Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война?

Локальные и региональные конфликты последних десятилетий

Будет ли большая война в ближайшие дни-месяцы?

Опрос закончился 24 фев 2022, 14:40

НЕТ. Это больше психологическое давление со стороны РФ. Не разгоняйте панику!
5
28%
НЕТ. Война уже идет с 2014 года. Будет обострение, но не в формате большой войны.
6
33%
ДА. РФ готова к такому варианту событий и скоро начнет. Но крепко получит по зубам.
6
33%
ДА. Ааа! Все пропало! Мы все умрем!
1
6%
ПОФИГ. Главное шашлыки весной.
0
Голосов нет

Всего голосов: 18

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 05 янв 2023, 22:45

Lis1980 писал(а):
05 янв 2023, 22:38
Это шо за хумигуми
Джерела InformNapalm
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Где Lis1980 » 05 янв 2023, 23:02

Поэтому.

Чепушила как был чепушилой, так им и останется!! ;)

Аминь!!
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 05 янв 2023, 23:13

Lis1980 писал(а):
05 янв 2023, 23:02
Чепушила как был чепушилой, так им и останется!! ;)
А з іншого боку якийсь чепушилка не збирається виконувати наказ путіна. Ще й заявив про це відкрито!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Где Lis1980 » 05 янв 2023, 23:29

Вывод российских войск — единственный серьезный вариант восстановления мира и безопасности, - президент Европарламента Шарль Мишель.

«Объявление об одностороннем прекращении огня столь же фальшиво и лицемерно, как и незаконные и гротескные аннексии и сопровождающие их референдумы», - написал он в Twitter.
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Где Lis1980 » 05 янв 2023, 23:33

Клоуны, млять!! )))))

"В Кремле сомневаются, что Подоляк, отказываясь от предложенного Россией перемирия, выражал точку зрения Зеленского", — Песков.
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Где Lis1980 » 06 янв 2023, 00:02

В Вашингтоне начались закрытые переговоры об изъятии боеприпасов времен "холодной войны" из хранилищ и последующей их модернизации для передачи Украине, — Politico.

Издание сообщает, что в США одна из программ по модернизации устаревшего вооружения для Украины уже началась.

Планируется, что ракеты для снятых с вооружения американских систем ПВО HAWK будут модернизированы для использования в современных условиях.
Изображение
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Где Lis1980 » 06 янв 2023, 00:18

Гиркин.. )))) Что-то совсем без уважения к верховному главнокомандующему.. что за лексика?? Задний проход, черенок??.. Чувствуется, как нервничает усатый.. ))

"В связи с заявлением пана Подоляка о том, что ВСУ не намерены идти навстречу Кремлю в соблюдении "одностороннего перемирия" - у меня несколько ремарок:

- отзываю из вчерашнего обзора-прогноза необоснованно-смелое предположение о возможности завершения штурма нашими войсками н.п. Марьинка за неделю-полторы. Марьинка если и будет когда-нибудь взята - то существенно позже, так как за 36 часов нашего "воздержания" ВСУ серьезно укрепит свои позиции и усилит гарнизон;

- Владимир Владимирович сделал настолько смелый и решительный шаг к поражению и капитуляции в текущей войне, каких еще не было за минувшие 10,5 месяцев т.н. "СВО". Гаага аплодирует и начинает готовить камеру. (Если, конечно, вопрос не будет превентивно решен путем несанкционированного ввода черенка лопаты в задний проход, как было с Каддафи);

- вооруженные силы РФ - просто в восторге: им на своей шкуре удастся испытать все "прелести" односторонних перемирий, которые ранее познали Корпуса народной милиции ЛДНР за предыдущие 8 лет. Думаю, нашим военным понравится. "Деэскалацию" и "Перегруппировку", а также "Непростое Решение" - ВС РФ уже оценили. Теперь - новый этап..."
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 06 янв 2023, 00:30

Щось дуже кучно пішли путіна ігнорувати, одностайно одномоментно прям.
Він там ще живий, той путін? :hm:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 06 янв 2023, 00:46

Так, давайте згадаємо з чого все почалося.

Спочатку Гюндяй сказав, що хоче припинення вогню на період святкування Різдва.

Сьогодні, точніше вже вчора, 5 січня Ердоган провів телефонні переговори з путіним і з Зеленським.
І саме путіну він запропонував одностороннє перемир'я.

"Торкаючись теми війни між Росією та Україною, турецький лідер нагадав про позитивні результати ініціатив щодо просування діалогу, що виявилося в домовленості про "зерновий коридор", масштабний обмін полоненими та формування зони безпеки навколо Запорізької АЕС.

Він наголосив, що заклики до миру та діалогу мають бути підтримані одностороннім припиненням бойових дій та справедливим врегулюванням розбіжностей"
, - йдеться в повідомленні пресслужби лідера Туреччини

І після цього путін оголосив припинення вогню на період з 12:00 6 січня до 24:00 7 січня, посилаючись на святкування Різдва.
Изображение

А після цього його ніхто не сприйняв. Ні політики, які стоять на іншому боці від путіна, ні ті, хто з ним на одному боці.

