За даними чернівецького видання "ЧАС", поліція у Чернівцях ловила ”педофіла”, а вбила професійного кілера. А може саме цього кілера і вважали “педофілом”?
Нижче наводимо цитати з публікації видання "Час".
Кілер з Криму приїхав у Чернівці на якесь замовне вбивство. Цікаво, що саме біля 27 школи у Чернівцях минулого року було вбито кримінального авторитета Пачу. Вбивць правоохоронці так й не знайшли. Можливо кілер і прийшов саме за ним?
Кажуть, що кілер мав і напарника, але напарник втік. Не знаю, де напарник, чи в Чернівцях і чи буде виконувати замовлення, чи вже втік з Чернівців. Час покаже.
Чи міг кілер бути біля 27 школі і його могли прийняти за “педофіла”?
Міг.
Більше того, міг переховуватися там, щось питати у дітей і діти могли подумати, що дядько пристає до них.
Отож кілера вбито. Ніякий “педофіл” не міг би носити з собою пістолет Glock 17.
А наразі кажуть, що в Чернівцях появилися кілька ”злодіїв у законі”. Раніше наше місто не мала жодного злодія в законі”.
То ще буде…
Пізніше з'явилась цікава інформація про так званого педофіла, а швидше всього, кілера.
З’ясовується: це капітан поліції Крючковський Олег Вікторович. Багато років він викладав у Калінінградському юридичному інституті саме вогневу підготовку. Вчив стрільбі і мав доступ до будь-яких видів зброї, тож не дивно, що в нього були одні з найкращих пістолетів світу.
Але що робив він Чернівцях?
Що ще відомо про педофілокілера, якого застрелили в Чернівцях?
Олег Крючковський раніше носив інше прізвище і родом з Донецької області (за іншими даними з АР Крим).
Проживав у Калінінграді, викладав у юридичному інституті та був капітаном поліції. У російській федерації був у кримінальному розшуку за розбій. Кажуть, що убив ще якусь жінку.
Далі буде.
Оновлено:
Вдалося з'ясувати, що вбивця раніше мав прізвище Онохов.
Крючковський (Онохов) Олег Вікторович народився 19 грудня 1971 року в Донецькій області.
Був зареєстрований за адресою: місто Калінінград, поселення Мале Борисове, будинок 8, квартира 8.
Розшукувався за вчинення злочину, передбаченого статтею 162 Кримінального кодексу РФ ("Розбій"). Розшукову справу розпочато від 11 вересня 2008 року.
Інформації про скасування розшуку знайти не вдалося.
понедельник день атаки , прилеты в Днепре ранило дочку знакомо жены в автобусе. осколками . водителя прооперировали .
ракеты у них дрянные ,но могут убивать и калечить . уже яму в асфальте закатали.
в твиттере видео куча дохлых кацапов и 4 живых сидят ,наш солдат ругает их на эмоциях ,они что то мычат..в ответ
зря снимал . я бы резанул очередью всех . зло берет.
(с)
Нероба Садовий, який ціле літо блаженствував і насолоджувався життям, раптово зрозумів віроломні наміри ворога і закликає львів'ян самотужки вирішувати свої проблеми з теплопостачанням, встановлюючи буржуйки.
"Прохання ставити буржуйки в укриттях, там де це можливо, вже не здається таким дивним. Тепер плани агресора стали зрозумілими. Він зробить все, щоб ця зима була надскладною для нас. Маємо бути єдиною громадою. Разом точно вистоїмо!".
Я Тут
@Tut_prohodyv
Корочє. Пішов мить дупу і спать. Стою у ванній і дивлюсь на вимкнений бойлер. Раніше він був постійно ввімкнений. Чому вимкнений, запитаєте ви? Бо влада просить зменшити використання електроенергії. От я його раз на добу й грію.
І згадалося мені
...згадалося,як колись один Президент і його уряд попросив "Прикрути".
І купа уїбанів (в мене немає іншого слова для вас) викладувала відео в тві, інсті, фб і тєлєзі з ввімкненими на всю колонками, котлами і запаленими 4 конфорками і духовкою з відкритими дверками
Я Тут
@Tut_prohodyv
·
20 ч
І все це з сміхуйочками " Іді нахєр, борига! От тібє твоє "прікруті".
