Иран
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Иран
Якщо колективний Захід, а зокрема США, так і будуть перебувати у стані глибокої занепокоєності, то буде лихо. В повітрі відчувається запах великої війни. Всі диктатори об'єдналися, активізувалися і перевіряють реакцію. А за всім цим спостерігає Сі. А може і не тільки спостерігає?
Коли ми всі дізналися про постачання дронів, то кожен більш-менш адекватний експерт чи політолог зазначав, що Іран постачає росії свої дрони не за гроші, що йому треба щось більше, ніж просто гроші. А от тепер картина вимальовується. І саме головне, що у кожного з них є ядерна зброя.
Коли ми всі дізналися про постачання дронів, то кожен більш-менш адекватний експерт чи політолог зазначав, що Іран постачає росії свої дрони не за гроші, що йому треба щось більше, ніж просто гроші. А от тепер картина вимальовується. І саме головне, що у кожного з них є ядерна зброя.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
| Ссылка: | |
| BBcode: | |
| HTML: | |
| Скрыть ссылки на пост |
-
Bikini
- Полковник

Иран
Так и будет. Запад взростил своих могильщиковWarisdeath писал(а): ↑03 ноя 2022, 02:18Якщо колективний Захід, а зокрема США, так і будуть перебувати у стані глибокої занепокоєності, то буде лихо.
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
-
Bikini
- Полковник

