Украина-реалии New
-
- Полковник
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New
Яка слушна порада.
Ска блд
А без Геруса бізнес не знає що йому робити. Прям сидить і чекає, а що ж йому державник скаже і порадить, бо самі не знають що робити. От на кого разраховано це?
Це той самий Герус, який перше, що зробив, коли став головою комітету з питань енергетики, вніс правки до закону, який дозволив закуповувати електроенергію з росії і з Білорусі. Причому вносив він ці правки таємно, після голосування.
Коли ще влітку вже були попередження, що росія буде намагатися знищувати нашу енергетичну інфраструктуру, то чому голова парламентського комітету з питань енергетики не подбав про закупівлю таких міні електростанцій і генераторів? Ладно, не подбав про закупівлю, то хоча би попередив той самий бізнес, до якого він зараз звертається, щоб вони самі про себе подбали і закупили ці міні електростанції.
Ска блд

Це той самий Герус, який перше, що зробив, коли став головою комітету з питань енергетики, вніс правки до закону, який дозволив закуповувати електроенергію з росії і з Білорусі. Причому вносив він ці правки таємно, після голосування.
Коли ще влітку вже були попередження, що росія буде намагатися знищувати нашу енергетичну інфраструктуру, то чому голова парламентського комітету з питань енергетики не подбав про закупівлю таких міні електростанцій і генераторів? Ладно, не подбав про закупівлю, то хоча би попередив той самий бізнес, до якого він зараз звертається, щоб вони самі про себе подбали і закупили ці міні електростанції.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Ссылка: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Украина-реалии New
Потому что чиновник - это не должность, а половая ориентация

И большую часть чиновников можно утопить как котят, страна ничего не потеряет, а только выиграет!

Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New

Дуже прикро, що це не гумор

Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Украина-реалии New
Не понял.. в чем прикол??
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New
Lis1980, Це на жаль не прикол, а наші реалії. Для Зекоманди головний ворог так і залишився Порошенко. І ніяка війна з путіним їх не змінить.
У Херсоні "Справа Громад" і Фонд Порошенка відкривають пекарню. Зрозуміло, що все за кошти волонтерів "СГ" та Фонду ПП. Все готово. Хліб для херсонців БЕЗКОШТОВНО. Але влада в останній день все заборонила.
Правда, після розголосу, їм нікуди було діватися і днями пекарня запрацювала.

