Украина-реалии New

Современная история Украины (в т.ч. АТО на Донбассе)

Bikini
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Bikini » 30 дек 2022, 14:10

Borislav Bereza
@UkrBereza
Ну, что я могу сказать? Это интересный социальный лифт - от ведения курсов по минету до посла в Болгарии. Надеюсь, что в сети не появится фото и видео практических уроков новой послицы в Болгарии. Потому что это будет даже не позор, а пиздец. Но курсы при МИДе уже можно открыть.
Изображение
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 30 дек 2022, 23:04

А мій ляпший друг отримав півтора роки умовно за забутий в рюкзаці шматочок пластиту в 47 грамм. Не кіло на продаж, не шашка в озеро з друзями кинути і зупи зварити. Реально забув все обмацати. Воює с 2016 року, три контузії.
151897 - Украина-реалии New

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 30 дек 2022, 23:37

Влад Бевх писал(а):
30 дек 2022, 02:59
Сержант Маркус типу теж валантьор
Н-да :sad:

Так він же наче воює. Бригаду штурмову очолює. Наче сам її і створив. Чи 47-ма, чи щось так. Як він встигає і волонтерити і воювати?

От чому ті, хто за зелених, в результаті якісь мутні? Навіть ті, хто мав хорошу репутацію. :rolleyes2:
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 31 дек 2022, 01:05

Вода в Донецке с 30 декабря по 1 января будет подаваться по прежнему графику, однако время подачи увеличено с 2 до 5 часов – с 17:00 до 22:00

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 31 дек 2022, 01:16

Влад Бевх писал(а):
31 дек 2022, 01:05
однако время подачи увеличено с 2 до 5 часов – с 17:00 до 22:00
Уміють окупанти робити подарунки
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 01 янв 2023, 21:30

Новорічні ціни в Буковелі
151932 - Украина-реалии New

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 01 янв 2023, 21:38

Mason Lemberg
2 д. ·
Тижні 3 тому відомі жінкині, борчині за права жінок, дуже ся бороли проти "обєктизації" і "сексуалізації" жінок, яку вони побачили в календарі 5-го каналу на підтримку війська.
Сьогодні ці жінкині, традиційно набрали в рота гівна і тихенько мовчать з приводу того, що послинею в одній з важливих країн НАТО і ЄС призначили відверту шл. і абсолютну T. П.
І так в усьому. І так з усіма "суспільними лідерами", від шашликоїдних журналісткинь обох статей і борчинь з корупційов до жінкинь, борчинь за права жінок проти обєктизації.
Все ж таки найвеличніший чурчіль сучасності таки зміг реалізувати одну річ: об'єднати навколо себе абсолютний гній, в усьому, в усіх сферах.

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 03 янв 2023, 01:52

151976 - Украина-реалии New

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 03 янв 2023, 01:58

Влад Бевх, Так не сказано ж якого року. Тому все норм :wink:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 03 янв 2023, 04:23

151981 - Украина-реалии New

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 03 янв 2023, 23:49

152003 - Украина-реалии New
Замінено схемою "Mutno"
інтимна полутемрява, тихе шелестіння конвертів...
І Бігуси не рохкають.

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 04 янв 2023, 02:02

Влад Бевх писал(а):
03 янв 2023, 23:49
Замінено схемою "Mutno"
А як відповідь на блекаути можна не платити податки, комуналку і всі інші обов'язкові платежі?
Довго їм це Прозорро муляло, нарешті знайшли як його відмінити.
Ох і зелені шахраї у нас володарюють

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 04 янв 2023, 02:09

Изображение

Тисячі українців матимуть інтернет протягом 10-12 годин після відключень світла

Мінцифра спільно з eQualitie передали провайдерам 172 батареї SBL. Це допоможе їм живити інтернет-мережі, поки немає електрики, а людям — бути на зв’язку з рідними та знати останні новини.

Батареї отримали 29 провайдерів з усіх областей України. Переважно Харківської, Донецької, Київської, Житомирської, Чернігівської та Сумської. Це регіони, які мають найбільші труднощі з інтернетом через знеструмлення.

Чудова новина! Дійсно чудова.

Тільки є одне питання :schead:
А це ніяк не корелюється з можливістю проведення аукціонів в системі Прозорро, ні? Чи то я щось не про те питаю? :crazy:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 04 янв 2023, 08:11

Да забудьте вы уже про Прозорро!! ;)
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 04 янв 2023, 20:34

У Мінекономіки пояснили рішення про відмову від аукціонів на тендерах Prozorro

Збої в електропостачанні впливають на проведення аукціонів на майданчику Prozorro. Через це уряд вирішив тимчасово змінити правила електронних торгів, але самі торги не скасовували.

Про це повідомила міністерка економіки Юлія Свириденко у Facebook.