Хм :hm:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Lis1980
Полковник
Полковник

Где Lis1980 » 06 янв 2023, 02:22

Помним.. но тогда эти метки появлялись же.. для паники наверное..
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 06 янв 2023, 03:12

Польські журналісти проаналізували список незрозумілих помилок російської армії, який постійно поповнюється. Журналісти намагаються зрозуміти, чому росіяни не вчаться на своїх помилках? Gazeta Wyborcza

Ех, на жаль, щоб прочитати статтю, треба бути підписником, а так хотілося дізнатися, до якого висновку прийшли польські журналісти. Люди, дійсно, не розуміють, чому росіяни такі)) Так це поляки, які точно знають що воно такоє той росіянин, і то дивуються! То що ж тоді говорити про інших?))

Стаття починається з макіївської події, а далі пффф, не пускає

Лінк на статтю: https://wyborcza.pl/7,179012,29330906,w ... armii.html

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Александр0061
Младший сержант
Младший сержант

Где Александр0061 » 06 янв 2023, 13:13

Є в мене власна давня теорія... Сильні світу цього давно хочуть зтерти росію зі світової мапи. Але просто так, наприклад прямим вторгненням у ті самі 90-ті, цього не зробити. Ну бо не законно і є шанси на відновлення. І тому на трон було посажене Хуйло. Хто він був на той момент? Абсолютне, класичне ніхто. Завербований кдбшник. Що він зробив для своєї країни? Абсолютно нічого! Лише заганяв її в дупу. Всі військові дії кацапів направлені на розлючення Українського вулика. І на знищення своїх солдатів. Виморозити свої війска на кордоні перед нападом? Геніально! І так у всьому. Ракетні удари по нашій єнєргосистемі? Та який дебіл так робить? Кількість ударів які потрібні пораховані ще в часи Другої світової американцями і англійцями. На прикладі Германії і Японії. Треба було лише поміняти в розрахунках бомби на ракети. За двадцять років зі спадком СРСР можна було б побудувати ІМПЕРІЮ!А вийшли лише вуличні туалети в Улан-Уде у дворах і такі самі в Мурманську у двоповерхівках. По цей день платять відступні крихітній Чечні... Таких дебілів не буває. Буває лише тонкий розрахунок надовго.

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 06 янв 2023, 20:41

Александр0061, Все набагато простіше. Велич саме цієї імперії створювалася лише завдяки загарбаним нею народами. Московія привласнювала собі все, а насправді вона сама ні на що не здатна. І її імператори про це дуже добре знали. Не дарма Пьотр, коли приїхав з закордону, зрозумів, що зі своїми холуями небритими та немитими діла не буде. І почалося... Заміна Московії на рОССия і так далі...

У 1991 вони залишилися сам на сам. Тож радійте. Не треба ні з ким ділитися. Розвивайтеся, торгуйте, багатійте, У вас є все: надра, ресурси, майже вся таблиця хімічних елементів, хутро, золото, алмази, риба, м'ясо, ікра червона, ікра чорна, гори, поля, ліси, тундра, тайга, і снігу повно, і сонця, і тепле море є, і холодне...Створюйте, будуйте, розвивайтеся. У вас все для цього є. Немає головного: мізків і вмілих рук. Красти можуть, а от створювати ні. Їх національний герой - Ємеля. Це їхня мрія і сенс життя. А "щуки" у 91-му році розпливлися по своїх домівках. І вони зрозуміли, що без них їм буде погано. От і почали "собирать зємлі".
Александр0061 писал(а):
06 янв 2023, 13:13
Таких дебілів не буває. Буває лише тонкий розрахунок надовго.
Буває. Вони є. Це - росія. Ніхто нічого не розраховував. Це неможливо прорахувати. Їм же допомагали. Від "ніжок Буша" до кредитів, інвестицій, співробітництва. Якщо б це був розрахунок, то навіщо було б все це? Просто всі сподівалися, що вони нормальні. Та яке там сподівалися? Ні, не так, ніхто і уявити не міг собі що це за індивіди такі насправді.
Жоден адекватний не зможе уявити неадекватність росіян, поки з ними не зіткнеться. Треба просто прийняти, що еволюційний розвиток населення, що проживає на території росії, дуже відстає від інших народів і націй. А от агресії і нездорових амбіцій у них більше, ніж у інших. Це важко прийняти у 21-му сторіччі, але це факт. І коли всі приймуть це за основу, тоді стануть зрозумілими і їхні дебільні вчинки.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Bikini
Полковник
Полковник

Где Bikini » 06 янв 2023, 21:05

Александр0061 писал(а):
06 янв 2023, 13:13
Таких дебілів не буває.
Бывает. Все у вас перед глазами. Лишняя хромосома творит чудеса.
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Вернуться в «Локальные и региональные конфликты»