Иран
Вот эта пара просто "мы и Тамара"
Сионисты и ортодоксальные муслимы, где женщин заворачивают в паранджу похлеще, чем в Иране.
Они уже доперевентивились, что Иран в шаге от изготовления бимбы. Клепает, шо пирожки баллистические ракеты и беспилотники. Хватит слепо верить в мудрость и ум Запада! Миром правит не тайная ложа, а явная лажа (с)Warisdeath писал(а): ↑04 ноя 2022, 00:13А може і відбудеться якийсь превентивний захід? Принаймні щоб Іран зупинити.
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Иран
Bikini, Я не вірю нікому. Просто моделюю варіанти.
Я сказав, що подивимось.
Зрозуміло же кожному, що всі ці шахіди-махіди та ракети Іран виготовляв не для застосування їх в українському просторі. А саме проти Ізраїлю та Саудівської Аравії. Вони вороги назавжди і це їх перманентний стан. Але інколи все доходить до кипіння, як зараз, наприклад. І всі розуміють, що ситуація на грані вибуху. І вона вибухне. А от як і що стане причиною, невідомо. А може протести в самому Ірані підуть таким чином, що їм буде не до зовнішніх війн і вони будуть гасити пожежу всередені? А може все-таки буде завдано удару по якійсь іранській базі і всі їх напрацювання перетворяться на попіл?
Антидемократична коаліція вже сформована. Вже ніхто не приховує хто з ким і на якому боці. Іран, росія і КНДР братья навеки об'єдналися. Те, що цей союз міцний надовго, то це так собі впевненість, а от те, що він ситуативний, то це факт. А ще один факт у тому, що цим трьом абсолютно пох на благополуччя свого населення і всі троє зацікавлені у війні. А от нормальним країнам війна не потрібна. Більше того, у цих трьох є ЯЗ. Тому їх треба зупиняти хоч погрозами, хоч превентивними ударами, хоч чим, бо буде велика біда, причому для всіх.
Я сказав, що подивимось.
Зрозуміло же кожному, що всі ці шахіди-махіди та ракети Іран виготовляв не для застосування їх в українському просторі. А саме проти Ізраїлю та Саудівської Аравії. Вони вороги назавжди і це їх перманентний стан. Але інколи все доходить до кипіння, як зараз, наприклад. І всі розуміють, що ситуація на грані вибуху. І вона вибухне. А от як і що стане причиною, невідомо. А може протести в самому Ірані підуть таким чином, що їм буде не до зовнішніх війн і вони будуть гасити пожежу всередені? А може все-таки буде завдано удару по якійсь іранській базі і всі їх напрацювання перетворяться на попіл?
Антидемократична коаліція вже сформована. Вже ніхто не приховує хто з ким і на якому боці. Іран, росія і КНДР братья навеки об'єдналися. Те, що цей союз міцний надовго, то це так собі впевненість, а от те, що він ситуативний, то це факт. А ще один факт у тому, що цим трьом абсолютно пох на благополуччя свого населення і всі троє зацікавлені у війні. А от нормальним країнам війна не потрібна. Більше того, у цих трьох є ЯЗ. Тому їх треба зупиняти хоч погрозами, хоч превентивними ударами, хоч чим, бо буде велика біда, причому для всіх.
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Иран
О! Поки я тут корчив з себе умника-розумника))) тобто писав пост в темі, в якій насправді не розбираюся, а просто виклав свої відчуття на події і свій особистий погляд дилетанта, в цей час розумні люди видали аналітику. Несу нам. Прям свіженьке)
Тут цікавий віраж з гостро закрученим сюжетом розписан
Тут цікавий віраж з гостро закрученим сюжетом розписан
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Иран
Іран постачає Росії дрони морським та повітряним шляхами, їхня збірка може бути налагоджена й у Білорусі, - Центр національного спротиву
Зазначається, що Іран радо виконує замовлення Кремля на дрони та активно постачає такі моделі БпЛА: Mohajer, Arash-1 та Arash-2, Shahed-131 та Shahed-136.
У Центрі національного спротиву встановили причетних до поставок дронів. Так, існує два шляхи перевезення дронів від виробника до пунктів призначення: повітряний та морський. Повітряним шляхом доставку дронів та інструкторів здійснюють наступні компанії:
- Iran Air (іранська державна авіакомпанія, контрольована місцевим міністерством інфраструктури);
- Mahan Air (засновником є "Некомерційний інститут Молала Мовахедіна");
- Pouya Air (входить до складу Корпусу вартових ісламської революції (КВІР), військова гілка виконавчої влади Ісламської республіки Іран);
- Saha Airlines (Входить до складу військово-повітряних сил Ірану).
Також для перевезення дронів Іран використовує й морський шлях через Каспійське море. За документами іранці перевозять запасні частини для цивільної авіації, використовуючи порт Бандар-Анзалі. Пунктом призначення є Астрахань, або Махачкала.
Крім Сирії, з травня завод працює в Таджикистані. Також є ризики налагодження вузлової збірки у Білорусі, адже місцевий "558-ий авіаремонтний завод" у взаємодії із компанією "Кванд ИС" форсував роботи по створенню власних "дронів-камікадзе", що може бути прикриттям для використання іранських напрацювань. За попередніми даними Іран може виготовляти до 150 дронів на місяць.

Зазначається, що Іран радо виконує замовлення Кремля на дрони та активно постачає такі моделі БпЛА: Mohajer, Arash-1 та Arash-2, Shahed-131 та Shahed-136.
У Центрі національного спротиву встановили причетних до поставок дронів. Так, існує два шляхи перевезення дронів від виробника до пунктів призначення: повітряний та морський. Повітряним шляхом доставку дронів та інструкторів здійснюють наступні компанії:
- Iran Air (іранська державна авіакомпанія, контрольована місцевим міністерством інфраструктури);
- Mahan Air (засновником є "Некомерційний інститут Молала Мовахедіна");
- Pouya Air (входить до складу Корпусу вартових ісламської революції (КВІР), військова гілка виконавчої влади Ісламської республіки Іран);
- Saha Airlines (Входить до складу військово-повітряних сил Ірану).
Також для перевезення дронів Іран використовує й морський шлях через Каспійське море. За документами іранці перевозять запасні частини для цивільної авіації, використовуючи порт Бандар-Анзалі. Пунктом призначення є Астрахань, або Махачкала.
Крім Сирії, з травня завод працює в Таджикистані. Також є ризики налагодження вузлової збірки у Білорусі, адже місцевий "558-ий авіаремонтний завод" у взаємодії із компанією "Кванд ИС" форсував роботи по створенню власних "дронів-камікадзе", що може бути прикриттям для використання іранських напрацювань. За попередніми даними Іран може виготовляти до 150 дронів на місяць.

