В Днепре блекаут ..сестра на левом берегу света нет вода пока ещё есть ...
У некоторых вообще ничего нет..
В маленьких городах,Покров,все есть..
В Днепре целые районы обесточены ..
Тол ли в станцию ещё раз ..
Филька же ничего толком не пишет что и как
Ого слуги загралися.
На що вони сподіваються? Чи такі дурні, чи такі нахабні, чи що? Ну не росія ми, не росія. Чому слуги цього не розуміють пояснити дуже важко.
Тут така історія, що навіть деякі дописи я зробив скріни, а не посилання. Мова про той ганебний законопроект, який протягнула голова фракції, чи хто вона там, слуг народу Олена Шуляк разом з опзжистами про забудовників.
Віктор Шлинчак пише:
Те, як саме було ухвалено закон про «реформу містобудування» (окремі «слуги» пихали з ОПЗЖ так нагло, що нагадувало голосування за Харківські угоди), голова партії «СН» Олена Шуляк просто підставила президента Зеленського. І тепер на Банковій думають, що робити із законом і що робити з Шуляк.
Просто накласти вето - ніби й правильно. Але чи достатньо? Бо ж тінь від діяння голови партії «Слуга народу» Шуляк падає безпосередньо на президента. Особливо після вчорашнього відвідування нею військового госпіталя, де вона спробувала з‘ясовувати стосунки з пораненим блогером після його критичного посту про це вчорашнє голосування.
Тому в ОП думають, чи не прийшов час змінити Шуляк на посаді голови партії. Щоб і суспільство ніби заспокоїти, і щоб відмежуватися від ухваленого лобістського будівельного законопроєкта. А разом з цією ідеєю розмірковують одразу і над тим, чи не відправити на підвищення - на голову партіі - заступника голови ОП Кирила Тимошенка.
Цікаві ідеї. Цікаві розклади.
От прям цар хАроший, а боярє його погані. Можна подумати, що він, цар Зеленський, нічого не знає.
Але зараз мова про цю Шуляк. Вона приперлася до активіста, який і раніше боровся з будівельною мафією, а зараз написав пост в ФБ з критикою на цей законопроект. Тільки приперлася вона до нього не в його офіс (він юрист), а в госпіталь, де він зараз знаходиться після тяжкого поранення на Донетчині.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
У Міноборони не знають, де здійснює свої подвиги Добкін, - нардеп від "Голосу" Юрчишин
У МО України, МВС та СБУ не знають де проходить військову службу народний депутат Верховної Ради VIII та IV скликань та ексмер Харкова МП Михайло Добкін.
"У жовтні в інфопросторі почали з’являтися світлини, де проросійський політик Михайло Добкін буцімто воює на стороні України.
Вирішив це перевірити. У Міноборони та інших структурах про цього бравого героя нічого не чули. Про це я дізнався з відповідей на мої депутатські звернення", - йдеться у повідомленні народного депутата Верховної Ради Ярослава Юрчишина із посиланням на відповідні запити.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Заява Валерія Залужного стосувалася ось цього оголошення.
У ньому видання "Українська правда" приписало генералу фонд "Ми переможемо"
Каждый украинец с 1 января может бесплатно получить по 5 LED-лампочек от государства.
Об этом в эфире телемарафона заявила вице-премьер и министр экономики Юлия Свириденко.
Программа стартует с нового года. Люди от 18 лет могут прийти в Укрпочту или оставить свою заявку на портале "Дія", а затем прийти в отделения почтового оператора и бесплатно забрать лампочки.
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Lis1980, Мені здається, що тут все набагато гірше. Мова не про волонтерів. УП продукує бачення ОПи. І УП можна сміливо називати правда ОПи, а не українська правда. І акцент тут не на якомусь фонді, а акцент на прізвище і особистості, яка є носієм цього прізвища. От в чому справа
Рейтинги жмуть і не дають спокою.
Причем тут рейтинги и сборы бабла якобы от имени Залужного?? Не понял..
Комусь муляє незаплямована репутація генерала.
Теперь они хотят разрешить призывать инвалидов 1-3 группы ...в Раде предложили закон ...
Давайте уже все от 16 до 75 .
Эта рада ....перещеголяла все с ужасом думаю какой будет следующая .
Какой толк от инвалида 3 группы напередовой?
Если ношение бронежилета сутками а иначе при интенсивности обстрела ранение или смерть ,калечит спину грыжи и протрузии .
Я понимаю что депутаты думать не могут .давайте их призывать . Вот кого не жалко их много .
В Херсонской области взорвали гауляйтера Штепу – росСМИ
22.12.2022, 17:27
Российские пропагандисты сообщают о смерти гауляйтера поселка Любимовка Херсонской области Андрея Штепы в результате взрыва автомобиля. Эту информацию подтвердил депутат Херсонского областного совета Сергей Хлань.
По предварительной информации Хланя, коллаборант был взорван в Новой Каховке. Депутат говорит, что местным жителям Штепа более известен по прозвищу Шнырь.
"Я думаю, по самому прозвищу Шнырь понятно, кто этот коллаборант, который прислуживал оккупантам, – торгаш самогоном и наркотиками. Охотно сдавал украинских активистов оркам", – написал Хлань.
Местное издание Мост сообщало в июле, что после назначения Штепы гауляйтером Любимовской громады в селе Васильевка начался террор.
Теперь они хотят разрешить призывать инвалидов 1-3 группы ...в Раде предложили закон ...
Це хто там такий ініціативний?
П.С.
А машина цього Шниря яскраво так палала. Красіво!
Warisdeath, вони по пишуть по що за бажанням інваліда .
Але інвалід це інвалід .
Або якщо людина хвора то вона хвора і сутками носити бронежилет не зможе або потім просто звалиться .
Від декомпенсації захистних сил організму . Пишу як медик .
Хоча американські бронежилети наприклад 15 кг вагою
Що ж подивимося що буде .
Він виступив у Когрессі дають патріоти .