Нагадує російських емігрантів в ЄС нині, до речі. Ментальні брати, мабуть.
Звичайно, що всі ці баригоненависники потім обрали "хоть паржьом" і "сдєлаєм іх вмєстє".
Я Тут
@Tut_prohodyv
·
20 ч
Скажіть мені, антибариги, чому я ( який щиро ненавидить гундосого виродка і його шоблу) може вимкнути бойлер і не вмикати зайвий раз праску, пилосос чи світло з іншими електроприборами, коли мене попросили? А ви, гандони, не могли бути людьми?
Этого пользователя читают твиттеряне, которые вам нравятся
the_twelve
@thetwelve16
·
20 ч
В ответ
@Tut_prohodyv
и
@ana_teti
вот я поэтому в этот раз не экономлю, включил бак и кондер на отопление весь день. ♂️ пусть экономит тот, кто голосовал по приколу ♂️а я буду греться
Скажіть мені, антибариги, чому я ( який щиро ненавидить гундосого виродка і його шоблу) може вимкнути бойлер і не вмикати зайвий раз праску, пилосос чи світло з іншими електроприборами, коли мене попросили?
Все прсто. Тому що це потрібно не владі, а державі. Це потрібно кожному з нас. І кожна притомна людина це розуміє. А уї*ан він завжди уї*ан, хоч при ПП, хоч при Зе, хоч при кому.
Так от цей і в той раз не економив. Навіть сумніву немає. Тому що уї*ан.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Керівництво ДП "Антонов" не вжило заходів для збереження літака "Мрія", - СБУ
Як зазначається, співробітники СБУ спільно з представниками Офісу генпрокурора провели низку обшуків у рамках відповідного кримінального провадження.
"Розслідування встановило, що службові особи, незважаючи на застереження державних органів, не вжили належних заходів до збереження літака. Також окремі працівники підприємства тривалий час перешкоджали Силам оборони в організації протиповітряної та наземної охорони літовища. Усе це призвело до знищення АН-225 та ще кількох літаків", - йдеться у повідомленні.
Водночас під час встановлення осіб, винних у підривній діяльності проти України, виявлено й факти інших злочинів. Так, колишнього гендиректора ДП викрито на організації незаконного переправлення за кордон українців призовного віку.
"За даними слідства, у березні цього року посадовець подав до Держприкордонслужби список співробітників, які виїжджають за кордон для техобслуговування літаків. Але до складу групи на відрядження він включив сторонніх осіб. Серед них - його близький родич. Таким чином, ухилянти змогли перетнути кордон під виглядом фахівців-авіабудівельників", - зазначають у СБУ.
Історія з «Мрією» могла б увійти в хрестоматію української зради як один із прикладів. Але бажано – із обов’язковим покаранням винних. Бо чим більше дізнаюся, тим сильніше хочеться ввести до кримінального кодексу відрубування рук.
Сьогодні СБУ підтвердила, що перевіряє керівництво «Антонова» по темі співпраці з рф. Особливих деталей не розповіли, але я маю власні інсайди.
Наприклад, спецслужбу дуже цікавить, чому Нацгвардію, яка мала охороняти «Мрію», пустили на аеропорт Гостомелю лише за кілька днів до війни, а не за місяць, як планували? Чому ексдиректор «Антонова» затягував процес? Звісно, підготуватися до оборони вже не встигли.
Далі. Від кого росіяни дізнались розташування усіх блокпостів та точок охорони «Антонова»? Їх розстріляли буквально зразу. Цікаво виходить, правда?
Водночас що робить екс-директор? По суті, він провалив і евакуацію, і захист «Мрії». Та особливо цим не париться. Більше дбає про своїх родичів – у березні вносить їх у списки міжнародної делегації, і вони втікають закордон. Додому не повертаються.
Питань багато – і по «Мрії» є кілька кримінальних справ у різних структур (така специфіка українського законодавства). Той же Нацпол розслідує службову халатність директора. Але яка до чорта халатність? Це більше схоже на державну зраду. Тож хай прокуратура віддає усі ці справи до СБУ.
