Украина-реалии New

Современная история Украины (в т.ч. АТО на Донбассе)

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 11 фев 2023, 20:35

Розкаже, куди поділа вагони вкраденої гуманітарки?
152979 - Украина-реалии New

dnepr7
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где dnepr7 » 12 фев 2023, 11:57

Warisdeath писал(а):
10 фев 2023, 22:27
dnepr7, Так. Уявляєте мені шкода рибок. Так буває. І собак мені шкода, і котів, і корів з биками та козами. І вовків з лисами та дикими кабанами. Мені шкода усіх тварин. Вони теж страждають від цієї падлючої війни.

У чому Ви мене намагаєтеся дорікнути?

Жили собі рибки. Мали гарні умови. За ними доглядали, на це виділялися кошти. Тепер через кляту війну їм будуть шукати нових хазяїв. І не факт, що для всіх рибок знайдуться. Тому що догляд за рибками це не така легка справа. І не кожен погодиться зараз. Тому що війна. І тих рибок, що не роздадуть, здогадайтеся самі що з ними буде.
Когда идет война и гибнут люди - должно РЕЗКО начать быть жалко именно их. А на тяжелую судьбу рыбок и прочих - временно стать пох. Гибнут не просто какие-то абстрактные люди - а конкретно УКРАИНСКАЯ нация - наше племя наши хоть и дальние но родственники.
Командир танка Т-62м Вас категорически приветствует.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 12 фев 2023, 15:49

dnepr7, Перша емоція, яку викликає Ваші дорікання на мою адресу така: "що ти хочеш? Чого ти до мене дої*ався?". Але я не буду цього робити, а відповім Вам ввічливо.
Для мене війна почалася у лютому 2014 року. Дев'ять довгих років я повторюю собі кожного дня, даю собі установку, що перш за все по закінченню війни, після нашої Перемоги вийти з неї людиною. Не втратити людяність, не зкурвитися, не остервеніти. Бо війна - це лють, ненависть, зневага, це суцільна злість. Війна навчила мене матюкатися, я вже і писати матюки вмію. Я знаю, що після Перемоги вони підуть з мого лексикону слідом за руzzкім воєнним кораблем. Але війна не змусить мене втратити звичайні людські якості, які дозволяють нам називатися людиною.

П.С.
:wink:
А путін і його руzzкій мір все ж таки всіх переграли. Затята українська вата через рік повномасштабного вторгнення дорікає мені, що я начебто не співчуваю українській нації. Ета пабєда я щітаю :wink:
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 12 фев 2023, 21:59

Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 13 фев 2023, 01:55

153036 - Украина-реалии New

dnepr7
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где dnepr7 » 13 фев 2023, 04:22

Warisdeath писал(а):
12 фев 2023, 15:49
dnepr7, Перша емоція, яку викликає Ваші дорікання на мою адресу така: "що ти хочеш? Чого ти до мене дої*ався?". Але я не буду цього робити, а відповім Вам ввічливо.
Для мене війна почалася у лютому 2014 року. Дев'ять довгих років я повторюю собі кожного дня, даю собі установку, що перш за все по закінченню війни, після нашої Перемоги вийти з неї людиною. Не втратити людяність, не зкурвитися, не остервеніти. Бо війна - це лють, ненависть, зневага, це суцільна злість. Війна навчила мене матюкатися, я вже і писати матюки вмію. Я знаю, що після Перемоги вони підуть з мого лексикону слідом за руzzкім воєнним кораблем. Але війна не змусить мене втратити звичайні людські якості, які дозволяють нам називатися людиною.

П.С.
:wink:
А путін і його руzzкій мір все ж таки всіх переграли. Затята українська вата через рік повномасштабного вторгнення дорікає мені, що я начебто не співчуваю українській нації. Ета пабєда я щітаю :wink:
В 500 метрах от моего дома ракета Х-22 попала в 9-этажку вывалила весь подьезд 50 трупов. Я считаю что сейчас не время жалеть аквариумных рыбок.

Потом после войны - начнете опять их жалеть.

И да это просто моя точка зрения мое видение вороса и ситуации. Я сейчас на таблетках что невролог выписал состояние не совсем уравновешенное - если Вас задел - извините.

Всем добра.
Командир танка Т-62м Вас категорически приветствует.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Bikini
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Bikini » 13 фев 2023, 08:05

Влад Бевх писал(а):
13 фев 2023, 01:55
Изображение
Не фотошоп?
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 13 фев 2023, 14:34

Bikini писал(а):
13 фев 2023, 08:05
Не фотошоп?
не перевіряв

Bikini
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Bikini » 13 фев 2023, 15:13

Влад Бевх писал(а):
13 фев 2023, 14:34
не перевіряв
А я проверил :wink:
Не фотошоп :fp:
https://bomarka.com/ukraynskye-aktyvysty-58560/
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 13 фев 2023, 23:11

Цифровий Борщ
@DigitalBorsh
Нарешті вирішив написати як я проходив медкомісію у травні. Мета скоріше щоб ви посміялися, а не накинути на систему. Але є про що подумати.