Петро Порошенко:
Шокований і обурений ситуацією навколо нашої пекарні, яка мала вже сьогодні роздавати херсонцям безкоштовний хліб.
Як розповіла нам активістка ГО «Справа Громад» Оксана Погомій, раптом почалися «палки в колеса» вже налагодженого процесу.
Хочу нагадати тим, хто після деокупації повернувся на «хлібні місця» — на відміну від вас, що після повномасштабного вторгнення втекли з міста і невідомо де відсиджувалися увесь цей час, Оксана з ризиком для життя тримала український спротив в окупованому Херсоні, відкрито виступала проти російського режиму.
За словами Оксани, ще 1 грудня очільниця Херсонської міської ВЦА Галина Лугова погодила відкриття пекарні в одній з тутешніх шкіл. Але комусь дуже «муляє» то хліб від Порошенка, то гуманітарний намет, то буржуйки, то ще щось. Тож «згори» спустили вказівку «пекарні не буде».
Ми привезли і встановили сучасне нове обладнання. Наша команда готова забезпечити пекарню автономним водопостачанням та електрикою. Борошном, цукром, дріжджами і робочими руками. Пекарня готова працювати цілодобово і давати щодня не менше 600 кг безкоштовного хліба. Не потрібно нічого від чиновників, окрім дозволу на це приміщення.
Наші активісти роблять все, щоб велика кількість херсонців мала можливість покуштувати, вдихнути, просто відчути запашний, свіжий український хліб. Бо люди, які прожили більше 8 місяців в окупації, ще й не мають грошей, не мають роботи. Не мають нічого, крім надії і віри в Україну, яку вони пронесли через жахи російського терору.
Це несправедливо і не по-людськи, коли ті, хто усі ці місяці сидів або по закордонах, або в Києві, приїхали сюди не для допомаги людям, а щоб бути «указующим пєрстом». І вони вважають, що «херсонці хліба не потребують».
Ми всі сьогодні маємо продемонструвати піклування про херсонців і єдність. У нас попереду дуже важкі випробування, і ми їх подолаємо, якщо продемонструємо ту саму єдність, яку ми тримали з 24 лютого.
А хліб для херсонців ми обов’язково будемо пекти.
Павло Нусс:
Попри спроби розсварити херсонський волонтерський рух, політизувати його, поляризувати на своїх-чужих, попри спроби заблокувати роботу модульних пікарень для випічки безкоштовного хліба для постраждалих від окупації Херсонців, попри спроби місцевих чиновників виконати злочинний наказ, пікарні, які закупив Порошенко та ГО СГ - запрацювали.
Грубою помилкою було з боку влади перешкоджати запуску роботи пікарні, адже у Херсоні Зеленський та його партія мали височенну підтримку, але це не хвилює опозицію, яка просто хоче роздавати безкоштовний хліб усім, хто постраждав і хто цього потребує - і тим, хто обирав Зеленського, і тим хто підтримує Порошенка.
П.С.
Аромат хлібу чути аж сюди, в Київ. Хочу цього хліба. Але нізя. Він має бути на столах тих, хто залишився там.
Смачного, земляки.
Петро Порошенко:
Це – свіжий, духмяний, перший і безкоштовний хліб, який сьогодні нарешті печуть волонтери ГО Справа Громад у Херсоні.
Поліція відмовилася виконувати незаконні вказівки влади щодо перешкоджання нашій роботі і відступила.
Ми з Мариною радіємо, що закупили і поставили нове обладнання для пекарні, генератор, який надає їй автономну електроенергію і забезпечили пекарню борошном, цукром, дріжджами.
Наша команда планує випікати тут не менше 600 кг свіжого хліба за зміну. Ми вже звернулися до місцевої влади за перепустками, щоб працювати і в комендантську годину.
Ми також привезли потужний генератор, який забезпечує і роботу пекарні, і систему для очищення води. У сусідньому Миколаєві, куди ми привезли кілька таких систем, а також мобільну котельню, вже все працює і забезпечує теплом героїчних миколаївців.
Херсонські чиновники, які давали команду поліції знести грейдером гуманітарний волонтерський намет, де гріються люди, виправдовуються вказівками згори. Кажуть, «від самого Кіріла Тимошенка».
Але справедливість перемагає. І як я й обіцяв, безкоштовний хліб у Херсоні буде. Бо люди, які багато місяців жили в окупації із вірою в Україну, мають відчувати нашу підтримку.
Ніде не читав, що з цього приводу каже влада. Як вони пояснюють цей інцидент?
Відчуття як в тому анекдоті про ложечки, що знайшлися.
У Херсоні "Справа Громад" і Фонд Порошенка відкривають пекарню. Зрозуміло, що все за кошти волонтерів "СГ" та Фонду ПП. Все готово. Хліб для херсонців БЕЗКОШТОВНО. Але влада в останній день все заборонила.
Правда, після розголосу, їм нікуди було діватися і днями пекарня запрацювала.

