Украина-реалии New

Современная история Украины (в т.ч. АТО на Донбассе)

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 30 окт 2022, 05:00

Слухи
"Все группы, которые работали с "Планами Маршала", которые я знаю приостановились. Невозможно работать на восстановлением экономики, когда уничтожается критическая инфраструктура.".

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 30 окт 2022, 05:23

Вадим Ко
8 ч. ·
Твіт виявився пророчим. Смурний Юра чи то з заздрісті чи то тому що щось знає, але на Еспресо сказав, що сірожа прітулло замовив дрони у арахамії. Це було б смішно, якби не було сумно
150285 - Украина-реалии New

Александр Сергеевич Перижняк
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Александр Сергеевич Перижняк » 30 окт 2022, 12:43

Запорожье сейчас сильно накрывают с воздуха ..обстрелы обстрелы обстрелы .
Но раз люди могут улыбаться даже в таких условиях ада . Изображение Изображение

Bikini
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Bikini » 30 окт 2022, 15:26

Александр Сергеевич Перижняк писал(а):
30 окт 2022, 12:43
Но раз люди могут улыбаться даже в таких условиях ада .
Это кто на фото?
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Александр Сергеевич Перижняк
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Александр Сергеевич Перижняк » 30 окт 2022, 16:12

Bikini писал(а):
30 окт 2022, 15:26
фото
Моя знакомая из Запорожья .коты у ее подъезда .
В их район часто прилетает.
Тоже медик .

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 30 окт 2022, 23:54

"Якби не він, їздив би якийсь інший чиновник": Лещенко про Тимошенка на гуманітарному Chevrolet Tahoe

Член наглядової ради "Укрзалізниці", радник глави ОП Сергій Лещенко спробував пояснити, чому заступник глави ОП Кирило Тимошенко використовує автомобіль, переданий Україні американською компанією General Motors для гуманітарних цілей.

"Що із цим автомобілем? По-перше, цих автомобілів дуже багато їздить по Києву. Якщо ви звернете увагу, то далеко не один Тимошенко їздить на ньому, на ньому їздять чиновники Міністерства оборони, на ньому їздять чиновники Генерального штабу. На ньому їздить багато людей, саме не пов'язаних із безпосереднім виконанням військових операцій", - сказав Лещенко.

Він твердить якби ці машини опинилися у військових, це стало б приводом для розслідування в США, оскільки General Motors у такому разі стала б "частиною військового протистояння".

"Вона на фронт не могла потрапити апріорі. Просто замість Тимошенка на ній би їздив якийсь інший чиновник, яких у Києві, повторюся... Переважна більшість цих машин їздить по Києву чи по обласних центрах. Різноманітні чиновники різного рівня - різних міністерств чи адміністрацій", - сказав Лещенко.

Член наглядової ради "Укрзалізниці" каже, що військові потребують пікапів, яким вже 10-15 років.

"І, відповідно, очікувати, що новий Tahoe поїде на фронт і буде обслуговувати, не знаю, військових, – це просто або наївність, або свідоме створення хибних очікувань. ... Машина живе на фронті приблизно один-два місяці. І, відповідно, туди передається машина 10+ років. Якби цей автомобіль потрапив до військових, із високою долею вірогідності його б тримали у гаражі. Адже втрата автомобіля за $70 тис. не дорівнює втраті автомобіля за $3 тис., яким би був звичайний пікап, потрібний саме військовим", - додав Лещенко.

При цьому він не пояснив, чому авто не передали для евакуації цивільних.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

Украина-реалии New

Где Lumen » 31 окт 2022, 00:16

Warisdeath писал(а):
30 окт 2022, 23:54
Він твердить якби ці машини опинилися у військових, це стало б приводом для розслідування в США, оскільки General Motors у такому разі стала б "частиною військового протистояння".
Пиздец сказки для приезжих :fp:
Warisdeath писал(а):
30 окт 2022, 23:54
автомобіля за $70 тис.
У меня встречный вопрос, а зачем американцы передают авто такого ценового сегмента?
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 31 окт 2022, 00:36

Lumen писал(а):
31 окт 2022, 00:16
У меня встречный вопрос, а зачем американцы передают авто такого ценового сегмента?
Навесні американська компанія General Motors відповіла на заклик української влади і передала Міністерству інфраструктури України 50 нових Chevrolet Tahoe, які мали б використовуватися для гуманітарних цілей та вивозити людей з зони бойових дій.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 31 окт 2022, 00:43

Lumen писал(а):
31 окт 2022, 00:16
Пиздец сказки для приезжих
Бісить те, що ні Лєщ, ні сам Тимошенко не бачать проблеми в тому, що авто, яке Україна просила в General Motors для одних цілей, використовується зовсім для інших на фоні суттєвого дефіциту транспортних засобів у військових. І хоч би вже мовчали, так ні, вони ще і пи*дять. Особливо Сирожа.
От навіщо воно пи*дануло, що військовим нові авто не потрібні? Кончене

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Bikini
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Bikini » 31 окт 2022, 00:47

Warisdeath писал(а):
31 окт 2022, 00:43
Кончене
Из-за войны мы стали закрывать глаза на то, кто там наверху. А они ведь не меняются! И не изменятся.
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 31 окт 2022, 01:09

Bikini писал(а):
31 окт 2022, 00:47
А они ведь не меняются! И не изменятся.
Так! І напевно вони думають, що війна все спише. (Треба зазначити, що ця команда ніколи не відрізнялася глибоким розумом. Нахабством - так, а от знаннями як все працює - ні). Тому вони і дозволяють собі багато того, чого не треба. Вони такими були і такі вони є. А ще спрацьовує гасло неначасі. І вони ним дуже вдало користуються. А ще марафон співає їм хвалебні оди. Так що да, хлопчики граються, поки у суспільства головна проблема.