Отже у травні я нарешті добрався до військомату, оновити військово-облікові дані.

Цифровий Борщ
@DigitalBorsh
·
6 ч
Наступний тиждень, у приїхав до уролога... щоб почалася повітряна багатогодинна. Не потрапив.

Вирішив йти по старому направленню в інший день, бо я манав перезаписуватись через сіймейного знов.

Знов прийшов. Кажу тре УЗД для військомату. Дали талон, йдіть в реєстратуру
>
Цифровий Борщ
@DigitalBorsh
·
6 ч
Спускаюсь, а мені і кажуть: "То це ви піздно прийшли, вже 13! Нема талонів. То вам треба зранку, десь о 9 до нас".

Ок. Наступний день встав пораніше, прийшов. Людей купа. Десь о 9-40 дійшла моя черга, даю талон, а там ... вже все. Нема більше місць на сьогодні.
>
Цифровий Борщ
@DigitalBorsh
·
6 ч
Це ще тиждень минув.

Принагідно нагадую, що все це робиться мною у мій час, беручи відгули на роботі і.т.і. Нікого не цікавить, чи можу я фізично стільки часу приділяти цьому квесту.

Наступний тиждень я твердо вирішую бути одним з першим у тій клятій реєстратурі.
>
Цифровий Борщ
@DigitalBorsh
·
6 ч
Отже 7-30, я під лікарнею, до відкриття ще півтори години. Я десь 7. Наступає час Х, я підходжу до віконечка, даю талон - а там знов немає місць. Оператор мені показує, що на весь Київ всього 8 талонів на потрібне мені УЗД на день, тож як база відкривається - все розбирають
>
Цифровий Борщ
@DigitalBorsh
·
6 ч
Вона радить мені через Хелсі самому записатися, десь о другій ночі, коли відкривається база. Бо так каже ви довго можете ходити, якщо вас приватна не влаштовує клініка.

Отже що це означає? Це означає що тепер починається нова частина квесту, тепер електронна.
>
Цифровий Борщ
@DigitalBorsh
·
6 ч
Пароль від хелсі я звісно не пам'ятаю, довелося трохи помучати саппорт, але таки зміг зайти в свій кабінет. Там справді висить візит на УЗД, який треба записати до якогось лікаря. Лікарів аж три на весь Київ, причому запис є лише до двох.

Отже ставимо будильник на другу ночі
>
Цифровий Борщ
@DigitalBorsh
·
6 ч
Встаємо заходимо і бачимо, що нічорта не відкрилося, нових дат немає. Лягаємо спати, поставивши будильник на четверту.

О четвертій встаємо - і знов не те, ще не відкрилося.

О 6 вже не вставав, бо це пздц, встав 0 8, а там вже все заповнено. Справді всього 10 талонів на день
>
Цифровий Борщ
@DigitalBorsh
·
6 ч
Виспаний і свіжий йду на роботу. Минув ще один тиждень, до слова.

Ще двічі я пробував зловити те вікно, і нарешті вдалося - записався на УЗД, аж через три тижні у лікарні в іншому районі.

Отже додавайте до квесту ще три тижні.
>
Цифровий Борщ
@DigitalBorsh
·
6 ч
В цей момент мені вже стало цікаво, чи вважають мене у військоматі ухилянтом, що я спеціально не несу аналізи. З іншого боку звідти ніхто не двзонив і не скандалив в стилі: "Що ви собі думаєте?"

>
Цифровий Борщ
@DigitalBorsh
·
6 ч
Отже через три тижні я роблю УЗД, прошу поставити на результатах усі печатки, бо для військомату. Все роблять і з результатами я щасливий йду до військомату.

Йду, знов черга, знов пару годин очікування і стояння під дощем на цей раз, лише щоб почути:
Цифровий Борщ
@DigitalBorsh
·
6 ч
"Це ви результати УЗД принесли, а де заключення уролога, який вас направляв? Без нього не дійсне. Несіть."

Чудовенно. Але тепер я розумніший (думав я!) Нахер мені йти до сімейного, якщо я можу одразу до уролога через хелсі записатись тепер знаю як!

Розумніший та не дуже.
>
Цифровий Борщ
@DigitalBorsh
·
6 ч
Бо уролог не стала чекати доки я пройду квест і пішла у відпустку. А до інших не дає записатись, показує сірим неактивне все.

