Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война?

Локальные и региональные конфликты последних десятилетий

Будет ли большая война в ближайшие дни-месяцы?

Опрос закончился 24 фев 2022, 14:40

НЕТ. Это больше психологическое давление со стороны РФ. Не разгоняйте панику!
5
28%
НЕТ. Война уже идет с 2014 года. Будет обострение, но не в формате большой войны.
6
33%
ДА. РФ готова к такому варианту событий и скоро начнет. Но крепко получит по зубам.
6
33%
ДА. Ааа! Все пропало! Мы все умрем!
1
6%
ПОФИГ. Главное шашлыки весной.
0
Голосов нет

Всего голосов: 18

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 30 дек 2022, 00:39

Изображение
Британія виділить 2,3 млрд фунтів на підтримку України у 2023 році

Про це повідомляє The Guardian.

«Ще 2,3 млрд фунтів стерлінгів підтримки в наступному році, і ми переконаємося, що у них є системи озброєння, які їм потрібні, і Сполучене Королівство допоможе їм купити їх в інших країнах світу», - сказав міністр оборони Великої Британії Бен Воллес.

Він зазначив, що Британія надасть Україні системи озброєння, які відповідають радянським зразкам. Воллес зазначив, що нещодавно Британія надала тисячі зенітних ракет, щоб ЗСУ могли збивати дрони.

До того ж, Британія надає свої знання та досвід для того, щоб була змога краще координувати протиповітряну оборону. Країна робить все можливе, щоб Україна могла здобути перемогу на землі та відтіснити російську армію.

«Я звернув увагу на вчорашні коментарі Гордона Брауна, що дуже важливо, щоб ми вказали і нагадали світові, що ми бачимо, як росія порушує міжнародне право, систематично бере участь у воєнних злочинах, зґвалтуваннях і тому подібних речах, і не можна ігнорувати, що ми всі повинні протистояти цьому і переконатися, що росія розуміє, що якщо вона не припинить те, що робить зараз, то це матиме довгострокові наслідки», - додав Воллес.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Где Влад Бевх » 30 дек 2022, 01:05

Під Бахмутом...
243 батальйон Сил ТрО ЗС
151857 - Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война?

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Где Влад Бевх » 30 дек 2022, 01:21

Бахмут
151859 - Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война?

Bikini
Полковник
Полковник

Где Bikini » 30 дек 2022, 12:51

РИА Новости: Украинские войска ночью нанесли удар по Донецку из HIMARS, повреждена инфраструктура гостиницы "Виктория".

Интересно, кто обитал в этом отеле?
151877 - Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война?
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 30 дек 2022, 22:32

Bikini писал(а):
30 дек 2022, 12:51
Интересно, кто обитал в этом отеле?
Один знайшовся. Ну як знайшовся? Знайшли
Напевно він там був не один :fire:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Где Влад Бевх » 30 дек 2022, 22:47

Наступний ракетний удар рф може бути більш масованим, ніж 29 грудня, — речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в етері загальноукраїнського телемарафону.
"Зрозуміло, що росія відновлює та поновлює парк авіаційної техніки. Якщо йдеться про такі літаки, що нещодавно були в них на виставці, такі, як СУ-55 чи СУ-57, то, щоб поставити до строю велику кількість таких повітряних машин, потрібно багато часу.
СУ-35, які в росіян є сьогодні, це літаки, які вони випускають серійно. Вони вже були не раз цілями для нашої протиповітряної оборони", — заявив Ігнат.
Він також повідомив, що росіяни випустили на сьогодні 13 літаків, які мають по 8 підвісок.
За його словами, наступний ракетний удар може бути більшої кількості, ніж окупанти зробили сьогодні.
151896 - Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война?

Bikini
Полковник
Полковник

Где Bikini » 31 дек 2022, 00:07

Влад Бевх писал(а):
30 дек 2022, 22:47
Зрозуміло, що росія відновлює та поновлює парк авіаційної техніки.
Ага, особенно повеселил месседж о Су-57 :wink: Скажу по секрету, у них главная проблема не с летной техникой техникой (хотя и она присутствует), а с летчиками.
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 31 дек 2022, 00:19

Bikini писал(а):
31 дек 2022, 00:07
месседж о Су-57
Так він же і каже, що то було на виставці. А для виробництва потрібно багато часу. Тобто меседж про те, що їх не буде.
А з льотчиками так, є у них проблема.

А взагалі все вірно Ігнат каже. На відміну від тих, хто після кожної чергової атаки запевняє, що ракет залишилось на 3-4 атаки, то Ігнат не дає таких прогнозів, а повертає людей до реальності і каже про те, що ворог не намагається зупинятися.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Lis1980
Полковник
Полковник

Где Lis1980 » 31 дек 2022, 00:36

Warisdeath писал(а): Так він же і каже, що то було на виставці. А для виробництва потрібно багато часу. Тобто меседж про те, що їх не буде.
А з льотчиками так, є у них проблема.