-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Иран
Іран заперечує постачання дронів Росії та пропонує Україні провести двосторонню технічну та експертну зустріч, - МЗС
У МЗС Ірану відреагували на заяву українського колеги Дмитра Кулеби, в якій він сказав про безжальні наслідки у разі допомоги росії: там заявили, що ці заяви "емоційні" та закликали українську сторону до переговорів.
У відомстві заявили, що речник МЗС Нассер Канаані заявив про "активний нейтралітет" Ірану щодо війни в Україні, а також зазначив, що "емоційні заяви та голослівні звинувачення не допоможуть вирішити кризу в країні".
"Замість того, щоб висувати помилкові звинувачення проти Ірану, влада України має відгукнутися на конструктивні пропозиції нашої країни провести двосторонню технічну та експертну зустріч з метою надання документації щодо їх претензій", — заявив Канаані.
Він також вкотре "категорично заперечував" передачу Іраном зброї в Росію для війни в Україні.
У МЗС Ірану відреагували на заяву українського колеги Дмитра Кулеби, в якій він сказав про безжальні наслідки у разі допомоги росії: там заявили, що ці заяви "емоційні" та закликали українську сторону до переговорів.
У відомстві заявили, що речник МЗС Нассер Канаані заявив про "активний нейтралітет" Ірану щодо війни в Україні, а також зазначив, що "емоційні заяви та голослівні звинувачення не допоможуть вирішити кризу в країні".
"Замість того, щоб висувати помилкові звинувачення проти Ірану, влада України має відгукнутися на конструктивні пропозиції нашої країни провести двосторонню технічну та експертну зустріч з метою надання документації щодо їх претензій", — заявив Канаані.
Він також вкотре "категорично заперечував" передачу Іраном зброї в Росію для війни в Україні.
-
Bikini
- Полковник

Иран
Warisdeath, кстати да, а где запчасти сбитых дронов с маркировкой made in Iran?
Или я пропустил, но вообще не помню, чтобы такое демонстрировали.
Или я пропустил, но вообще не помню, чтобы такое демонстрировали.
-
Bikini
- Полковник

Иран
И да, мы с этими дронами тему протестов в Иране как-то подзабыли. А они там не утихают, с феерверками и жертвами.
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Иран
Bikini, Багато було і фото і відео. Зараз навіть пошукаю
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Иран
Та ні,ми не забули. Але ж шахіди летять над нашими головами, а протести десь там далеко.
Вчора було яскраве відео як дівчата закидали камінням поліцейських
-
Bikini
- Полковник

Иран
Было, не спорю. Я говорю о запчастях, где четко идентифицируется производство в Иране, ну там шильдики, наклейки, надписи на фарси и т.д. А не большими буквами "Герань-2" на стабилизаторах и другие русские отметки.
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Иран
Поки я гуглив і шукав саме дописи на фарсі, Ви написали цей пост
Що хочу сказати? Так як ми живемо в часи інформації режиму "фаст-фуду", тобто її настільки багато, що вона летить на великій швидкості. А коли починаєш шукати конкретики, то виходить, що не так то вже і багато тієї інфи, яка конкретно цікавить. А таке враження, що зі всіх прасок кажуть про ці шахіди. А виявилося, що ледве хоч щось зараз знайшов. Постом вище виклав.
А ще прочитав, що докази дійсно є. Що СБУ і справу вже відкрили і стверджують, що доведуть їхнє іранське походження. І що в Ізраїлі підтвердили іранське походження. І в ГУР МО України є докази. І що тепер збираються докази інших країн. Там засвітилисяі китайські запчастини, і австрійські, і американські. А знаєте про чиї запчастини жодного слова? Про російські! Як я зрозумів, то з російського там тільки назва "Герань"
-
Lumen
Автор темы - Генерал-майор

