Це працює до певної межі :-)
Украина-реалии New
-
Влад Бевх
- Генерал-майор

-
Lumen
- Генерал-майор

Украина-реалии New
Бабу Юлю никто не ищет?
Шалунья какая! 
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...
| Ссылка: | |
| BBcode: | |
| HTML: | |
| Скрыть ссылки на пост |
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New
У мережі з’явився фейковий телеграм-канал, який буцімто створило «Укренерго» для повідомлень про відключення світла.
Дотримуйтесь інформаційної гігієни.

Дотримуйтесь інформаційної гігієни.

Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
-
Lumen
- Генерал-майор

Украина-реалии New
Судя по флагу в углу в рабочем кабинете.
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...
-
Влад Бевх
- Генерал-майор

-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New
А зараз працюють клуби? Від генератора, чи як?
Просто цікаво за який період це відео?
Бо, крім того, що там крутять русняву попсу, так якщо ще це в той, час, коли інші сидять по три доби без світла, то це взагалі зашквар зашкварний.
Якісь дурні люди.
Просто цікаво за який період це відео?
Бо, крім того, що там крутять русняву попсу, так якщо ще це в той, час, коли інші сидять по три доби без світла, то це взагалі зашквар зашкварний.
Якісь дурні люди.
-
Bikini
- Полковник

Украина-реалии New
Телки стремные какие-то 
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...
-
Bikini
- Полковник

Украина-реалии New
Не знаю кто сидит. У меня родственники из Киева шарятся по торговым центрам. Видео присылают. Народу толпа. Кафешки работают и даже атракционы крутятся и игровые автоматы сияют. В Одессе, думаю, то же самое.
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New
Bikini, Я про Одесу конкретно. Ми же самі вище викладали, що є ті, у кого не було світла 3 доби.
Про Київ. Все вірно. Вони Вам надсилають відео в той час, коли немає відключення і повітряної тривоги. Наприклад сьогодні, тривог не було, а світло вимикали. Звичайно, що в Києві не було такого, щоб на три доби, а на три-чотири години вимикають. Та і не по всій же Одесі три доби не було, а в окремому районі. Мої приятелі з того району. Підтверджую. Таке було. Зараз все норм. Ну як норм? Як у всіх. Планове відключення.
Про Київ. Все вірно. Вони Вам надсилають відео в той час, коли немає відключення і повітряної тривоги. Наприклад сьогодні, тривог не було, а світло вимикали. Звичайно, що в Києві не було такого, щоб на три доби, а на три-чотири години вимикають. Та і не по всій же Одесі три доби не було, а в окремому районі. Мої приятелі з того району. Підтверджую. Таке було. Зараз все норм. Ну як норм? Як у всіх. Планове відключення.
-
Bikini
- Полковник

Украина-реалии New
Там пара или даже один дом вроде.
Это ерунда.
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New
Скандал довкола НОКу продовжується.
Вже і Жан Беленюк написав заяву на вихід зі складу Національного олімпійського комітету.
Беленюк прийняв таке рішення після того, як Роман Зозуля опублікував список "дискредитованих" членів комітету.

НОК у «надійних» ригіоналівських руках.
Все, як у старі недобрі часи - «развели, как котят». Схоже, Шуфрич з Суркісом, виконували лише функцію громовідвода. І поки суспільство справедливо обурювалося їхніми прізвищами в списку, новообраний президент Вадим Гутцайт завів до НОК прямо таки «золоту» команду, 80% з якої взагалі не мають жодного відношення до спорту. Хіба спортом вважати корупцію, боротьбу за місце в списку ОПЗЖ або рекет у 90-ті.
Звісно, спорт зараз не на часі, але чи на часі волокти на керівні посади усіх зашкварених і дискредитованих?! Якщо партію ОПЗЖ заборонили, то чому досі не заборонили її колишнім членам сунути свого носа у владу, будь то політичну чи спортивну?!
Знайомтесь:
Валерій Борзов – член СДПУ(о) 2001-2006, у 2012-му був усунений з посади президента Федерації легкої атлетики за корупцію
Сергій Бубка – член Партії регіонів (2002-2005), вийшов з партії після обрання на посаду президента НОК
Андрій Вінграновський – член ОПЗЖ, дружина Юлія Льовочкіна
Олександр Волков – член Партії регіонів (2007-2014)
Олександр Герега – народний депутат від Партії регіонів (2012-2014), голосував за диктаторські закони 16 січня 2014-го
Ірина Дерюгіна – FIG висунула їй звинувачення в підкупі суддів, тиску на них, впливі на остаточні результати змагань та інших порушеннях
Олександр Зац – член Партії регіонів (2006-2014), його пов’язує міцна особиста дружба з Борисом Колесніковим, партнер Бориса за бізнесом
Роман Мулик – член Партії регіонів (2010-2014)
Андрій Мельник – підозрювався у причетністості до викрадення, катування та вимагання 200 млн. дол. у колишнього гендиректора ПрАТ "Нафтогазвидобування", а нині – народного депутата Семінського
Олександр Мендусь – колишній член Партії регіонів
Мирослав Карабін – колишній член Партії регіонів
Олег Корбан – член ОПЗЖ з 2019 року
Михайло Кошляк – з 2020 року є депутатом Дніпропетровської обласної ради від ОПЗЖ
Вадим Павленко – депутат Київської облради від Партії регіонів (2010-2015)
Ігор Лисов – член Партії регіонів (2007-2014), скандальний київський забудовник
Сергй Лагур – разом із екс-регіоналом, а після вбивства у ДТП людини втікачем з країни Петром Димінським був співвласником нафтопереробного комплексу (НПК) Галичина у Львівській області
Віктор Ремський – колишній «правоохоронець», причетний до фальсифікації і вибивання «добровільних зізнань» з фігурантів «справи Павличенків»
Олександр Симоненко – член ОПЗЖ
Віктор Христоєв – колишній член Партії регіонів
Олександр Удовиченко – колишній член Партії регіонів
Ніна Уманець - після 2014 року хизувалась фото з Путіним
Сергій Кушнірюк– відсторонювався з поста головного тренера збірної України з гандболу через корупцію, на нього відкривали кримінальну справу
Вже і Жан Беленюк написав заяву на вихід зі складу Національного олімпійського комітету.
Беленюк прийняв таке рішення після того, як Роман Зозуля опублікував список "дискредитованих" членів комітету.

