 гектара отримала компанія ТОВ "ГЮВЕКСХАУС" Ігоря Тинного.
Після цього підозрюваний НАБУ в корупції депутат "Слуги народу" Владислав Трубіцин та ще кілька анонімних телеграм-каналів звинуватили мера столиці у корупції на користь свого друга, а самого бізнесмена в будівництві ледь не готелю на землях водного фонду.
Насправді, щоб від початку не хотів будувати Тинний, землі відведені як належні до водного фонду і з усіма обмеженнями.
Станом на зараз там видно лише реконструкцію самого кесону в мюзікхол, домахатись можна хіба до стіни з червоної цегли , але навіть в інтернеті можна знайти, що до того там якась розвалена стіна вже була.
По закону мерія не могла не дати Тинному землю, бо будівлі вже його. Сам бізнесмен додає, що якби не загроза арешту майна за заявою Трубіцина, Безуглої, Шуляк, він би і не просив про оренду.
До цього він спробував поспілкуватись з авторами заяви. Діалог з Трубіциним виглядав десь так:
"Він приїжджав раз до мене на переговори до ресторану "Монтеккі та Капулетті" на Печерську і раз я з ним спілкувався телефоном, бо саме в той момент перебував коротко за кордоном. Якщо стисло передати суть розмови, то він козиряв зв’язками і ультимативно стверджував, що жодне будівництво на Оболоні не може відбутись без його згоди. Я був вимушений вислухати потік ненависті щодо Віталія Кличка і його команди, яких, наскільки я зрозумів, він частково звинувачує у своїх особистих неприємностях. Тому, в його версії, порядний бізнесмен, як я, повинен працювати з ним, як фактичним керівником партії "Слуга народу" у Києві, а спілкування з командою чинного мера мене до добра не доведе, треба реально оцінювати, мовляв, у кого справжня влада", - розповів Цензор.НЕТ про цю розмову Тинний.
Сам Трубіцин все заперечує і каже, що це Тинний йому погрожував.
Що цікаво, Трубіцин, Шуляк і Безугла відмовились мені коментувати претензії до компанії. Трубіцин порадив використовувати його пости.
Дуже хотілось спитати, а що без ручки Татарова пояснити не вийде? Не спитала. Решта все в тексті.
Не пойму, в чем прикол делать губы-вареники, чтобы быть одинаковыми обезьянами?
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...
Я так понимаю война-войной, а деньги не помешают Страны Европейского Союза и Европа в целом. (Пост Lumen №215444)
Ок, продали идею и сценарий. Вопрос другой - попадалась ли кому-нибудь информация о помощи студии "95-й квартал" ВСУ, пострадавшим, беженцам и т.д.? Ну, например, "все средства, собранные от концерта мы отдаем..." Очень интересно!
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...
Вопрос другой - попадалась ли кому-нибудь информация о помощи студии "95-й квартал" ВСУ, пострадавшим, беженцам и т.д.? Ну, например, "все средства, собранные от концерта мы отдаем..." Очень интересно!
Дуже цікаво.
Якщо я не помиляюся, то ще у лютому минулого року було відкрито спецрахунок у НБУ і наче згодом з'ясувалося, що з того рахунку кошти йдуть на фонд "Повернись живим". А також у фонда були і свої рахунки.
А хтось колись робив донати? Я ніколи. Тому і питаю. Це завжди так, коли просять зробити донат:
"ввести електронну адресу та номер банківської картки, з якої бажаєте здійснити переказ, а також термін дії, CVV/CVC-код;"
Тобто, для чого ці дані? А особливо насторожує, якщо донатити на кібернаступ!
Як на мене, то залишилося додати пін-код, щоб кібернаступальники не напрягалися)))
Щось дуже дивно все в цій інформації.
Про суму взагалі мовчу.
Це завжди так, коли просять зробити донат:
"ввести електронну адресу та номер банківської картки, з якої бажаєте здійснити переказ, а також термін дії, CVV/CVC-код;"
Да. Платежи в интернете так и осуществляются. В тех же интернет-магазинах, например. Здесь ничего криминального. Но на всякий случай рекомендуют держать отдельную карту для таких платежей. Перекинул на нее сумму, которую хочешь перевести, и платишь с нее. Чтобы на ней всегда был ноль денег. Не для хранения сумм, короче. А так как сейчас выпустить интернет-карту в том же Приват24 - два клика, вообще нет проблем!
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...
13 лютого 2023 року на сайті ВРУ повідомлення про те, що Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) заявило про виділення 60 млн доларів на посилення кіберзахисту України та підтримку цифрової трансформації. Це сталось під час зустрічі міністра цифрової трансформації Михайла Федорова із заступницею голови USAID Ізобель Коулман, повідомила пресслужба Апарату Верховної Ради України.
ХМ І після таких повідомлень офіційних державних інституцій з'являється повідомлення про збір в 50 млн грн. Трошки дивно якось.
Bikini, Взагалі то у фонда була добра репутація за всі роки війни. (Я зараз написав "була", потім видалив, а потім знову написав.) А тепер з'явилася недовіра. Це погано. На їхньому рахунку багато дійсно добрих справ. І дуже неприємно відчувати, що є підозра на адресу фонду. Навіть не знаю коли так сталося.
"Залізна українізація": Укрзалізниця позбудеться всіх назв і символів, пов’язаних з росією та СРСР
Комплексна програма розрахована на три роки - з 2023 по 2025 рр.
За цей час в декілька етапів планується українізувати все, що досі повʼязувало українську залізничну галузь з країною-агресором: назви регіональних філій, позначки кілометражу, сигнальні позначки, радянські барельєфи, назви станцій тощо.
Відтепер Укрзалізниця буде обраховувати нульовий кілометр від серця України — головного столичного вокзалу станції Київ-Пасажирський.
Не ми почали цю війну. Україна не починає війни.
Але нам її закінчувати. Нашою Перемогою.
У нас дуже погані тенденції у Верховній Раді.
Наступ на демократію, свободу слова, на парламентаризм, на самоврядування, на децентралізацію.
Усі ознаки авторитаризму.
Ми можемо перемогти на полі боя, але зелена монобільшість разом із залишками ригів роблять все, щоб вільний світ для нас став зачиненим.
Дуже погані дійства і тривожні вже навіть не дзвіночки, а дзвони.
Це наскільки треба буть рукожопим, щоб не змогли знайти фахівців на готове виробництво!!! Ось і вся сутність лаптєй. Спочатку хотіла дописати, що старий хазяїн лох. Потім, чомусь, заскочила думка, що це тому, що самі лапті не вірять, що вони там надовго, тобто до нового сезону їх вже там не буде, тому треба все спаскудити.
"Лапті пускають виробничі потужності Чумак на металобрухт.
Кримська компанія "Олива Групп" не змогла відновити діяльність заводу вкраденого у "Чумак" в Каховці Херсонської області.
Новий "власник" не розібрався з програмним забезпеченням, а кваліфіковані працівники кудись зникли. Тому росіяни вирішили зробити з заводом те, що вміють найкраще.
Чудова демонстрація, що завод сам по собі без відповідного персоналу, управління та логістичних ланцюгів перетворюється на купу брухту."
(с) Останній Капіталіст ✙