Праизашла чудовищная ашипка
"Держдеп США ввели в оману. Я є об’єктом надмірної уваги", - суддя Вовк про санкції проти себе
Голова ОАСК Павло Вовк, проти якого США запровадили санкції, звинувачує "певні міжнародні структури" в спробах захопити контроль над українською судовою владою.
"Рішення про введення санкцій проти мене не стало для мене несподіванкою. Це "логічний" розвиток подій багаторічної кампанії, направленої на отримання певними міжнародними структурами контролю над судової владою України", - твердить він.
Вовк вважає, що "ініціатори кампанії" через "відсутність будь-яких досягнень, крім дешевого піару", були змушені звернутися "з кляузами" до Вашингтону та ввели в оману Держдеп США.
"7 років Окружний адміністративний суд міста Києва та я особисто є об’єктом надмірної уваги групи міжнародних авантюристів та їх місцевої агентури. Стільки ж часу на боротьбу зі мною витрачаються великі ресурси, в тому числі, мабуть, і кошти американських платників податків", - вважає суддя.
Вовк пообіцяв "пережити" відсутність можливість з’їздити до США.
"Я залишався весь цей час в Україні та не планую нікуди їхати, бо впевнений в абсурдності цих звинувачень. А всім діячам, які займаються подібними брудними маніпуляціями, раджу починати думати, кому вони буду скаржитись далі. Все тільки починається", - підсумував він.