Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война?

Локальные и региональные конфликты последних десятилетий

Будет ли большая война в ближайшие дни-месяцы?

Опрос закончился 24 фев 2022, 14:40

НЕТ. Это больше психологическое давление со стороны РФ. Не разгоняйте панику!
5
28%
НЕТ. Война уже идет с 2014 года. Будет обострение, но не в формате большой войны.
6
33%
ДА. РФ готова к такому варианту событий и скоро начнет. Но крепко получит по зубам.
6
33%
ДА. Ааа! Все пропало! Мы все умрем!
1
6%
ПОФИГ. Главное шашлыки весной.
0
Голосов нет

Всего голосов: 18

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 29 окт 2022, 00:16

Коли в побуті поведінка, або якісь слова людини викликають підозру, або занепокоєння з точки зори прийнятих норм і адекватності, то як правило викликають лікарів і людину відвозять у відповідне місце, де за нею спостерігають спеціалісти, після чого ставлять діагноз. Так відбувається у всьому світі.

Тут же весь світ спостерігає за неадекватною поведінкою не просто звичайних людей, а людей, у яких є ядерна зброя. І жоден спостерігач не наважується викликати санітарів. А ще було б краще, якби сильні світу цього взяли на себе роль головного лікаря.

Довго всі вони готові слухати божевільну маячню? Вчора один на Валдаї, сьогодні інший в ООН, а в цілому вони несуть своє божевілля кожної секунди вже кілька років поспіль. І всі слухають. Це якийсь треш.

П.С.

От реально давайте уявимо собі ситуацію, коли приходить людина додому, чи на роботу, стоїть в черзі на касу, їде в транспорті, сидить на лавці ... і розповідає про заражених комарів. Якою буде реакція тих, хто це почує? Як мінімум відійде подалі, як максимум викличе лікаря. Ну так?

Зато серед тих, хто вирішує долі мільйонів людей, немає жодного, хто візьме свій телефон і викличе лікаря. Чесно, вже нудить від цього.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 29 окт 2022, 00:37

Кулеба запросив в Ізюм конгресменів, які закликали до переговорів США й РФ

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба різко розкритикував заклики окремих конгресменів США до зміни політики адміністрації Джо Байдена щодо України та прямих переговорів із Росією.

Про це Кулеба сказав в інтерв’ю ТСН.

"Наша позиція дуже чітка: ви, якщо вже починаєте такі речі говорити, якщо ви вважаєте себе такими крутими – незалежно від того, до якого політичного табору ви належите – ви не грайтеся в дипломатію, ви кажіть прямо: ми хочемо, щоб Росія перемогла, щоб ще більше жінок було зґвалтовано в Україні російськими солдатами, щоб ще більше масових могил із закатованими могилами з’явилося", – сказав міністр.

Він додав, що вести переговори з президентом Росії Владіміром Путіним у будь-якій формі нема сенсу, "тому що він налаштований виключно на війну".

"Усіх адвокатів цієї точки зору, незалежно від їхньої приналежності, просто запрошую в Україну. Хай приїдуть, ми їх відвеземо в Ізюм. Хай спустяться в розкопану могилу, з якої дістали закатованого росіянами українця, хай постоять там дві хвилини. Потім повертаються до себе в столицю і думають, яку позицію їм виголошувати", – сказав Кулеба.

П.С.
Все правильно сказав. Але це треба сказати і в іноземних ЗМІ обов'язково.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Bikini
Полковник
Полковник
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Автор темы
Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Автор темы
Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Автор темы
Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

Где Lumen » 29 окт 2022, 14:49

Во Владивостоке мобилизовали известного интернет-шизика Ивана Горбачёва.
150260 - Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война?
Его именно из-за психических отклонений комиссовали с Тихоокеанского флота в звании капитана 3-го ранга много лет назад, то есть все бумаги в личном деле имеются. Теперь же России нужны и такие. Будет служить замполитом.
150261 - Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война?
Иван Горбачёв давно прославился в интернете благодаря своим публикациям, похожим на бредовый поток сознания: пользователи предполагают, что у него есть проблемы с психикой. Горбачёв постоянно пишет, что среди людей живёт множество чипированных клонов. Сам же Иван боится, что иностранные спецслужбы заменят его на одного из них. Также он всё время пишет, что «девственник и никогда не блудил». Чтобы доказать, что его не подменили на клона, Иван периодически публикует фотографии своего текущего месторасположения. Обязательный атрибут его фото — рука с часами или документ, подтверждающий, что он находился в автобусе или столовой.
150263 - Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война?
В 2016-м Иван стал популярен благодаря тому, что его всë-таки подменили: в «Твиттере» запостили фотку Ивана в костюме хирурга и с подписью, «что этот человек с зарплатой в 15 тыс. спасает десятки детских жизней, давайте скажем ему спасибо». Фото завирусилось и собрало много лайков в других соцсетях.
150264 - Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война?
Несмотря на столь бурное прошлое, около недели назад военкомат Приморского края ничего подозрительного не заметил и мобилизовал Ивана Горбачёва. Более того, в воинской части мужчина, по его словам, стал замполитом роты и даже выложил много фото из казармы. После этого Иван опубликовал целую серию постов о том, что его «не меняли».
150262 - Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война?
По словам самого Ивана, в прошлом он служил служил в ВМФ и имеет звание «гидромайора» - то есть капитана третьего ранга. Проходил ли мужчина медкомиссию и когда его отправят в Украину, неизвестно.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Автор темы
Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

Где Lumen » 29 окт 2022, 15:10

Россия может применить против Украины иранские баллистические ракеты Fateh-110 и Zolfaghar уже в следующем году. Это серьезная угроза, поскольку иранские ракеты отличаются от российских большей точностью и высокой скоростью, – глава ГУР Кирилл Буданов.
150265 - Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война?