Кажуть, що нинішній керівник служби Малюк на початку війни сам воював під Гостомелем. І його особисто вибісила зрада директора «Антонова». Тож він дав вказівку довести розслідування до кінця.
Заява Священного Синоду Православної Церкви України про те, що нинішня влада причетна до створення перешкод для переходу парафій від УПЦ МП до ПЦУ. Найжорстокіша протидія влади чиниться щодо повернення Києво-Печерської Лаври.
Документи засідання Священного Синоду 18 жовтня 2022 р.
Залишаю в цій темі тому, що це не про релігію і не про віру, а про політику і боротьбу за незалежність України.
А хто у нас відповідає за цей процес? Міністерство культури? Чи хто?
Експерт енергетичних програм «Центру Разумкова» Максим Білявський переконаний, що ні. Каже, найгірший сценарій — сегментація на окремі зони.
«Це коли окремий район енергосистеми має профіцит вироблення електроенергії, а інший — дефіцит. Саме тому влада закликала економити електрику. Для того, щоб здійснити перерозподілення».
Окрім економії, Білявський радить українцям, за можливості, сплачувати платіжки.
«Зараз це донат героям енергетичного фронту. Ринок електроенергії буде живим, коли там будуть кошти. Зрозуміло, є обʼєктивні обставини, повʼязані з падінням рівня ВВП і зростанням безробіття, але хоча б 10% від зазначеної суми треба сплатити».
Експерт додав, що слід змінити нормативну документацію енергоринку. Зокрема, сподівається на перегляд граничних цін електроенергії на ринку «на добу наперед».
«Це дасть змогу збільшити фінансову ліквідність теплової генерації, яка дозволяє користатися електроприладами, коли нам зручно».
В Офісі президента підтвердили справжність указу Зеленського про позбавлення Коломойського громадянства — нардеп Юрчишин
Юрчишин розповів, що представник Офісу президента Олексій Дніпров офіційно підтвердив йому в листі, що Зеленський забрав громадянство у Рабіновича, Корбана, нардепа від Слуги народу Ігоря Васильковського та інших.
"…Це не перший указ, який позбавляє українських громадян громадянства України за наявності подвійного громадянства. Процедури як такої в принципі не існує, але є чітке положення законодавства, що якщо людина має друге громадянство, [вона] добровільно відмовилась від українцського і не може бути громадянином України… Про Коломойського я [у запиті] не питав, мене цікавила трошки інша історія… Це персональна інформація, [указ] і має бути секретним", — сказав нардеп.
Народний депутат також заявив, що позбавлення Коломойського громадянства не дозволяє екстрадувати його в іншу країну. Також, за словами Юрчишина, людина без громадянства не може підпадати під відповідальність згідно із законом про олігархів.
Н-да, на жаль вати у нас дуже багато. Ну що ж, будемо лікувати.
П.С.
Гидко слухати.
НАБУ провело обшуки в заступників двох міністрів та радниці заступника керівника ОП
За даними джерел, обшуки проводяться у першого заступника міністра аграрної політики та продовольства Тараса Висоцького, заступника міністра економіки Олександра Грибана та радниці заступника керівника Офісу президента Олени Симоненко.
Джерела повідомляють, що обшуки проводилися у середу й четвер в рамках розслідування зловживань, пов’язаних із розподіленням гуманітарної допомоги.
П.С.
А що це за посада така - "радниця заступника керівника Офісу президента"? Цікаво з яких питань ця радниця?
Дмитро "Калинчук" Вовнянко
15 ч. ·
ВЛАДА ЖИТЛО НЕ БУДУЄ
Схоже у влади виникли крупні проблеми. "Ослік апокаліпсіса" до неї ще не прийшов, але здалеку владу вже погукав. І далі буде.
Видання "Дзеркало тижня" вибухнуло убивчим для влади матеріалом "Зруйноване відновлення. Чому українцям нікуди повертатися". Суть матеріалу наступна.
Влада у питаннях відновлення житла поруйнованого війною, наразі зробила велике НІ ЧОРТА. У Ірпені та Бучі, звільнених більше як півроку тому всі обіцянки відновити житло провалені як таке. Ба більше. Не проведена навіть консервація тих будівель, відновити які до холодів влада не встигала. Тобто тепер на додачу до окупантів їх руйнуватимуть вітер, дощ, сніг та хурделиця.