А взагалі все вірно Ігнат каже. На відміну від тих, хто після кожної чергової атаки запевняє, що ракет залишилось на 3-4 атаки, то Ігнат не дає таких прогнозів, а повертає людей до реальності і каже про те, що ворог не намагається зупинятися.
Правда как всегда где-то посередине.. и останавливаться они не собираются, и с ракетами у них не айс.. выводы делайте сами ;)
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 31 дек 2022, 01:06

Lis1980 писал(а):
31 дек 2022, 00:36
и останавливаться они не собираются, и с ракетами у них не айс.. выводы делайте сами
Це відомо.
Я мабуть не дуже зрозуміло висловився. Я не про росію, її виробництво і намагання нас знищити. Там все по плану. Я мав на увазі психологічний стан наших людей, які повірять, що залишилося 3-4 атаки. Це ж мирне населення. І саме мирні люди є ціллю російських потвор під час ракетних атак. Не всі люди сильні. Та і сильні можуть бути у стані стресу від цього. То що казати про тих, хто з нервами не тойво? Коли вони чують про 3-4 атаки, то вони це сприймають так, що залишилося витримати 3-4 рази і все, більше не буде. І людина свої ресурси витримки мобілізує саме на таке. А реальність може бути зовсім іншою. І людина просто може не витримати. І померти/важко захворіти не від ракети, а від стресу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Bikini
Полковник
Полковник

Где Bikini » 31 дек 2022, 01:28

Warisdeath, но с другой стороны постоянно рассказывать, что "пиздец бесконечен" тоже не способствует снижению стрессовости в обществе, а даже наоборот. Все правильно, что у нас есть говорящие одно и говорящие другое. Так сказать, каждому, кто что хочет слышать - свое.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 31 дек 2022, 01:47

OSINT-спільнота Molfar провела розслідування справи примусової депортації дітей з України, що нам вдалось з’ясувати.

1. Російські урядовці за допомогою збройних формувань “днр” та “лнр” організували вивезення українських дітей з ТОТ до російської федерації.

2. Примусову депортацію дітей здійснює компанія «Детям в руки», яку очолює Марія Львова-Бєлова – уповноважена при президентові росії з прав дитини.

3. Штаб «Детям в руки» координує свою роботу на ТОТ безпосередньо з російським командуванням – для цього Марія Львова-Бєлова особисто відвідує ТОТ, де також зустрічається з ватажками терористичних формувань “днр” та “лнр”.

4. Орієнтовна кількість вивезених дітей за словами Львова-Бєлової – 2000 осіб, вивезені діти знаходяться в одному з семи пунктів тимчасового базування на території рф, які ми ідентифікували по звітуваннях «Детям в руки».

*Офіційно міноборони росії заявляє про понад 300 тисяч дітей, що були примусово депортовані з ТОТ. Таке ж оцінку наводять інші російські джерела.

*Українські правозахисники підтверджують слова про 300 тисяч, і наголошують що кількість вивезених дітей може бути більшою, до 700 тисяч, хоча на офіційному рівні вдалось поіменно ідентифікувати лише 13 тисяч депортованих дітей. Дітей депортують у 57 регіонів росії, у тому числі на Сахалін.

*Оцінку у 300-700 тисяч також підтверджують західні джерела, зокрема The Washington Post.

*З початку повномасштабного вторгнення з ТОТ було вивезено, за словами очільниці штабу «Детям в руки» Марії Львова-Бєлової, 2000 дітей. Хоча її слова не збігаються з офіційними звітуваннями самого штабу, що вказує на навмисне приховування фактів депортації.

OSINT-спільнота Molfar наголошує на необхідності покарання причетних до викрадення дітей осіб, повернення депортованих дітей на територію України та подальшого розслідування цієї справи на міжнародному рівні.

Українські діти, яких вкрала росія: скільки вже вивезено, хто за цим стоїть, місцеперебування дітей
«Детям в руки»: як влаштована організація по депортації дітей в росію?

https://www.molfar.global/blog/ukrainia ... -by-russia

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Где Влад Бевх » 01 янв 2023, 20:40

Житель Киева плачет возле тела своей жены, погибшей во время обстрела.
151928 - Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война?

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 01 янв 2023, 22:52

В ніч з 31 грудня 2022 на 1 січня 2023 відбулося HIMARS-show вітання за мАсковським часом рівно у 0:00 годин тимчасово окуповану Макіївку Донецької області
Одразу повідомили про 15 поранених

Сьогодні пишуть про 300 загиблих
Изображение
Ми же розуміємо, що якщо відважилися сказати про кількість в 300, то скоріш за все більше.
Изображение

І трохи фото та відео з місця події
Було - стало
Изображение

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Вернуться в «Локальные и региональные конфликты»