НОК у «надійних» ригіоналівських руках.
Все, як у старі недобрі часи - «развели, как котят». Схоже, Шуфрич з Суркісом, виконували лише функцію громовідвода. І поки суспільство справедливо обурювалося їхніми прізвищами в списку, новообраний президент Вадим Гутцайт завів до НОК прямо таки «золоту» команду, 80% з якої взагалі не мають жодного відношення до спорту. Хіба спортом вважати корупцію, боротьбу за місце в списку ОПЗЖ або рекет у 90-ті.
Звісно, спорт зараз не на часі, але чи на часі волокти на керівні посади усіх зашкварених і дискредитованих?! Якщо партію ОПЗЖ заборонили, то чому досі не заборонили її колишнім членам сунути свого носа у владу, будь то політичну чи спортивну?!
Знайомтесь:
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

-
Влад Бевх
- Генерал-майор

-
Lis1980
- Полковник

Украина-реалии New
Я запомню этот пост.. ;)
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
-
Bikini
- Полковник

-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Украина-реалии New
Кончене.
Навіть у Васі аж око задригалось))
П.С.
А для кого віщають ці двоє нібито українські нібито журналісти? Чому на язикє?
Навіть у Васі аж око задригалось))
П.С.
А для кого віщають ці двоє нібито українські нібито журналісти? Чому на язикє?
-
Влад Бевх
- Генерал-майор

Украина-реалии New
Президент Володимир Зеленський заявив про розгортання в Україні мережі “Пунктів незламності”, які будуть активуватися у випадку тривалої відсутності електроенергії й тепла.
Про це глава держави сказав у вечірньому зверненні у вівторок, 22 листопада.
“Розгортаємо по всій країні й наш новий проект підтримки людей – «Пункти незламності». За підсумками цього дня підготовлено вже понад 4 тисячі таких пунктів. Заплановано ще більше.
Якщо знову відбудуться масовані російські удари і якщо буде розуміння, що за години постачання електрики не відновити, то активується робота «Пунктів незламності» – там усі базові послуги. Це електрика, мобільний звʼязок та інтернет, тепло, вода, аптечка. Абсолютно безкоштовно й цілодобово”, – сказав Зеленський.
Він розповів, що вже працює сайт nezlamnist.gov.ua, на якому розміщена оновлювана мапа таких пунктів по всій країні.
На карті можна побачити, що “пункти незламності” – це переважно супермаркети, АЗС, навчальні заклади й дитсадки, органи влади, старостати, відділення банків тощо.
“Пункти працюватимуть обов’язково при всіх обласних та районних адміністраціях, також при школах, будівлях ДСНС тощо”, – додав Зеленський.
Він наголосив, що всі ми “маємо бути готовими до будь-яких сценаріїв, з урахуванням того, які терористи воюють проти нашого народу та що вони намагаються зробити”.
Про це глава держави сказав у вечірньому зверненні у вівторок, 22 листопада.
“Розгортаємо по всій країні й наш новий проект підтримки людей – «Пункти незламності». За підсумками цього дня підготовлено вже понад 4 тисячі таких пунктів. Заплановано ще більше.
Якщо знову відбудуться масовані російські удари і якщо буде розуміння, що за години постачання електрики не відновити, то активується робота «Пунктів незламності» – там усі базові послуги. Це електрика, мобільний звʼязок та інтернет, тепло, вода, аптечка. Абсолютно безкоштовно й цілодобово”, – сказав Зеленський.
Він розповів, що вже працює сайт nezlamnist.gov.ua, на якому розміщена оновлювана мапа таких пунктів по всій країні.
На карті можна побачити, що “пункти незламності” – це переважно супермаркети, АЗС, навчальні заклади й дитсадки, органи влади, старостати, відділення банків тощо.
“Пункти працюватимуть обов’язково при всіх обласних та районних адміністраціях, також при школах, будівлях ДСНС тощо”, – додав Зеленський.
Він наголосив, що всі ми “маємо бути готовими до будь-яких сценаріїв, з урахуванням того, які терористи воюють проти нашого народу та що вони намагаються зробити”.
-
Влад Бевх
- Генерал-майор

Украина-реалии New
Комментарии русни феерические...
-
Влад Бевх
- Генерал-майор