Петро Порошенко:
Шокований і обурений ситуацією навколо нашої пекарні, яка мала вже сьогодні роздавати херсонцям безкоштовний хліб.
Як розповіла нам активістка ГО «Справа Громад» Оксана Погомій, раптом почалися «палки в колеса» вже налагодженого процесу.
Хочу нагадати тим, хто після деокупації повернувся на «хлібні місця» — на відміну від вас, що після повномасштабного вторгнення втекли з міста і невідомо де відсиджувалися увесь цей час, Оксана з ризиком для життя тримала український спротив в окупованому Херсоні, відкрито виступала проти російського режиму.
За словами Оксани, ще 1 грудня очільниця Херсонської міської ВЦА Галина Лугова погодила відкриття пекарні в одній з тутешніх шкіл. Але комусь дуже «муляє» то хліб від Порошенка, то гуманітарний намет, то буржуйки, то ще щось. Тож «згори» спустили вказівку «пекарні не буде».
Ми привезли і встановили сучасне нове обладнання. Наша команда готова забезпечити пекарню автономним водопостачанням та електрикою. Борошном, цукром, дріжджами і робочими руками. Пекарня готова працювати цілодобово і давати щодня не менше 600 кг безкоштовного хліба. Не потрібно нічого від чиновників, окрім дозволу на це приміщення.
Наші активісти роблять все, щоб велика кількість херсонців мала можливість покуштувати, вдихнути, просто відчути запашний, свіжий український хліб. Бо люди, які прожили більше 8 місяців в окупації, ще й не мають грошей, не мають роботи. Не мають нічого, крім надії і віри в Україну, яку вони пронесли через жахи російського терору.
Це несправедливо і не по-людськи, коли ті, хто усі ці місяці сидів або по закордонах, або в Києві, приїхали сюди не для допомаги людям, а щоб бути «указующим пєрстом». І вони вважають, що «херсонці хліба не потребують».
Ми всі сьогодні маємо продемонструвати піклування про херсонців і єдність. У нас попереду дуже важкі випробування, і ми їх подолаємо, якщо продемонструємо ту саму єдність, яку ми тримали з 24 лютого.
А хліб для херсонців ми обов’язково будемо пекти.
Павло Нусс:
Попри спроби розсварити херсонський волонтерський рух, політизувати його, поляризувати на своїх-чужих, попри спроби заблокувати роботу модульних пікарень для випічки безкоштовного хліба для постраждалих від окупації Херсонців, попри спроби місцевих чиновників виконати злочинний наказ, пікарні, які закупив Порошенко та ГО СГ - запрацювали.
Грубою помилкою було з боку влади перешкоджати запуску роботи пікарні, адже у Херсоні Зеленський та його партія мали височенну підтримку, але це не хвилює опозицію, яка просто хоче роздавати безкоштовний хліб усім, хто постраждав і хто цього потребує - і тим, хто обирав Зеленського, і тим хто підтримує Порошенка.
П.С.
Аромат хлібу чути аж сюди, в Київ. Хочу цього хліба. Але нізя. Він має бути на столах тих, хто залишився там.
Смачного, земляки.
Петро Порошенко:
Це – свіжий, духмяний, перший і безкоштовний хліб, який сьогодні нарешті печуть волонтери ГО Справа Громад у Херсоні.
Поліція відмовилася виконувати незаконні вказівки влади щодо перешкоджання нашій роботі і відступила.
Ми з Мариною радіємо, що закупили і поставили нове обладнання для пекарні, генератор, який надає їй автономну електроенергію і забезпечили пекарню борошном, цукром, дріжджами.
Наша команда планує випікати тут не менше 600 кг свіжого хліба за зміну. Ми вже звернулися до місцевої влади за перепустками, щоб працювати і в комендантську годину.
Ми також привезли потужний генератор, який забезпечує і роботу пекарні, і систему для очищення води. У сусідньому Миколаєві, куди ми привезли кілька таких систем, а також мобільну котельню, вже все працює і забезпечує теплом героїчних миколаївців.
Херсонські чиновники, які давали команду поліції знести грейдером гуманітарний волонтерський намет, де гріються люди, виправдовуються вказівками згори. Кажуть, «від самого Кіріла Тимошенка».
Але справедливість перемагає. І як я й обіцяв, безкоштовний хліб у Херсоні буде. Бо люди, які багато місяців жили в окупації із вірою в Україну, мають відчувати нашу підтримку.

