Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война?
-
- Полковник
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...
Ссылка: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Ну что, с победой!!.. но, как я уже писал, не полной.. противник спокойно ушел и взорвал за собой мосты.. ((
Пленных нет, разбитой и брошенной техники тоже..
Вчера ГУР МО заявляет, что в Херсоне и окрестностях аж 20 тысяч противника.. Объясните мне , идиоту, как двадцать тысяч могли перебраться на другой берег, если мы все контролируем огнем и все разбомбили?? Зачем были эти заявления ГУР МО о двадцати тысячах??
Сейчас справедливо всплывет тема о договорняке..
Или кто-то сдерживает.. запад может, ОП ??.. чтобы не нанести РФ сильного разгрома в живой силе.. боятся ядренбатона, "вставай страна огромная!", массовых ударов в отместку по городам.. наверное все-таки это..
Пленных нет, разбитой и брошенной техники тоже..
Вчера ГУР МО заявляет, что в Херсоне и окрестностях аж 20 тысяч противника.. Объясните мне , идиоту, как двадцать тысяч могли перебраться на другой берег, если мы все контролируем огнем и все разбомбили?? Зачем были эти заявления ГУР МО о двадцати тысячах??
Сейчас справедливо всплывет тема о договорняке..
Или кто-то сдерживает.. запад может, ОП ??.. чтобы не нанести РФ сильного разгрома в живой силе.. боятся ядренбатона, "вставай страна огромная!", массовых ударов в отместку по городам.. наверное все-таки это..
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
А этот пост Берёзы о трупах в Днепре как глушенной рыбы.. он уже объяснил, что это было??
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Хотя если сейчас начнут разгонять тему о договорняке.. я хочу спросить "полководцев", а как разгромить группировку противника в Херсоне и не дать им перебраться на другой берег?? Что для этого нужно было делать??
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Уходили они не один день.. сколько их было на вчера.. двадцать, тридцать или две тысячи - хз? Сколько сил ВСУ им противостояло - тоже хз? Была ли у ВСУ возможность крыть переправы артой - тоже неизвестно..
То есть мы даже не знаем силы и возможности сторон, чтобы рассуждать..
То есть мы даже не знаем силы и возможности сторон, чтобы рассуждать..
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Lis1980, ЗСУ на чолі з ГШ провели блискучу операцію. Вже не першу. Київщина, Харківщина, Херсонщина. Попереду будуть ще. Потім, після війни, всі вони будуть розібрані до дрібничок і всі вони будуть вписані в підручники не просто історіїї, а в підручники воєнного мистецтва. А зараз наша задача дотримуватися режиму тиші. І саме головне не піддаватися руснявому ІПСО, яке наводить на думку, що все було легко і просто. Що вони так захотіли і відійшли самі. І бєз потєрь. Насправді ні. Не захотіли, і не самі. Їм дали люлей і змусили зробити ці кроки. І вони воюють, вони б'ють. Але у відповідь їх ще сильніше б'ють ЗСУ. Так б'ють, що вони вимушені бігти. І не просто бігти, а з великими втратами. (Про позор і ганьбу згадувати не будемо, бо вони в принципі ганьба і позор). І оте угрупування, яке вцілило і відійшло на той берег Дніпра, то це все, що залишилося від втарой арміі міра. І це все, що від них залишилося, то все це сталося завдяки ЗСУ.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Рашисты эвакуируют коллаборантов с Новой Каховки на левом берегу, – Центр национального сопротивления.
«Город расположен на левом берегу Днепра, напротив Берислава. Сегодня работникам оккупационной администрации сообщили, что 12 ноября они с семьями будут эвакуированы из города в сторону Арабатской стрелки»
«Город расположен на левом берегу Днепра, напротив Берислава. Сегодня работникам оккупационной администрации сообщили, что 12 ноября они с семьями будут эвакуированы из города в сторону Арабатской стрелки»

Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Збройні сили України станом на 11 листопада звільнили від російської окупації вже понад три тисячі територій на півдні країни. Водночас на певних ділянках ще можуть бути залишки військ рф.
Про це повідомила начальниця об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталя Гуменюк в етері телемарафону.
"Якщо попередню добу ми говорили про 260 квадратних кілометрів то, сьогодні – понад три тисячі квадратних кілометрів звільнених територій. Однак все ще є території, де може залишатися ворог.
Нам відомо про те, що залишилися підрозділи, що вони намагатимуться, ймовірно, провести ще диверсійні заходи. Робота з цього напрямку у нас продовжується, саме тому ми не поспішаємо проголошувати про визволені території. Сьогодні це вже понад три тисячі квадратних кілометрів звільнених територій", - сказала вона.
Речниця додала, що все ще є території, де можуть залишатися окупанти. За словами Гуменюк, російсько-окупаційні війська підірвали мости через Дніпро на Херсонщині, аби завадити Силам оборони просуватися далі.
Крім того, війська рф залишили частину своєї техніки на правому березі Херсонщини. Її зараз обліковує українська сторона, аби використати проти росіян.
"Техніки все ж таки не так багато через те, що вони [росіяни] протягом тривалого часу намагалися відводити її під прикриттям цивільними, зокрема, під час "евакуації" місцевого населення одночасно з перетягуванням техніки через альтернативні переправи", — зазначила Гуменюк.
Вона додала, що українські війська не завжди могли виконувати вогневий контроль над цими альтернативним переправам з огляду на участь там місцевих жителів.
Про це повідомила начальниця об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталя Гуменюк в етері телемарафону.
"Якщо попередню добу ми говорили про 260 квадратних кілометрів то, сьогодні – понад три тисячі квадратних кілометрів звільнених територій. Однак все ще є території, де може залишатися ворог.
Нам відомо про те, що залишилися підрозділи, що вони намагатимуться, ймовірно, провести ще диверсійні заходи. Робота з цього напрямку у нас продовжується, саме тому ми не поспішаємо проголошувати про визволені території. Сьогодні це вже понад три тисячі квадратних кілометрів звільнених територій", - сказала вона.
Речниця додала, що все ще є території, де можуть залишатися окупанти. За словами Гуменюк, російсько-окупаційні війська підірвали мости через Дніпро на Херсонщині, аби завадити Силам оборони просуватися далі.
Крім того, війська рф залишили частину своєї техніки на правому березі Херсонщини. Її зараз обліковує українська сторона, аби використати проти росіян.
"Техніки все ж таки не так багато через те, що вони [росіяни] протягом тривалого часу намагалися відводити її під прикриттям цивільними, зокрема, під час "евакуації" місцевого населення одночасно з перетягуванням техніки через альтернативні переправи", — зазначила Гуменюк.
Вона додала, що українські війська не завжди могли виконувати вогневий контроль над цими альтернативним переправам з огляду на участь там місцевих жителів.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Вот умеют они извратить обычное логическое построение до неузноваемости

Профессиональный пропагандон, даже пропаГАНДОНИЩЕ!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Ты гляди какие вбросы пошли!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Взорванные Антоновский, через Днепр, и Дарьевский, через Ингулец, мосты в Херсонской области.
Спутниковые снимки Maxar обнародовал в Twitter журналист New York Times Кристиан Триберт.
Спутниковые снимки Maxar обнародовал в Twitter журналист New York Times Кристиан Триберт.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Что-то они пошли в разнос - одни на договорняки намекают, другие на наступление на Москву

Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Bikini, Шукають золоту середину між все пропало і пропало все
А між тим привчають населення, що їм пиZдець

А між тим привчають населення, що їм пиZдець

Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
"Тому що не буває сильної армії у слабкого суспільства"
Чітко
А тут важливо
Чітко

А тут важливо

Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!