Блт. Отже знов до сімейного. Та знов талон до уролога, вже іншого.

Це все ще один тиждень, до слова.
>
Цифровий Борщ
@DigitalBorsh
·
6 ч
На наступному тижні яз результатми УЗД у уролога, той виписує заключення, ставить печатки і я їду знов у військомат.

Знов черга, знов кілька годин, нарешті все віддаю і завершую медкомісію. Через тиждень просять приїхати забрати оновлений документ.
>
Цифровий Борщ
@DigitalBorsh
·
6 ч
Через тиждень, знов черга, знов очікування, заради двох хвилин і папірця, що я придатний "Ділдовод ділдоводства".

Сумарно, щоб отримати цей папірець у мене пішло більше ніж півтора місяці і купу часу.

Мораль така: будьте ото здорові, щоб не треба було діагнози підтверджувати.
Цифровий Борщ
@DigitalBorsh
·
6 ч
Кінець
Этого пользователя читают авторы, которых читаете вы
Головний ІПСО-шнік твітора.
@max_tik
·
5 ч
В ответ
@DigitalBorsh
А проходили би в Надвірні, Коломиї чи Мукачево - зараз би вже в Бахмуті були, як в анекдоті "вчися салага, а то так і будеш ключі подавати"

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 14 фев 2023, 00:04

Ще один привіт з 2019 року
Вкраїнчики, вам все пояснили що буде.
Але ви включили режим самознищення країни.
153082 - Украина-реалии New

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 14 фев 2023, 00:35

Влад Бевх писал(а):
13 фев 2023, 23:11
Сумарно, щоб отримати цей папірець у мене пішло більше ніж півтора місяці і купу часу.
Коли навесні мої друзі, сім'ї яких опинилися у Європі, з подивом розповідали, що там, щоб потрапити до лікаря запис аж від одного місяця до півроку. Ми тоді були здивовані таким графіком. Але час йшов, сім'ї так і залишалися в Європі, до речі і досі там, і якось я поцікавився, так, а як там відвідування лікаря через чи місяць, чи два після запису? А у відповідь мені: "Та, супер. Все чітко. Головне, щоб сам не запізнився до призначеного часу. А якщо запізнюєшся, то треба попередити. Все інше чітко. Так, спочатку здається, що у них все дуже повільно, а в результаті розумієш, що все добре".
Тоді, коли ми тільки дізналися, що черга в термін від місяця до ... не знаю точно , то нам здалося, що ого як це погано. А зараз прочитав цей тред і згадав про моїх європейців) і порівняв хто як провів цей місяць!

А, ще! Запис до лікаря по телефону. Тобто, в черзі за талончиком стояти не треба.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 14 фев 2023, 02:08

Вугледар
Це можна відновити?
Доцільно?
Як розумію більшість населених пунктів Донбассу по війні щезне
153089 - Украина-реалии New

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 14 фев 2023, 02:12

Влад Бевх писал(а):
14 фев 2023, 02:08
Як розумію більшість населених пунктів Донбассу по війні щезне
Саме так :sad:
АсвАбАділі :mad: :cs:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 15 фев 2023, 00:24

153108 - Украина-реалии New

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 15 фев 2023, 00:36

Рік тому
153110 - Украина-реалии New

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 15 фев 2023, 01:14

Ірина Геращенко

СБУ підтвердила, що пані Мар’яна Безугла безбожно бреше ВР і суспільству. І це дуже погано.

Під час розгляду питання про позбавлення Ріната Кузьміна депутатських повноважень, на моє зауваження, що ця кремлівська консерва засідала в ТСК по вагнерівцям, й була допущена до державної таємниці, знала всі деталі роботи наших спецслужб, пані Безугла заявила , що в Кузьміна не було доступу до держтаємниці.

Звернулася до СБУ. Дякую Службі за оперативну відповідь.

Отже, з вересня 21 року громадянин РФ Кузьмін отримав доступ до держтаємниці, підставою було його делегування в ТСК по вагнерівцям.

Я не знаю, навіщо пані Безугла говорить неправду, особливо в такій чутливій темі як ТСК по вагнерівцям, робота спецслужб і злив інфо про це відвертим зрадникам та колаборантам.

Прикро, що канал РАДА не транслює засідань ВР, можливо , тоді б деякі депутати обережніше ставилися до своїх заяв.

Изображение

#вагнергейт

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 15 фев 2023, 19:34

Останні роки СРСР
153129 - Украина-реалии New

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 15 фев 2023, 22:08

153135 - Украина-реалии New

Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

Украина-реалии New

Где Lumen » 16 фев 2023, 14:19

CCCР жив!
153160 - Украина-реалии New
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Вернуться в «Современные события в Украине (в т.ч. АТО на Донбассе)»