Ніде не читав, що з цього приводу каже влада. Як вони пояснюють цей інцидент?
Відчуття як в тому анекдоті про ложечки, що знайшлися.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Украина-реалии New
В Изюме Харьковской области переименовали 19 улиц. Не пойму, каким образом пункт 13 связан с тоталитарным советским прошлым.
Пункт 3 тоже как бы. Ну да ладно, сейчас под эгидой этого закона переименовывают все, связанное с Россией. Но вот пункт 14-й я бы оставил!

Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New

За ініціативи НБУ створена спільна банківська мережа POWER BANKING, яка працюватиме навіть в умовах блекауту
Національний банк разом з усіма системно важливими банками України об’єдналися для створенням спільної банківської мережі – Power Banking.
Power Banking – це спільна мережа відділень банків по всій України, які будуть працювати та надавати клієнтам банківські послуги навіть у критичній ситуації під час блекауту.
Відділення спільної мережі забезпечені альтернативними джерелами енергії та резервними каналами зв’язку, мають посилену інкасацію готівки та додатковий персонал.
Мережа Power Banking об’єднує всі 14 системно важливих банків, відділення яких стали основою цієї мережі, та залучає інших учасників банківського ринку.
Наразі вже понад 1 000 відділень в усіх регіонах країни додатково оснащені для роботи під час блекауту (близько 80% із них – це відділення системно важливих банків).
В умовах блекауту у відділеннях мережі POWER BANKING для всіх клієнтів буде доступний певний перелік нагальних банківських послуг, а саме:
Із переліком відділень POWER BANKING можна ознайомитись тут:
(
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Украина-реалии New
Это что за странный опрос.. и главное - зачем??
87% украинцев не хотят восстановления СССР - соцслужба Центра Разумкова.
"Хотя доля тех, кто не хотел бы восстановления СССР, на Юге и Востоке страны (соответственно 72% и 81%) несколько ниже, чем на Западе (93%) и в Центре (89%), во всех регионах противники восстановления СССР составляют подавляющее большинство", - отметили социологи.
Или и так не ясно?? Какой нах СССР в декабре 22 года????
87% украинцев не хотят восстановления СССР - соцслужба Центра Разумкова.
"Хотя доля тех, кто не хотел бы восстановления СССР, на Юге и Востоке страны (соответственно 72% и 81%) несколько ниже, чем на Западе (93%) и в Центре (89%), во всех регионах противники восстановления СССР составляют подавляющее большинство", - отметили социологи.
Или и так не ясно?? Какой нах СССР в декабре 22 года????
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New
Lis1980, Ага. Теж тільки що прочитав у стрічці і так само обурився. Кому взагалі прийшло в голову таке питання ставити? Вони б ще про комунізм спитали.
Ох важкі відносини у нас попереду з цими зеленими.
Ох важкі відносини у нас попереду з цими зеленими.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Украина-реалии New
Жили-были в одной стране бедные люди, которые тяжело работали и платили непосильную дань Дракону, которого никто никогда не видел. Находились смельчаки, но никто не мог убить Дракона и освободить людей от его гнета. Жил в то время мальчик, который не мог понять почему никто не может убить это чудище. Однажды отец рассказал ему, что живет в речке старая черепаха, которая знает, как можна победить Дракона. И вот, когда слуги Дракона отняли у мальчика все, даже отца, пошел он к черепахе, которая дала ему мечь чтобы победить Дракона, но при этом она сказала: "Убьешь этого, появится другой". Не понял мальчик о чем говорит мудрая черепаха, схватил мечь и побежал к замку. Там он быстро нашел Дракона и убил его. Умирая Дракон сказал мальчику, что он тоже когда-то победил Дракона, но когда зашел в комнату с золотом, забыл обо всем и сам стал Драконом.. ;)
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New
Lis1980, Сподіваюся, що нам вистачить сил після вбивства основного Дракону відрубати і його щупальця, які зараз розповсюджуються і стають дуже активними.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
-
- Полковник
Украина-реалии New
Пуб-Лі-Цист @publeecist
Дитяче серденько Валєри Ананєва тремтить від захвату побачивши на фото 55 краснєнькіх пікапів які прибули в Антверпен й потім благополучьно убилі далі. В Кувейт. Бо ці автівки закупив уряд Кувейту для кувейтських пожежних частин. А два мільйона Євро зібрані Ананєвим були вкрадені.
Якщо гроші зібрані а автівки не поставлені з причини того що їх з'їли миши з Держрезерву - то це натуральне шахрайство.
Розбійник який плохо чує @KVQuarantine В ответ @publeecist
Коли питають в людини про чеки і звіт,а він починає в бидло фєню і кекання,то немає сумнів,що ця людина дуже порядна
Дитяче серденько Валєри Ананєва тремтить від захвату побачивши на фото 55 краснєнькіх пікапів які прибули в Антверпен й потім благополучьно убилі далі. В Кувейт. Бо ці автівки закупив уряд Кувейту для кувейтських пожежних частин. А два мільйона Євро зібрані Ананєвим були вкрадені.
Якщо гроші зібрані а автівки не поставлені з причини того що їх з'їли миши з Держрезерву - то це натуральне шахрайство.
Розбійник який плохо чує @KVQuarantine В ответ @publeecist
Коли питають в людини про чеки і звіт,а він починає в бидло фєню і кекання,то немає сумнів,що ця людина дуже порядна
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New
Вже всі чули про нову послицю в Болгарію?
Суспільство кипить, інтернет вибухає обуреннями. Я особисто начитався і наслухався фахівців, журналістів, блогерів і дипломатів про це нове призначення. І всі відгуки і думки, м'яко кажучи, не дуже. Та мабуть і ви всі читали про це.
Щоб всіх зараз не нести сюди, викладаю відео від Марини Данилюк-Єрмолаєвої, яка зібрала матеріал по цій персоні.
Н-да
Суспільство кипить, інтернет вибухає обуреннями. Я особисто начитався і наслухався фахівців, журналістів, блогерів і дипломатів про це нове призначення. І всі відгуки і думки, м'яко кажучи, не дуже. Та мабуть і ви всі читали про це.
Щоб всіх зараз не нести сюди, викладаю відео від Марини Данилюк-Єрмолаєвої, яка зібрала матеріал по цій персоні.
Н-да

Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New
Влад Бевх, Що це все значить про автівки для Кувейту і Валеру?
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Украина-реалии New
Сержант Маркус типу теж валантьор. Рахуючи об'єми волонтерки - їсть с того ж корита що і Притула та Чмут.
-
- Полковник
Украина-реалии New
Короче, смотрю я на щедрость украинцев, и подумал.. Чепушила из МММ оказался не на той стороне.. сейчас наверное кусает локти.. ))))
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Украина-реалии New
А последний твит Притулы с текстом "нам нужны ваши денюжки", где он бегает и снимает по танкоремонтному заводу, где ремонтируется трофейная бывшая российская техника, и "собирает" на ее ремонт видели??
Мало того, что светит производство.. так эти ремонты должны финансироваться "Укроборонпромом" вообщет..
Сырожа, а где спутник?? ;)
Волонтеры гребаные!!!!.. Ананьев тоже мутный типок.. Мне запомнились его заказушные довоенные антиаваковские ролики..
Мало того, что светит производство.. так эти ремонты должны финансироваться "Укроборонпромом" вообщет..
Сырожа, а где спутник?? ;)
Волонтеры гребаные!!!!.. Ананьев тоже мутный типок.. Мне запомнились его заказушные довоенные антиаваковские ролики..
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Скрыть ссылки на пост |