Хоча. Я останнім часом все частіше чую наших політологів, експертів в ютубі, або в телеграмі, які все-таки критикують владу і вказують на її недоліки. Так що люди працюють. Все записують.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 31 окт 2022, 02:43

А підкажіть будь ласка хто в курсі про голосування в ООН по ядерній угоді Ізраїлю? Там розглядали питання по Ізраїлю і його ядерній зброї, якої у них начебто немає. Питання в тому, що Україна голосувала "За" в той час, як всі наші союзники, такі як США, Британія, Польща, Литва, Латвія та інші були проти. А ми опинилися в одній компанії з росією. :hm: Хто стежить за цим? Можете пояснити що це означає?
Тому що виникло відчуття, що це не є добре для нас. Ми ж наче щось вимагаємо від Ізраїлю, а тут такий ляпас з нашого боку. І насторожує, що ми опинилися на іншому березі від США та інших партнерів.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Bikini
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Bikini » 31 окт 2022, 08:19

Warisdeath писал(а):
31 окт 2022, 02:43
Питання в тому, що Україна голосувала "За"
ООН - это организация "битья" Израиля. Почитайте сколько антиизраильских резолюций было принято последние годы. По Палестине и т.д. И Украина всегда голосовала "за" них. Кстати, это одна из причин "обиды" Израиля на нее.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Bikini
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Bikini » 31 окт 2022, 15:52

Warisdeath писал(а):
31 окт 2022, 02:43
А підкажіть будь ласка хто в курсі про голосування в ООН по ядерній угоді Ізраїлю?
Ізраїль повинен позбавитися своєї ядерної зброї і передати ядерні об'єкти під керівництво МАГАТЕ — перший комітет Генасамблеї ООН за підсумками початкового голосування. За цю резолюцію проголосувала, зокрема, і Україна.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 31 окт 2022, 18:53

Цікава розмова :smile:
Які погляди були у Золкіна до 24 лютого

"Я был лояльнее к ватанам до 24 февраля"

Взагалі, це нормально коли людина розвивається, змінює свої погляди.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 31 окт 2022, 22:40

"Надалі користуватись цим авто не буду": Тимошенко прокоментував ситуацію щодо Chevrolet Tahoe

"За останні місяці проїхав на цьому автомобілі близько 40 000 км в робочих поїздках по всій Україні. Надалі користуватись цим авто не буду", - сказав заступник глави ОП Кирило Тимошенко.

Також він зазначив, що передасть від себе три пікапи для потреб ЗСУ. (А от тут цікаво :hm:)

Ось так. А то неначасі, неначасі. Все на часі! :yes:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 05 ноя 2022, 16:59

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 07 ноя 2022, 03:53

Артем Клименко
14 ч. ·
Дуже точне спостереження над гнидистою ментальністю українців. Мій клієнт має власний стоматологічний кабінет на першому поверсі багатоквартирного будинку. Уявляєте, що відбувається, якщо пацієнт у кріслі і в цей момент вирубають електрику?! Так ось, щоб клініка працювала у таких умовах, мій клієнт встановив генератор. Причому не в будинку, а у гаражі через дорогу. Тобто не дуже голосно воно і дирчить. Якщо не відкривати навстіж вікна (у листопаді!), то у квартирах взагалі не чути. У перший же день цілих 13 дегенератів написали на нього скарги у селищну раду, типу їм звук заважає! Замість того, щоб радіти, що бізнесмени навіть в таких умовах дбають про роботу бізнесу, "пересічні" гниди пишуть на них скарги із заздрості!!! Я гадаю, що зараз держава має офіційно закликати усіх, хто може, придбавати генератори

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 07 ноя 2022, 04:53

Тернопіль - вечір, на дворі мрака, за вікном + 9°C ...
- осіннє перехрестя вул.Слівенської і пр-та С.Бандери...
06.11.2022 р.
Поки що є світло, тепло (включили централізоване) працюють всі комунальні служби як звичайно, розважальні заклади, торгівельні, заклади харчування то що...
150559 - Украина-реалии New

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 07 ноя 2022, 14:36

Підприємства, пов'язані з Коломойським, Жеваго, Богуслаєвим та Григоришиним переходять у власність держави.

Йдеться про "Укрнафту", "Мотор Січ", "АвтоКрАЗ" та "Запоріжтрансформатор". Вчора Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку прийняла рішення про забезпечення примусового відчуження у власність держави акцій цих компаній.

Економічна правда

https://www.epravda.com.ua/news/2022/11/7/693528/

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Вернуться в «Современные события в Украине (в т.ч. АТО на Донбассе)»