У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Иран
Іран дає задню. Ну як задню? Так собі, трішечки. Але ж все-таки вже не так однозначно бреше заперечує поставки.
Сьогодні МЗС Ірану заявило, що поставки дронів в росію були. У невеликій кількості. Кажуть, що ці поставки були ДО початку повномасштабного вторгнення росії в Україну. І ще кажуть, що вони не знали, що застосування їхніх дронів відбудеться в Україні.
Ну це вже хоч щось.
Хоча і не обійшлося без виї*онів.
Вони вимагають документи, які підтверджують, що були поставки і що дрони, які літають в Україні, то іранські дрони. Зараз знайду їх заяву і принесу.
Сьогодні МЗС Ірану заявило, що поставки дронів в росію були. У невеликій кількості. Кажуть, що ці поставки були ДО початку повномасштабного вторгнення росії в Україну. І ще кажуть, що вони не знали, що застосування їхніх дронів відбудеться в Україні.
Ну це вже хоч щось.
Хоча і не обійшлося без виї*онів.
Вони вимагають документи, які підтверджують, що були поставки і що дрони, які літають в Україні, то іранські дрони. Зараз знайду їх заяву і принесу.
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Иран
Ось, знайшов.
Іран вперше визнав, що надавав Росії дрони, але "обмежену кількість і до війни в Україні", - Associated Press
Міністр закордонних справ Ірану Хоссейн Амірабдоллахян вперше визнав, що його країна надавала Росії дрони-камікадзе.
"Ми надали обмежену кількість дронів Росії за кілька місяців до війни в Україні", – йдеться в повідомленні.
Водночас голова МЗС стверджує, що Тегеран нібито не знав про застосування дронів проти України.
"Якщо Київ має документи, які підтверджують, що Росія застосувала іранські дрони в Україні, вони мають надати їх нам. Якщо нам доведуть, що Росія використала іранські дрони у війні проти України, ми не залишимося байдужими", – додав він.
Іран вперше визнав, що надавав Росії дрони, але "обмежену кількість і до війни в Україні", - Associated Press
Міністр закордонних справ Ірану Хоссейн Амірабдоллахян вперше визнав, що його країна надавала Росії дрони-камікадзе.
"Ми надали обмежену кількість дронів Росії за кілька місяців до війни в Україні", – йдеться в повідомленні.
Водночас голова МЗС стверджує, що Тегеран нібито не знав про застосування дронів проти України.
"Якщо Київ має документи, які підтверджують, що Росія застосувала іранські дрони в Україні, вони мають надати їх нам. Якщо нам доведуть, що Росія використала іранські дрони у війні проти України, ми не залишимося байдужими", – додав він.
-
Александр Сергеевич Перижняк
- Полковник

Иран
Warisdeath, Європа стара це просто бройлери .
Воли програли дві світові війни та всього бояться .
Штати стомилися бути світовим жандармом отак пішла на пенсію Британія .
Дурні росіяни тягають для китайців каштани з вогню як вони робили це для англосаксів .
Росія це великий пес.
Собаці потрібен хазяїн вони знайшли нового хазяїна Сі Цзіньпіна . Недаром китайців звуть євреї Далекого Сходу .
Як пітливість винахідливість ,вони усюди .а правити демократично у такій великій та густо населеній країні просто нереально.
Піймали на хабарі ? Голову геть !
Китай має 20000 культуру тоді як Європа яка перетворилася на всесвітній музей та будинок відпочинку тільки 3000
Воли програли дві світові війни та всього бояться .
Штати стомилися бути світовим жандармом отак пішла на пенсію Британія .
Дурні росіяни тягають для китайців каштани з вогню як вони робили це для англосаксів .
Росія це великий пес.
Собаці потрібен хазяїн вони знайшли нового хазяїна Сі Цзіньпіна . Недаром китайців звуть євреї Далекого Сходу .
Як пітливість винахідливість ,вони усюди .а правити демократично у такій великій та густо населеній країні просто нереально.
Піймали на хабарі ? Голову геть !
Китай має 20000 культуру тоді як Європа яка перетворилася на всесвітній музей та будинок відпочинку тільки 3000