Вона наголосила, що уряд не скасував Prozorro, було змінено правила електронних торгів: виграє той, хто дасть найменшу ціну під час надання першої пропозиції.

"Ми пішли на цей крок на прохання учасників: адже на подання першої пропозиції у них є 7 днів, а для ставки на пониження в аукціоні – 2-3 хвилини. І через блекаут підприємці часто не можуть брати подальшу участь у торгах", – пояснила урядовиця.

За даними Мінекономіки, з 14 по 20 грудня 306 успішних торгів на Prozorro із 347-ми були завершені з одним учасником. Тобто майже 90% за цей період склав відсоток проведених з одним учасником торгів.

За словами міністерки, відповідне рішення ухвалене тимчасово – на 6 місяців. Ці зміни у процедурі закупівель можуть бути переглянуті, як тільки ситуація з електрикою стабілізується.

Водночас, вона додала, що відповідно до Директиви 2014/24/ЄС від 26 лютого 2014 року про державні закупівлі, застосування аукціону під час проведення процедур закупівель не є обов’язковим.

"Також, згідно рекомендацій Світового Банку, Prozorro вже почала реалізацію механізму, коли замовник при оголошенні тендеру визначає, чи потрібен йому аукціон під час відкритих торгів", – наголосила Свириденко.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 04 янв 2023, 21:10

Майже 70 народних депутатів відмовились підписувати звернення до голови Верховної Ради України Стефанчука про позбавлення повноважень депутатів, які були обрані від заборонених проросійських партій. Серед них Микола Тищенко, Давид Арахамія, Данило Гетьманцев та Олександр Трухін.

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 04 янв 2023, 21:20

Влад Бевх писал(а):
04 янв 2023, 21:10
Серед них
І вся фракція "Батьківщина", крім Олени Шкрум. У фракції кажуть, що це рішення ЮВТ.

П.С.
А ось і заява:

"Батьківщина" підтримає будь-який конституційний законопроєкт щодо позбавлення мандатів нардепів ОПЗЖ, - Тимошенко

"У час, коли картонні патріоти засновували "Партію регіонів", а після Помаранчевої революції призначали Януковича прем'єр-міністром, у час, коли "конструктивні" громадські організації та липові "патріоти" обслуговували "Партію регіонів" за гроші з чорної каси та допомагали фальшувати обрання Януковича президентом у 2010 році, – саме у цей час мене та "батьківщинівців" кремль та "Партія регіонів" гноїли у тюрмах та політично репресували.

"Батьківщина" виступає за позбавлення мандатів народних депутатів від ОПЗЖ (читай "Партії регіонів") у будь-який конституційний спосіб.

Водночас ми очікуємо від силових структур порушення кримінальних справ проти чинних народних депутатів за зраду, та передачу їх до Верховної Ради! Де вони, ці кримінальні справи? І хто у силових структурах прикриває колаборантів?

Дійте! Слава Україні!" - заявила Тимошенко.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 04 янв 2023, 21:28

А ось і Слуги не забарилися згадати про Основний Закон.

"Слуги народу" хочуть позбавити нардепів "ОПЗЖ" мандатів у законний спосіб, - заява партії

Покарання проросійських сил повинне мати серйозне юридичне підґрунтя, що не викличе сумнівів ані в українських, ані в міжнародних судах . Про це йдеться у заяві партії, яку опублікувала її речниця Юлія Палійчук.

"Фракція політичної партії "Слуга Народу" послідовно виступає за притягнення до юридичної та політичної відповідальності усіх проросійських політиків, які причетні до розпалювання війни, розповсюдження ворожої пропаганди, колабораціонізму та підтримки держави-агресора", - йдеться в заяві.

В партії нагадали, що низка "одіозних ватажків проросійського руху" вже втратили мандати, і у виключно правовий спосіб.

"Ми підтримуємо і будемо підтримувати усі законні та конституційні методи позбавлення залишків політичного впливу усіх представників проросійських сил. Але ми не готові підтримувати волюнтаристські та юридично нікчемні ініціативи, які лише підігрують проросійським силам, залишаючи їм шанс на юридичне оскарження і політичну реабілітацію в майбутньому", - йдеться в заяві.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 04 янв 2023, 21:43

152022 - Украина-реалии New

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 04 янв 2023, 21:45

Warisdeath писал(а):
04 янв 2023, 21:20
І вся фракція "Батьківщина", крім Олени Шкрум. У фракції кажуть, що це рішення ЮВТ.

П.С.
А ось і заява:

"Батьківщина" підтримає будь-який конституційний законопроєкт щодо позбавлення мандатів нардепів ОПЗЖ, - Тимошенко
Вкраїнчики кохають коли їх ібуть у вушка. Піздиш одне. робиш протилежне - і мудрий нарід верещить від захвату.

Вернуться в «Современные события в Украине (в т.ч. АТО на Донбассе)»