У країні 129 тисяч об'єктів житлового фонду зруйновані війною, з яких 73 тисячі будинків зруйновані повністю. На відновлення цього житла влада виділила аж 1,5 мільярди грн, що становить неймовірну цифру - 5% від необхідного. Покинуті на призволяще мешканці цих будинків уже доведені до відчаю. Ситуація коливається на межі соціального вибуху.
Україна - не Росія тут довго терпіти ніхто не буде. Я, звісно розумію, що мономарафон зразу ж оголосить невдоволених громадян посіпаками Москви і знайде в протестах "руку Порошенка". Але будинки це людям не поверне і людей не зігріє. Тому якщо не горітиме світло в домівках людей, горітиме рейтинг ЗЕ-найвпливовішого.
Які ж причини такого стану речей?
Ще у березні монобільшість проголосувала за перше читання законопроекту 7198, який мав зняти суперечливі питання щодо швидкої допомоги постраждалим. Перше читання проголосували, і... законопроект не прийнятий досі. Чому? Бо почалися розбірки серед забудовників всередині самої "Слуги народу". Просто нагадаю, голова партії "Слуга народу" і любителька гламурних прикрас Олена Шуляк, сама знатна бізнесвумен саме з будівельної сфери. А є ще групи наближені до міністра Чернишова та до куратора ВеликБуду Кирила Тимошенко. От поки всі ці веселі люди виписують законопроект кожен під себе, українцям доведеться померзнути.
А як пояснюють ситуацію самі "Слуги народу"? Ну звісно, НАТО небо не закриває, вибачте, Захід грошей не дає на відновлення житла.
І все це в той час, коли монобільшість продовжує закладити в бюджет кошти на Велике Будівництво. Все вірно, на ВеликБуді можна непогано заробити. А "на людях що страждають, маржу не відіб'єш". Це цитата зі статті ДТ.
І от знаєте, мені чхати з якого доброго дива "Дзеркало" раптом аж так прозріло. Може справді совість прокинулася. А може хтось з осіб зацікавлених в правильному прийнятті законопроекту 7198 - промотивував. Байдуже. Головне те, що відкривається все більше ознак, що 8 місяців від початку вторгнення влада лише пише відосики про президента з борідкою, у флісці і в кросівках. Бо автівки для ЗСУ купують волонтери, форму купують волонтери, ППО вдосконалюють волонтери, зброю і амуніцію надає Захід... А уряд і ОПУ займаються чим? Агов!
"Ослік апокаліпсіса" наближається неухильно. Разом з пухнастим полярним звірятком. Коли прийдуть - пізно буде знімати відосики про те як не втік.
P.S. Це перший мій допис на суто економічну тему, написаний від лютого 2022 р. Шанувальники ЗЕ мені дорікають що я критикуючи владу допомагаю Москві? Та насправді вони мені цистерну німецького пива винні. Кожним дописом економічного змісту я владу б закопував, бо було за що. Але я мовчав. Бо війна. Власне й зараз заспівав не я, а "Дзеркало тижня". Наші вагові категорії не порівняти. Думай-Те.
Появилась информация, что сегодня сотрудники СБУ задержали владельца «Мотор Сич» Вячеслава Богуслаева.
У него дома сегодня, 22 октября, прошли обыски, причем не обошлось без ньюансов. Так, у Богуслаева отказывались открывать двери и их вскрывали с помощью спецоборудования. Как сообщают, сейчас окружение Богуслаева не отвечает на звонки. Идут следственные действия. И, по предварительной информации, обыски прошли не только у главы правления. Сейчас Вячеслава Богуслаева под конвоем везут в Киев.
Богуслаева обвиняют в работе на Россию и, по версии следствия, в сотрудничестве с российскими спецслужбами. По слухам, начальник СБУ Малюк дал команду "отработать всех сепаратистов".
К слову, Богуслаев давно известен своими явными пророссийскими взглядами. Вполне естественно, ведь фигуранту дела 83 года.
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...