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Bikini
Полковник
Полковник

Где Bikini » 29 окт 2022, 21:24

Бывшему офицеру разведки США, военному аналитику Скотту Риттеру вернули аккаунт в Twitter на фоне покупки соцсети Илоном Маском.
Изображение
"Я вернулся. Тест, тест, тест. Буча была военным преступлением. Это сделала Украина", — написал Риттер.

Для тех кто не знает - этот человек был выгнан с государственной службы лет двадцать назад, а затем осужден за связи с несовершеннолетними. Как говорится, скажи мне кто твой друг...
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 29 окт 2022, 22:34

Lumen писал(а):
29 окт 2022, 14:49
Теперь же России нужны и такие.
Літера "и" тут зайва. Тому що росії потрібні саме такі. Не розумію чому звернули увагу на цього Івана коли треба звертати увагу на керівництво росії. На те, що говорить путін, нєбєнзя, лавров, захарова, медвєдєв, володін і всі інші, а також і на те, що кажуть в їхньому телевізорі. Тобто виходить, що розповідь про заражених комарів і про те, що СВО це ніяка не війна їх не дивує. Все те, що розповідає російське керівництво і російські пропагандисти це не виклик свідомості, а от якийсь там Іван - це щось за межами. Країна, в якій на державному рівні розповсюджують пророцтва Ванги, прислухаються к шаманам та астрологам, в якій на державному телебаченні знято і продемонстровано сотні фільмів та передач про масонів, екстрасенсів та тих, хто чіпує людей, раптом здивувало, що якогось Івана закликали до воєнкомату. Так він і є результатом всього того божевілля, яке у них називають адекватністю.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 29 окт 2022, 22:40

Lumen писал(а):
29 окт 2022, 14:29
:crying:
Як же бісять от такі. Лежить трясеться, ридає, може і обісцявся від страху.
Взяти автомат і піти на війну воно свій страх подолало і якби не потрапило у полон, то могло б ще й вбити. А от щоб ті ж самі сили, які воно витратило на подолання свого страху, направити на супротив ще там, на місці, нє, пелька не спрацювала. Мама в нього хвора. Птфу, мерзота. :bad:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 29 окт 2022, 22:46

Lumen писал(а):
29 окт 2022, 15:10
поскольку иранские ракеты отличаются от российских большей точностью и высокой скоростью
Н-да. В цьому вся сутність про вєлікую.
Все міф. Вона вся - суцільний міф.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 29 окт 2022, 22:51

Bikini писал(а):
29 окт 2022, 21:24
"Я вернулся. Тест, тест, тест. Буча была военным преступлением. Это сделала Украина", — написал Риттер.
Млять. А іншої теми для тестів у нього не знайшлося? Обов'язково треба по відкритих ранах лезом різати?

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 29 окт 2022, 22:58

росія припиняє участь у "зерновій угоді", - міноборони рф

"москва припиняє участь у реалізації "зернової угоди" після теракту, здійсненого київським режимом за участю фахівців Великобританії проти кораблів Чорноморського флоту та цивільних судів", - з офіційного повідомлення.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Bikini
Полковник
Полковник

Где Bikini » 29 окт 2022, 23:07

Warisdeath писал(а):
29 окт 2022, 22:58
росія припиняє участь у "зерновій угоді", - міноборони рф

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Bikini
Полковник
Полковник

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 29 окт 2022, 23:15

А ще краще до Мурманська. Ціліше буде :wink:

До речі, а як там "Кузя"? Ремонт закінчується? :biggrin: Щось ми забули про нього. А у нас йому відведена окрема гілка. Він у нас на почесному місці!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 29 окт 2022, 23:26

Изображение

Щось я не зрозумів :reyes: Так вони все-таки підтвердили, що була атака на ЧФ? Про те, що була боротьба з дронами, про це вони казали. А про ЧФ, наче ні. Чи я щось пропустив?

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Bikini
Полковник
Полковник

Где Bikini » 29 окт 2022, 23:31

Warisdeath писал(а):
29 окт 2022, 23:26
Так вони все-таки підтвердили, що була атака на ЧФ?
Ну так что дроны атаковали? Они еще днем подтвердили "незначительные повреждения" тральщика и боновых заграждений.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Bikini
Полковник
Полковник

Где Bikini » 29 окт 2022, 23:32

Warisdeath писал(а):
29 окт 2022, 23:15
До речі, а як там "Кузя"?
Ремонтируется. Его для НАТО берегут :rofl2: :crying:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Вернуться в «Локальные и региональные конфликты»